radi , vidjet ces sa strane pise bih i tu klikniBosna_BabyBoy je napisao/la:igra se u litvaniji
neradi ovaj link prijatelju @phily
U-21, U-19, U-17
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog
-
HeraklitMracni
- Kontakt:
Re: U-21, U-19, U-17
-
Bosna_BabyBoy
- Kontakt:
meni nepise sa strane utakmica LTU-BIH
http://livetv.sx/en/eventinfo/452668_li ... 8|923|1|enBosna_BabyBoy je napisao/la:meni nepise sa strane utakmica LTU-BIH
vidi ovdje
edit:
vodimo 1:0 mali Zeric dao gol
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
FC Bayern Munchen
#CarloOut
-
Bosna_BabyBoy
- Kontakt:
hvalaphily je napisao/la:http://livetv.sx/en/eventinfo/452668_li ... 8|923|1|enBosna_BabyBoy je napisao/la:meni nepise sa strane utakmica LTU-BIH
vidi ovdje
edit:
vodimo 1:0 mali Zeric dao gol
- Beduin
- Kontakt:
Kakve dvije sanse promasismo, nije ni cudi sto smo dno-dna po pitanju mladih selekcija. Ovakve sanse se moraju koristiti ako hoces da napredujes i da cuju za tebe, pa makar bili i momcici ovi.
Izgleda je Litvanija tuta od ekipe.
Izgleda je Litvanija tuta od ekipe.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
2:0 Nikic strijelac,
mogli smo 5:0 dosad voditi da su sve pogodili
mogli smo 5:0 dosad voditi da su sve pogodili
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
#CarloOut
FC Bayern Munchen
#CarloOut
Nisam uspio odgledati prvo, zanima me kako se snalaze Suljic i Resic po desnoj strani?
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
Suljic imao jednu dva dobra prolaza po strani, ali je promasio sa 2-3 metra prazan gol
, a Resic nista specijalno u odbrani, cini mi se da bi bolji bio da igra naprijed a ne beka...
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
#CarloOut
FC Bayern Munchen
#CarloOut
- provokatorII
- Kontakt:
http://www.laola1.tv/en-int/livestream/ ... na-u19-len
Evo stabilan i dobar link ako ko ima problema sa streamom.
Evo stabilan i dobar link ako ko ima problema sa streamom.
Ovo treba zavrsiti i ganjati prolaz u drugi krug, djeca ce u slijedecim utakmicama igrati bolje, trema
On i jeste krilo, gotovo podjednako dobro igra sa obje noge, pa se moze koristiti na obje strane. Meni je to pomalo cudno da momak koji nema jos 17 godina igra za U19 reprezentaciju u prvoj postavi i na poziciji koja mu nije prirodna. Zna on i za Sarajevo nekad igrati bekovske pozicije, ali je previse sitan da moze odgovoriti nekim odbrambenim zadacima.phily je napisao/la:Suljic imao jednu dva dobra prolaza po strani, ali je promasio sa 2-3 metra prazan gol, a Resic nista specijalno u odbrani, cini mi se da bi bolji bio da igra naprijed a ne beka...
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
kraj 3:0 moglo je biti i vise, sljedeca tekma protiv Azerbejdžana 6.10 idemo po nova 3 boda, pa onda na austriju

FK Željezničar
FC Bayern Munchen
#CarloOut
FC Bayern Munchen
#CarloOut
- alenseeman
- Kontakt:
Litvanija je domacin kvalifikacijske grupe gdje su nasi.alenseeman je napisao/la:na kojem stadionu igra nasa u19 kao domacin ?
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
- Medikament
- Kontakt:
Nedim Hadzic danas u Guardianu prezentovan kao jedan od 60 najvecih talenata:
https://www.theguardian.com/football/ng ... d-footballWhen Vincent Tan took over FK Sarajevo, one of the first things he did was to improve facilities at the club’s academy. Now attracting youngsters from all over the country, it has Hadzic, dubbed the “Bosnian Luis Suárez”, as its premier product. Unlike his team-mate Demirel “the Bosnian Luka Modric” Veladzic, who is two months younger, Hadzic is yet to make a senior debut, but last season he scored an incredible 57 goals for Sarajevo’s and Bosnia’s under-17 sides. So presumably the nickname refers to his scoring rate, not to any on-pitch antics.
sloboda72 je napisao/la:
Važno upozorenje za raju koja nije do sada gledala utakmicu pod reflektorima ! Ne gledati nipošto u reflektore .Danima ćete imati crne mrlje pred očima.Kao kod pomračenja sunca.
