FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la irfo » 05 okt 2016, 22:19

a sjecal se ko amanake, bio mi komsija jedno vrijeme na hrasnom brdu , igro sa nama lopte nekad :mrgreen:
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 05 okt 2016, 22:19

Bilo je gusto danas, neka malo i cirkusa. Ne moramo vazda biti ozbiljni :).

carsijaba
Kontakt:

Post Postao/la carsijaba » 05 okt 2016, 22:21

aleksandar_veliki je napisao/la:
carsijaba je napisao/la:
Neandertalac je napisao/la:Pa onda oni spicevi strasni; Seferovic, Dudo, Tica, Joco.
Sigurno ih ima jos ne mogu iz glave, prije nas derali u svojim klubovima a kod nas svi zajedno sest golova :lol:

Neka ba Avlami@ zakuhaces opet.
Pa onaj iz Čelika, kako se zove Memišević, vako nešto, još platili obeštećenje, potom otišao kod kona, a sada lola svako jutro u pola šest u rudnik silazi :kafa:
Nemoj meni govoriti, govori amazonu.
Memisevic je bio strasan igrac u Celiku. Taj Celik je po meni nasa najbolja ekipa u periodu nakon agresije. Igrali svi igraci koji su stasali u bivsoj Jugi, a nisu linije vidjeli sekunde. Ko je tad pratio ligu zna o cemu pricam, I nije brate on rudar, to su urbane legende. Radi u firmu koja se bavi iskopavanjem uglja ali nije rudar. Memisevic je i delegat, ne znam je li na Federalnoj, cini mi se da jeste, ili u Drugoj ligi Centar.
Ja ga na FTV gledao i čovjek kaže da radi u rudniku. Ne mogu mu se sjetiti imena, ali se sigurno može naći njegova izjava, video zapis, gdje kaže kako radi u rudniku.

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 05 okt 2016, 22:29

Amar je levat. Doveo Yosidu nije igrao, Amar je lopov. Ali nasi novi strucnjaci ovom dali 8 milja platu.

Nakon sporazumnog raskida sa Željezničarom, Denis Pozder vratio se u Njemačku. Novi klub u Pozderovoj fudbalskoj karijeri je njemački petoligaš po imenu KFC Uerdingen s kojim je potpisao ugovor do ljeta 2018. godine, a u ovom klubu je već imao priliku igrati kao junior.

Pročitaj više na: http://sportsport.ba/ino_fudbal/veliko- ... cke/209167

hahahaahahhahahaah
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 05 okt 2016, 22:32

Amazon opustena smo vaarijanta ima sat vremena. Kad vrate Husica, nije nemoguce :), opet cemo krenuti s pljuvanjem kako nam kolege navijaci vole podvaliti.

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 05 okt 2016, 22:33

aleksandar_veliki je napisao/la:Kazem ti, radi u rudniku sto posto ali lupam, obracunava plate. Mozda grijesim, no cisto sumnjam jer ga poznajem, dobar covjek pravo. Ostao je u fudbalu kao delegat.
Kada smo vec kod toga, Diata razvlaci roletne na Supu u onoj prodavnici.
A dobar je bio, uvijek nasmijan samo sto lopte nije znao igrat nikako, ako koga pretrci dobro i jeste a svako trecu ustopa da se ne odbije :-)
10 000 milja na ruke :lol:
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 05 okt 2016, 22:36

Neandertalac je napisao/la:
aleksandar_veliki je napisao/la:Kazem ti, radi u rudniku sto posto ali lupam, obracunava plate. Mozda grijesim, no cisto sumnjam jer ga poznajem, dobar covjek pravo. Ostao je u fudbalu kao delegat.
A dobar je bio, uvijek nasmijan samo sto lopte nije znao igrat nikako, ako koga pretrci dobro i jeste a svako trecu ustopa da se ne odbije :-)
Joj, roletne razvlaci. Kako si lud. Naplatio se i menadzer, bila provizija :opaopa: :opaopa: :opaopa:

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 05 okt 2016, 22:39

plavousrcu je napisao/la:
Joj, roletne razvlaci. Kako si lud. Naplatio se i menadzer, bila provizija :opaopa: :opaopa: :opaopa:
Oda ga trazio, njega i Livaju :lol:

UPRAVA NAPOLJE!

