FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee

carsijaba
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la carsijaba » 05 okt 2016, 21:25

Svi znamo da je Edis Mulalić INSISTIRAO na dovođenju Bogićevića. Da je Uprava rekla NE MOŽE, svi bi rekli, šta se oni imaju mješati u struku. Svi znamo da je Bogićevića prekrižio Kostić. Da je Uprava rekla NE MOŽE, opet bi bila ista priča. Evo sada Slavko vraća Bogićevića u prvi tim i vjerovatno će mu biti prvi izbor (ako se Jaha ne oporavi), jer Slavko na Bogićevića gleda kao jednog od najboljih i najinteligentnijih stopera lige.

Ne znam zašto Upravu petljate sa Bogićevićem, kada je i najvećim budalama jasno, da su Bogićevića "dovodili" i "križali" treneri. Sada će krenuti priča kako branim Upravu, a ustvari ovim postom je kritikujem, jer je moje mišljenje da Bogićevića nismo trebali dovoditi iz Olimpica. Uprava se nije htjela miješati u odluke Mulalića, Kostića i Petrovića.

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 05 okt 2016, 21:29

plavousrcu je napisao/la:
Neandertalac je napisao/la:
Incognito87 je napisao/la:Koliko prilike je dobio odlično je igrao. Na derbiju najveći posla za gol uradio on. Ali eto, sretno mu bilo.
Fakat, kakva lopta, pokusaj loba sa centra. Salim se, steta sto nije sansu dobio u neko bolje vrijeme da vidimo sta zna. Al` 9+ milja ima onakvih i ovde.

Ovi nasi su bar imali klipove, sjetimo se pred derbi i komsija sa onim clankom mijanmarskog espn; Cezar, Azijski Ronaldo.

:rol: :rol: :lol: :lol:
Komsije su nepopravljive. Joj kako ti ova dvojica padose na pamet. Onaj debeli je nesto i znao, ali Ronaldo je bio kuhar neki u Mijanmaru.
Ma najjaci su svega mi, samo kada se sjetim kako taj clanak pocinje; ako ste mislili da je najbolji strijelac na svijetu u nekoj od liga petice, prevarili ste se....

Tako nesto... suze me oblise :urnebes:

Carsijaba@ Eh posto kritikujes, mozes pisati :lol:

Salim se. Ma dosta fakat u vezi Bogija neka Celo radi svoj posao. Danas fakat previse negative, sve neke tenzije, daj da se malo segacimo pa da ostavimo replike za drugi put. Ako se slazes naravno.
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 05 okt 2016, 21:32

plavousrcu je napisao/la:
Incognito87 je napisao/la:Koliko prilike je dobio odlično je igrao. Na derbiju najveći posla za gol uradio on. Ali eto, sretno mu bilo.
Fakat, kakva lopta, pokusaj loba sa centra. Salim se, steta sto nije sansu dobio u neko bolje vrijeme da vidimo sta zna. Al` 9+ milja ima onakvih i ovde.

Ovi nasi su bar imali klipove, sjetimo se pred derbi i komsija sa onim clankom mijanmarskog espn; Cezar, Azijski Ronaldo.

:rol: :rol: :lol: :lol:
Komsije su nepopravljive. Joj kako ti ova dvojica padose na pamet. Onaj debeli je nesto i znao, ali Ronaldo je bio kuhar neki u Mijanmaru.
A, Hervas nam je za papire platio obestecenje i napali su ga kerovi :opaopa:. Pozdera je trazio Kostic ili sam sta propustio?

zeljoooooooooo

Post Postao/la zeljoooooooooo » 05 okt 2016, 21:33

Pozder je po meni došao u pogrešno vrijeme, jer on nije igrač koji bi se mogao sam nametnuti u onom turbulentnom vremenu.
Pretpostavljam, da je imao neki mir i ljepšu atmosferu, da je mogao nešto više i pokazati, ovako smo svi vidjeli šta je to bilo.

U ovaj klub što je otišao, igrao je tamo ranije, i to će mu biti prilika da odskoči dalje, a nama da vidimo jesmo li ispali potpuni
levati ili ćemo se uhvatiti za glavu ako poslije potpiše za kakav ozbiljniji klub, mada čisto sumnjam.

Momci, puno bezvezne priče koja se ne tiče našeg Želje u zadnje vrijeme, a siguran sam da svi kolektivno možemo bar po djelić
doprinijeti konstruktivnijoj raspravi, i napokon doći u situaciju da možemo nešto kvalitetno pročitati o našem klubu.

zeljoooooooooo

Post Postao/la zeljoooooooooo » 05 okt 2016, 21:35

[/quote]
A, Hervas nam je za papire platio obestecenje i napali su ga kerovi :opaopa:. Pozdera je trazio Kostic ili sam sta propustio?[/quote]

Nije ga tražio Kostić, već je ranije bio dogovoren kao pojačanje koje bi se "uklopilo" tamo gdje nam "škripi".

carsijaba
Kontakt:

Post Postao/la carsijaba » 05 okt 2016, 21:48

:mrgreen: @N, ako ćemo se šegačiti, onda ne trebamo spominjati igrače sa Koševa. Bolje da se sjetimo naših vedeta Amela Pjanića, Marka Farića, Perice Stančeskog, Gorana Peraka, Nedžada Serdarevića, Evira Čolića, Bajre Haubice i još bar 50-60 "ubleha" koji su prodefilovali kroz naš klub uzimajući platu ni zašto. Dobro je da imamo i za kifle :mrgreen:

Pobrojani su samo oni od kojih se očekivalo mnogo i koji nisu igrali za klikere.
Zadnja izmjena: carsijaba, dana/u 05 okt 2016, 21:51, ukupno mijenjano 1 put.

