Tino-Sven Sušić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Scholl
Kontakt:

Re: Tino-Sven Sušić

Post Postao/la Scholl » 05 okt 2016, 13:53

Znao je Papke da Bosna na SP ide modza svakih 100 godina, kako onda da ne zovne sina od svog brata kad igra u Hajduku? Kako? Ko oda vas to ne bi uradio? Suludo je raspravljati vise

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 05 okt 2016, 13:53

Nismo ni mi slijepi nas Tino-Svenu...
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

bhfanatic14
Kontakt:

Post Postao/la bhfanatic14 » 05 okt 2016, 14:01

Persona non grata !!!!! Belgijski-hrvat netrebamo te !!!! Hvala bogu pa sam od prvog dana imo ciste oci sto se ovog smrada tice... naravno da nisi mogo u belgiju i hrvatsku jer si prelos za njih, i tamo nema Babe nema adze.. A u bolesnoj BH sve ide, ide i to da takvi kao ti smradovi igraju za jednu jedinu ! :puke:
SAVEZ NAPOLJE ! ! !

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 05 okt 2016, 14:06

paulus je napisao/la:"Nisam slijep, mogao sam vidjeti da u belgijskoj reprezentaciji nemam velike šanse. Belgija ima takve igrače da može napraviti dva kvalitetna tima. Imao sam pravo i da igram za Hrvatsku, koja ima također dobar vezni red, ali na kraju je odluka pala na BiH. Nije se bilo teško odlučiti", kazao je Sušić, čiju izjavu prenose belgijski mediji.
. Kako ovo vama zvuci , meni licno ono nisam imao sanse vamo a ni tamo pa je izbor pao na BiH . Moguce da je izvuceno iz konteksta , al ako je stvarno ovako rekao , ne znam .
Mislim da je izvuceno iz konteksta. Decko je uvijek gotivio BiH, znao je ko je Dzeko, i dva puta je pojeo cevape na carsiji.
Bosanac od glave do pete i ponosni smo sto je odabrao BiH pored Belgije i Hrvatske.
Mi smo slijepi Tinki.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 05 okt 2016, 14:23

To je za moju zemlju bio prvi plasman na jedno veliko takmičenje. Naš prvi meč smo igrali na Marakani protiv Argentine. Bio sam na klupi, ali moje oči su bile ispunjene.

A da izvadite ovaj dio iz clanka. Tino je puno manje vagao nego nekolicina drugih igraca koji su u reprezentaciji.
Puno bi se o ovom moglo pisati ali cu izbjeci usporedbe sa nekim igracima.

Sishar
Kontakt:

Post Postao/la Sishar » 05 okt 2016, 14:33

paulus je napisao/la:"Nisam slijep, mogao sam vidjeti da u belgijskoj reprezentaciji nemam velike šanse. Belgija ima takve igrače da može napraviti dva kvalitetna tima. Imao sam pravo i da igram za Hrvatsku, koja ima također dobar vezni red, ali na kraju je odluka pala na BiH. Nije se bilo teško odlučiti", kazao je Sušić, čiju izjavu prenose belgijski mediji.
. Kako ovo vama zvuci , meni licno ono nisam imao sanse vamo a ni tamo pa je izbor pao na BiH . Moguce da je izvuceno iz konteksta , al ako je stvarno ovako rekao , ne znam .
Pisam ga :kafa:

mujdza
Kontakt:

Post Postao/la mujdza » 05 okt 2016, 14:46

Bas ovi pojedini forumasi jedva cekaju da bi ovog malog Tinu popljuvali.... Sto ne pljujete Halilovica i njegov je babo igrao za nasu repku a sina pustio da igra za Hrvatsku.... Naravno odmah cete reci on je morao, Mamic ga natjerao..... Daj vise sjasite s momka i bavite se drugim problemom a ne konstantno govoriti protiv momka.... :bih: Dokle god se odaziva selektorima on je za mene kao i drugi igraci u repci i gotivi cu ga a kad ne bude igrao zahvaliti mu se i nek ga prati sreca kroz zivot kao i svakog od nas.... Znam samo jedno da momak zasluzuje pozive u repku kako god da se gledalo il po babu il po stricevima....

