PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Re: PL prepucavanja

Post Postao/la MortemHz » 02 okt 2016, 22:17

shzna je napisao/la:Ruku na srce, bilo je elemenata za penal, ali neko bi svirao neko ne.

Problem je što nama opet nisu svirali čist penal, Nikolić pucao i pogodila u ruku igrača Radnika i lopta otišla u ruke golmanu.
Sta je ovdje za penal djece ti, frajer se bacio, nije ga dotakao ovaj :urnebes:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

shzna
Kontakt:

Post Postao/la shzna » 02 okt 2016, 22:18

Neka neko stavi snimak sa TV-a, tu se vidi ispružena noga Miroslava i malo povlačenje. Diskutabilan jeste, može se svirati ali i ne mora.
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 02 okt 2016, 22:19

wobly92 je napisao/la:
FrantoBauzek je napisao/la: Mostar je podijeljen grad druze, o cemu ti pricas? Kod nas mozda nema dovoljno drugih, mozda bi i kod nas tako bilo da je drugacije, ali je Tuzla nepodijeljen grad i nema medjuetnickih tenzija.

Citavo vrijeme furas ba pricu kao Gadzo ovo-ono, a zeleni si da ne mozes biti zeleniji. Malo ti je crnjak to priznati, jer u Tuzli se to ne fura pa bi te drustvo moglo gledati kao nacionalistu a to nije IN kod nas.

Ja jesam ljevicar, ne svidja mi se Jasmin i SDP, koji je napravio mnogo losih poteza, po mom misljenju. Ali i dalje sam ljevicar i samim tim protiv SDA i Nazi-onalista :!:
Halo druže zaboli me qurčina šta ti ili bilo ko misli rekao sam ti to jednom, okani me se.
Mostar ima više Srba nego Tuzla, to su ti osnovne stvari. Čuj podjeljen grad, eto kod nas ujedinjen, krenuvši prvo od tebe, eto ti si mi baš sa suživot yebote, ne bih ti ostavio kesu od Binga da mi pričuvaš.
Ja sam politički operisan, ali sam strogo protiv ovog gooovneta i fašiste od gradonačelnika, kojem sam svaki put svoje glasove davao do sada, i ja i moja porodica, iz centra Tuzle seljačino jedna komunistička, fašistička, islamofobična! Neka je IN da si to, ubleho jedna.
Zbog ovakvih ljudina mi je zao sto je projekat Slobode propao i sto ce ih Jasmin do kraja unistiti. Wobly je u manjini i takvi ljudi shvataju da nije bitno kako se ko zove i ko je koja stranka, biti covjek je bitno. Nadam se da ce neko drugi doci na mjesto Azmira ili nesto slicno, Wobly. Smrt nacionalistima i fasistima.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 02 okt 2016, 22:24

NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Taksista bola nema bjezat s foruma. Budi online kao i ja sto sam bio kad smo s dječicom išli na dvoboje protiv ekipa iz vrha,kad smo pusili od Travnika 7 komada ili Viteza 6. Kad krenes na tekmu zegnes 4 lekse i gledaš izjave predsjednika o stabilizaciji. Picko jedna sta ti znas sta je ljubav prema svom klubu. Idi pilaj sume
Staragarda,Beduin,Wobly,ja,i pojedini momci ovdje,bili su uz klub i kada bukvalno stvavljan kljuc u katanac,zasto komentarises stvari koje ne razumijes,koje te se ne ticu,kakve veze ima to sa ljubavi prema klubu,jesi li glup,jesi jer ne razumijes da ljudi koji su sada preuzeli klub,pod vodstvom Jasmina imamovica ugasice klub sto su pokusali i 2013.....jednom smo prosli to sranje,momcima je vise pun ku.rac..Idi u pm i bavi se svojim klubcicem koji ce ispasti u kantonalnu,ove godine ispada izgleda 5 ekipa,a vi vec zaostajete 7 bodova jos jedan kiks i bog vas ne iscupa...
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 02 okt 2016, 22:28

Nije valjda da napustaju tuzlaci forum :plac:
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

Thetraphak1921
Kontakt:

Post Postao/la Thetraphak1921 » 02 okt 2016, 22:29

Evo ga, svjedocimo jos jednom egzodusu.

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 02 okt 2016, 22:30

Zao mi je sto se ovo desava u Slobodi. Nikad nisam bio jazavac da zelim gasenje nekome ali sa zadovoljstvom ismijavam glupane . Podrska svim pravim slobodasima koji moraju prepilati u sebi da je ljubav prema klubu najvaznija. Ono to se ne pila to dolazi iz srca. Bez obzira koja si liga,ko ti je predsjednik ili ko ti igra u ekipi. Jest fino vrijeme bilo s Husicem ali on nikad ne smije biti iznad Slobode. Bola nije Tuzla neko selo od 5 milja stanovnika i naci ce se rjesenje. Samo obraz i ljubav. Ne mogu se zamisliti dan bez Veleza i ne sumnjam da vas je dosta takvih kada je vas klub u pitanju. Glavu gore yebo izbore i svi na tekme
UEFA TEAM RANKING 1989

43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 02 okt 2016, 22:33

Krleza ne brini ti za Velez. Velez je pun rapa ko brod a 60 bodova u igri. Vracamo se iduce godine u PL . Nego smjesno vas gledat da poslje izbora gubite ljubav prema klubu. Sada treba da krenete jos jace i klub spasavate kroz intelekt a ne preko izbora
UEFA TEAM RANKING 1989

51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 02 okt 2016, 22:34

MortemHz je napisao/la: Zbog ovakvih ljudina mi je zao sto je projekat Slobode propao i sto ce ih Jasmin do kraja unistiti. Wobly je u manjini i takvi ljudi shvataju da nije bitno kako se ko zove i ko je koja stranka, biti covjek je bitno. Nadam se da ce neko drugi doci na mjesto Azmira ili nesto slicno, Wobly. Smrt nacionalistima i fasistima.
Ne možeš dokazat neke stvari zadojenom i ispranom mozgu punom mržnje prema drugačijem. Ma nema nama niko doći, to je to što se tiče nas, bilo je lijepo dok je trajalo...

