Mislim da je stadion formalno od grada Ljubljane ali istina je da se nešto pričalo da će ga koristiti i Olimpija.ulaznica je napisao/la:NK Olimpija.
Stadioni u Ex-yu drzavama
Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger
Re: Najbolji stadioni u bivsoj SFRJ
YNWA!
To se i prije izgradnje znalo. 

Ajde makar znam da ću barem kad igra Olimpija uspjeti dobiti kartu i odgledat nešto na tom stadionu. 

YNWA!
-
- Kontakt:
Re: Najbolji stadioni(najljepsi) u bivsoj SFRJ
A ti si kao na Zvezdinim utakmicama redovnojaguar je napisao/la:o kakvim pjesmama ovaj zvjezdas prica kad oni na utakmicama samo psuju i pljuju... jel to pjesma... zalosno

Razumeš se u Zvezdu ko bula u sukno. Žalosno

Ja navijam za reprezentaciju Senegambije! Senegal i Gambija se nakon dugogodišnjeg natezanja nisu ujedinili, ali 'emebliga opet navijam za Senegambiju (World of ilusion).
Bilino Polje je preljep stadion,samo da N.K.Čelik igra malo bolje.Nadam se da će ove sezone Čelik imati zapazen nastup u Premier ligi BiH i tako vratiti navijače na stadion..
Robijaši - Zenica
Re: Najbolji stadioni(najljepsi) u bivsoj SFRJ
Pricajte sta hocete..Grbavica ima nesta svoje sto drugi nemaju..

FKŽ !
- katalinski
- Kontakt:
nije sigurno najbolji ...ali posto teku radovi kopiram slike na ovaj forum
http://rapidshare.com/files/406753452/3 ... 7892_n.jpg
http://rapidshare.com/files/406753452/3 ... 7892_n.jpg
Ajvatar
- Barca u srcu
- Kontakt:
1.Ljudski Vrt – Maribor (Slovenija)
2.Nacionalna Arena Filip II Makedonski – Skoplje (Makedonija)
3.Poljud – Split (Hrvatska)
4.Marakana – Beograd (Srbija)
5.Gradski Stadion – Podgorica (Crna Gora)
6.Arena Petrol – Celje (Slovenija)
7.Bilino Polje – Zenica (BiH)
8.Stadion JNA – Beograd (Srbija)
9.Gradski Stadion - Tetovo (Makedonija)
10.Stadion FK Sartid – Smederevo (Srbija)
Šta kažete?
Šta kažete?
Filip Makedonski ce biti dobar kada se zavrsi do kraja,ovako mi sada i nije nesta mada i ovako je bolji od dosta stadiona.Stadion u Tetovu mi i nije nesta,lepsi mi je stadion u Dugopolju,ili ovaj novi u Ljubljani koji je u fazi izgradnje.Arena Petrol pre stadiona Pod Goricom.Barca u srcu je napisao/la:1.Ljudski Vrt – Maribor (Slovenija)
Šta kažete?
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- Barca u srcu
- Kontakt:
Ja sam stavio trenutni poredak, dakle po sadašnjem stanju. Definitivno će stadion u Skoplju biti najljepši kada se završi.Devil je napisao/la: Filip Makedonski ce biti dobar kada se zavrsi do kraja,ovako mi sada i nije nesta mada i ovako je bolji od dosta stadiona.
Stadion u Dugopolju je ljepši, ali stadion u Tetovu ima 4, a u Dugopolju 2 tribine, i ovaj u Dugopolju je manji.Devil je napisao/la:Stadion u Tetovu mi i nije nesta,lepsi mi je stadion u Dugopolju,ili ovaj novi u Ljubljani koji je u fazi izgradnje
A novi stadion koji će biti izgrađen u Sloveniji zvani Stožice će biti u rangu sa Ljudskim Vrtom.
Stadion Pod Goricom ima 3 natkrivene tribine, a Arena Petrol 1, a i Arena Petrol ima samo 3 izgrađene tribine, ali je zato puno modernija.Devil je napisao/la:Arena Petrol pre stadiona Pod Goricom.
[youtube][/youtube]
isti ko kosevo, barem meni, kapacitet isti, oblik stadion isti, meni identicniNukeR je napisao/la:[youtube][/youtube]

