Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Koji je ishod dešavanja u Stocu? Jesul naši il njihovi u pravu?
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Onaj bradati/bahati. Slika i prilika jednog srbina.jasmin10 je napisao/la:Je li moguće da su ovi Srbi ovoliko napaceni
Onom seseljovom radikalu se poseerem u usta
ZZ
- Incognito87
- Kontakt:
Šta je bilo?
Tetka teco tetka teco, valja sisat, kosa upada u oci. Kaze hrenovka. Ma kaka hrenovka. Ustaje rmpalija ovoliki. Cija majka crnu vunu prede.
Koje seljačine. Ali mi je drago što će ga opet popušitimoj uzor-S.G je napisao/la:Onaj bradati/bahati. Slika i prilika jednog srbina.jasmin10 je napisao/la:Je li moguće da su ovi Srbi ovoliko napaceni
Onom seseljovom radikalu se poseerem u usta
kralju jesuZed98 je napisao/la:Bosna i Hercegovina, molim lijepo.Neutral je napisao/la:@Zed
Jesu li popisivani studenti sa Sveučilišta u Mostaru, a dolaze iz Hrvatske kao Hrvati u Bosni?
Naravno da nisu popisani kao stalno prisutno stanovništvo, uz cijeli set pitanja na koji trebaš odgovoriti(na kojem se doduše moglo varati), trebaš imati i BH dokumente koje nitko tko je iz Hrvatske nema.
Da do kraja objasnim, popisati se mogao i netko iz Konga tko se u tom trenutku zatekao u BiH, ali taj neće ući u stalno prisutno stanovništvo. Ovi podaci koje sam iznio se odnose na stalno prisutno stanovništvo.
Sretno dalje, živio
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Izgleda je SDA dobila u avliji SDPa, opstina Centar 
http://www.klix.ba/vijesti/bih/inicijat ... /161002113
Istina je izašla na vidjelo
tzv hb svakim danom manja
Zeleni Stolac
Istina je izašla na vidjelo
tzv hb svakim danom manja
Zeleni Stolac
Vjeruj mi, sve je 100000% istina, osim tog zadnjeg ko je na koga prvi nasrnuo, to zaista ne znam, bio sam blizu ali nisam vidio ko je koga prvi...znam da je Peric spominjao logore i kako nas isti cekaju kao '93...ove price o tome kako je doticni zavrsio u Domu Zdravlja i jos neka dvojica su obicna izmisljotina, prica za malu djecu...Neutral je napisao/la:http://www.klix.ba/vijesti/bih/inicijat ... /161002113
Istina je izašla na vidjelo![]()
tzv hb svakim danom manja![]()
Zeleni Stolac
To su odavno dogovorili općinski odbori tih partija. Mada je Summer imao ozbiljnu kampanju, al ih nije uspio zayebat.HZ_ilidzaa je napisao/la:Izgleda je SDA dobila u avliji SDPa, opstina Centar
Mogu li se gdje vidjeti rezultati? Zabrinut sam za svoju opštinu, a nije bitna pa nigdje ne pričaju o njoj.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Znam drug da je takomandraX je napisao/la:Vjeruj mi, sve je 100000% istina, osim tog zadnjeg ko je na koga prvi nasrnuo, to zaista ne znam, bio sam blizu ali nisam vidio ko je koga prvi...znam da je Peric spominjao logore i kako nas isti cekaju kao '93...ove price o tome kako je doticni zavrsio u Domu Zdravlja i jos neka dvojica su obicna izmisljotina, prica za malu djecu...Neutral je napisao/la:http://www.klix.ba/vijesti/bih/inicijat ... /161002113
Istina je izašla na vidjelo![]()
tzv hb svakim danom manja![]()
Zeleni Stolac
Inače, otvorena tema na klixu, gledaj mrzitelja zda, a ljudi izdominirali sve
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Kao što ove prije navedene nane plaše da će im se zabraniti odlazak u džamiju ako ne pobjedi SDA, tako i tvoje sugrađane truju njihovi politički rivali. Nedavno sam na vašem pdf-u pročitao da će SDA podjeliti grad, ako pobjedi u Tuzlituzlak1987 je napisao/la:Istina u Tuzli se ne moze u dzamiju otici, nadam se da se mijenja sta uskoro
1946
- samo_lijevo
- Kontakt:

Joj tesko se ovim crvenim, bijelim i sivim.
