Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
Jel moguce da su pregled kola stavili u 2.00 h iza ponoci?
Pa **** mater i njima i izborima,sto bar danas preko dana nisu,a nemogu sebi doc.
Pa **** mater i njima i izborima,sto bar danas preko dana nisu,a nemogu sebi doc.
-
- Kontakt:
Boli vas tuki, kod vas nema izboraGradKamena1 je napisao/la:Jel moguce da su pregled kola stavili u 2.00 h iza ponoci?

-
- Kontakt:
Ma i da ima opet ih nabijem na neku stvar,ima ljudi kojima je sport prije politike !NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Boli vas tuki, kod vas nema izboraGradKamena1 je napisao/la:Jel moguce da su pregled kola stavili u 2.00 h iza ponoci?
-
- Kontakt:
Bit ce snimak na BHTube (youtube). Tako da bez brigeGradKamena1 je napisao/la:Ma i da ima opet ih nabijem na neku stvar,ima ljudi kojima je sport prije politike !NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Boli vas tuki, kod vas nema izboraGradKamena1 je napisao/la:Jel moguce da su pregled kola stavili u 2.00 h iza ponoci?

- Tristan
- Kontakt:
Izgubi Mico Bijeljinu izgleda. Mogao bi Radnik u 2. ligu sljedece sezone.
EDIT: Preokret, Mico proglasio pobjedu, sve po starom.
EDIT: Preokret, Mico proglasio pobjedu, sve po starom.

Zadnja izmjena: Tristan, dana/u 02 okt 2016, 21:28, ukupno mijenjano 1 put.
Java, dobio sam vizu,
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
java, na Gradskom sa Aston Vilom.
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
java, na Gradskom sa Aston Vilom.
Penal za Radnik

Pitanje za Celikove navijace.Kolko vec dugo bojkotujete tekme i jel se sta promjenilo nesto mi se ovo oduzilo meni nije liga ista bez Robijasa ipak ste vi jaka ekipa ali ovaj mi vas bojkot nema vise smisla jer kad bi zagrmili sa Juga garantujem da bi samo bilo lakse igracima igrat i plus bi imali koji bod vise i ako ispadnete i vi ste isto krivi za to samo iznosim misljenje kao jedan iskusni stariji navijac.

Bila su 3-4 smijesna ofsajda ali iz ovog se mogla stvariti najbolja sansa pa sigurno gol sansa. Celik je preslab, rasulo u klubu ali isto tako iz kola u kolo nas sudije kolju znaci. Meni se od prvog kola sve ovo zgadilo znaci...ebes ga
@ Alipasino
Navijaci/simpatizeri njih 95% bojkotuju preko 2 godine vec. Ima ova jedna frakcija placenika koja hoce da sve da razjebe ali svjest je nikad veca u Zenici sto se tice ko vodi Celik politika itd itd...i pored toga pobjeda je skoro pa nemoguca ali ide se do kraja.
Ok znaci do kraja pa i da ispadnete i ko ga tu sipu ja mislim sam Celik a i vi zajedno ali eto ako mislite da ce se nesto promjenit to je vase samo mislim da grjesite i da ovima a i klubu nista promjenit necete a klub ce da tone nize i nize poput Veleza a da vam kazem da je puno teze vratit se i dic sa dna nego potonut ipak to je vas klub i radite sta hocete.
Zenica je dobila čovjeka koji je javno dao podršku,nama koji nudimo rješenje. Rak rana grada i kluba je bila stranka koja je imala svoje ljude u Čeliku i većinu u skupštini grada. Sad je nema ni blizu. Dakle za očekivati je da ako bude sve kako se planira da uskoro i Robijaši i Čelik mogu proglasiti pobjedu.
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
Prva utakmica ako sve prođe kako treba biće 7-8000 na tribinisamocelik je napisao/la:Zenica je dobila čovjeka koji je javno dao podršku,nama koji nudimo rješenje. Rak rana grada i kluba je bila stranka koja je imala svoje ljude u Čeliku i većinu u skupštini grada. Sad je nema ni blizu. Dakle za očekivati je da ako bude sve kako se planira da uskoro i Robijaši i Čelik mogu proglasiti pobjedu.

ma kakvi to, uz dobar marketing, fin noćni termin i animaciju raje, ništa ispod 12 hiljadaNeutral je napisao/la:Prva utakmica ako sve prođe kako treba biće 7-8000 na tribinisamocelik je napisao/la:Zenica je dobila čovjeka koji je javno dao podršku,nama koji nudimo rješenje. Rak rana grada i kluba je bila stranka koja je imala svoje ljude u Čeliku i većinu u skupštini grada. Sad je nema ni blizu. Dakle za očekivati je da ako bude sve kako se planira da uskoro i Robijaši i Čelik mogu proglasiti pobjedu.

osjetit ce se dobra atmosfera u gradu, pozitivna priča da se pokreće, a nama malo treba da se euforija stvori

Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
-
- Kontakt:
braćo, napast će vas sarajlijice za te cifre posjete
šošoni ne znaju kako to ide kod nas 

Ok i ko dobi u nicaze?
Koja stranka?
Koja stranka?
Snaga centra je kako stvari stoje najveći pobjednik, ali od prilike svi su tu na istom. Fazon je što je nekoliko stranaka dalo podršku,svi sem SDA i SBB. Trenutno ja mislim da Zenica ima više ruku za Čelik nego ovih drugi. Zbog toga je nas oca euforija opalila.
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
nezavisni kandidatSariel je napisao/la:Ok i ko dobi u nicaze?
Koja stranka?
Sariel je napisao/la:Ok i ko dobi u nicaze?
Koja stranka?

pismeno se obavezao na ovo:
http://zacelik.org/wp-content/uploads/2 ... %C4%87.pdf
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
Vratiti će se Čelik opet. Ide se u drugu ligu, ali i Sloboda je prošla kroz tu fazu, s tim da je zelenašima došao kraj. Vrijeme je da se ide napokon naprijed, a ne da se duguje za vodu preko milion KM i da niko ne odgovara za to.
Vec smo komentarisali da je 3000-3500 realna cifra. Da je procjena bila 4000 to bi se moglo reci da je nategnuto no ovih 5000 je pretjerano za utakmicu protiv MetallegheFaustinoAsprilla je napisao/la: Malo mi čudno da je najslabije posjećena Željina utakmica 4000 , pa odem malo na stranicu ns bih i gledam da su protiv mettaleghea imali (upisano im je) 5000 ljudi ?? gledao sam utakmicu i mozda malo losije procjenjujem grbavicu , ali nesto mi se cinilo da je onde bilo dosta ako ne i duplo manje od 5000![]()

Pa samo kad vam Sarajlice dolaze mozete napunuti Bilino...
IZ KRVAVE ZEMLJE BOSANSKE CVATU ZLATNI LJILJANI , GRBAVICE MAJKO NASA BRANIT CETE SINOVI!
THE MANIACS 1987 SARAJEVO
THE MANIACS 1987 SARAJEVO
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.