FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
- Donnie Darko
- Kontakt:
Re: FC Barcelona
Ovo nije ni greška jbt, greška bi bila da je ciljao pravo i ono loše opuca loptu i nabije u ovog igrača. Frajer je gađao direktno prema njemu, zašto mislim da ni on sam ne zna. Kakav idiot yebo familiju svoju 
Gefufna je napisao/la:Ne Hespu, ne Hespu.
Pique i Neymar jedine svijetle tacke veceri.Suarez,Stegen ,Biskvit odron.Ne znam je li Suarez uradio ista a da nije kontra protivniku.
Stegen ce biti veci fail od Valdeza ,ovo sto Svabo radi je dno dna.Ocajan na prekidima ,los na uglovima u pass igri za protivnika idealan
Stegen ce biti veci fail od Valdeza ,ovo sto Svabo radi je dno dna.Ocajan na prekidima ,los na uglovima u pass igri za protivnika idealan
Treba staviti stvari pozitivan kontekst.
Lani smo fasovali 4-1 na Balaidosu, a veceras 4-3. Znaci, popravljamo se protiv strašne Celte koja nabija opake komplekse, baš kao i Sociedad.
MATS
Korozija
kakav klaun
Zabili smo dva autogola, jer onaj Ter Stegenov cirkus i jest autogol - to ozbiljna ekipa koja je prva Španije ni u ludilo ne smije sebi dozvoliti.
Korozija je bivši igrac odavno, ali Lucho ima neki fetiš na njega (ne znam kako je taj igrac još uvijek u Barci), dvije godine je solidno krpio defanzivu i sad je postao velika štetočina....bilo je tužno gledati kako ga yebeni Aspas siluje brzinom.
Andre Gomes, "pojacanje" placeno 35 miliona premalo daje na terenu. Spor, nesiguran, pasovi neprecizni.
Paco Alcacer, "pojacanje" placeno 30 miliona - nevidljiv svaki put kad igra....šteta što smo šutnuli Munira.
Lani smo fasovali 4-1 na Balaidosu, a veceras 4-3. Znaci, popravljamo se protiv strašne Celte koja nabija opake komplekse, baš kao i Sociedad.
MATS
Korozija
Zabili smo dva autogola, jer onaj Ter Stegenov cirkus i jest autogol - to ozbiljna ekipa koja je prva Španije ni u ludilo ne smije sebi dozvoliti.
Korozija je bivši igrac odavno, ali Lucho ima neki fetiš na njega (ne znam kako je taj igrac još uvijek u Barci), dvije godine je solidno krpio defanzivu i sad je postao velika štetočina....bilo je tužno gledati kako ga yebeni Aspas siluje brzinom.
Andre Gomes, "pojacanje" placeno 35 miliona premalo daje na terenu. Spor, nesiguran, pasovi neprecizni.
Paco Alcacer, "pojacanje" placeno 30 miliona - nevidljiv svaki put kad igra....šteta što smo šutnuli Munira.
Na poluvremenu 3:0 ovo se odavno nije vidjelo, odbrana na čelu sa Ter Stegenom cirkus.Ne znam kako ozbiljan klub poput Barcelone drži ovog parmaka Mathieua u prvih 11.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
:urnebes: :urnebes: :urnebes:Donnie Darko je napisao/la:Ovo nije ni greška jbt, greška bi bila da je ciljao pravo i ono loše opuca loptu i nabije u ovog igrača. Frajer je gađao direktno prema njemu, zašto mislim da ni on sam ne zna. Kakav idiot yebo familiju svoju :lol:
Ovo je samo glumljenje neuera i preseravanje sa pasovima etocsta je .Donnie Darko je napisao/la:Ovo nije ni greška jbt, greška bi bila da je ciljao pravo i ono loše opuca loptu i nabije u ovog igrača. Frajer je gađao direktno prema njemu, zašto mislim da ni on sam ne zna. Kakav idiot yebo familiju svoju
Neko rece lucho kriv on zahtjeva ova dodavanja.zahtjeva q
Kad je bravo branio nije uopste ovoga bilo,ovoliko davljenje sa pasovima samo je bude kad njemac brani jer gledamo novog neuera na djelu **** mu on sve po spisku.ne moze kopacke obrisato neueru kakvaje rupetina.
Lik je kriv i za prvi gol veceras .isto pogrsan pas busquetsu dade i ljudi gol dadose
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
MES QUE UN CLUB !!!
Trener treba odgovarati za ovo večeras, makar Barcelona zadnjih mjesec dana ne liči na ekipu.
Jel nekom jasno zašto je odmarao Rakitića i Iniestu pred reprezentativnu pauzu ?
Busquets i Neymar ne zaslužuju prvih 11 u ovom trenutku.
