FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee

Neandertalac
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Neandertalac » 05 okt 2016, 13:51

Hrasno@ Sve ok, ti imas svoje `kafe` a ja svoje. To boldirano citaj kako god zelis ja sam znao za to jos prije desetak dana, samo se cekao pravi trenutak.
Slavko je jedan veliki kisobran, kupi sve i svaka mu cast na tome. Cak ovaj potez u nekom apdurdnom obliku moze se posmatrati kao dobar.
Na kraju krajeva u slucaju da je to tacno opet se potvrdjuje amaterizam prijasnjih odluka, ono sto sam govorio kada su iste donosene i nemar klasicni bez obzira sto se klupska a ne privatna kasa osiromasuje. Kao i u jos minimalno deset primjera hladno i bezobzirno kao da se iz vlastitog dzepa placaju odstete, prevelike plate, provizije itd itd...

Kada sam pricao o slucaju Tomic svi od reda su govorili kako nisam u pravu pa samo da ponovim. Nas pregovarcki tim se postavi ultimativno, drugi klub u poregovorima pristane ali da se smanje primanja Tomicu. Igrac pristane ali trazi od kluba dio dugovanja tj 20 000 kao kompenzaciju. Mi ne pristanemo nego i dalje budemo tvrdoglavi pa izgubimo dobrog igraca, ugrozi se njegova karijera, posalje losa poruka za buduce pregovore a na kraju direktno osteti klupska kasa za oko ugrubo skoro 250 000 km.
Za to vrijeme po forumima se blati igrac a brani potez uprave u stilu; neka nisu popustili. Pa brate, das od sebe 250 milja keka pa do mile volje brani i odobravaj a ne tudjim tj klupskim qurcem gloginje da mlatis.

Taj trend se kasnije nastavio u skoro svim situacijama zbog kojih smo se na forumu sporili.
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

Idemoplavi
Kontakt:

Post Postao/la Idemoplavi » 05 okt 2016, 14:12

Neandertalac je napisao/la:Hrasno@ Sve ok, ti imas svoje `kafe` a ja svoje. To boldirano citaj kako god zelis ja sam znao za to jos prije desetak dana, samo se cekao pravi trenutak.
Slavko je jedan veliki kisobran, kupi sve i svaka mu cast na tome. Cak ovaj potez u nekom apdurdnom obliku moze se posmatrati kao dobar.
Na kraju krajeva u slucaju da je to tacno opet se potvrdjuje amaterizam prijasnjih odluka, ono sto sam govorio kada su iste donosene i nemar klasicni bez obzira sto se klupska a ne privatna kasa osiromasuje. Kao i u jos minimalno deset primjera hladno i bezobzirno kao da se iz vlastitog dzepa placaju odstete, prevelike plate, provizije itd itd...

Kada sam pricao o slucaju Tomic svi od reda su govorili kako nisam u pravu pa samo da ponovim. Nas pregovarcki tim se postavi ultimativno, drugi klub u poregovorima pristane ali da se smanje primanja Tomicu. Igrac pristane ali trazi od kluba dio dugovanja tj 20 000 kao kompenzaciju. Mi ne pristanemo nego i dalje budemo tvrdoglavi pa izgubimo dobrog igraca, ugrozi se njegova karijera, posalje losa poruka za buduce pregovore a na kraju direktno osteti klupska kasa za oko ugrubo skoro 250 000 km.
Za to vrijeme po forumima se blati igrac a brani potez uprave u stilu; neka nisu popustili. Pa brate, das od sebe 250 milja keka pa do mile volje brani i odobravaj a ne tudjim tj klupskim qurcem gloginje da mlatis.