Zuko
Kontakt:

Post Postao/la Zuko » 05 okt 2016, 14:57

Promijenio sam misljenje oko Tino Svena, za mene je on bio samo amidzic i guranje u repki od Safeta mi je naljutilo ali mislim da je trenutno dovoljno kvalitetan za nasu reprezentaciju i cak bi mogao biti mozda starter.
Mislim za poziciju Ofanzivni vezni/desetka imamo realno samo dvije igraci za kojih je to prirodna pozicija, Milicevic i Tino Sven.
The only thing constant in life is change, dark times are always temporary and we can always come back to the light.

paulus
Kontakt:

Post Postao/la paulus » 05 okt 2016, 16:16

Ma kakav Tino i start jesi dobar pa prije ni poceo s a Cimirotom , Jajalom i Medunjaninom sa naravno Pjanicem. Milicevic je isto kvalitet za amidzinog . Mene brine samo sto nam se ne pojavljuje napadac u ligama petice od Dzeke i Ibisevica . Sljedece kvalifikacije mozemo mahat usima odbrane ce uvjek bit , i uvjek je bilo nekih veznih majstoras u repci , steta sto je Susic dobio najbolje godine ove generacije al sta je bilo bilo . Bazdarevic koji nije isto neki aman strucnjak al nije ni neznalica je makar radnik , Doveo je bazen igraca sto onaj nije mogao u 4 godine , samo preuzeo Cirino i ako bi mu neko na noge doveo igraca on bi to uzeo . I Rahimidca kolko god da nije igro onu zadnju sezonu ne stavit makar da je na klupi covjek mu odradio kvalifikacije i njegovo iskustvo nam je moglo donjet puno i Zukanovic sam svojim trudom od Belgije do Italije odigro ekstra protiv Grka ovaj ga **** al je zato oko Amizdino kad je vidjelo ne moze Belgija a ni Hrvatska a BiH ima solidnu repku , pa on je papire i dobio prije svjetskog.
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!

Zuko
Kontakt:

Post Postao/la Zuko » 05 okt 2016, 16:41

Istina je da je Gospodin Kupus Susic gurao Tino Svena u repki ali to sto kazes da Cimirot Jajalo i Medunjanin bi prije trebali biti starteri je smijesno. Pod prvom za pozicije CM/CDM imamo Pjanic i Besic (ako nisu suspendirani ili povrijedjeni) a za poziciju ofanzivni vezni/desetka nijedan od njih nije sposoban (dovoljno).

Studiram u Malagu i pitam Belgijski prijatelj, koji navija za KRC Genka, ovdje nakon svake utakmice kako je Susic odigrao i do sada je samo jednu utakmicu lose odigrao i u toj utakmici je samo igrao 15 minuta. Izmedju Susic i Milicevic je tko ce biti nasa 10ka i to je to.
The only thing constant in life is change, dark times are always temporary and we can always come back to the light.

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 05 okt 2016, 19:22

Zuko je napisao/la:Istina je da je Gospodin Kupus Susic gurao Tino Svena u repki ali to sto kazes da Cimirot Jajalo i Medunjanin bi prije trebali biti starteri je smijesno. Pod prvom za pozicije CM/CDM imamo Pjanic i Besic (ako nisu suspendirani ili povrijedjeni) a za poziciju ofanzivni vezni/desetka nijedan od njih nije sposoban (dovoljno).

Studiram u Malagu i pitam Belgijski prijatelj, koji navija za KRC Genka, ovdje nakon svake utakmice kako je Susic odigrao i do sada je samo jednu utakmicu lose odigrao i u toj utakmici je samo igrao 15 minuta. Izmedju Susic i Milicevic je tko ce biti nasa 10ka i to je to.
Milicevic bi ipak trebao imati prednost na poziciji AM nad Tinom. Makar kroz ove kvalifikacije. Strasan je on igrac.
Imam osjecaj da bi on mogao napraviti pravu pometnju Belgijancima ako bi zaigrao. Vec par godina drma Belgijskim prvenstvom pa bi bio red da im i reprezentaciju malo rastrese.
Sto se Tina tice potpuno si ispravno procjenio njegovo mjesto. Tu odmah iza Milicevica za poziciju AM.

