Ko mrzi islamirfo je napisao/la:auuu pa ja nisam znao da su tuzlaci ovako islamofobicni, kontam malo socijalizam i to ali da ovako mrze islam....
Franto nije Tuzla,franto je islamofobicni degen kojem je vrh socijalizma pljuvati po islamu...
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog
Ko mrzi islamirfo je napisao/la:auuu pa ja nisam znao da su tuzlaci ovako islamofobicni, kontam malo socijalizam i to ali da ovako mrze islam....
Vama sve najgore, ostalo je svima u pamćenju sta se govorilo nama, i kada ste VI ispali i kada smo mi sada ispali tako da nema potrebe da sasa izigravamo nešto. Ja sam iskren, a ne dvoličan kao neki, sto brže gašenje vam želim. Pozdrav za solinasa GROBARApinoglavi je napisao/la:I od mene sve najbolje Velezu i nadam se da cete uskoro u PL. Pozdrav iz Tuzle.NAJGORA_BAGRA je napisao/la:A Velezu sve najbolje.Babatunde je napisao/la:Hajmo, gasite se![]()
![]()
![]()
IMAMOVIC JASMIN!!!![]()
![]()
![]()
Samo Ateizamsolinas je napisao/la:Ko mrzi islamirfo je napisao/la:auuu pa ja nisam znao da su tuzlaci ovako islamofobicni, kontam malo socijalizam i to ali da ovako mrze islam....![]()
Franto nije Tuzla,franto je islamofobicni degen kojem je vrh socijalizma pljuvati po islamu...
Mrzis li onda ove iz Pozarnice cetnike ili ove iz sela iz okoline Tuzle sto im je top pjevac Tompson?Chinaglia je napisao/la:ne mrzimo Islam, samo nas boli qrac za religijom
mi ne volimo balije
100% dijelim misljenje druga Frante i pinoglavog
NAJGORA_BAGRA je napisao/la:A Velezu sve najbolje.Babatunde je napisao/la:Hajmo, gasite se![]()
![]()
![]()
IMAMOVIC JASMIN!!!![]()
![]()
![]()
samo je jedno objašnjenje...moj uzor-S.G je napisao/la:Kako trznu desnom nogom prilikom pada grob te yeboelamalakia je napisao/la:inace..
![]()
![]()

Ocigledno da ne razumijes ..elamalakia je napisao/la:NAJGORA_BAGRA je napisao/la:A Velezu sve najbolje.Babatunde je napisao/la:Hajmo, gasite se![]()
![]()
![]()
IMAMOVIC JASMIN!!!![]()
![]()
![]()
![]()
joker90 je napisao/la:Tuzlaci skromni i pribrani kad su na koljenima, bahati do Boga kad malo sile i snage osjete..
Drug vidim da je vas normalnih u manjini, tamo lik popljuva hladno i islam i arape sve i jos ga podrzavaju, zovu se antifasisti a pljuju sve sto ima veze sa islamomsolinas je napisao/la:Ko mrzi islamirfo je napisao/la:auuu pa ja nisam znao da su tuzlaci ovako islamofobicni, kontam malo socijalizam i to ali da ovako mrze islam....![]()
Je li Pecelj legenda Zrinjskog?hskzmostar je napisao/la:Velezovci dijele lekcije o tome kako voditi klub a imaju 6 bodova u 9 kola. 1 LFBiH!
Evo da navijaci Orasja ili Rudar Kaknja koji su vodeci klubovi te lige dijele savjete pa hajde i nekako!
Mora da su se digli malo nakon pobjede protiv rivala iz Novog Travnika!
Nije o vođenju kluba rijec nego o ljubavi. Ono sto vi nikad necete imat. Bola 1000 vas titulu slavi,sada prvi na tabeli a mi u drugoj ligi pa nas u Travniku vise nego vas neki dan protiv onih iz Jajca. Nas 1500 kuci protiv nekog Novog Travnika a predzadnji u cvajti godinu bez pobjede, vas protiv druge Mladosti u borbi za titulu 1500 .Jos 6 kilometara stadion van grada u dnevnom terminu. Daj bola zrinjevac imas zabranu pisat na temu ljubavi prema svom klubu i ne mjesaj tematike ili bar procitaj post s razumjevanjemhskzmostar je napisao/la:Velezovci dijele lekcije o tome kako voditi klub a imaju 6 bodova u 9 kola. 1 LFBiH!
Evo da navijaci Orasja ili Rudar Kaknja koji su vodeci klubovi te lige dijele savjete pa hajde i nekako!
Franto bi malo glumio multi-kulti,pa malo pljuvao po islamu i muslimanima...ne ide to tako,ili jesi ili nisi...u mojoj porodici svi su crveni,pa i otac koji se borio,diverzant bio,i on SDP...ja nikada,prije bi umro,a vala ni mrtav ne bi za SDA...nema Bosnjaci tog lika koji bi nas poveo iz ovog crnila na sceni.irfo je napisao/la:Drug vidim da je vas normalnih u manjini, tamo lik popljuva hladno i islam i arape sve i jos ga podrzavaju, zovu se antifasisti a pljuju sve sto ima veze sa islamomsolinas je napisao/la:Ko mrzi islamirfo je napisao/la:auuu pa ja nisam znao da su tuzlaci ovako islamofobicni, kontam malo socijalizam i to ali da ovako mrze islam....![]()
Rahmetlije, ove sezone nece moci !samirr je napisao/la:Evo gazde nakon dugo vremena, dosao sam da kazem pitarima i manijacima da i ove sezone pisamo po kinezima i kamatarima !
Na vasoj utakmici u vrapcicima sa N.T 450 i,o cemu bola bubas viseNeretvanskaPastrmka je napisao/la:Nije o vođenju kluba rijec nego o ljubavi. Ono sto vi nikad necete imat. Bola 1000 vas titulu slavi,sada prvi na tabeli a mi u drugoj ligi pa nas u Travniku vise nego vas neki dan protiv onih iz Jajca. Nas 1500 kuci protiv nekog Novog Travnika a predzadnji u cvajti godinu bez pobjede, vas protiv druge Mladosti u borbi za titulu 1500 .Jos 6 kilometara stadion van grada u dnevnom terminu. Daj bola zrinjevac imas zabranu pisat na temu ljubavi prema svom klubu i ne mjesaj tematike ili bar procitaj post s razumjevanjemhskzmostar je napisao/la:Velezovci dijele lekcije o tome kako voditi klub a imaju 6 bodova u 9 kola. 1 LFBiH!
Vidjet cemo da li moze ili ne.Thetraphak1921 je napisao/la:Rahmetlije, ove sezone nece moci !samirr je napisao/la:Evo gazde nakon dugo vremena, dosao sam da kazem pitarima i manijacima da i ove sezone pisamo po kinezima i kamatarima !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.