FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

pitic
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la pitic » 03 okt 2016, 19:38

streetstyle je napisao/la:
pitic je napisao/la:Pa ovaj na veliko puca, nije obećao ovaj jedan projekat oko Koševa nego 118 projekata. Brojat ću mu svaki. Onaj crveni kmer prije njega što je odradio 2 manadata i što nam je nekada sjedio u klubu nije uradio skoro ništa osim stolica sa naslonjačima za Zapad. Više Sarajevo obnovilo Koševo u 8 godina nego onaj crveni kmer u zadnja 2 mandata.
Da nije bilo crvenog kmera , i sad bi placali 8000 po tekmi (obicnoj)...a evropske i derbi po 12 000. On nam je zavrsio da se mjesecno i to ukupno cipamo samo 5000 KM. Prema tome malo se raspitaj o crvenom kmeru pa onda pisi. :shh: :shh:
Ponovno pročitaj moj post. Ko je igdje spomenuo što je on nama završavao :? Ja sam spomenuo izgradnju stadiona Koševo, a ne završavanje ispod stola. 8000 da platiš po jednoj tekmi pred 1000 ljudi kao primjer protiv Bratstva :rol: to je priča za malu djecu. Šta ti to Koševo nudi za 8000 osim dobrog kapaciteta sa stolicama i dobre trave izuzev kada nema kancerta prije toga, kiše ili snijega :?: Nisu bilu sposobni semafor da naprave 20 godina od rata pa zato i dan danas škiljimo pokušavajući saznati koji je minut ako je utakmica po danu. Jel znači Bosna Sema plati 8000 za jednu tekmu pred praznim tribinama na Koševu :?: Ako oni toliko plaćaju da bi gledali u zelene stolice onda im svaka čast ne znaju šta će od para, a bore se za opstanak jer najvjerovatnije 5 ekipa u 1 ligi FBiH ispada ove sezone.

btw. Prošle sezone evrope nije bilo nije nam trebao ništa završavat. Kmer crveni za 8 godina nije ništa uradio za stadion izuzev stolica za Zapad.
SRETAN BROJ - 1725

bordoakapitar

Post Postao/la bordoakapitar » 03 okt 2016, 19:48

Izgledamo zaista jadno! Cala je jedina svijetla tacka u timu, ali od vanago pitu ne mozes napraviti. Tonemo sve dublje a od juce jos i zelenasi uzjahase u Centru. Nadam se samo da necemo postati royal, jer gdje ovi rukom dohvate tu zavrsni stadij karcinoma nastaje odmah! E cuj stadion...hahaha!

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 03 okt 2016, 20:05

Nedžade smanji nam cijenu korištenja Koševa barem za derby i ukoliko evropu izborimo. I to je nešto ipak je Koševo bilo od crvenog kmera sada je tvoje, babovina sa koljeno na koljeno ide. Mi koji smo tu skoro 70 godina ćemo ti redovno plaćati sa podvijenim repom kada budemo lovu iz džepa vadili. Znam Nečko ne živi se od tradicije, historije, ljubavi prvo keš na stol pa igraj na Koševu. To što ćemo biti u minusu to je naša stvar ne vaša. Ali, opet sažalite se spustite cijenu barem kada mi stadion koristimo jer znate da bi na stadionu Koševo bio ključ u bravu da nas nema.
SRETAN BROJ - 1725

bordoakapitar

Post Postao/la bordoakapitar » 03 okt 2016, 20:34

Tabela PL BiH nikad realnija nije bila! Zrinjski se pokazao kao jedini ozbiljan klub u BiH a ostali u 5 deka svi. I kad pogledas igracki kadar, dodjes do istog zakljucka. Od startne postave Sarajeva, nijednom igracu ne bi bilo zagarantovano mjesto u startnoj postavi recimo jedne Krupe da ne kazem Radnika ili Slobode... Cala je trener koji voli pas igru i brze akcije, ali on sa ovim odronima sastavi jednu ili nijednu takvu za cijelu utakmicu. Calu treba zadrzati sto duze na klupi, jer sa malo boljim igrackim kadrom bi cudo napravio! Fazon je samo koliko ce to ispostovati ovi ublehasi sa laznim budzetom od 7 miliona.