Ribo za koga da navijamo kad će nas ugasiti za koji mjesec, klub neće postojati, kad smo glupani i beskičmenjaci. Da navijam za OFK koji će oformit za sljedeću sezonu jel'? :stop:

Sretno vam svima u borbi za što veće domete i borbi protiv belaja koji vaši klubovi imaju ili će imati. Svi smo mi Bosna, sve zayebancije na stranu. Budite pozdravljeni.
Zadnja izmjena: wobly92, dana/u 02 okt 2016, 22:35, ukupno mijenjano 1 put.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

SlobodaTuzla1919
Kontakt:

Post Postao/la SlobodaTuzla1919 » 02 okt 2016, 22:34

NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Zao mi je sto se ovo desava u Slobodi. Nikad nisam bio jazavac da zelim gasenje nekome ali sa zadovoljstvom ismijavam glupane . Podrska svim pravim slobodasima koji moraju prepilati u sebi da je ljubav prema klubu najvaznija. Ono to se ne pila to dolazi iz srca. Bez obzira koja si liga,ko ti je predsjednik ili ko ti igra u ekipi. Jest fino vrijeme bilo s Husicem ali on nikad ne smije biti iznad Slobode. Bola nije Tuzla neko selo od 5 milja stanovnika i naci ce se rjesenje. Samo obraz i ljubav. Ne mogu se zamisliti dan bez Veleza i ne sumnjam da vas je dosta takvih kada je vas klub u pitanju. Glavu gore yebo izbore i svi na tekme
:salut: :salut: nadam se da nam dolaze bolji dani za Slobodu i Velez :salut: :salut:
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!

Thetraphak1921
Kontakt:

Post Postao/la Thetraphak1921 » 02 okt 2016, 22:36

Selam bratu @Wobly, on na jednu stranu a ovi Srbi na drugu stranu !

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 02 okt 2016, 22:38

ee moj pastrmka Tuzla je "selo" od od 120 i nesto hiljada stanovnika..kad su ovi za nesto u Tuzli rjesenje nasli, sve su im od rata na ovamo rjesavali ljudi sa strane..ako budemo cekali da sami sebi nesto rijesimo bice nam pravo veselo
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Babatunde
Kontakt:

Post Postao/la Babatunde » 02 okt 2016, 22:42

Hajmo, gasite se :urnebes: :urnebes: :urnebes:
IMAMOVIC JASMIN!!! :clap: :bow: :bow:
Samo igraj ti i ne predaj se, pjesmom cu te bodriti...
FORZA VELEŽ!

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 02 okt 2016, 22:43

Nije mi jasno kako isprska hadzibajric ezdea u starom gradu vako , meni je sve u glavi nesto da su tamo svi zeleni :lol:

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 02 okt 2016, 22:44

ultrasstyle_tz je napisao/la:ee moj pastrmka Tuzla je "selo" od od 120 i nesto hiljada stanovnika..kad su ovi za nesto u Tuzli rjesenje nasli, sve su im od rata na ovamo rjesavali ljudi sa strane..ako budemo cekali da sami sebi nesto rijesimo bice nam pravo veselo
Govorim na principu naseg UG MR i RAOC koji su kroz jake i pametne ljude izvadili klub iz iskopane jame. Ne samo izvadili nego ce Velez u buducnosti biti konstanta vrha bh fudbala sa zdravim temeljima jer se od njih i krenulo. Ne moze mi niko reci da Tuzla nema taj kapacitet i tako inteligentne i sposobne ljude. Ali brato trazit neku izvlakusu kroz izbore daaaj bola. Ono realno
Zadnja izmjena: NeretvanskaPastrmka, dana/u 02 okt 2016, 22:47, ukupno mijenjano 1 put.
UEFA TEAM RANKING 1989

51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583

NAJGORA_BAGRA
Kontakt:

Post Postao/la NAJGORA_BAGRA » 02 okt 2016, 22:45

Babatunde je napisao/la:Hajmo, gasite se :urnebes: :urnebes: :urnebes:
A Velezu sve najbolje. ;) :clap:

elamalakia
Kontakt:

Post Postao/la elamalakia » 02 okt 2016, 22:46

irfo je napisao/la:Nije mi jasno kako isprska hadzibajric ezdea u starom gradu vako , meni je sve u glavi nesto da su tamo svi zeleni :lol:
ibro je naš aga :kafa:
Heroji su iz ulice, a ne iz nerealnog filma, heroj je Keli, heroj je Đilda!
Heroj je iznad populizma i besmisla, heroj je heroj i kad kamera ne snima!

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 02 okt 2016, 22:49

NAJGORA_BAGRA je napisao/la:
Babatunde je napisao/la:Hajmo, gasite se :urnebes: :urnebes: :urnebes:
A Velezu sve najbolje. ;) :clap:
I od mene sve najbolje Velezu i nadam se da cete uskoro u PL. Pozdrav iz Tuzle.
Nad tobom sunce najljepše sja

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 02 okt 2016, 22:50

Tuzlaci skromni i pribrani kad su na koljenima, bahati do Boga kad malo sile i snage osjete..
Bahati, bahati Željkan!
1946

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 02 okt 2016, 22:57

auuu pa ja nisam znao da su tuzlaci ovako islamofobicni, kontam malo socijalizam i to ali da ovako mrze islam.... :damn:

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []