FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

amazon
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la amazon » 03 okt 2016, 21:10

Dado je Ronaldo za Secerovica.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.

Thetraphak1921
Kontakt:

Post Postao/la Thetraphak1921 » 03 okt 2016, 21:12

Ovaj vezni red sada ispunjava sve moguce zadatke na terenu. Konstantno se mijenjaju, uvijek jedan od njih ima dva osiguraca nazad pa koji god biva istureniji, izuzetno su smireni, maksimalno se trude ispraviti greske koje se naprave, sve i jedan ima veliki radijus kretanja, ne nabijaju lopte u prazno, igraju od noge do noge te nastoje kreirati sanse i pruzanjem lopti kroz prostor (ovaj segment ce napredovati iz utakmice u utakmicu, ubijedjen sam). Stvarno ih je uzitak gledati zajedno. Djeluju kompaktno kao da vec duzi vremenski period igraju zajedno, a ne par utakmica. Ne urekli se, a kada bolje razmislim i ne treba ih previse hvaliti. Vadjenje Bekrica iz prvih jedanaest je donijelo enorman napredak sto se veznog reda tice. Bar za sada, nadam se da ce nastaviti u ovom ritmu.

zeljoooooooooo

Post Postao/la zeljoooooooooo » 03 okt 2016, 21:14

Ma kakav Dado, pa zar je moguće da je milioniti put prežvakava ta ista priča.

Ako se dokaže na posudbi, Petrović će ga vratiti i to je kraj priče.

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 03 okt 2016, 21:25

Dado je igracina za pola koji su dosli i otisli za mjesec.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.

Monci
Kontakt:

Post Postao/la Monci » 03 okt 2016, 21:31

U ovoj ekipi Dadu možeš porediti jedino sa Bekrićem i malim Žerom, jer su to igrači na njegovoj poziciji. Poređenje Dade koji je "desetka" sa Šećerom koji je razbijač i zadnji vezni je osnovno nepoznavanje nogometne igre...

Monci
Kontakt:

Post Postao/la Monci » 03 okt 2016, 21:33

I da, mi sada u vezi kombinujemo sa trojicom igrača koji nisu tehničari i igrači zadnjeg pasa, ali mnogo nadoknađuju trkom i požrtvovanjem i što neko reče mnogo rade jedan za drugog, igraju timski, pokušavaju kombinovati i odmah se vidi rezultat na terenu...

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 03 okt 2016, 21:36

Taman smo fino pricali i iskreno sam uzivao. Ako mozete da se suzdrzite od stavova koje ponekad iskazujete samo u inat. I opet kada ih vec iznosite pokusajte bar obrazloziti zasto tako mislite.
Takodje, molim vas, nemojte ljudima govoriti hoce li i treba li se o nečemu pricati ako je vezano za temu. Preskocite i ne citajte ako vam se ne svidja.

Hvala.
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

zeljoooooooooo

Post Postao/la zeljoooooooooo » 03 okt 2016, 21:37

Monci je napisao/la:U ovoj ekipi Dadu možeš porediti jedino sa Bekrićem i malim Žerom, jer su to igrači na njegovoj poziciji. Poređenje Dade koji je "desetka" sa Šećerom koji je razbijač i zadnji vezni je osnovno nepoznavanje nogometne igre...
To su "argumenti" nažalost.

Jedako da je rečeno ne treba Dado, jer je lošiji od Lendrića. :facepalm:

Monci
Kontakt:

Post Postao/la Monci » 03 okt 2016, 21:45

Molim da se imenuje na koga se odnosi da ne bacamo grah ovdje....

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 03 okt 2016, 21:55

Monci je napisao/la:Molim da se imenuje na koga se odnosi da ne bacamo grah ovdje....
Nije bitno na koga se odnosi. Na sve.
Svi, ja, ti, peti deseti. Zar nije ljepse ovako pricati kao nas dvojica zadnjih deset postova, kao ljudi analizirati i iznositi misljenje, vec se prepucavati ko mala djeca. Sami biramo opcije; tenzije i predrasude sto ce dovesti cestim svadjama i nekvalitetnim postovima, unistiti temu a sa druge strane otvoren razgovor uz uvazavanje i argumente davat ce fine diskusije u kojima ce svi uzivati.

UPRAVA NAPOLJE!

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 03 okt 2016, 22:02

Neshvatljivo je da navijac kaze za igraca koji je u Zelji dao jako bitnih golova, sto u ligi, sto u evropi, da je los igrac. Dado je meni donio radosti svojim golovima u jako bitnim utakmica. Nije neki vrh igrac, ali jako zahvalan i ja ga postujem. Poslije povrede nema igraca koji moze da igra dobro. Dado je mogao biti na klupi i boriti se za prvi tim, jer to zasluzuje. Sramota je kakve mi navijace imamo.

