NFL
Moderator/ica: rio_Ferdy88
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Re: NFL
Kakva odbrana danas ubili smo ih nogama izgazili sta je ovo ljudi moji nismo ih dugo ovako razbili da ofanzivno nista ne mogu..samo ih penali drze u igri evo opet Freeman penal ludnica
Edit:
I opet penal jedino ovako dolaze u poziciju nista vise nisu uradili ljudi
Edit:
I opet penal jedino ovako dolaze u poziciju nista vise nisu uradili ljudi
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Rekao bi pomalo i očekivano, Norman kakav god da je i koliko god dugoročno možda bilo dobro što su ga pustili Redskinsima je ipak ogroman udarac za njihov secondary. Julio je elitni receiver tu nema dileme ali 300 yardi je ipak previše. Naravno, teško je bilo očekivati da zadrže razinu iz prošle sezone.BernardBarnjak je napisao/la:Carolina dosta losija u odnosu na proslu sezonu...
Imagine enjoying a sport in Philadelphia.
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Hoyer majstorski ove dvije utakmice bravooo..odbrana beton danas to je to to se trazi samo da zdravi ostanemo
Jedino me ebe fantasy reciveri moji nista im QB nije bacao , odbrana Baltimore ja ih dodam za ovu tekmu jer me Cinci handri u odbrani i ovi 0p osvojili
Jedino me ebe fantasy reciveri moji nista im QB nije bacao , odbrana Baltimore ja ih dodam za ovu tekmu jer me Cinci handri u odbrani i ovi 0p osvojili
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Na klupi mi Ryan i Crabtree (zajedno 62 poena); srecom protivnik je zaboravio zamijeniti Rodgersa i RB Matthewsa
Vodim 60 poena, meni 3 ostala, njemu 4 igraca... valjda ce biti pobjeda...
Ajde da su i Bearsi dobili, Hoyer dosta dobar...
Vodim 60 poena, meni 3 ostala, njemu 4 igraca... valjda ce biti pobjeda...
Ajde da su i Bearsi dobili, Hoyer dosta dobar...
ja to ne vidim tako, ni izbliza. luck je stao u razvoju i pitanje je šta će od njega uopšte bitiEdin TM87 je napisao/la:Gledam sta? 3 rookiea u OL i toliko povreda u odbrani i u OL, borba za zivot Lucka od prvog playa. Dropovi resivera kad najvise treba. Luck je top 3 QB u ligi, al' danas nije mogao izmislit pobjedu kao protiv San Diega. Los posao menadzmenta poslije drafta. Pustivsi par kljucnih igraca u napadu i odbrani napravili smo veliku rupu, povredom Dontea vise nemamo ni WR samo Hiltona a odbrana ne moze tackle napraviti.jestamaji je napisao/la:da! nadam se da gledaš ovo. coltsi su toliko loši da ni klivlend ne bi dobiliEdin TM87 je napisao/la:Sta kaze jesta maji jagsi i texansi ovo rjesavaju izmedju sebe![]()
![]()
Ono sto je dobro da su Texansi jos gori i nece biti tesko uzet diviziju jer ovi nece odmac puno dok se ne vrate povrijedjeni.
Ja ne bi išao toliko daleko da je top 3 QB lige no istina da ga uz onakav OL nema previše smisla kriviti, da ne spominjem obranu Coltsa.
Yebo ovo, povrijedi se pola ekipe.
Siemian ozljeđen, Paxton Lynch po prvi puta na terenu.
Odbrana opet silovita. Dobra tekma za debi Lynch, protiv ove odbrane Tampe se moze igrati.
NBA fantasy king for 2014/15 (ss.ba, sa-x)
e jeb.iga, ove sedmice si ostavio dvojicu povrijeđenih, znači da slijedeće sedmice računamo sa trojicomrio_Ferdy88 je napisao/la:Pa koga ću staviti kad nemam nikog jačeg, i ovaj drugi mi bio povrijeđen. Reko zanimljivije će biti ovako
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Pa nemam boljih, oba TE su mi povrijeđeni, jbg.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
TE mi je jasno, ali mogao si sheperda ili sneada staviti na flex. nije da bi bilo ikakve razlike ali barem bi izgledalo ko da aktivno igrašrio_Ferdy88 je napisao/la:Pa nemam boljih, oba TE su mi povrijeđeni, jbg.
meni noćas treba 5 bodova odbrane minnesote da dobijem za 0,08 bodova, ko da gledam oni će da naprave 4 (ili 4,5 ako je to moguće)
Zadnja izmjena: jestamaji, dana/u 03 okt 2016, 08:46, ukupno mijenjano 2 puta.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Pa i igram, šta ću kad nemam bolji tim. Na waiverima ionako nema ništa, sve se razgrabilo, previše velika liga.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
ma samo kažem, da ne bude iduće hefte nezasluženorio_Ferdy88 je napisao/la:Pa i igram, šta ću kad nemam bolji tim. Na waiverima ionako nema ništa, sve se razgrabilo, previše velika liga.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Ti i ne znaš drugačijejestamaji je napisao/la:ma samo kažem, da ne bude iduće hefte nezasluženorio_Ferdy88 je napisao/la:Pa i igram, šta ću kad nemam bolji tim. Na waiverima ionako nema ništa, sve se razgrabilo, previše velika liga.![]()
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
- KingJamesMVP
- Kontakt:
Prije početka sezone se govorilo da je Arizona SB ekipa, nisu to dosada pokazali. Tek 1-3 omjer, jako loš ulazak u sezonu
LeBron James
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
ma cijela sezona je krenula kontra očekivanja, posebno u NFC. panthersi i arizona tanki skroz, seattle i green bay se muče, minnesota dobiva zahvaljujući odbrani a filadelfija, to niko ne konta. valjda su se igrači preporodili otkako je onaj luđak otišo.KingJamesMVP je napisao/la:Prije početka sezone se govorilo da je Arizona SB ekipa, nisu to dosada pokazali. Tek 1-3 omjer, jako loš ulazak u sezonu
u AFC je bilo jasno da su denver i patriotsi te steelersi favoriti. denver će izgubiti od prvoga koji im uvali preko 20 poena, steelersi žive od napada i moglo bi biti panike ako ih stane, jedino su patriotsi tamo gdje su ih svi vidjeli, posebno kad se vrate brady i gronk! ali i to treba prvo vidjeti!
ja u AFC ne vidim ko bi osim ova tri mogao u SB, u NFC je sve moguće, posebno sad kad nekima gori pod nogama
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.