Je li moguce da Vogosca nije zelena?
P.S. ako sam ja dobro skontao da su ovo trenutni podaci ezdea.
Zadnja izmjena: samo_lijevo, dana/u 02 okt 2016, 20:28, ukupno mijenjano 1 put.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
- tuzlak1987
- Kontakt:
Haman da ce opet Jasmin i SDP.BitiSrcemVezan je napisao/la:Kao što ove prije navedene nane plaše da će im se zabraniti odlazak u džamiju ako ne pobjedi SDA, tako i tvoje sugrađane truju njihovi politički rivali. Nedavno sam na vašem pdf-u pročitao da će SDA podjeliti grad, ako pobjedi u Tuzlituzlak1987 je napisao/la:Istina u Tuzli se ne moze u dzamiju otici, nadam se da se mijenja sta uskoro
SDA nikada nije niti bio u opticaju vec DF ili SBB. Bilo kakva promjena ili osvjezenje ali tako ti je to kada se uvuce mentalitet. I odmah citava drzava dobije stereotipe o nama jbg.
Koji qrac? Ilijaš i Vogošća? Mislim, zaboli me za Vogom, al nemoj mi Akifa.samo_lijevo je napisao/la:
Joj tesko se ovim crvenim, bijelim i sivim.
Je li moguce da Vogosca nije zelena?
P.S. ako sam ja dobro skontao da su ovo trenutni podaci ezdea.
Šta ovo kod vas uzima trenutna?
- samo_lijevo
- Kontakt:
Rekoh ti ja za Akifa.Kawhi je napisao/la: Koji qrac? Ilijaš i Vogošća? Mislim, zaboli me za Vogom, al nemoj mi Akifa.
Šta ovo kod vas uzima trenutna?
Aha. Pojesti ce nas ezdea sa visih nivoa.
P.S. Ilijas ponovo zelen.
Zadnja izmjena: samo_lijevo, dana/u 02 okt 2016, 20:36, ukupno mijenjano 1 put.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Jel moguće da Zenica nije zelena
Nije, naravno. Što znači da taj gore excel file nije validan
Koja si ti?Brokula je napisao/la:**** im materina SDA-ovska, dabogda vam grom jedan pamet prosvijetlio svima koji glasate za njih . Opet gašenje struje kao i prije 4 godine na cijeloj opštini. Eto yebem vam poštenje šugavo.
Neprijatelji Bosne, sve vas treba protjerati lopovi prokleti
Ma sumnjivo mi ovo zbog Vogošće. Ne želim Duraka.samo_lijevo je napisao/la:Rekoh ti ja za Akifa.Kawhi je napisao/la: Koji qrac? Ilijaš i Vogošća? Mislim, zaboli me za Vogom, al nemoj mi Akifa.
Šta ovo kod vas uzima trenutna?![]()
Aha. Pojesti ce nas ezdea sa visih nivoa.
I Breza se opet uvalila.
- samo_lijevo
- Kontakt:
Zelena Zenica.Donnie Darko je napisao/la:Jel moguće da Zenica nije zelena![]()
Hvala što me obradova za Ilijaš.samo_lijevo je napisao/la: Zelena Zenica.
Zar nije bila kod vas kampanja protiv Naidina? Svi fb prijatelji koje imam iz Zenice za onog Kasumovića.Donnie Darko je napisao/la:Jel moguće da Zenica nije zelena![]()
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 9 gostiju.