Gledajte djeco drago, kako levat zabija golove.

z1921
Kontakt:

Post Postao/la z1921 » 03 okt 2016, 22:05

Kao sto rece amazon, Dado je igracina za one sto su dosli i brzo napustili Zeljeznicar. Vidjet cemo sta ce Slavko uraditi na zimskom periodu, nesto kontam nek se sa Bekricem dogovore (Jer rekoste ovdje da se Zeba vraca) i nek Dado se vrati, taman Zeba stariji iskusni vezni igrac a Dadu gurati kad imamo dobar rezultat i tako ce se adaptirat i vratit u staru formu. Bekric nam je visak ako Zeba dodje i btw novi sam na forumu :)
Tan Dragon!
TikTak je moj brat!

Otisao je Kusturica nastala je tuga, mnogi zale za njim jer plate nema.
Nakon govora gospodina Misimovica placenici su se povukli...

Monci
Kontakt:

Post Postao/la Monci » 03 okt 2016, 22:05

Bitno je i te kako....ja ovdje pišem 7 godina i nakada nikoga nisam uvrijedio, niti ružnu riječ rekao. Imam svoj stav i mišljenje i zastupam ga od prvog dana. Nepromjenjivo, pišem iz svoje glave ono što znam, ono što mislim i onošto osjećam. Mnogo je ovdje onih koji ne rade tako, na raznim stranama. Vode se nekim interesima, i nije im Željo na prvom mjestu. Srozali su forum, ali niti administracija nije nedužna....
Ja uvažavam sva mišljenja i stavove, i ne pokušavam ih mjenjati, niti uticati na njih, a obožavam otvoreno i argumentovano diskutovati.
Za kraj bi rekao da sam ovdje 10-ak puta uputio i kritike na administraciju, ali su bile ekspresno obrisane.
Nije tema, ali osjećao sam potrebu da kažem... A sada se vraćam isključivo pisanju o Želji....

Monci
Kontakt:

Post Postao/la Monci » 03 okt 2016, 22:07

Zeba vjerovatno ne dolazi, i mislim da će prije za Husrefom u Mladost. Kakanjci dobro plaćaju jbg...ljubav je ljubav, ali pare su pare... :kafa: :kafa: :kafa:

z1921
Kontakt:

Post Postao/la z1921 » 03 okt 2016, 22:10

Monci je napisao/la:Zeba vjerovatno ne dolazi, i mislim da će prije za Husrefom u Mladost. Kakanjci dobro plaćaju jbg...ljubav je ljubav, ali pare su pare... :kafa: :kafa: :kafa:
Ima jos do zimskog prelaznog roka, nikad se ne zna. Najbitnije je sad da pitare nakantamo, zreli su ovaj put itekako. Ocajniju ekipu nisu imali :?
Tan Dragon!
TikTak je moj brat!

balotelli90
Kontakt:

Post Postao/la balotelli90 » 03 okt 2016, 22:11

Igrači koji su ove sezone napustili FK Željezničar a igraju na istoj poziciji su Javi Hervas i ako se može reći Enis Sadiković. Od Enisa je sigurno bolji, od Hervasa ne bih znao. Prelazni rok prije toga: Amir Hadziahmetovic, Dino Haskovic, Tomislav Tomić.

Eto mi nemamo para :lol: Istrošili se jesmo, ali daleko od toga da ne možemo zebu platit, barem ja vjerujem tako.

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 03 okt 2016, 22:13

Monci je napisao/la:Zeba vjerovatno ne dolazi, i mislim da će prije za Husrefom u Mladost. Kakanjci dobro plaćaju jbg...ljubav je ljubav, ali pare su pare... :kafa: :kafa: :kafa:
A ima i do; bolje biti glavni baja na selu nego da budes prosjecan u gradu. O tome kada se desi.

Plakati necemo sigurno. Pogotovu jer to otvara dodatni prostor za Dadu :lol:
A ne zajebajem se :cool:

Jest jest, Enis i Dado igraju istu poziciju :lol:
Zadnja izmjena: Neandertalac, dana/u 03 okt 2016, 22:18, ukupno mijenjano 1 put.

UPRAVA NAPOLJE!

z1921
Kontakt:

Post Postao/la z1921 » 03 okt 2016, 22:14

balotelli90 je napisao/la:Igrači koji su ove sezone napustili FK Željezničar a igraju na istoj poziciji su Javi Hervas i ako se može reći Enis Sadiković. Od Enisa je sigurno bolji, od Hervasa ne bih znao. Prelazni rok prije toga: Amir Hadziahmetovic, Dino Haskovic, Tomislav Tomić.

Eto mi nemamo para :lol: Istrošili se jesmo, ali daleko od toga da ne možemo zebu platit, barem ja vjerujem tako.
On ima zelju da se vrati u Zeljeznicar i tu da zavrsi svoju karijeru, sto se mene tice nek tu pricu okaci na tavan, vrati se sad igraj za normalnu platu ili nemoj nikako dolazit, sta ces mi u 35toj?
Tan Dragon!
TikTak je moj brat!

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 03 okt 2016, 22:14

Ugljesa je sad potencijal da ga prodamo za par miliona.

Monci
Kontakt:

Post Postao/la Monci » 03 okt 2016, 22:15

Neandertalac@ fakat ti se divim za Dadu....hahahaha volio bi da uspije ako ništa a ono radi tebe....

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: NerminFatic, Proximic, torbica i 28 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []