U svoj nervozi i onda sreci nisam ni razmisljao o tome. Povrede ne bi trebale biti problem, a ne znam ni je li i ko je ako jeste dobio zute kartone. Provjerit cu.mirza_it je napisao/la:Jesmo li koga izgubili za derbi mislim na povrede i kartone ??
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
- plavousrcu
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Čisti smo.

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

Ja mu nikad necu onaj go zaboravit kad nas Sloboda uze 1-0 a tad su nam bodovi bili prjeko potrebni.Idi u Olimpik pa zavrsavaj karijeru.
Qwerty90 je napisao/la:Čisti smo.
- plavousrcu
- Kontakt:
Znaci Petrovic na slatkim mukama. Odlicno, imamo tu prijateljsku sa Splitom za vikend i samo da tu ne bube povreda.
- amazon
- Kontakt:
Gledam Barsu, Andre Gomes kojeg su platili 35 miliona e ima pet centarsuteva prebaci cijeli stadion. Kod nas Bekricu kad pogrijesi tri puta tjeraju iz kluba, a o centarsutevima da ne pisem. Sad bi cak Lendrica tjerali, na klupu stavljali. Boze sacuvaj.
Zadnja izmjena: amazon, dana/u 02 okt 2016, 22:21, ukupno mijenjano 1 put.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
-
balotelli90
- Kontakt:
Tako je, ne mogu da vjerujem šta pišu pojedinci protiv bekrića
- plavousrcu
- Kontakt:
Vitez, ta ti boda nas ubise. Sve mogu shvatiti osim tog poraza. Kakav je raspored Zrinjskom?
kakav je da je oni će se ligom prošetati. ostatak lige je izjednačen kao rijetko kad. definitivno ono što mi se nikako ne sviđa, sa krupom, mladosti i radnikom u isti koš ... strašno!plavousrcu je napisao/la:Vitez, ta ti boda nas ubise. Sve mogu shvatiti osim tog poraza. Kakav je raspored Zrinjskom?
- zeljoooooooooo
Pobjeda u Bijeljini koja definitivno okreće sezonu,
a više puta sam pisao i priželjkivao tu pobjedu u 90',
koja se na kraju i desi.
Jedna stvar upada u oči jeste hajka na Lendrića i da li opravdati ili ne?
Nosi sveti grb na prsima i ne bih se složio da treba pljuvati i psovati bilo kojem našem igraču,
ali je ipak donekle i razumljivo, budući da je fulio šanse koje bi neko drugi lagano pospremio u mrežu.
Kod njega me nervira stalno potenciranje odgovora na pitanje zašto je u krizi: "Cijela ekipa je bila u krizi pa tako i ja" -
e pa druže, nije ti to opravdanje nikakvo, tvoje je da gineš. Evo sada ekipi ide i sve je jasno, do koga je, tako da ti priča ne stoji.
Bez obzira na sve, dao bih mu poluvrijeme na lavoru, i ni minut više. Nikolić će da trpa
Druga stvar koju sam pisao, a dočekan na nož (po nekim vjerovatno direktivama), je to da mi ne možemo unaprijediti igru,
ne možemo uvezati 3 dobra rezultata, a jedino što možemo je tonuti još dublje.
Napokon, uvezali smo par dobrih rezultata, i sa ova 3 boda smo 100% u igri. To što Zrinjski melje sve redom, treba im čestitati,
ali pogled na tabelu kaže da smo se u potpunosti vratili na mjesto koje nas interesuje (za optimiste 2.mjesto, za pesimiste 6.).
Najviše od svega raduje da se vidi napredak iz utakmice u utakmicu, a ako zamislimo šta Ćelo može uraditi za 2 godine, možemo očekivati Želju onakvog kakvog ga sanjamo. Iskreno se nadam da će tako i biti.
a više puta sam pisao i priželjkivao tu pobjedu u 90',
koja se na kraju i desi.
Jedna stvar upada u oči jeste hajka na Lendrića i da li opravdati ili ne?
Nosi sveti grb na prsima i ne bih se složio da treba pljuvati i psovati bilo kojem našem igraču,
ali je ipak donekle i razumljivo, budući da je fulio šanse koje bi neko drugi lagano pospremio u mrežu.
Kod njega me nervira stalno potenciranje odgovora na pitanje zašto je u krizi: "Cijela ekipa je bila u krizi pa tako i ja" -
e pa druže, nije ti to opravdanje nikakvo, tvoje je da gineš. Evo sada ekipi ide i sve je jasno, do koga je, tako da ti priča ne stoji.
Bez obzira na sve, dao bih mu poluvrijeme na lavoru, i ni minut više. Nikolić će da trpa
Druga stvar koju sam pisao, a dočekan na nož (po nekim vjerovatno direktivama), je to da mi ne možemo unaprijediti igru,
ne možemo uvezati 3 dobra rezultata, a jedino što možemo je tonuti još dublje.
Napokon, uvezali smo par dobrih rezultata, i sa ova 3 boda smo 100% u igri. To što Zrinjski melje sve redom, treba im čestitati,
ali pogled na tabelu kaže da smo se u potpunosti vratili na mjesto koje nas interesuje (za optimiste 2.mjesto, za pesimiste 6.).
Najviše od svega raduje da se vidi napredak iz utakmice u utakmicu, a ako zamislimo šta Ćelo može uraditi za 2 godine, možemo očekivati Želju onakvog kakvog ga sanjamo. Iskreno se nadam da će tako i biti.
