Nije nikakva provokacija, evo se i mi bas smijemo na racun naseg you tube cuda, Pozdera zvanog lob.
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- Neandertalac
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
Komsije pitari. Ako vam nije tesko da postavite onaj clanak za Emersona, Aziski Ronaldo, da se malo smijemo.
Nije nikakva provokacija, evo se i mi bas smijemo na racun naseg you tube cuda, Pozdera zvanog lob.

Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Zamisli na sta ce licit taksista romske klijentele s brkovima jos kad mu se zalijepi na njih onaj secer u prahu od rahat lokuma

UEFA TEAM RANKING 1989
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
postavimo ti ki-tu od emersonaNeandertalac je napisao/la:Komsije pitari. Ako vam nije tesko da postavite onaj clanak za Emersona, Aziski Ronaldo, da se malo smijemo.
- Neandertalac
- Kontakt:
Zabio je on vama tukifks74 je napisao/la:postavimo ti ki-tu od emersonaNeandertalac je napisao/la:Komsije pitari. Ako vam nije tesko da postavite onaj clanak za Emersona, Aziski Ronaldo, da se malo smijemo.
![]()
Nasao sam, divi ovo;
Sa 326 golova u 313 nastupa za Real Madrid, Cristiano Ronaldo ima nevjerovatan prosjek od 1,04 gola po utakmici. Čini se kao nedostižna brojka, zar ne? Ali sa granica Azije, brazilski strijelac, bivši igrač Atlético- MG, izgleda da izaziva Ronalda.
Riječ je o Cezar Augusto Hermenegildou, dvadesetdevetogodišnjem najboljem i neumornom strijelcu Yangon Uniteda iz Myanmara, nacije koja graniči sa zemljama poput Kine, Indije i Tajlanda. Igrajući za ovaj tim od 2012. godine ovaj centarfor je postigao nevjerovatnih 105 golova u 101 utakmici, što daje prosjek od 1,04 gola po utakmici – identično prosjeku Cristiana Ronalda.
Cuj; cini se kao nedostizna brojka, zar ne?
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Sta je tu smijesno? Je l' covjek tamo imao isti ucinak sto se tice golova kao Ronaldo? Jeste. A taj intervju je iz Brazila, oni su mu dali nadimak. Na stranu sto je to slabije od nasih liga 100 puta, ucinak nisu slagali a nadimak su oni dali.
ESPN Brasil: 105 golova u 101 utakmici – Cristiano Ronaldo Azije
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- Neandertalac
- Kontakt:
Cuj sta je smijesnoMortemHz je napisao/la:Sta je tu smijesno? Je l' covjek tamo imao isti ucinak sto se tice golova kao Ronaldo? Jeste. A taj intervju je iz Brazila, oni su mu dali nadimak. Na stranu sto je to slabije od nasih liga 100 puta, ucinak nisu slagali a nadimak su oni dali.
Citiram; izgleda da izaziva Ronalda...
Mijanmar, nacija koja granici sa zemljama poput Kine, Indije i Tajlanda...
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
E ali fkt koja ubleha je bio onaj Jesic. Lik moze u glumce kako nastupa pred kamerama. Kakve izjave je samo davao mrtav hladan. 
Zadnja izmjena: rasavoje, dana/u 05 okt 2016, 21:49, ukupno mijenjano 1 put.
♥ ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje!
- MocMahale444
E cuj nesrecorasavoje je napisao/la:Na koju ces stranu nesreco?MocMahale444 je napisao/la:
Hajde barem nisi Ljen-ču-ga i samo nastavi raditi, rokni I ti posoSto se tice rezultata i neke prognoze nemam komentar na to, inace bi ovdje krv na slamku pili u slucaju da izgubimo.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Eger korku mu almak