Incognito87
Kontakt:

Post Postao/la Incognito87 » 05 okt 2016, 20:12

dubrovnik je napisao/la:To je za moju zemlju bio prvi plasman na jedno veliko takmičenje. Naš prvi meč smo igrali na Marakani protiv Argentine. Bio sam na klupi, ali moje oči su bile ispunjene.

A da izvadite ovaj dio iz clanka. Tino je puno manje vagao nego nekolicina drugih igraca koji su u reprezentaciji.
Svi ti koji su vagali su mnogo bolji igrači od Tine.
Tetka teco tetka teco, valja sisat, kosa upada u oci. Kaze hrenovka. Ma kaka hrenovka. Ustaje rmpalija ovoliki. Cija majka crnu vunu prede.

bhfanatic14
Kontakt:

Post Postao/la bhfanatic14 » 05 okt 2016, 20:54

Incognito87 je napisao/la:
dubrovnik je napisao/la:To je za moju zemlju bio prvi plasman na jedno veliko takmičenje. Naš prvi meč smo igrali na Marakani protiv Argentine. Bio sam na klupi, ali moje oči su bile ispunjene.

Ma pusti ove njegove gluposti, Sven nista nije vago jer ga niko nije ni htjeo. Neka se bogu zahvali sto je tu bio Amidza i doso na mjesto selektora i tako mu sve na cisto namjestio da igra na svjetskom i za repku. A to sve da se mali proda i da se zarade pare...preko ledja repke... nit on voli bosnu, nit je on mogo igrat za belgiju ili hrvatsku!!!! Jednostavno lazan momak lazna familija lazan obraz ! Cuj on vago oko toga za koga ce igrat, kakva propaganda kakve lazi ! Servirano mu svjetsko bez da je igdje ista pokazo ili uspio ili se borio za to u kvalama !!!! A ovaj dubrovnik je blizak susicima i lazov !!!!
SAVEZ NAPOLJE ! ! !

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 05 okt 2016, 22:08

najbolji u Hrvatskoj
beste van België

Uzivajte, 17 minuta fudbalskih majstorija. ;)

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 05 okt 2016, 22:13

bhfanatic14 je napisao/la:
Incognito87 je napisao/la:

Ma pusti ove njegove gluposti, Sven nista nije vago jer ga niko nije ni htjeo. Neka se bogu zahvali sto je tu bio Amidza i doso na mjesto selektora i tako mu sve na cisto namjestio da igra na svjetskom i za repku. A to sve da se mali proda i da se zarade pare...preko ledja repke... nit on voli bosnu, nit je on mogo igrat za belgiju ili hrvatsku!!!! Jednostavno lazan momak lazna familija lazan obraz ! Cuj on vago oko toga za koga ce igrat, kakva propaganda kakve lazi ! Servirano mu svjetsko bez da je igdje ista pokazo ili uspio ili se borio za to u kvalama !!!! A ovaj dubrovnik je blizak susicima i lazov !!!!
Mozda i jesam blizak Susicima, mozda sam i lazov
Ti nisi blizak Susicima a neznam jesi li lazov ali znam da si bezobrazan a ni pamet ti ne smeta.
Zadnja izmjena: dubrovnik, dana/u 05 okt 2016, 22:15, ukupno mijenjano 1 put.

dzelllo
Kontakt:

Post Postao/la dzelllo » 05 okt 2016, 22:14

@calcio,jel makar zna poziciju koju igra u reprezentaciji?
lezVe do bagro

RichmanBiH
Kontakt:

Post Postao/la RichmanBiH » 05 okt 2016, 22:28

A sta xemo sa medunjaninom?
UPRAVA NAPOLJE!

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 05 okt 2016, 22:29

RichmanBiH je napisao/la:A sta xemo sa medunjaninom?
E sad si nadrljo. :D

Sishar
Kontakt:

Post Postao/la Sishar » 06 okt 2016, 02:15

Ovaj kloc nebi ni u rep. Kipra imao mjesta.

Konzerva
Kontakt:

Post Postao/la Konzerva » 07 okt 2016, 15:07

calcio je napisao/la:najbolji u Hrvatskoj
beste van België

Uzivajte, 17 minuta fudbalskih majstorija. ;)

Igracina i po :clap:
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: CAGarfia, EdinjoBos, HariTz, jasmin10 i 31 gost.