Jel nekom jasno zašto je odmarao Rakitića i Iniestu pred reprezentativnu pauzu ?
Busquets i Neymar ne zaslužuju prvih 11 u ovom trenutku.
Mathieu kad zapocne utakmicu kao starter, Barca prima golove ili gubi utakmice.
Zapoceo i igrao cijelu utakmicu protiv Alavesa - pušiona. Evo i veceras - pušiona.
Kakva štetočina
Molio sam Boga da ode na ljeto, da ga šutnu, da se sam pokupi, šta bilo, samo da ode
ali mi nije uslišena dova 
Zapoceo i igrao cijelu utakmicu protiv Alavesa - pušiona. Evo i veceras - pušiona.
Kakva štetočina
Ali ter stegen ima dobar pas i zato je nabolji za barcin stil igreJoeBleck je napisao/la:Pique i Neymar jedine svijetle tacke veceri.Suarez,Stegen ,Biskvit odron.Ne znam je li Suarez uradio ista a da nije kontra protivniku.
Reko ja prizivacemo mi brava kad ova kiksara pocne failat. Vades je mala maca haman za njega .
Koji fail uprave vovjece.ostavit ovog debila a prodat duplo boljeg golmana ccc
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
MES QUE UN CLUB !!!
Jedini komentar na ovo je
Pa prošle sezone nas izmasakriraju, ubiju, on večeras rotira i ostavlja Iniestu i Rakitića, u prvu stavi međeda Mathieua, pa je li to moguće? Treba mu oduzeti mjesečnu platu zbog ove avanture, ubijte me ako ne pušta Celti. Mathieu treba dobiti otkaz, a Stegena kazniti sa 200000. Busquetsa opaliti u glavu da se dozove, jer je najlošiji pojedinac na startu sezone, ako ne dođe sebi, klupa. Kad je u prvoj sezoni mogao trenirati strogoću nad Piquéom, može i sad na Busquetsu. Ovo ne liči ni na šta i jedina je pozitivna stvar da su i ostali katastrofa.
Pa prošle sezone nas izmasakriraju, ubiju, on večeras rotira i ostavlja Iniestu i Rakitića, u prvu stavi međeda Mathieua, pa je li to moguće? Treba mu oduzeti mjesečnu platu zbog ove avanture, ubijte me ako ne pušta Celti. Mathieu treba dobiti otkaz, a Stegena kazniti sa 200000. Busquetsa opaliti u glavu da se dozove, jer je najlošiji pojedinac na startu sezone, ako ne dođe sebi, klupa. Kad je u prvoj sezoni mogao trenirati strogoću nad Piquéom, može i sad na Busquetsu. Ovo ne liči ni na šta i jedina je pozitivna stvar da su i ostali katastrofa.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015
- branimir85
- Kontakt:
dok se Messi ne vrati Pique-a gurnuti u špicu 
"S jednim milijunom dolara ili s pet, deset ili sto, opet možeš samo jednom dnevno ručati i večerati. "
sto je najgore to je istina ,lik je sa loptom gori od mnogih golmana a pricaju se bajke o fola njegovoj dobroj igri nogom ,veze sa vezom nemaMichael Robinson, exjugador británico y actualmente comentarista en Movistar +, tras fallar el alemán en el cuarto gol del equipo gallego.
Michael Robinson fue muy duro con Ter Stegen. "Ter Stegen se cree Garrincha", manifestó Robinson tras el ERROR de Ter Stegen en el gol de 'Tucu' Hernández, el cuarto para el Celta. "¿Quién se cree que es con el balón en los pies? No es ni la mitad de bueno de lo que se piensa que es. Es un serio problema", sentenció Michael Robinson.
nastavice ovako ukopavat ekipu svaku drugu trecu utakmicu
nije kapacitet za barce al eto ,sami pali sami se ubili ,valja sad kiksaru gledat ko prije valdesa i stepit sta ce napraviti
ako prosle godine nisu uvidjeli da nije za prvog golmana kad je bravo bio povrijdjen ,kad je imo kikseva ko bravo za citaavu karijeru ,
otjerase covjeka radi godina a eto sad nek gledaju ter stegena -neuera na djelu
MES QUE UN CLUB !!!
MES QUE UN CLUB !!!
Odakle krenuti ? Sta reci ?
Busquets NAJGORI. MATS i korozija ga prate u stopu. Ma fuj fuj ..... Suarez opet onaj nevidljivi mod, Neymara 4 kola na klupu poslati i njegovo glumatanje i padanje i meljanje lopte .....
Volio bi jedno kolo da ako vec nema Messija ne forsiramo 4 - 3 - 3
Prvo Rafinja nije krilo niti moze igrati kao takav. Drugo Neymar kada se oslonis na njega on nestane standardno. Suarez bez Messija je samo blijeda kopija zvijeri koja gine za dres. ....