"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
rasavoje je napisao/la:E ali fkt koja ubleha je bio onaj Jesic. Lik moze u glumce kako nastupa pred kamerama. Kakve izjave je samo davao mrtav hladan.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
- Neandertalac
- Kontakt:
Sta smo mi sve progutali, mislim navijaci oba kluba.rasavoje je napisao/la:E ali fkt koja ubleha je bio onaj Jesic. Lik moze u glumce kako nastupa pred kamerama. Kakve izjave je samo davao mrtav hladan.
Da nije smijesno bilo bi zalosno.
A kada je god ko dolazio, to najave, presice, hvaljenja kad ono lik hodat ne zna.
Kostic i 4_4_2 formacija
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
- TobeYarabi
- Kontakt:
prevesce tebe ova nasa mala na islamMocMahale444 je napisao/la:E cuj nesrecorasavoje je napisao/la:Na koju ces stranu nesreco?MocMahale444 je napisao/la:
Hajde barem nisi Ljen-ču-ga i samo nastavi raditi, rokni I ti posoSto se tice rezultata i neke prognoze nemam komentar na to, inace bi ovdje krv na slamku pili u slucaju da izgubimo.
gdje me noge odnesu. Nemoj samo reci da ocekujes pobjedu vasih gazija
MUSTAFA PREUZIMA SLOBODU??

..............

..............

........
STIDIS LI SE,FARAONE?????

..............

..............

........
STIDIS LI SE,FARAONE?????
lezVe do bagro
- FrantoBauzek
Vidis, razlika je u tome da mi Turke smatramo kao narod sa kojim imamo dosta zajednickog i imamo korektne odnose sa njima, ali ne nazivamo ih bracom. Jedno je imati svoje JA, a drugo jeshzna je napisao/la:Turkofobija je iščeznula u Tuzli, odavno ne pišu ništa protiv Turaka, još samo da im Arap kakav dođe u Slobodaspor i novi će vjetrovi da pušu kroz, inače multikulturalnu, Tuzlu.
I većini Tuzlaka, pošto su slični intelektualni invalidi većina njih, je pojam multikulturalizma samo dobar odnos između Bošnjaka i Srba. Ali, ta multikulturalnost dozvoljava svakako da se pljuje po drugim narodima, primjera radi Arapima. Multikulti Tuzlaci.
Povinavanjem i dodvoranjem okupatoru je jedno, korektan odnos i ne stvaranju emocije, jer biznis je biznis, je drugo
Imamo i mi ovih sto furaju vas stil. Na transfer listi su pa bujrum
League Cup winners
Yugoslavia - ★
Yugoslavia - ★
- TobeYarabi
- Kontakt:
jel to sloboda postaje ŠK?? kako ce to ovi radovanovi potomci podnijeti??
Reci cu samo, ocekujem neocekivano.MocMahale444 je napisao/la:
E cuj nesrecogdje me noge odnesu. Nemoj samo reci da ocekujes pobjedu vasih gazija
♥ ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje!
TobeYarabi je napisao/la:jel to sloboda postaje ŠK?? kako ce to ovi radovanovi potomci podnijeti??
- Thetraphak1921
- Kontakt:
Ne mogu vala ovih Turaka, ali ne mogu ni vas okupatora iz devedesetih.FrantoBauzek je napisao/la:Vidis, razlika je u tome da mi Turke smatramo kao narod sa kojim imamo dosta zajednickog i imamo korektne odnose sa njima, ali ne nazivamo ih bracom. Jedno je imati svoje JA, a drugo jeshzna je napisao/la:Turkofobija je iščeznula u Tuzli, odavno ne pišu ništa protiv Turaka, još samo da im Arap kakav dođe u Slobodaspor i novi će vjetrovi da pušu kroz, inače multikulturalnu, Tuzlu.
I većini Tuzlaka, pošto su slični intelektualni invalidi većina njih, je pojam multikulturalizma samo dobar odnos između Bošnjaka i Srba. Ali, ta multikulturalnost dozvoljava svakako da se pljuje po drugim narodima, primjera radi Arapima. Multikulti Tuzlaci.U vasem slucaju to vazi i za Arape
Povinavanjem i dodvoranjem okupatoru je jedno, korektan odnos i ne stvaranju emocije, jer biznis je biznis, je drugo![]()
Imamo i mi ovih sto furaju vas stil. Na transfer listi su pa bujrum
GONI SE U KUR.AC.hapuc je napisao/la:
Zadnja izmjena: Thetraphak1921, dana/u 05 okt 2016, 22:14, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.