- zeljoooooooooo
Kada je Aco prije nekoliko mjeseci pitao čime bismo mi forumaši bili zadovoljni za ovu sezonu,
ja, a i dobar dio drugih forumaša je izjavio da bi to bila Evropa. Neki dan isto čitam da bi jedan
od forumaša radije da Zrinjski ide u CL a mi u EL, jer defitinivno nemamo ekipu za CL.
I nećeš mi ti određivati šta ću pisati. Idi čekaj poraz pa da opleteš
ja, a i dobar dio drugih forumaša je izjavio da bi to bila Evropa. Neki dan isto čitam da bi jedan
od forumaša radije da Zrinjski ide u CL a mi u EL, jer defitinivno nemamo ekipu za CL.
I nećeš mi ti određivati šta ću pisati. Idi čekaj poraz pa da opleteš
- zeljoooooooooo
Slažem se, lijepo je da se napokon može nešto normalno pročitati.
Pohvale za Neandertalca, bez ozbira na to ko se i dokle slaže sa njegovim pisanjem.
Zna li neko kada je zvanično derbi, za stranici kluba stoji 16.10. a na sportsport 15.10.?
Pohvale za Neandertalca, bez ozbira na to ko se i dokle slaže sa njegovim pisanjem.
Zna li neko kada je zvanično derbi, za stranici kluba stoji 16.10. a na sportsport 15.10.?
- Incognito87
- Kontakt:
Nedjelja u 15:00. 
Tetka teco tetka teco, valja sisat, kosa upada u oci. Kaze hrenovka. Ma kaka hrenovka. Ustaje rmpalija ovoliki. Cija majka crnu vunu prede.
- Hrasno1921
- Kontakt:
Eh evo i mene, nakon par dana apstinencije sa foruma zbog izbora i aktivne podrske Nedzadu Koldzi
Ovim putem bih takodjer da pozdravim sve one koji su skandirali "Koldzo Nedzade napusi se k***" sa porukum Gdje ste sada? mozel se dahnut?
Iskreno nisam pratio forum od cetvrtka pa ne znam sta se sve pisalo, uopsteno sto sam pisao ili naslutio, se i obestinilo pocev od Zebe da odlazi iz Slobode i da ga eto na zimu (ima jos do toga), gradjevinske dozvole i opstinskih para koje ce leci za desetak dana na racun kluba, sto Joe Kol i potvrdi kod Mime da ce uplatiti 300.000 KM, sada neka svaki prosjecan navijac sabere 2+2 i vidi koliko je taj covjek bitan i vazan za Zelju, koliko je do sada dao i koliko ce davati, uz izgradnju reflektora na pomocnom terenu i ovih tristo hiljada koja je to cifra samo koja ide direkt ili indirektno Zelji.
A pobjeda u Bijeljini je tek pocetak serije pobjeda, zivi bili pa vidjeli
Ovim putem bih takodjer da pozdravim sve one koji su skandirali "Koldzo Nedzade napusi se k***" sa porukum Gdje ste sada? mozel se dahnut?
Iskreno nisam pratio forum od cetvrtka pa ne znam sta se sve pisalo, uopsteno sto sam pisao ili naslutio, se i obestinilo pocev od Zebe da odlazi iz Slobode i da ga eto na zimu (ima jos do toga), gradjevinske dozvole i opstinskih para koje ce leci za desetak dana na racun kluba, sto Joe Kol i potvrdi kod Mime da ce uplatiti 300.000 KM, sada neka svaki prosjecan navijac sabere 2+2 i vidi koliko je taj covjek bitan i vazan za Zelju, koliko je do sada dao i koliko ce davati, uz izgradnju reflektora na pomocnom terenu i ovih tristo hiljada koja je to cifra samo koja ide direkt ili indirektno Zelji.
1921'
U gradu Saraj'vu sve ima svoju pricu, i u Sara'jvu nista nije slucajno !
-
balotelli90
- Kontakt:
Cega jos toga?
A pitao je mimo jos nesto na kraju
A pitao je mimo jos nesto na kraju
Zadnja izmjena: balotelli90, dana/u 03 okt 2016, 15:44, ukupno mijenjano 1 put.
- amazon
- Kontakt:
Svaka cast za Koldzu. Hvala mu na svemu. Nisu male pare u pitanju, a pravi gospodin Koldzo to iskesira.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
- Incognito87
- Kontakt:
To bi trebalo biti normalno. Nije iz svog džepa dao. Čuj gospodin Koldžo to iskešira a delegata braćo mila 
Zadnja izmjena: Incognito87, dana/u 03 okt 2016, 15:44, ukupno mijenjano 1 put.
Tetka teco tetka teco, valja sisat, kosa upada u oci. Kaze hrenovka. Ma kaka hrenovka. Ustaje rmpalija ovoliki. Cija majka crnu vunu prede.
Naporan si sa politikom ovo je sportski forum a tu podršku ispred opštine pa skandiraj Koldži.Hrasno1921 je napisao/la:Eh evo i mene, nakon par dana apstinencije sa foruma zbog izbora i aktivne podrske Nedzadu Koldzi![]()
Ovim putem bih takodjer da pozdravim sve one koji su skandirali "Koldzo Nedzade napusi se k***" sa porukum Gdje ste sada? mozel se dahnut?![]()
Bas nam je on bitan faktor u zivotu.
- Hrasno1921
- Kontakt:
Aw aw aw, zovite Av Mjau ili Dogs Trust ...
1921'