Djevojka koja mijenja puno momaka je kur*a, a momak koji mijenja puno djevojaka je frajer. Mnogi se pitaju: zašto? Evo zašto: ključ koji otvara svaku bravu je dobar ključ, a brava koju otvara svaki ključ nije dobra brava
JNA je JNA, sama pesma kaze, to je hram fudbala 

i sarenih stolica..NukeR je napisao/la:JNA je JNA, sama pesma kaze, to je hram fudbala
Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.
e jbg. sad hram fudbala, meni je licno marakana i mnogo ljepsa a i puno veci kapacitet (mislim oko 50 hiljada)NukeR je napisao/la:JNA je JNA, sama pesma kaze, to je hram fudbala
@1921 jest vala, nevaljaju im one boje stolica ni qurcu, ko da ih je klaun pravio

Djevojka koja mijenja puno momaka je kur*a, a momak koji mijenja puno djevojaka je frajer. Mnogi se pitaju: zašto? Evo zašto: ključ koji otvara svaku bravu je dobar ključ, a brava koju otvara svaki ključ nije dobra brava
Kad su magarci...Svake godine se nadamo da ce promeniti u crno bele ali i dalje nista...Ove godine je trebalo ali opet su izjebali...
Ako udjemo u Ligu Sampiona bice para valjda
Ako udjemo u Ligu Sampiona bice para valjda

- Emir_ZENICA
- Kontakt:

sjever i jug dobili stolice sa naslonjacima...dok se na istoku prave mjesta za novinare sa internetom i ostalom opremom

A C A B !
JNA je stvrano ocajan stadion iznutra,gledano izvana je mnogo bolji,dok Marakana,zar moze to dvoje u istu recenicu.CeMa je napisao/la:e jbg. sad hram fudbala, meni je licno marakana i mnogo ljepsa a i puno veci kapacitet (mislim oko 50 hiljada)NukeR je napisao/la:JNA je JNA, sama pesma kaze, to je hram fudbala
@1921 jest vala, nevaljaju im one boje stolica ni qurcu, ko da ih je klaun pravio

Srecom istok ce ove godine biti poprilicno pun pa se nece videti ono sarenilo kod nas,dok JNA uvek prazan pa to ocajno izgleda i sav svet vidi kakav je.

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Evo jedne od po meni najjacih slika na kojoj se vide i JNA i Marakana 

Ne moze cela da stane slika, evo link http://www.panoramio.com/photos/original/22254230.jpg

Ne moze cela da stane slika, evo link http://www.panoramio.com/photos/original/22254230.jpg
ja znam kad sam gledao tekme srbije na marakani (na TV-u naravnoDevil je napisao/la:JNA je stvrano ocajan stadion iznutra,gledano izvana je mnogo bolji,dok Marakana,zar moze to dvoje u istu recenicu.CeMa je napisao/la:e jbg. sad hram fudbala, meni je licno marakana i mnogo ljepsa a i puno veci kapacitet (mislim oko 50 hiljada)NukeR je napisao/la:JNA je JNA, sama pesma kaze, to je hram fudbala
@1921 jest vala, nevaljaju im one boje stolica ni qurcu, ko da ih je klaun pravio![]()
Srecom istok ce ove godine biti poprilicno pun pa se nece videti ono sarenilo kod nas,dok JNA uvek prazan pa to ocajno izgleda i sav svet vidi kakav je.

@NukeR ako udjete u LP, bice para da mozete i nove stolice stavit i prosiriti kapacitet

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.