Taj trend se kasnije nastavio u skoro svim situacijama zbog kojih smo se na forumu sporili.
Kako si komentarisao odluku da se svojevremno kapiten ekipe Edin Cocalic baci na tribinu iz istog razloga kao i u slučaju TOmic? Kad vec spomenu Tomica.
1921

plavousrcu
Kontakt:

Re: FK Željezneičar

Post Postao/la plavousrcu » 05 okt 2016, 14:15

Slucaj Tomic je sadasnjim celnicima dao krila. Nevjerovatno pljuvanje od strane veceg broja navijaca po drustvenim mrezama su nasima utufili u glavu da oni znaju. Nakon toga desavalo se sto se desavalo. Nema potrebe za ponavljanjem. Mi smo u grubo popusili 250.000, ali cifra je mnogo veca mogla biti da smo se dogovorili kao sto smo trebali.

Hrasno1921
Kontakt:

Post Postao/la Hrasno1921 » 05 okt 2016, 14:17

Dakle neka stara ekipa na forumu, samo sa drugim nikovima? zanimljivo ... :bow:

Istok 1989

slikafree pic
1921'

U gradu Saraj'vu sve ima svoju pricu, i u Sara'jvu nista nije slucajno !

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 05 okt 2016, 14:24

Isto kao i ovu. Gubi klub.
Zaboravio si napomenuti da smo tada ipak uzeli oko 150 000 km od Grka.

Ti rece dobar sa Amarom, gotivis ga a povlacis paralelu loseg poteza sa njegovim potezom.
Je li to ono sto sam te pitao, navedi sta sam lose i pogresno pisao ili to tek slijedi? Jesam li i ja; Amarovac?

UPRAVA NAPOLJE!

Idemoplavi
Kontakt:

Post Postao/la Idemoplavi » 05 okt 2016, 14:40

Vidi, hocu samo da ti kažem, da u konacnici u proslosti je bilo fula, ima ih i sad i bit ce ih u buducnosti. Bit ce more jos slučajeva Armina Hodzica, Harisa Hajaradninovica, Amera Gojak, Tomislava Tomica sutra možda Mujagica. Fudbal je kocka jedna velika. Amar se kockao sa Kvesicem, Zolom, Svrakom i jbg nije mu se dalo da napravi tu prevagu u transferu. Kvesa je trebao kao sto znas da za napoli potpise u subotu milion eura i dan prije nogu sjebe. Ne treba gledati zajedljivo na svaku gresku, i slijepo zaboraviti da ih je i prije bilo. S druge strane imali smo primat u ligi ko Bayern, niko nam nista nije mogao, a dobre tekme do Ode sa mozda najtanjim timom koji je ikad nastupao u evropi cudo napravili nikad nismo imali, kanto nas ko je htio. I glupo je porediti Amara koji je bio sve tad u Zelji, i portir i trener i direktor i sve. Jedino sto ja želim više od svega, jeste da se Amar vrati i bude ono sto je u Kataru, trener, da uopste se ne bavi s tim kad ce plata kolika je plata, treba li kome dati ili ne treba. Ali poznajuci njega u svojoj avliji on želi malo vise od toga. I ima more stvari za koje si upravu, ali ti ton nije bas najbolji, A to da li si Amarovac, glupo je govoriti, jer bilo ko a da voli Zelju mora biti Amarovac ;)
1921

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 05 okt 2016, 14:57

Treba Amar biti trener, a Misimovic i Nikolic po ustaljenoj proceduri da mu dovode igrace. :tokralju:

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 05 okt 2016, 16:11

Idemoplavi je napisao/la:Vidi, hocu samo da ti kažem, da u konacnici u proslosti je bilo fula, ima ih i sad i bit ce ih u buducnosti. Bit ce more jos slučajeva Armina Hodzica, Harisa Hajaradninovica, Amera Gojak, Tomislava Tomica sutra možda Mujagica. Fudbal je kocka jedna velika. Amar se kockao sa Kvesicem, Zolom, Svrakom i jbg nije mu se dalo da napravi tu prevagu u transferu. Kvesa je trebao kao sto znas da za napoli potpise u subotu milion eura i dan prije nogu sjebe. Ne treba gledati zajedljivo na svaku gresku, i slijepo zaboraviti da ih je i prije bilo. S druge strane imali smo primat u ligi ko Bayern, niko nam nista nije mogao, a dobre tekme do Ode sa mozda najtanjim timom koji je ikad nastupao u evropi cudo napravili nikad nismo imali, kanto nas ko je htio. I glupo je porediti Amara koji je bio sve tad u Zelji, i portir i trener i direktor i sve. Jedino sto ja želim više od svega, jeste da se Amar vrati i bude ono sto je u Kataru, trener, da uopste se ne bavi s tim kad ce plata kolika je plata, treba li kome dati ili ne treba. Ali poznajuci njega u svojoj avliji on želi malo vise od toga. I ima more stvari za koje si upravu, ali ti ton nije bas najbolji, A to da li si Amarovac, glupo je govoriti, jer bilo ko a da voli Zelju mora biti Amarovac ;)

