Kakvu filozofiju, igru na bod u gostima, pa ako se pobijedi dobro doslo. Kad se citaju komentari u zadnje vrijeme, reklo bi se da smo se raspali, nigdje nas nema, ostali su miljama bolji od nasRule_hz je napisao/la:nema brate moj nista od toga to je sve gotovo vjeruj mi, evo jos su i zeleni pobjedili u gradu tu nam je kraj sad..Ma sto se tice kluba ne mogu se oni vise trznuti nit doci sebi realno gledajuci situaciju sa igracima mi ako izgubimo derbi(a izgubit cemo jer je slavko vec nadosao i poceo je primjenivati svoju filozofiju igre na gubrete) mozemo se poselamit i sa titulom i evropom realno izgubili smo 4 boda na kosevu mozda i 7 izgubimo ujedno ides svinjskom tu ti je tapija... jer ihtijarevic ni uprava nisu sposobni dovest pojacanja ni cala kad je zimska pauza u pitanju...
A sto se tice dulje on je propo ko referendum u RS-u... Kako mu je propo transfer tako je i on propo nece se on sa onakbvim limitiranim mozgom vratiti kakav je bio kao ni ostali igraci kad su u pitanju igre u FKS
Nama ne treba mnogo, trebaju nam 2-3 dobra igraca koji ce podici ekipu i vratiti koliko toliko optimizam i dobru atmosferu oko kluba, npr Ordagic i Stojcev(ako je moguce u januaru), bez obzira sta pojedicni pisali o njemu, Milos je doktor za ovu ligu, i zamislite sredu Dino(Marko), Saric, Ordagic, Dulja(Crnkic), Stojcev. Vidjeti sta je sa Hamzom, ako nije spreman dovesti napadaca, nesto ko Krste, da moze igrati i na krilu.