Neka bude ko sta hoce,yebe mi se,dokle god ne vrijedja mene,kao covjeka...tuzla je tolerantna upravo zbog cinjenice sto je najmanje bitno kako se zoves,i koje si vjere,medjutim ovo sto franto pise,i govori,kosi se sa onim kako se pretstavlja...zivim tuzlansku tolerantnost sve do momenta dok neko,poput njega,besramno pljuje moj narod,vjeru,drzavu,glavni grad,a pretstavlja se socijaldemokratom....kako ga bolan nije stidNAJGORA_BAGRA je napisao/la:Mi, kao narod, trebamo se okrenuti bitnijim stvarima od imaginarnih, tj. vjere.
Kad budemo vise gledali o buducnosti, a ne o Bogu, Allahu, ratu, onda cemo i napredovat.
Tuzlanski Chat
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: Tuzlanski Chat
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Pravi carsijski Tuzlaci nikad za sebe nece reci da je Bosnjak,Srbin ili Hrvat vec ponosni Tuzlak-Bosanac i Hercegovac odredjenje vjerospovijesti.
U tome lezi pravo Tuzlansko bogastvo koje pokusavamo odrzati i spasiti od razne balijsko/bosnjacke,srpske/cetnicke propagande koja nam unistava drzavu,a bgm nece ovaj grad.
U tome lezi pravo Tuzlansko bogastvo koje pokusavamo odrzati i spasiti od razne balijsko/bosnjacke,srpske/cetnicke propagande koja nam unistava drzavu,a bgm nece ovaj grad.
-
NAJGORA_BAGRA
- Kontakt:
I da ne zaboravim, Tuzlak preuzo Lukavac. 
Joj Gule ahhahaahhahahaa
Joj Gule ahhahaahhahahaa
- SRSlavinovici
- Kontakt:
Jesmo zavrsili sa predizbornom? Ako jesmo, posvetimo se Slobodi
FK Sloboda Tuzla, jedan grad, jedna ljubav.
sta je pravi carsijski Tuzlak.....matere ti.....moj pradjed,moj pra-pra djed,i td rodjeni tuzlaci,moj djed tuzlak,citav zivot u vjeri,izjasnjavao se kao Bosnjak,to on nije pravi Tuzlak je li...guillermo je napisao/la:Pravi carsijski Tuzlaci nikad za sebe nece reci da je Bosnjak,Srbin ili Hrvat vec ponosni Tuzlak-Bosanac i Hercegovac odredjenje vjerospovijesti.
Mijesate stranku-grad...SDP nije Tuzla,niti je Tuzla SDP,Tuzla ce biti Tuzla i nakon SDP bila je i prije....
Znaci ja koji sam rodjen u Tuzli,nisam SDP,izjasnjavam se kao Bosnjak,nisam tuzlak ....aferim.
"Modra boja,na bijelome platnu,
- FrantoBauzek
Solinas djelimicno si ti u pravu. Slazem se za RS sto si napisao. Sto se tice drzava tu pojednostavljujes stvari a to je vrlo opasno, jer historija i nastanak tih drzava se uveliko razlikuju. Izmedju ostalog, rat u BiH je nastao zbog takvog razmisljanja kojeg si ti napisao. Izvini solinas, ali tradicija i specificnost BiH je da su narodi u njoj ravnopravni i ja se vodim tim. Za suprotno od toga i teze koju ti zastupas, mora da se dogodi rat.
Vec sam napisao, a ponoviti cu opet, a to je da ja mogu samo svojim dvoristem da se bavim i kada njega potpuno ocistim mogu da dijelim moralne i ostale lekcije drugima. Kod nas je parola: "sto mene gledas dok kradem, vidi tamo one u RS-u ili Hercegovini." I tako u krug dvije decenije
Vec sam napisao, a ponoviti cu opet, a to je da ja mogu samo svojim dvoristem da se bavim i kada njega potpuno ocistim mogu da dijelim moralne i ostale lekcije drugima. Kod nas je parola: "sto mene gledas dok kradem, vidi tamo one u RS-u ili Hercegovini." I tako u krug dvije decenije
League Cup winners
Yugoslavia - ★
Yugoslavia - ★
Berba ima dugova metar, radnicima svojim duguje pare, nije to kako se čini sa strane. A Kuko je osuđen kriminalac.AshburtonG je napisao/la:tuzlak1987 je napisao/la:Bato ako dodje na vlast Bake i Fahro ce ga progurati iznad Kuke. Bolje mu je stabilan covjek u Tuzli na vlasti nego u Banovicima..
Nikakva sluga vec ako dobije najveci rival koji ce ga prebaciti.![]()
![]()
![]()
Kao covjek iz Banovica,mogu ti reci da si izjavio jako veliku glupost brate.TZ da ima jednog takvog politicara,koji ce u tim politickim igrama naci i sebe,a vala i gradjane koje predstavlja,Sarajlije bi po vize u Tz dolazile a ne obrnuto.
Samo skinut Jasmina.Moj favorit je bio Berba,jer je covjek poduzetnik i ima veze svuda po svijetu.A ako vec biram izmedju Bate i Jasmina,bolje izabrat nekoga jedan mandat,pa vidjet kako stvari idu,a onda otjerat ako ne bude pomaka.Grad stagnira vec 10ak godina,a gradonacelnik niti je sposoban,niti ima veze,a ponajmanje ideja.
P-O-D-R-I-NJ-EVolimTz je napisao/la:U Simin Hanu Baćuśka uzeo, alternativa pojela oponente u gradskom vijeću. Bar po onom što sam vidio i čuo.