Važno upozorenje za raju koja nije do sada gledala utakmicu pod reflektorima ! Ne gledati nipošto u reflektore .Danima ćete imati crne mrlje pred očima.Kao kod pomračenja sunca.
- PrinceofVeresija
- Kontakt:
Nije samo Hadzic iz BIH ovdje...Dejan Joveljic je takodje spomenut,centrafor iz Zvezde rodjen u Bijeljini,Srbi vec sanjaju napadacki duo Jovic-Joveljic u repki...steta zaista da nam FSS svake godine uzima pred nosom talentovane igrace,da bar jedan zaigra za nas bilo bi ravno cuduMedikament je napisao/la:Nedim Hadzic danas u Guardianu prezentovan kao jedan od 60 najvecih talenata:
https://www.theguardian.com/football/ng ... d-footballWhen Vincent Tan took over FK Sarajevo, one of the first things he did was to improve facilities at the club’s academy. Now attracting youngsters from all over the country, it has Hadzic, dubbed the “Bosnian Luis Suárez”, as its premier product. Unlike his team-mate Demirel “the Bosnian Luka Modric” Veladzic, who is two months younger, Hadzic is yet to make a senior debut, but last season he scored an incredible 57 goals for Sarajevo’s and Bosnia’s under-17 sides. So presumably the nickname refers to his scoring rate, not to any on-pitch antics.
- Medikament
- Kontakt:
Yebiga kad odu mladi tamo. Tako ce bit dok ne dobijemo jak klub koji ce uzimat talente iz cijele drzave i regije. Sarajevo je to moglo postat, ali izgleda da su to spickali.
sloboda72 je napisao/la:
-
bavarian_bk
- Kontakt:
Kolika je vjerovatnoća da mi njima uzvratimo na taj način; konkretno mislim na Zehrudina Mehmedovića. Postoji li mogućnost da igra za nas ?PrinceofVeresija je napisao/la:Nije samo Hadzic iz BIH ovdje...Dejan Joveljic je takodje spomenut,centrafor iz Zvezde rodjen u Bijeljini,Srbi vec sanjaju napadacki duo Jovic-Joveljic u repki...steta zaista da nam FSS svake godine uzima pred nosom talentovane igrace,da bar jedan zaigra za nas bilo bi ravno cuduMedikament je napisao/la:Nedim Hadzic danas u Guardianu prezentovan kao jedan od 60 najvecih talenata:
- PrinceofVeresija
- Kontakt:
@bavarian_bk
Koliko ja znam Sandjaklije nemaju pravo na BIH pasos osim ako roditelji ili praroditelji nemaju neku vezu sa Bosnom dok Srbende mogu Srpski pasos. .to mozemo zahvaliti Bakiru i SDA kadrovima prvo dok naprimjer evo nasi Skutori koji ne znaju dva stiha Lipe Nase mogu cak glasat kod nas i sa Hrvatskim pasosem..to je godinama tako zato npr Adem Ljajic nikad ne bi imo teoretske sanse da zaigra za nas
Koliko ja znam Sandjaklije nemaju pravo na BIH pasos osim ako roditelji ili praroditelji nemaju neku vezu sa Bosnom dok Srbende mogu Srpski pasos. .to mozemo zahvaliti Bakiru i SDA kadrovima prvo dok naprimjer evo nasi Skutori koji ne znaju dva stiha Lipe Nase mogu cak glasat kod nas i sa Hrvatskim pasosem..to je godinama tako zato npr Adem Ljajic nikad ne bi imo teoretske sanse da zaigra za nas
Trenutno korisnika/ca: denza, jasmin10, kogmagie46, Mostarska, sirBobbyMoore, zaostrog i 52 gosta.