Ma necu da pisem nek idu kolektivno u 3 pm
Busquets NAJGORI. MATS i korozija ga prate u stopu. Ma fuj fuj ..... Suarez opet onaj nevidljivi mod, Neymara 4 kola na klupu poslati i njegovo glumatanje i padanje i meljanje lopte .....
Volio bi jedno kolo da ako vec nema Messija ne forsiramo 4 - 3 - 3
Prvo Rafinja nije krilo niti moze igrati kao takav. Drugo Neymar kada se oslonis na njega on nestane standardno. Suarez bez Messija je samo blijeda kopija zvijeri koja gine za dres. ....
Ma necu da pisem nek idu kolektivno u 3 pm
"Postoje dva načina povratka iz bitke: s glavom neprijatelja ili bez svoje!" - Paolo di Canio
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Lillard je napisao/la:Celta je qrac od momčadi
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Morate svatiti da standardni igrači kada vide eksperimente od strane svoga trenera da nisu baš motivirani za igru jer znaju da će dotični opet napravit neku pizdariju.
Kao i šta sam rekao, najveći je problem ter stegen jer ne zna i sklon je pogreškama a enriqe je odmah izad njega.
Kao i šta sam rekao, najveći je problem ter stegen jer ne zna i sklon je pogreškama a enriqe je odmah izad njega.
Re: RE: Re: FC Barcelona
Gdje si bio poslije Bilbaa, tad si sutio?barca_87 je napisao/la:sto je najgore to je istina ,lik je sa loptom gori od mnogih golmana a pricaju se bajke o fola njegovoj dobroj igri nogom ,veze sa vezom nemaMichael Robinson, exjugador británico y actualmente comentarista en Movistar +, tras fallar el alemán en el cuarto gol del equipo gallego.
Michael Robinson fue muy duro con Ter Stegen. "Ter Stegen se cree Garrincha", manifestó Robinson tras el ERROR de Ter Stegen en el gol de 'Tucu' Hernández, el cuarto para el Celta. "¿Quién se cree que es con el balón en los pies? No es ni la mitad de bueno de lo que se piensa que es. Es un serio problema", sentenció Michael Robinson.
nije kapacitet za barce al eto ,sami pali sami se ubili ,valja sad kiksaru gledat ko prije valdesa i stepit sta ce napraviti![]()
![]()
ako prosle godine nisu uvidjeli da nije za prvog golmana kad je bravo bio povrijdjen ,kad je imo kikseva ko bravo za citaavu karijeru ,
otjerase covjeka radi godina a eto sad nek gledaju ter stegena -neuera na djelu![]()
![]()
Nisam sinoc mogao gledati, pa jutros odlucih premotati (nisam znao rezultat) i naravno ugasih nakon 37 minuta i udoh da vidim rezultat 
Drugo poluvrijeme nekad kasnije odgledam, da vidim tu gresku toliko hvaljenog MaTS-a.
Vidim, ne javljaju se one neznalice @lillars i @messilla. Eto vam vas MaTS

Oprosti nam, Claudio

Drugo poluvrijeme nekad kasnije odgledam, da vidim tu gresku toliko hvaljenog MaTS-a.
Vidim, ne javljaju se one neznalice @lillars i @messilla. Eto vam vas MaTS
Oprosti nam, Claudio
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Re: RE: Re: FC Barcelona
ev gdje sam biodomy23 je napisao/la:Gdje si bio poslije Bilbaa, tad si sutio?barca_87 je napisao/la:sto je najgore to je istina ,lik je sa loptom gori od mnogih golmana a pricaju se bajke o fola njegovoj dobroj igri nogom ,veze sa vezom nemaMichael Robinson, exjugador británico y actualmente comentarista en Movistar +, tras fallar el alemán en el cuarto gol del equipo gallego.
nije kapacitet za barce al eto ,sami pali sami se ubili ,valja sad kiksaru gledat ko prije valdesa i stepit sta ce napraviti![]()
![]()
otjerase covjeka radi godina a eto sad nek gledaju ter stegena -neuera na djelu![]()
![]()
sta je to on bio dobar protiv bilbaa
PostPostao/la barca_87
sa ovim ter stegenom trebaju ti tablete za smirenje jbt sta lik radi ,koji je njemu q
dribla nesto![]()
![]()
previse forsira pas igru ,stavi svog igraca u opasnu situaciju kad ih pritisnu prot igraci on mora dodat pa makar i primio gol ccc
nabij loptu ko covjek **** ga ti
ni iz cega prave se problemi i daju se sanse protivniku, radi gluposti
MES QUE UN CLUB !!!
MES QUE UN CLUB !!!
cuj oprosti nam Claudio a lik odbio produzenje i svojom voljom otisao u City
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.