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 05 okt 2016, 21:50

carsijaba je napisao/la::mrgreen: @N, ako ćemo se šegačiti, onda ne trebamo spominjati igrače sa Koševa. Bolje da se sjetimo naših vedeta Amela Pjanića, Marka Farića, Perice Stančeskog, Gorana Peraka, Nedžada Serdarevića, Evira Čolića, Bajre Haubice i još bar 50-60 "ubleha" koji su prodefilovali kroz naš klub uzimajući platu ni zašto. Dobro je da imamo i za kifle :mrgreen:
:lol:
Bravo, Bajro haubica :lol:

Kaze onaj jedan na tribinama; pljehni je Bajro :lol:

A mojne na Pericu, sexy Staceskog. Fakat bio odlican u Borcu, kod nas ni priliku nije dobio. Cak ima trofej ako se ne varam?

UPRAVA NAPOLJE!

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 05 okt 2016, 21:53

Ti igraci igrali za 500 maraka, a sad slicni levati imaju platu po 5-6 hiljada maraka.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 05 okt 2016, 21:56

Izuzev ovog prvog, koliko me sjecanje sluzi, svi nabrojani su zlatnim slovima upisani u istoriju naseg kluba. Svi imaju trofej i nikako ne mogu u isti kos sa ovim slucajevima, Pozder, Hervas, Halvadzic, Husic. Koliko su zasluzni za titule je najmanje bitno, fudbal je timski sport.

Incognito87
Kontakt:

Post Postao/la Incognito87 » 05 okt 2016, 21:57

ovog niko ne može preyebati :rol:
slika
Tetka teco tetka teco, valja sisat, kosa upada u oci. Kaze hrenovka. Ma kaka hrenovka. Ustaje rmpalija ovoliki. Cija majka crnu vunu prede.

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 05 okt 2016, 21:58

Incognito87 je napisao/la:ovog niko ne može preyebati :rol:
slika
:lol: :rol: :urnebes:

UPRAVA NAPOLJE!

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 05 okt 2016, 21:59

slika
Nikad nije bio igrac Zelje. Kasnili mu papiri :rol: :rol: :rol:

Thetraphak1921
Kontakt:

Post Postao/la Thetraphak1921 » 05 okt 2016, 22:00

slika
Legenda kaze da ce se roditi dijete ciji papiri nece biti zavrseni do Sudnjeg dana.

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 05 okt 2016, 22:01

Daj opet da imamo Yosidu koji nikad ne zaigra a da ne izgubimo u kupu 5 godina i da osvojimo duplu krunu.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.

carsijaba
Kontakt:

Post Postao/la carsijaba » 05 okt 2016, 22:03

amazon je napisao/la:Ti igraci igrali za 500 maraka, a sad slicni levati imaju platu po 5-6 hiljada maraka.
Jesu k'o kod Azmira Mahir Karić :mrgreen:

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 05 okt 2016, 22:04

Pa onda oni spicevi strasni; Seferovic, Dudo, Tica, Joco.
Sigurno ih ima jos ne mogu iz glave, prije nas derali u svojim klubovima a kod nas svi zajedno sest golova :lol:

Neka ba Avlami@ zakuhaces opet.

UPRAVA NAPOLJE!

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 05 okt 2016, 22:05

carsijaba je napisao/la::mrgreen: @N, ako ćemo se šegačiti, onda ne trebamo spominjati igrače sa Koševa. Bolje da se sjetimo naših vedeta Amela Pjanića, Marka Farića, Perice Stančeskog, Gorana Peraka, Nedžada Serdarevića, Evira Čolića, Bajre Haubice i još bar 50-60 "ubleha" koji su prodefilovali kroz naš klub uzimajući platu ni zašto. Dobro je da imamo i za kifle :mrgreen:
:lol:
Bravo, Bajro haubica :lol:

Kaze onaj jedan na tribinama; pljehni je Bajro :lol:

A mojne na Pericu, sexy Staceskog. Fakat bio odlican u Borcu, kod nas ni priliku nije dobio. Cak ima trofej ako se ne varam?
Perica i Jamak dosli u isto vrijeme, perica najbolji veznjak lige bio u tom trenutku a jamak kuburio po celiku na sredini tabele, i onda se ispostavi jamak za njega Ze Roberto licno
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 05 okt 2016, 22:06

Sindrom izlija. Bljak.

carsijaba
Kontakt:

Post Postao/la carsijaba » 05 okt 2016, 22:08

Neandertalac je napisao/la:Pa onda oni spicevi strasni; Seferovic, Dudo, Tica, Joco.
Sigurno ih ima jos ne mogu iz glave, prije nas derali u svojim klubovima a kod nas svi zajedno sest golova :lol:

Neka ba Avlami@ zakuhaces opet.
Pa onaj iz Čelika, kako se zove Memišević, vako nešto, još platili obeštećenje, potom otišao kod kona, a sada lola svako jutro u pola šest u rudnik silazi :kafa:
Nemoj meni govoriti, govori amazonu.

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 05 okt 2016, 22:16

Ma bilo je tih ubleha na sve strane, neki od njih su bili i prije nego sto su dosli, neki su stvarno igrali dobro u prijasnjim klubovima samo kod nas nisu mogli da pokažu nista zbog cega su dovedeni.

Hajde, bar smo malo razbili tenzije, ne znam za vas ali ja sam se posteno nasmijao. :-)

UPRAVA NAPOLJE!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: teamnorth1989 i 39 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []