AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

Maestro^^
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la Maestro^^ » 02 okt 2016, 19:42

Kakva odbrana Donnarumme. :tokralju:
Nevjerovatna utakmica.
A nemoj sada uvoditi Polija , nemoj kvariti ovakvu utakmicu. :cry:
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !

LegendKiller
Kontakt:

Post Postao/la LegendKiller » 02 okt 2016, 19:46

Maestro^^ je napisao/la:Kakva odbrana Donnarumme. :tokralju:
Nevjerovatna utakmica.
ja baš hoću da napišem daj Polia da mirno privrdemo tekmu kraju, kada ono Montela me posluša! šta li svi treneri vide u ovom klocu samo da mi je znati!

Maestro^^
Kontakt:

Post Postao/la Maestro^^ » 02 okt 2016, 19:47

LegendKiller je napisao/la:
Maestro^^ je napisao/la:Kakva odbrana Donnarumme. :tokralju:
Nevjerovatna utakmica.
ja baš hoću da napišem daj Polia da mirno privrdemo tekmu kraju, kada ono Montela me posluša! šta li svi treneri vide u ovom klocu samo da mi je znati!
Ne znam ni ja druže , na klupi Sosa i Pašalić , kakvi god da su , nisu gori od ovog hadalja.
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !

UrbyEmanuelson
Kontakt:

Post Postao/la UrbyEmanuelson » 02 okt 2016, 20:01

Jos ne vjerujem sta sam sve vidio u proteklih 90 minuta :D

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 02 okt 2016, 20:03

Ne znam šta ovo bi, mislio sam da je zadnji Milan koji je sposoban preokrenuti 2 razlike bio još onaj sa Ibrahimovićem.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 02 okt 2016, 20:04

Dje ste hejteri, mozel se po Niangu drvlje i kamenje, ne moze se pohvaliti za preokret? :D Tacno bi ovaj Niang i bio igrac kad bi malo vise, barem, trcao bez lopte. Veceras 2 asistencije, dovoljno. :)

Salu na stranu, ocajna utakmica i sjajna borba i preokret nakon 1:3. Ovaj tim ne zasluzuje biti u vrhu, steta je samo za Baccu i Donarumu, momci zasluzuju bolje. Pa Montela je veci levat od prethodnikaa, u po nicega mijenja formaciju pa na poluvremenu vraca na staro. Potrosio onu crkavicu od para sto smo imali za Mercato i onda ni jedan ne igraju, glupost Biblijskih razmjera.
Koji ce ti racku Sosa, Pasalic, Lapadula, ako ih neces koristiti i ne uklapaju se u tvoju formaciju jbt. Za njih trojicu da je doveo jednog kvalitetnog igraca od kojeg ce imati koristi i sad i u narednim sezonama, daleko bolji i pametniji posao bi to bio.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 02 okt 2016, 20:10

Previše Niang znači ovom Milanu, nije mi jasno kako to većina forumaša ne vidi.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 02 okt 2016, 20:18

Niang je odličan igrač, jeste da ima svojih mana ali izuzeno vazan za ovaj Milan.Brz, jak, okretan, opasnost za svaku odbranu.I ako ima dosta "rupetina" u svojoj igri i ponekad je odsutan.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)

_forzamilan_
Kontakt:

Post Postao/la _forzamilan_ » 02 okt 2016, 20:37

Ma Niang je panj. On je ko krava simentalka koju izmuzes i dobiješ 20l mlijeka al ona je sutne kopitom bure i sve prospe [emoji2]

Nego do penala i poslije penala 2 različite ekipe. Sve u svemu 3 boda su bitna sljedeće nek im je bog na pomoći pa šta bude.
Dugo nije bilo ovakvog preokreta što kolega reče mene tacno u prsima steglo [emoji2]
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&

Krepat ma ne molat!

celikmilan
Kontakt:

Post Postao/la celikmilan » 02 okt 2016, 20:47

Kad smo smanjili na 3:1 iz penala ( svima se svira onakav penal protiv nas pa može jednom i nama ) znao sam da ćemo dobiti ovo sa 4:3. Baš danas na facebooku gledam onaj preokret protiv Leccea uz tri gola izmjene Boatenga i onaj pobjedonosni gol glavom Yepesa. Iako nije dao gol glavni igrač preokreta je izmjena Niang kao i Locatelli uz pobjedonosni gol glavom Palette. Skoro kao preliskana situacija.

Meni nikako ne ide u glavu kako mi imamo ovoliko bodova na kontu. Ovaj tim nema opsolutno nikakve igre. Sve je na nekakvu sreću ili na neku akciju pojedinca. I ovo sad, solo gol uz odbitak Bonaventure, izboren penal Nianga iz solo akcije, golčina Lacatellia i nebeski skok Palette. U napadu igrači Sassuolo se samo šetaju kroz našu odbranu bez ikakvih problema.

Evidentan je nedostatak i kvaliteta i lidera na terenu. Montolivo bi trebao da vodi tu igru na sredini a on samo smeta. Ako koju loptu slučajno i primi samo gleda kako će je poslati nazad bez obzira koliko prostora ima napred. Što je najgore i ostatak tima to radi osim trojke naprijed koji pokušavaju u solo akcijama nešto da naprave.