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 05 okt 2016, 22:39

Koliko nam je Hervas isplatio? :lol: Kazu masne nam pare dao sto je mogao samo da trenira s Zeljom :mrgreen:
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 05 okt 2016, 22:40

aleksandar_veliki je napisao/la:
irfo je napisao/la:a sjecal se ko amanake, bio mi komsija jedno vrijeme na hrasnom brdu , igro sa nama lopte nekad :mrgreen:
Ko je taj? Ja sam doslo od prije desetak godina, ne sjecam se tog majstora.
kenijac bio ako se ne varam, miljenik navijaca, cini mi se da smo u diadori tada igrali, nije gubio zracne duele toga se sjecam, al kad smo igrali u komsiluku kroz noge mu raja probacivala :D

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 05 okt 2016, 22:42

A spomenimo i Kostasa, bivseg mladog reprezentativca Grcke. :lol:

UPRAVA NAPOLJE!

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 05 okt 2016, 22:43

A o Halvadzicu mladom reprezentativcu SveCke.

Incognito87
Kontakt:

Post Postao/la Incognito87 » 05 okt 2016, 22:43

koliko znam diatta je u grčkoj
a sve u svemu bilo je fula ali yoshida na jednu stranu a svi ostali na drugu stranu možda jedino onaj rus kolobov što ni na treninzima nije igro :rol:

glupo je stavljati malog mirzu na tu listu kad se zna sa kakvim je referencama došao
Tetka teco tetka teco, valja sisat, kosa upada u oci. Kaze hrenovka. Ma kaka hrenovka. Ustaje rmpalija ovoliki. Cija majka crnu vunu prede.

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 05 okt 2016, 22:45

Incognito87 je napisao/la:koliko znam diatta je u grčkoj
a sve u svemu bilo je fula ali yoshida na jednu stranu a svi ostali na drugu stranu možda jedino onaj rus kolobov što ni na treninzima nije igro :rol:

Znam sto posto da je radio na Stupu u prodavnici tendi i roletni, tako tih stvari, zivio sa kolegom mi sa posla jedno vrijeme.

A bivsi igrac Man Utd ;) Ko zna ime? :-)
Zadnja izmjena: Neandertalac, dana/u 05 okt 2016, 22:46, ukupno mijenjano 1 put.

UPRAVA NAPOLJE!

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 05 okt 2016, 22:45

Znam sto posto da je radio na Stupi, zivio mi sa kolegom sa posla.

neil wood, imo strasnu dugu loptu :kafa:

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 05 okt 2016, 22:47

Znam sto posto da je radio na Stupu u prodavnici tendi i roletni, tako tih stvari, zivio sa kolegom mi sa posla jedno vrijeme.

Te godine smo imali Vugdalica, predobar stoper. Nije ta ekipa bila losa.

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 05 okt 2016, 22:50

Da Vugdalic. Eh kada smo kod dobrih, na mene je strasan utisak ostavio Ivica Huljev. Kakav je samo majstor bio.

UPRAVA NAPOLJE!

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 05 okt 2016, 23:00

Meni se svidjao Doktor. Zna li mladja raja ko je Doktor?

Incognito87
Kontakt:

Post Postao/la Incognito87 » 05 okt 2016, 23:01

slika
Tetka teco tetka teco, valja sisat, kosa upada u oci. Kaze hrenovka. Ma kaka hrenovka. Ustaje rmpalija ovoliki. Cija majka crnu vunu prede.

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 05 okt 2016, 23:04

Incognito87 je napisao/la:slika
Dajgle kopacki u Doktora.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: teamnorth1989 i 36 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []