Subic je igrao koliko toliko, jedno vrijeme bas standardan bio a ovaj Burekovic mislim da nikad nije usao ni u zapisnik neke utakmice...Medikament je napisao/la:Pa isto onaj Subic koji je ovdje bio opisan kao Cafu ili Roberto Carlos. Puskom ga otjerali iz Partizana.oldtown1990 je napisao/la:Ne znam je li vec neko spominjao ovog Burekovica koji je u Vojvodinu otisao kao najtalentovaniji bek nase lige a tamo nije odigrao ni minute... Eto koliko nam je jako domace prvenstvo, sve sto vrijedi uglavnom dolazi iz zapadnih zemalja.
U-21, U-19, U-17
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog
-
oldtown1990
- Kontakt:
Re: U-21, U-19, U-17
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
FC Bayern Munchen
#CarloOut
-
Wandelanoite
- Kontakt:
Imal YouTube link?
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
1:0 Suljic 
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
#CarloOut
FC Bayern Munchen
#CarloOut
- Incognito87
- Kontakt:
ovaj desni bek je preloš
Tetka teco tetka teco, valja sisat, kosa upada u oci. Kaze hrenovka. Ma kaka hrenovka. Ustaje rmpalija ovoliki. Cija majka crnu vunu prede.
dobro je ovdje slobodno sudija mogao suditi penal za njih
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
#CarloOut
FC Bayern Munchen
#CarloOut
- JohnCleese
- Kontakt:
Begovic brani 
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
1:1 golmanu kroz ruke lopta prodje
, mislim nije ni odbrana najbolje reagovala , ali ovaj sut se brani
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
#CarloOut
FC Bayern Munchen
#CarloOut
Mogli su davno zavrsiti ovo, demirovic masi dva ziceraJohnCleese je napisao/la:Begovic brani
Azerbejdzan izgleda ponovo nagazna mina Tonija Karacica haha. Mislim da je ovo treca utakmica za redom gdje igramo nerijeseno/gubimo.
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Naši su individualno bolji skoro na sve i jednoj poziciji,međutim nemau ni K od kolektiva.Sva igra nam se zasniva na neko zadovoljavanje svoje sujete,svi igraju samo za sebe.Kada shvate da ih ima 11 i da je ovo ekipni sport..imali bi već 3 razlike.U onanisanju sa loptom prednjači naš broj 7...dati mu poslije tekme loptu neka spava sa njom..nemoguće da dečko nikome neda loptu..
- JohnCleese
- Kontakt:
Taj decko nije me dojmio ni prosle godine kada sam ga pratio u U17, ali eto gura se po Svabiji pa po defaultu mora valjatBA1997 je napisao/la:Mogli su davno zavrsiti ovo, demirovic masi dva ziceraJohnCleese je napisao/la:Begovic brani
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
Toni Karačić veze nema s fudbalom. Svaki iole ozbiljniji trener bi ovo završio davno i završio posao u ovim kvalifikacijama. Nadam se da ga više nećemo gledati na ovoj poziciji.
Maybe I look like I don't care but deep down inside of me I don't give a single fuck!
a igre i ku.rca izbij, nabij
Oni koji se pretjerano bave malim stvarima često postaju nesposobni za velike.
Kapten jedne od najbolji omladinski timova u Njemackoj. Najbolji strijeljac U17 Bundeslige i u vrhu lige strijelaca U19 ove godine. Upravu si, dijasporac koji se gura... Pa mislim stvarno, ako ces vec uzimati nekog "stranca" u nasem timu za sub, onda mjenjaj igraca. Ti na osnovu jedne utakmie (jer sigurno ga nikad nisi nit pratio nit ces posle ovoga pratiti) donio sud o njemu. SvastaJohnCleese je napisao/la:Taj decko nije me dojmio ni prosle godine kada sam ga pratio u U17, ali eto gura se po Svabiji pa po defaultu mora valjatBA1997 je napisao/la:Mogli su davno zavrsiti ovo, demirovic masi dva ziceraJohnCleese je napisao/la:Begovic brani
Tooo Hadzijaaaa!
Zadnja izmjena: sajo10, dana/u 06 okt 2016, 14:38, ukupno mijenjano 1 put.
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
- DevilsAdvocate
- Kontakt:
HAHAHAHAHAHA golman prodo utakmicu za kladionice , kakav gol, brano Benjo majstore 
'I was young, I was survivin' the times. Waitin' for my moment, I was destined to shine..'
- King_James
- Kontakt:
Tanko je ovo ljudi, jeste da smo imali prilika ali ruku na srce stvorili su i nama Azeri dvije tri kolosalne prilike. Bekovi nam citavu utakmicu plivaju, onaj Azer sa brojem 11 ubija nased desnog beka ko da je Messi. Timeske igre nigdje, sve se svodi na individualne pokusaje. Kod malog Zerica se vidi potencijal, ali on se ubio za dobrog samaranja radi sebicnosti. U par navrata jeftino prodaje loptu na 30m od gola odakle slijede oasni napadi za protivnika. Nadam se povijedi do kraja utakmice jer smo mogo kvalitetnija ekipa.
PS Gooooooooooooooool
PS Gooooooooooooooool
“Sometimes you have a noisy neighbour. You cannot do anything about that. They will always be noisy. You just have to get on with your life, put your television on and turn it up a bit louder.”
On the challenge of City and their newfound wealth - 2009
J..i ttenera, cist plasman dovodi u pitanje.xxh2o je napisao/la:a igre i ku.rca izbij, nabij
Djeci treba objasniti da igra tim.
Kakav im je ovo stadion? Jedna strana izgleda kao stadion pod Bijelim Brijegom, druga kao Bilino Polje. 
- King_James
- Kontakt:
I da vas pitam ko je momak sa brojem 4? Danas me je bas dojmio, odlicna kontrola lopte i pas igra. Moglo bi nesto biti od ovoga momka.
“Sometimes you have a noisy neighbour. You cannot do anything about that. They will always be noisy. You just have to get on with your life, put your television on and turn it up a bit louder.”