Bez obzira što je Montolivo naš "najkvalitetniji" igrač sredine ne želim da ga gledam ni na klupi a ne da igra svaku utakmicu od početka. Kad je izašao onda je preokret i započeo. Iako nisu dokazani kod nas Sosa i Pašalić nikako ne mogu biti gori od nazovi kapitena.

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 02 okt 2016, 21:40

Calabria i Locatelli trebaju ove sezone dobiti što veću minutažu, da uz već afirmisane Romagnolija i Donnuramu sljedeće sezone čine važan dio ekipe.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)

celikmilan
Kontakt:

Post Postao/la celikmilan » 02 okt 2016, 21:57

Calabria je odigrao solidno one utakmice kad je zamijenio žutog koji je bio kriv za većinu naših primljenih golova a sad je opet Abate dobio priliku da igra. I šta je napravio? Napravio grešku malo ali samo malo manju od one Leive protiv Leicestera. Ovom timu trebaju mlađi igrači koji trebaju da se uigravaju za budućnost uz ove iskusnije ali iskusnije koji znaju igrati a ne praviti ovakve greške i to iz kola u kolo.

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 02 okt 2016, 21:59

Abate je ove sezone već uspio da bude direktan krivac za 5 golova najmanje.

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 02 okt 2016, 22:03

slika Kad neko od samog starta voli klub. :clap:

gambler1899
Kontakt:

Post Postao/la gambler1899 » 02 okt 2016, 22:54

Nekako se kotrljamo i skupljamo bodove i držimo u vrhu iako je igra nikakva...pitanje je kad će nam doći crni period, ali za sada nas i sreća prati ..Ja se nadam da možemo do zime izgurati nekako i zadržati se u top 5 pa će nam prelazni rok reći više o tome šta na kraju sezone očekujemo...Kad igramo sa Juventusom?

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 02 okt 2016, 23:41

Ljudi dobro mi guramo sa bodovima kako smo igrali sa ovako solidnim ekipama sad poslije chieva i juvea dolaze malo slabiji protivnici valjda tu necemo kiksati,kad bi do zime bili u top 5 to bi bilo odlicno

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 03 okt 2016, 00:01

gambler1899 je napisao/la:Nekako se kotrljamo i skupljamo bodove i držimo u vrhu iako je igra nikakva...pitanje je kad će nam doći crni period, ali za sada nas i sreća prati ..Ja se nadam da možemo do zime izgurati nekako i zadržati se u top 5 pa će nam prelazni rok reći više o tome šta na kraju sezone očekujemo...Kad igramo sa Juventusom?
Iduće kolo gostujemo Chievu pa onda dočekujemo Juventus, bar koliko ja znam :D

nextterrain
Kontakt:

Post Postao/la nextterrain » 03 okt 2016, 01:42

Potpisao bih odmah da nam je igra nikakva a da preokrenemo 3 gola razlike.

Zbog izbora nisam gledao utakmicu, ali ću obavezno pogledati neki snimak, koliko god da smo loše igrali ovaj Milan se razliku od onog što smo ga viđali zadnje 3-4 sezone i to je već postalo vidno.

P.S. vidim da je Locatelli dao gol sjajno (u inat ropu :mrgreen: )

Baza dobrih mladih igrača se polako širi i nekako sam opet počeo uživati u utakmicama Milana :salut:

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 03 okt 2016, 01:50

nextterrain je napisao/la:Potpisao bih odmah da nam je igra nikakva a da preokrenemo 3 gola razlike.

Zbog izbora nisam gledao utakmicu, ali ću obavezno pogledati neki snimak, koliko god da smo loše igrali ovaj Milan se razliku od onog što smo ga viđali zadnje 3-4 sezone i to je već postalo vidno.

P.S. vidim da je Locatelli dao gol sjajno (u inat ropu :mrgreen: )

Baza dobrih mladih igrača se polako širi i nekako sam opet počeo uživati u utakmicama Milana :salut:
Ne znam, ne bih još za sada govorio nešto takvo. Po meni ovaj Milan nije ništa bolji od prošlogodišnjeg, a da ne govorimo koliko prošle godine nismo imali sreće i koliko su sudije griješile na našu štetu.

Sačekat ću da prođe još jedan mjesec pa ću onda konstatovati da li vidim napredak, za sada Montellu jedino mogu pohvaliti što daje priliku mladim igračima, ali paralelno sa tim ima dosta nelogičnosti tipa forsiranje De Sciglia i Abatea pored Antonellija i Calabrije, ili neumorno forsiranje Montoliva koji odigra dobro svaki petnaesti meč.

meskalin
Kontakt:

Post Postao/la meskalin » 03 okt 2016, 03:49

Ljudi ovo nam je falilo da dobijamo tekme i kad lose igramo, jos pogotovo ako stizes -2...svaka cast Ninagu na 2 asist, vrijeme je bilo :D trenutno smo na diobi 3 mjesta i bodom iza Napolia...forza Milanc

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []