Big Ben mi donio 33 poena na fantasyu.
NFL
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: NFL
Ne valja ovo. Vraćaj Cutlera, kada ozdravi.
„Ako Bog da, bit će naša BiH. Osjećam da mogu uraditi zamišljeno. Nestalo je struje. Sretno!”- Izet Nanic
- FK Sarajevo
BOSANSKA KRAJINA !
- FK Sarajevo
BOSANSKA KRAJINA !
upropasti vam čovjek drugi pickRodman je napisao/la:Ne valja ovo. Vraćaj Cutlera, kada ozdravi.
inače, drugi pick je najbolji, onaj koga klivlend uzme na prvom je stoposto bust
- kad_kako
- Moderator
- Kontakt:
Re: RE: Re: NFL
Nemoj ziv bio.Rodman je napisao/la:Ne valja ovo. Vraćaj Cutlera, kada ozdravi.
Meni Ben i Julio Jones, donjeli 70 poena. Ostatak ekipe prilicno lose, ali dovoljno za pobjedu.
Postovanje treba zaraditi.
Napokon pocinje sezona od narednog vikenda. Nije losa pozicija 3-1 sa utakmicom i po back-upa i dvije i po utakmce 3rd string QBa. Jucer Brisket nije mogao meda i tesko je biti ljut na bilo koga iz ekipe. Tek sam jucer skontao da je pobjeda protiv Houstona bila nesto veliko. Malo me nervira ova situacija sa Gronkom jer me je i.zjebao na fantasyu u 2 lige...
Welcome back goat, let the game begin.
Vrlo sam skeptican za HFA jer mi idemo Steelersima, dolaze Seahawks, idemo Denveru ali mislim da mozemo pobijediti u gostima u PO bilo koga tako da se necu fokusirati puno na HFA osim ako u zadnje 2-3 utakmice budemo imali priliku i to osigurati.
Welcome back goat, let the game begin.
Vrlo sam skeptican za HFA jer mi idemo Steelersima, dolaze Seahawks, idemo Denveru ali mislim da mozemo pobijediti u gostima u PO bilo koga tako da se necu fokusirati puno na HFA osim ako u zadnje 2-3 utakmice budemo imali priliku i to osigurati.
- KingJamesMVP
- Kontakt:
Ma biti će HFA, no sikiriki, to su Patsi. Bit će 13-3 omjer, to je sasvim dovoljno
LeBron James
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
Dokrajčio me Big Ben sinoć a bilo je napeto baš do tada, kud si baš njega stavio jučer od ova tvoja tri QB-a.Rodman je napisao/la:Ne valja ovo. Vraćaj Cutlera, kada ozdravi.
Postoji još teoretska šansa da mi obrana Vikingsa donese 11+ bodova a McKinnon sa tvoje strane ne napravi ništa. Jbg, teško je očekivati pobjedu sa Tyrellom Williamsom i Jamisonom Crowderom kao starterima.
Imagine enjoying a sport in Philadelphia.
apsolutno za vikinge i tih 11+ bodova (meni treba samo 5Winters je napisao/la:Dokrajčio me Big Ben sinoć a bilo je napeto baš do tada, kud si baš njega stavio jučer od ova tvoja tri QB-a.Rodman je napisao/la:Ne valja ovo. Vraćaj Cutlera, kada ozdravi.
Big Ben mi donio 33 poena na fantasyu.![]()
Postoji još teoretska šansa da mi obrana Vikingsa donese 11+ bodova a McKinnon sa tvoje strane ne napravi ništa. Jbg, teško je očekivati pobjedu sa Tyrellom Williamsom i Jamisonom Crowderom kao starterima.
Vjeruj mi, sat prije utakmice Skinsa, sam ga zamijenio sa Cousinsom. 
Trebali nekome Eli Manning?
Trebali nekome Eli Manning?
„Ako Bog da, bit će naša BiH. Osjećam da mogu uraditi zamišljeno. Nestalo je struje. Sretno!”- Izet Nanic
- FK Sarajevo
BOSANSKA KRAJINA !
- FK Sarajevo
BOSANSKA KRAJINA !
"Patriots were dreaming about 16-0 .... Now they've got it!" 
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Jesta i njegov humor, odnosno nedostatak smisla za isti 
Inače Vikesi nastavljaju sa dominacijom, Zimmer komotno za trenera godine uz Gaysona
Inače Vikesi nastavljaju sa dominacijom, Zimmer komotno za trenera godine uz Gaysona
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
da, dva tima sa monstruoznim odbranama dominiraju, denver i minesota! ali uvaliće njima prije ili kasnije neko 3-4 touchdowna, tada gube 100%
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
Jeff Howe @jeffphowe
Belichick on Tom Brady's return: "We just take it day by day, see where he's at and just go forward one day at a time."
"My Favorite Ring is Always the Next One"
- KingJamesMVP
- Kontakt:
Je lud BB, kraljina
LeBron James
http://windycitytribune.sportsblog.com/ ... trade.htmlDolphins trying to trade for Cutler
Reakcija @kad_kako kada je procitao vijest
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Jel se ikad desilo da neka ekipa shootoutuje drugu, pa onda narednu heftu bude shootoutovana?
Do kad ce ovi fatat po 300 yardi... Al najjaca divizija svih vremena ova nasa, elmedin zadnji a mozda je i najjaci, samo ovaj jesta grohno al nadje negdje 2 pobjede u borbi za opstanak
ps Rio itekako ima na waiverima ako se malo zarovis
Trebali smo worka stavit, on je anticheater

Vrijeme je da te stane, prvo RBovi 80 poena, pa onda WR/odbrana 70, pa WR/QB 70kad_kako je napisao/la:Nemoj ziv bio.Rodman je napisao/la:Ne valja ovo. Vraćaj Cutlera, kada ozdravi.
Meni Ben i Julio Jones, donjeli 70 poena. Ostatak ekipe prilicno lose, ali dovoljno za pobjedu.
Do kad ce ovi fatat po 300 yardi... Al najjaca divizija svih vremena ova nasa, elmedin zadnji a mozda je i najjaci, samo ovaj jesta grohno al nadje negdje 2 pobjede u borbi za opstanak
ps Rio itekako ima na waiverima ako se malo zarovis
Trebali smo worka stavit, on je anticheater
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
pogledaj bodove kontra, protiv mene svi imaju tekmu godine, samo je elmedin još lošije prošao do sadaEdin TM87 je napisao/la:Jel se ikad desilo da neka ekipa shootoutuje drugu, pa onda narednu heftu bude shootoutovana?![]()
Vrijeme je da te stane, prvo RBovi 80 poena, pa onda WR/odbrana 70, pa WR/QB 70kad_kako je napisao/la:Nemoj ziv bio.Rodman je napisao/la:Ne valja ovo. Vraćaj Cutlera, kada ozdravi.
Meni Ben i Julio Jones, donjeli 70 poena. Ostatak ekipe prilicno lose, ali dovoljno za pobjedu.![]()
ps Rio itekako ima na waiverima ako se malo zarovis![]()
Trebali smo worka stavit, on je anticheater![]()
nema RB-a ni za lijeka
a i fino sam pojačao edina, poslao sam westa na waivere cca sat vremena prije nego je baltimore objavio da west postaje starter
a i fino sam pojačao edina, poslao sam westa na waivere cca sat vremena prije nego je baltimore objavio da west postaje starter
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.