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 03 okt 2016, 20:42

@streetstyle

Ako grupu ne možemo igrati na Koševu grupa nam ni ne treba. Koji će nam racku grupa u Zenici. Hej zamisli Sarajevo igra u grupi u Zenici u gradu gdje te najviše mrze pored Tuzle kakvo bi to domačinstvo bilo :?: ganjati se svaku utakmicu sa onima sa brzim cvikama iz Zenice svakako im je gore dosadno nemaju šta raditi od života jedva bi dočekali da dođemo da se nešta u gradu dešava pa makar i par igranki ganje po gradu i igranki dokazivanja, vidjeli ste nedavno Slobode i onog cirkusa, ali srećom u dobrim su odnosima pa nije bio toliki cirkus valjda mrze glavni grad istom jačinom pa se razumiju. Boli me racku šta rade za Sarajevo ispod stola ( i to je sitno što rade ispod stola-sitničarska posla ) neka počnu stadion obnavljati, vakat je više.
SRETAN BROJ - 1725

bordoakapitar

Post Postao/la bordoakapitar » 03 okt 2016, 21:17

Mi grupnu fazu na Kosevu ne mozemo igrati iz vise razloga a prvi i osnovni je sto treba doci do grupne faze. Ne mogu da vjerujem da neko razmislja o grupnim fazama a mi gubimo od dojucerasnjeg drugoligasa i to na Kosevu!

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 03 okt 2016, 21:34

bordoakapitar je napisao/la:Mi grupnu fazu na Kosevu ne mozemo igrati iz vise razloga a prvi i osnovni je sto treba doci do grupne faze. Ne mogu da vjerujem da neko razmislja o grupnim fazama a mi gubimo od dojucerasnjeg drugoligasa i to na Kosevu!

:rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: e cuj mi i grupna faza.... :lol: :lol: :lol: daj ba ljudi uozbiljite se, nama je i ulazak u ligu za prvaka uspjeh
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

sarajlija
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija » 03 okt 2016, 21:42

E cuj grupna faza dragi boze sta ljudi nece sve napisati, kako igramo do sada daleko smo mi od grupne faze ;)
04.10.2009 !!

Locust
Kontakt:

Post Postao/la Locust » 03 okt 2016, 21:51

A stadion nam treba samo naredne godine pošto više nikada nećemo igrati evropu, pa ismijavate čovjeka?

Nikada više nećemo igrati dobro?

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 03 okt 2016, 22:02

Locust je napisao/la:A stadion nam treba samo naredne godine pošto više nikada nećemo igrati evropu, pa ismijavate čovjeka?

Nikada više nećemo igrati dobro?
tesko :)
Ovi su nam iskopali rupu takvu da nas moze samo jedan avion izvuci, da li ce avion OPET doci, pitanje je ;)

Locust
Kontakt:

Post Postao/la Locust » 03 okt 2016, 22:10

Ma nije to istina.

Nađeš SD da valja i naredne godine si prvak. Ove zadnje dvije su nam usrali, ali nije rupa tolika uopšte.

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 03 okt 2016, 22:29

Locust je napisao/la:Ma nije to istina.

Nađeš SD da valja i naredne godine si prvak. Ove zadnje dvije su nam usrali, ali nije rupa tolika uopšte.
s obzirom da su doveli SD prije 2 mjeseca, trenera prije par sedmica.... sam skonta ;)

BosnianKingdom
Kontakt:

Post Postao/la BosnianKingdom » 03 okt 2016, 23:13

Fare povedi nas u visine iz rupe.
Sabrine mi moje!

bodi123
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la bodi123 » 03 okt 2016, 23:23

S Krupom sa Vrbasa i Mladosti iz Doboja kod Kaknja cija sela nemaju zajedno stanovnika ko Kosevo, mi cemo se fajtat za izlazak u Evropu, e Sarajevo moje Sarajevo sta napravise od tebe.

Sto se tice derbija, ne znam sta da mislim, skeptican sam, veoma skeptican, oni su sada sa Celom dosta ozbiljnija ekipa od nas, nek nam je bog na pomoci sa ovim manekenima, uzdat se u Calu da spasi sto se spasiti moze
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 03 okt 2016, 23:56

ISTINA ZA VEDRANA !!!
slika
Zadnja izmjena: Evolution87, dana/u 04 okt 2016, 00:05, ukupno mijenjano 1 put.
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

bodi123
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la bodi123 » 04 okt 2016, 00:05

Sedam godina, dugih godina, pocivaj u miru komsija i prijatelju moj. :plac: :salut:
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase

High

Post Postao/la High » 04 okt 2016, 00:06

Kao da jučer bijaše ona nedjelja i onaj četvrti deseti, a, evo, prođe sedma godina od toga.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

MaroonKrajina
Kontakt:

Post Postao/la MaroonKrajina » 04 okt 2016, 00:07

POČIVAJ U MIRU VEDRANE!

slika

TobeYarabi
Kontakt:

Post Postao/la TobeYarabi » 04 okt 2016, 00:55

Evolution87 je napisao/la:ISTINA ZA VEDRANA !!!
slika

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 04 okt 2016, 02:28

:(
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: miguelramos i 9 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []