Toni Nikic iz ŠirokogKing_James je napisao/la:I da vas pitam ko je momak sa brojem 4? Danas me je bas dojmio, odlicna kontrola lopte i pas igra. Moglo bi nesto biti od ovoga momka.
sljedeca protiv Austrije 09.10
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog
Toni Nikic iz ŠirokogKing_James je napisao/la:I da vas pitam ko je momak sa brojem 4? Danas me je bas dojmio, odlicna kontrola lopte i pas igra. Moglo bi nesto biti od ovoga momka.
Ne, nego je sa brojem 4 Mato Stanic iz Dinama, Nikic je stoper sa brojem 5phily je napisao/la:Toni Nikic iz ŠirokogKing_James je napisao/la:I da vas pitam ko je momak sa brojem 4? Danas me je bas dojmio, odlicna kontrola lopte i pas igra. Moglo bi nesto biti od ovoga momka.
Četvorka je Mato Stanić iz Dinama.phily je napisao/la:Toni Nikic iz ŠirokogKing_James je napisao/la:I da vas pitam ko je momak sa brojem 4? Danas me je bas dojmio, odlicna kontrola lopte i pas igra. Moglo bi nesto biti od ovoga momka.
Mato Stanicphily je napisao/la:Toni Nikic iz ŠirokogKing_James je napisao/la:I da vas pitam ko je momak sa brojem 4? Danas me je bas dojmio, odlicna kontrola lopte i pas igra. Moglo bi nesto biti od ovoga momka.
Odlican igrac. Pisali smo mi par puta o njemu ovdje. Decko je 98 godiste a vec par godina igra za juniore Sirokog i odskace daleko. Prodao ga Siroki Dinamu prosle godineaqarius je napisao/la:bravo...momak sa brojem 4 zna lopte.Dobra kontrola,dobro kretanje,ima osjećaj kada treba dati pas,kada umiriti,,trebalo bi obratiti pažnju na njega
Kazem gura se po Svabiji, ne kazem da ga neko gura, vec pri tome mislim kao ono ide ga, pravo je uspjesan.sajo10 je napisao/la:Kapten jedne od najbolji omladinski timova u Njemackoj. Najbolji strijeljac U17 Bundeslige i u vrhu lige strijelaca U19 ove godine. Upravu si, dijasporac koji se gura... Pa mislim stvarno, ako ces vec uzimati nekog "stranca" u nasem timu za sub, onda mjenjaj igraca. Ti na osnovu jedne utakmie (jer sigurno ga nikad nisi nit pratio nit ces posle ovoga pratiti) donio sud o njemu. SvastaJohnCleese je napisao/la:
Taj decko nije me dojmio ni prosle godine kada sam ga pratio u U17, ali eto gura se po Svabiji pa po defaultu mora valjat
Tooo Hadzijaaaa!![]()
![]()
Samo pobjednik grupe ide na zavrsnicu, da. Osim domacina Gruzije, jos 7 timova ce naci svoje mijesto na Euru. Vrlo je bitno da se ostane ne porazeno protiv Austrije...Tad smo 100 % barem u drugoj jakosnoj grupi.Beduin je napisao/la:Kako sad u elitnom rangu takmicenja, opet grupe po 4 tima pa 1. ide na prvenstvo, 2. baraz?
http://www.laola1.tv/en-int/livestream/ ... ia-u19-lenBosna64 je napisao/la:Dajte link
Svaka ti dalaConvicts1988 je napisao/la:SK1 16:00 , Eng - BiH
Trenutno korisnika/ca: GG3, Goalgetter, HariTz, hurem, legendarnadruga, NKZ199207, rukometubih23 i 42 gosta.