Sta sve nabroja. Da se na dva osvrnem a mozemo i sve ako hoces
Kvesic. Nije bas da je trebao potpisati u subotu sa Napolijem, bilo je kontakta ali ni blizu da je bilo dogovoreno kako kazes. On je trebao ici na reprezentativno okupljanje te sedmice a bas je eto Amar znao da ce se kako dr Nemec rece desiti slucaj koji ima procenat jedan prema milion.
Zolotic. Sta se to Amar kocko sa njim, ne kontam o cemu pricas? Koliko je klub dobio od njega?

Na svaku Amarovu fulu dolaze tri dobra poteza, na svaku godinu u klubu bar jedan trofej, stvorio more igraca od kojih smo kasnije profitirali. Povlaciti paralelu njegovog rada i rada sadasnjih FM nije moguce, dva razlicita svijeta. Sada na pet pogresnih imamo jedan dobar.

A to Amarovac govorim jer je dosta provjerenih Zeljovaca otjerano i blaceno pod tom parolom; Amarovci.
Ti mi u prvom obracanju danas kazes; je li te to Amar iz Katara zvao...? Pametnom dosta bez obzira sto kasnije pokusavas ublaziti napisano.

Edit; Evo tacno sta si napisao;

Ja samo ne mogu shvatiti koji si ti faktor da ti znas sta je sve istina a sta nije. Da ti Amar iz Katara nije javio za ovo, jedini i pravi navijaču Fk Željeznicara.
Zadnja izmjena: Neandertalac, dana/u 05 okt 2016, 16:14, ukupno mijenjano 1 put.

UPRAVA NAPOLJE!

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 05 okt 2016, 16:12

Evo ga taman Nas fino krenulo sad problemen fol Bogicevic.Halo pa vi kad BI osvojili ligu sampiona opet BI nasli mane.Tacno postoje neciji ljudi ovdje da samo lose pisu ciju li su ciji li su.E necete sad cemo oderat Sarajva pa nadzite opet nesto sto nije dobro ode obraz kluba halo .

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 05 okt 2016, 16:15

Amar se izriopa kad su se pare uzele OD lige sampiona i Dzeke cim malo stislo ode Amar po repa.Voli on repa voli i Zelju Ali livo i pare.Ko vodi pa pare nego ko nece Zeljo.

Idemoplavi
Kontakt:

Post Postao/la Idemoplavi » 05 okt 2016, 16:29

Neandertalac je napisao/la:
Idemoplavi je napisao/la:Vidi, hocu samo da ti kažem, da u konacnici u proslosti je bilo fula, ima ih i sad i bit ce ih u buducnosti. Bit ce more jos slučajeva Armina Hodzica, Harisa Hajaradninovica, Amera Gojak, Tomislava Tomica sutra možda Mujagica. Fudbal je kocka jedna velika. Amar se kockao sa Kvesicem, Zolom, Svrakom i jbg nije mu se dalo da napravi tu prevagu u transferu. Kvesa je trebao kao sto znas da za napoli potpise u subotu milion eura i dan prije nogu sjebe. Ne treba gledati zajedljivo na svaku gresku, i slijepo zaboraviti da ih je i prije bilo. S druge strane imali smo primat u ligi ko Bayern, niko nam nista nije mogao, a dobre tekme do Ode sa mozda najtanjim timom koji je ikad nastupao u evropi cudo napravili nikad nismo imali, kanto nas ko je htio. I glupo je porediti Amara koji je bio sve tad u Zelji, i portir i trener i direktor i sve. Jedino sto ja želim više od svega, jeste da se Amar vrati i bude ono sto je u Kataru, trener, da uopste se ne bavi s tim kad ce plata kolika je plata, treba li kome dati ili ne treba. Ali poznajuci njega u svojoj avliji on želi malo vise od toga. I ima more stvari za koje si upravu, ali ti ton nije bas najbolji, A to da li si Amarovac, glupo je govoriti, jer bilo ko a da voli Zelju mora biti Amarovac ;)