Inače SDA je Slobodu uvodila u LP i donosila milione, koje je SDA raskućila. Takođe da je SDA pobijedila Miladije bi bila univerzitetska zona ala Kembridž, Mandići Tehnološka ko Silikonska Dolina.Pasha_car_aga je napisao/la:Da, Jasmin pomeo konkurenciju, na našu žalost i svih istinskih navijača svetinje!fukaratz je napisao/la:nekoliko biralista u istocnom dijelu grada SDP demolirao ostale (provjerena info)
Sent from my SM-N900 using Tapatalk
Mislim da će Lukavac imat najboljeg načelnika.
I ovaj lik je bio SDA do prije 6 mjeseci u Zenici.NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Zenicani izvukose Celik iz govana, a mi pogurasmo OFK projekat
Za to je kanton i federacija odgovoran, Jasminova odgovornost može bit samo što nije poduzetničku zonu kako treba napravio.tuzlak1987 je napisao/la:Pored Slobode ja cu nazalost za godinu dvije vjerovatno izgubiti i grad kao i hiljade drugih proslih godina zbog bijede.slana_krv je napisao/la:Godine prolaze Jasmin ostaje, 20% gradana je odlucilo ko ce vladati gradom u naredne 4 godine, a ako bude vodio kao u zadnjih 6 godina, pored slobode izgubit cemo i grad.
Al i ja mislim da je vrijeme da Jasmin ide, a da grad prepusti nekom drugom, al ne zelenim banditima.
Upravo. Ne poznajem Tuzlanske HRvate, Srbe i Bošnjake, uglavnom Bosance.guillermo je napisao/la:Pravi carsijski Tuzlaci nikad za sebe nece reci da je Bosnjak,Srbin ili Hrvat vec ponosni Tuzlak-Bosanac i Hercegovac odredjenje vjerospovijesti.
GulaNAJGORA_BAGRA je napisao/la:I da ne zaboravim, Tuzlak preuzo Lukavac.
Joj Gule ahhahaahhahahaa
Delić je Lukavčanin nije Tuzlak. Gospodin čojk
Nadam se da će nam Sloboda72 javit jel opet uš´o u Opštinsko Vijeće, naravno kad završi sa gasuljenjem.
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
- FrantoBauzek
Daleko najboljeg nacelnika ima Lukavac, Edina Delica 
League Cup winners
Yugoslavia - ★
Yugoslavia - ★
-
NAJGORA_BAGRA
- Kontakt:
Gledaj patokara

I ko čovjek i ko profesor dobar, mislim da će bit i odličan načelnik.FrantoBauzek je napisao/la:Daleko najboljeg nacelnika ima Lukavac, Edina Delica
@Najgora Bagra
Nije to ništa, dok sam bio član SDP-a šta sam se nagledo, i popio
Nullius in verba
-
NAJGORA_BAGRA
- Kontakt:
Ja im ove godine bio na skupu, samo da im popijemHeller je napisao/la:I ko čovjek i ko profesor dobar, mislim da će bit i odličan načelnik.FrantoBauzek je napisao/la:Daleko najboljeg nacelnika ima Lukavac, Edina Delica
@Najgora Bagra
Nije to ništa, dok sam bio član SDP-a šta sam se nagledo, i popio![]()
Sada kad je vec dobio 4 godine, neka nastavi ulagat u IT sektor.
Još dva bit centra i imaćemo bajt if u know what i mean 
Nullius in verba
-
NAJGORA_BAGRA
- Kontakt:
hahahahahahahahhaahaha 
a na otvaranju samo ova mjjuza
Baš mi sinoć pade Jasmin na pamet i ova pjesma, kolko je samo SDA-ovaca "preživio" od "Zlatnog Ljiljana" Salke Bukvarevića, do Bate.
Nullius in verba
-
NAJGORA_BAGRA
- Kontakt:
Ko mu je u 16 godina najvise prismrdio ? Jel Bato ?
e sad odma treba trazit, sta bi s tendera za istok?
kada ce zavrsit sjever, wc?
sta je sa fan shopa?
sa stranice?
novi napadac?
krilo?
desni bek?
kako misle izborit ligu za prvaka?
sta je sa reprograma?
novi statut?
sta je sa fan shopa?
sa stranice?
novi napadac?
krilo?
desni bek?
sta je sa reprograma?
novi statut?
General MunjaNAJGORA_BAGRA je napisao/la:Ko mu je u 16 godina najvise prismrdio ? Jel Bato ?
Nullius in verba
- FrantoBauzek
+1Sariel je napisao/la:e sad odma treba trazit, sta bi s tendera za istok?
sta je sa fan shopa?
sa stranice?
novi napadac?
krilo?
desni bek?
sta je sa reprograma?
novi statut?
Rado bih njega vidio kao naseg gradonacelnika. Nadam se da ce uspjeti dignuti Lukavac. Jednostavno lik ima gradjansku kulturu, nije opterecen Tuzlom kao neki Lukavcani (mada ja mislim da su to uglavnom neke kelje) tj. gotivi nas a voli svoj grad, lokalpatriota je i nije mu problem da nam odbrusi, ako zase**moHeller je napisao/la:I ko čovjek i ko profesor dobar, mislim da će bit i odličan načelnik.FrantoBauzek je napisao/la:Daleko najboljeg nacelnika ima Lukavac, Edina Delica
League Cup winners
Yugoslavia - ★
Yugoslavia - ★
-
NAJGORA_BAGRA
- Kontakt:
Ima li rezultata za Gradsko Vijece ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.