Druze, ne kazem ja nista. Samo mislim da Bato nije bio opcija koja bi spasila Slobodu. Ne znam, ali si previse povjerovao u predizborna obecanja. Nemamo mi budzet ni takva rjesenja, koja su ponudjena. Ne ide to preko noci.tuzlak1987 je napisao/la:Pa ko je uopste rekao da je on veci od kluba? On je najbolja opcija ubjedljivo. Kada imas takvu opciju ne dovodis neke papke kao Karic koji su tuzili klub.
Cim vi ne pljujete Karica na onoj utakmici protiv Radnika to nije normalno. Ebote pa psuje mu od 1000 ljudi nas 10 sa zapada. Ostali sute..
A onaj Jasmin taj dan najavljuje neke nerede da odvrati ljude od utakmice. Kakvi ba neredi?
Ali znam, da evo ako je Jasmin uzeo da ga mozemo pritisnuti MI navijaci da razgovara s Azmirom, a uz to napraviti skup podrske Azmiru da se vrati nazad. Zelim i ja da znam, kao i svi mi, sto se dogadja i koji su dogovori na relaciji gradonacelni-Azmir. Na kraju krajeva ako stignemo dotle, treba napraviti anketu ili sta god, sta ko podrzava u slucaju da obavimo neke stvari.
Ima opcija i mislim da politicke partije tu nemaju veliku ulogu, kao sto se najavljivalo pred ove izbore.