Sta sve nabroja. Da se na dva osvrnem a mozemo i sve ako hoces
Kvesic. Nije bas da je trebao potpisati u subotu sa Napolijem, bilo je kontakta ali ni blizu da je bilo dogovoreno kako kazes. On je trebao ici na reprezentativno okupljanje te sedmice a bas je eto Amar znao da ce se kako dr Nemec rece desiti slucaj koji ima procenat jedan prema milion.
Zolotic. Sta se to Amar kocko sa njim, ne kontam o cemu pricas? Koliko je klub dobio od njega?

Na svaku Amarovu fulu dolaze tri dobra poteza, na svaku godinu u klubu bar jedan trofej, stvorio more igraca od kojih smo kasnije profitirali. Povlaciti paralelu njegovog rada i rada sadasnjih FM nije moguce, dva razlicita svijeta. Sada na pet pogresnih imamo jedan dobar.

A to Amarovac govorim jer je dosta provjerenih Zeljovaca otjerano i blaceno pod tom parolom; Amarovci.
Ti mi u prvom obracanju danas kazes; je li te to Amar iz Katara zvao...? Pametnom dosta bez obzira sto kasnije pokusavas ublaziti napisano.

Edit; Evo tacno sta si napisao;

Ja samo ne mogu shvatiti koji si ti faktor da ti znas sta je sve istina a sta nije. Da ti Amar iz Katara nije javio za ovo, jedini i pravi navijaču Fk Željeznicara.
Onda me je slagao tad Amar i manager od istog. De buraz nisi ti ni za kakve normalne price očigledno, kad se promjeni ton, onda sto si ga promjenio. Ti si isti tip kao sto je Misimovic, želis da mi svi slušamo tvoje propovjedanje i govorimo bravo, jeste tako je uzviseni najupućeniji najveci navijaču FK Željezničar. Ja sam se kleo u Amara sve dotle do kad nije otišao na "godišnji" to sam mu i u lice rekao, a necu reci sta je on meni rekao na to zbog zlih jezika, a ti s obzirom da govoris da si dobar sa njim onda i znas sta je rekao i zbog čega je otišao.

I realno s tobom je bas tesko pričati i nemam živaca vise danas. Upravu si sve sto kažeš, treba nogom rastejrati ove sve, i svi problemi unutar našeg kluba ce biti rješeni. Doci ce legende kluba i napraviti Bayern...
A do tad želim da pobjedimo Sarajevo i budemo sto bliže vrhu.
1921

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 05 okt 2016, 16:49

Ma sve je moguce, ja uvijek ostavim tu opciju. Znao sam i priznati gresku, reci da nisam bio u pravu.

Ne valja ti nastup nikako, ne kontam sta si ocekivao, kako da reagujem nakon tvog prvog posta. Vidi;

Citam i pratim te sta pises i ne mogu da vjerujem. Ti jesi navijač jer znam to, ali isto tako si jednosmjeran ko radiceva ulica sad. Sto prije shvatis da si nebitan lik isto kao i ja i peti deseti, lakse ce ti biti.

Ja te pozvao dva puta da napises sta sam pisao i gdje sam pogrijesio ti opet u isti bubanj lupas trpajuci mi rijeci u usta... Evo i treci put napisi konkretno sta i kada.
Naravno da cu pisati i naravno ono sto ja mislim.
A slazem se da sam `tezak` lik, hbga sta cu, priznajem.

UPRAVA NAPOLJE!

