Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Zda umrite!
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Zda glasače i plaćenike na giljotinu!
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Mislio sam opština.Brokula je napisao/la: Nikad nijedna, hvala Bogu. Glasam za ljude ne za stranke.
Đe mi je onaj što mi je prosipao sarkazam na moje aksiome da su SDA-ovce ovce one merino australske. Jel vas stid Boga uhljupi, svake godine gasiti struju.
Dabogda vas sve na linč odveli
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Gdje se mogu pratiti rezultati, osim TV-a...?
- samo_lijevo
- Kontakt:
Rambo najvjerovatnije uzima Gorazde. 
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Ne mogu to reći, jer je Ezdea dobar u ucjenjivanju. Za hljeba im trebalo i njima i glasačima vrlim. Amebe.Kawhi je napisao/la:Mislio sam opština.Brokula je napisao/la: Nikad nijedna, hvala Bogu. Glasam za ljude ne za stranke.
Đe mi je onaj što mi je prosipao sarkazam na moje aksiome da su SDA-ovce ovce one merino australske. Jel vas stid Boga uhljupi, svake godine gasiti struju.
Dabogda vas sve na linč odveli
@Slevin
http://www.klix.ba/vijesti/bih/izborna- ... ook+status
Zadnja izmjena: Brokula, dana/u 02 okt 2016, 20:46, ukupno mijenjano 1 put.
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Zelena si rijeka bila ooo ooo.Neutral je napisao/la:Gledaj Sarajeva![]()
![]()
![]()
![]()
Bila mi je tačna predizborna prognoza da će cijeli kanton biti zelen. I Ibro je samo što se skriva.
Okej, da sumiramo, najgluplji ljudi dolaze iz Sarajeva, izvor, kolega @BrokulaKawhi je napisao/la:Zelena si rijeka bila ooo ooo.Neutral je napisao/la:Gledaj Sarajeva![]()
![]()
![]()
![]()
Bila mi je tačna predizborna prognoza da će cijeli kanton biti zelen. I Ibro je samo što se skriva.
Bolje i komunisti nego zda metuzalemi.
Svaka čast Gračanica,Gradačac,Lukavac i Tuzla
Svaka čast Gračanica,Gradačac,Lukavac i Tuzla
Ovaj mene momak proziva. To isto kad bi ja zayebavo doktora nauka, haha jesi glup, ti doktor nauka ja klošar na putu.
I jeste napravili od Sarajeva najveće selo u Bosni
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
NisamBrokula je napisao/la:Ovaj mene momak proziva. To isto kad bi ja zayebavo doktora nauka, haha jesi glup, ti doktor nauka ja klošar na putu.
Kad bi me takvi klošari poput tebe uspjeli isprovocirat, vjerovatno bi i ja dosad glasao za SDA.Neutral je napisao/la:NisamBrokula je napisao/la:Ovaj mene momak proziva. To isto kad bi ja zayebavo doktora nauka, haha jesi glup, ti doktor nauka ja klošar na putu.
- Donnie Darko
- Kontakt:
U Zenici su samo esktremno glasni protivnici SDA, pa se čini da ih ima mnogo više nego što je ustvari slučaj. Kada izbori dođu uvijek su nemoćni. Vjerujem da je tako u još dosta gradova.Kawhi je napisao/la: Zar nije bila kod vas kampanja protiv Naidina? Svi fb prijatelji koje imam iz Zenice za onog Kasumovića.
Nema šanse da SDA ne uzme u Zenici, mada eto vidjet ćemo možda i griješim. Nisam vala nešto puno ni pratio predizbornu kampanju, preciznije pokušao sam svim silama maksimalno se udaljiti od iste. Bila je veoma privlačna čisto sa zabavne strane, pogotovo za nekoga potpuno neutralnog poput mene, ali imao sam previše obaveza nažalost zadnjih mjesec dva.
Samo Lukavac nek konacno pocrveni
nije covjek nikakav komunista, prije svega skolovan, pametan covjek i cini se posten dok je ovaj zeleni susta suprotnost.
This time next year we'll be millionaires.
Nedo Bog da "Crveni Kmeri" pobjede u Lukavcu... Pa ezan im smeta hoće da ga ukinu
Kud ćeš dalje...
A realno lopovi obje stranke i SDA i SDP...
Pa i ne baš. Ilijaš, NG i NS opravdane pobjede SDA. Čujem da ljudi stalno hvale Efendića i Koldžu iz njihovih opština, a Akif je kod nas ljudina. Za ove druge ne znam šta reći.Neutral je napisao/la: Okej, da sumiramo, najgluplji ljudi dolaze iz Sarajeva, izvor, kolega @Brokula![]()
Brokula je napisao/la:Kad bi me takvi klošari poput tebe uspjeli isprovocirat, vjerovatno bi i ja dosad glasao za SDA.Neutral je napisao/la:NisamBrokula je napisao/la:Ovaj mene momak proziva. To isto kad bi ja zayebavo doktora nauka, haha jesi glup, ti doktor nauka ja klošar na putu.

Kod nas su htjeli Islamski pedagoski Faultet skinuti sa budzetathulkazal je napisao/la:Nedo Bog da "Crveni Kmeri" pobjede u Lukavcu... Pa ezan im smeta hoće da ga ukinuKud ćeš dalje...
100% sportski i krajnje opušten potpis
Ma sto se tice nacelnika bilo bi dobro da konacno se desi promjena, a te price da nekom smeta ezan su cista glupost i nista povodom toga ne mogu uciniti cak i da nekome smeta.thulkazal je napisao/la:Nedo Bog da "Crveni Kmeri" pobjede u Lukavcu... Pa ezan im smeta hoće da ga ukinuKud ćeš dalje...
This time next year we'll be millionaires.
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 3 gosta.