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 05 okt 2016, 16:58

A ako nista, u pravu si oko jedne stvari, prepiremo se za gluposti. Ima Petrovic koji nije neuk kao mi i sta god bilo, trazio ga on ili mu trazili, za sada nam je pokazao da itekako zna sta radi. Ispostujmo ga.

Hajde da pocnemo ponovo i za promjenu krenemo pisati konstruktivnije postove, proci ce dvije sedmice za cas.
Ne kvariti atmosferu pred derbi.

U vezi mladih igraca. Da je bilo pameti pa se malo vise paznje obratilo na nase mlade, trojac Zeric, Besirevic, Osmankovic je vec mogao imati nekih min 500 minuta zajedno za prvi tim. Pa bi npr bar znali sa cim raspolazemo za mene licno je glupost odreci se deset godina skolovanja nekog djeteta, deset godina je neko radio sa njim, preporucio ga za prvi tim i onda na kraju ni ne dobije sansu.

UPRAVA NAPOLJE!

Hrasno1921
Kontakt:

Post Postao/la Hrasno1921 » 05 okt 2016, 17:33

imal sta novo? :kafa:
1921'

Hrasno1921
Kontakt:

Post Postao/la Hrasno1921 » 05 okt 2016, 18:03

amazon je napisao/la:
Hrasno1921 je napisao/la:imal sta novo? :kafa:
Vratile se rode.
Vidim, sve neke nove face, ne poznajem nikog :mrgreen:

@z1921, o cemu ti? to po nekoj direktivi? malo da se ushere forum, sjebe i razjebe? ha?
1921'

z1921
Kontakt:

Post Postao/la z1921 » 05 okt 2016, 18:11

Hrasno1921 je napisao/la:
amazon je napisao/la:
Hrasno1921 je napisao/la:imal sta novo? :kafa:
Vratile se rode.
Vidim, sve neke nove face, ne poznajem nikog :mrgreen:

@z1921, o cemu ti? to po nekoj direktivi? malo da se ushere forum, sjebe i razjebe? ha?
Vratimo se Zeljeznicaru, nemoj postavljat bespotrebna pitanja :) ovdje smo svi radi jedne stvari a to je Zeljo!!
Tan Dragon!
TikTak je moj brat!

Otisao je Kusturica nastala je tuga, mnogi zale za njim jer plate nema.
Nakon govora gospodina Misimovica placenici su se povukli...

Hrasno1921
Kontakt:

Post Postao/la Hrasno1921 » 05 okt 2016, 18:35

Pa to ti radis, vidjet cemo kojim tokom ce ici tema uzimajuci u ozbir na par novih - starih clanova foruma, novi nikovi koji se odmah ubacuju u pricu kao da su od jucer tu, iskreno se nadam da nece biti potrebe da pisem zahtjeve za samaranje i banovanje zbog rusenja teme, koja je zadnjih par dana krenula i ozivila ... :salut:
1921'

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 05 okt 2016, 18:37

Nigdje veze prica. I stalno tako, licne akonotacije umjesto price oko kluba z1921@. Nema smisla.

Neka pise sta god ko hoce, ne spustajte se na nivo debila i placenika!!!

UPRAVA NAPOLJE!

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 05 okt 2016, 18:47

Lars@ , imas tajni forum koji nije tako tajan. Imas fks info gdje si glavni baja, troler i jedan od najglasnijih kada je sakrivanje lopovluka/gresaka u pitanju. Tamo pa se kofrci, tamo pa vodi politiku kako si navikao.
Ja smetam ocigledno toliko da mi se u pp na facebooku salju neprimjerene prijetnje i mijesa porodica.
Da ne govorim kako ocigledno imas licni interes ti i jos par forumasa. Je li ti jasno no liferu?

UPRAVA NAPOLJE!

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 05 okt 2016, 18:58

Obrisi ovo sve sto nije vezano za temu. Nema smisla, jos jednom. Namjerno se ovo radi, sema uhodana i smeta ocigledno da ova tema bude normalna sa doata ljudi na njoj.

UPRAVA NAPOLJE!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Austinpowers, kontra i 3 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []