Ne kradi privatne slike sa foruma, i ne prenosi ih na druge
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
- Hrasno1921
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
@Omar500
1921'
U gradu Saraj'vu sve ima svoju pricu, i u Sara'jvu nista nije slucajno !
Sta mislite na derbiju ko ce na bek stana ili sinisa? ili eventualno neko treci?
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
- Neandertalac
- Kontakt:
Ako ti kazes da su zapostavlheni ok, ja znam da su nasi a koji nisu kadeti i juniori konstantno bili po turnirima sirom europe. Jedan od trenera tih malih debelih u raspar dresovima je kasnije zamijenio Dogana. Ne znam jesu li njemu gurali pare kako kazes. Nisam rekao da je bilo med i mlijeko, samo da je bilo bolje. Uzimali pare, igrali babini sinovi itd, Ticina generacija sa Kurtom i ostalima koju sam pratio redovno je imala tri igraca u prvih jedanaest koji su igrali samo jer su im starci pare davali. Jos tada davne 96_97.
Znam jer sam se druzio sa njima. Uvijek bilo i bit ce guranja, samo pogledaj reprezentaciju i samo ti se kaze. Znaci na reprezentativnom se to desava a da se ne desava u pjetlicima, jos pogotovo u nasoj zemlji. Kao toga vise nema
Juniori su cesto davali igrace za prvi tim i samim slabili svoju ekipu ne zaboravi to a ako znas bolje reci kakve su rez imali kadeti?
Ti imas svoje a ja svoje misljenje glede ove situacije. Nekada sam cesto gledao njihove tekme, danas vise nemam toliko vremena pa info kupim od nekih ljudi bliskih klubu. Generalno mislhenje je da smo se zajebali ali eto vrijeme ce pokazat.
Zera se povrijedio na zagrijavanju protiv Brotnja. Onaj Zera najvci talenat nas trenutni, sto nije bio u prvom planu protiv amatera, je li taj? Sto je na pripremam igrao skoro svaku i odjednom se povrijedio kada je Zuban zavaljen i prevaren za procenat pa mu se sada ima duzno sto milja €. Ko kaze tako, je li isti oni sto kažu za male debele ciji roditelji su tutkali pare `nekima` da bi igrali. Doganu? Trenerima? Kome?
Pitam te jer znam tu recenicu vrlo dobro i ne samo Zubanov neko vec i od drugih ljudi pa je npr Memija stavljen na klupu u utakmici na koju se uredno dopisom u klub najavila delegacija iz Anderlehta. Memija zavrsi na klupi. Ljudi kazu, znas kada cemo opet doci, nikad.
Ta recenica; Da se ja pitam dobro bi razmislio da li dajem priliku `njegovim` igracima.
Toliko o tome da igraju najbolji. Kao sto rekoh, uvijek bilo i bit ce. Na zalost.
Ti halalio Zubanu, naljutio te. Nazovi ti njega haveru, pitaj ga da on tebi halali tu pricu.
Ovo pisem iz razloga jer se pljuvalo po nekim ljudima, Zeljovcima, koji su nam itekako valjali i ucinili neke jako dobre stvari za klub i klub za njih i koji oni vole malo vise nego se predstavlja sa raznoraznim podvalama, klevetama, lazima. Pljuvalo se smisljeno, orkestrirano, sa namjerom. Iako ti ljudi sute i nikada uzvratili nisu.

Znam jer sam se druzio sa njima. Uvijek bilo i bit ce guranja, samo pogledaj reprezentaciju i samo ti se kaze. Znaci na reprezentativnom se to desava a da se ne desava u pjetlicima, jos pogotovo u nasoj zemlji. Kao toga vise nema
Juniori su cesto davali igrace za prvi tim i samim slabili svoju ekipu ne zaboravi to a ako znas bolje reci kakve su rez imali kadeti?
Ti imas svoje a ja svoje misljenje glede ove situacije. Nekada sam cesto gledao njihove tekme, danas vise nemam toliko vremena pa info kupim od nekih ljudi bliskih klubu. Generalno mislhenje je da smo se zajebali ali eto vrijeme ce pokazat.
Zera se povrijedio na zagrijavanju protiv Brotnja. Onaj Zera najvci talenat nas trenutni, sto nije bio u prvom planu protiv amatera, je li taj? Sto je na pripremam igrao skoro svaku i odjednom se povrijedio kada je Zuban zavaljen i prevaren za procenat pa mu se sada ima duzno sto milja €. Ko kaze tako, je li isti oni sto kažu za male debele ciji roditelji su tutkali pare `nekima` da bi igrali. Doganu? Trenerima? Kome?
Pitam te jer znam tu recenicu vrlo dobro i ne samo Zubanov neko vec i od drugih ljudi pa je npr Memija stavljen na klupu u utakmici na koju se uredno dopisom u klub najavila delegacija iz Anderlehta. Memija zavrsi na klupi. Ljudi kazu, znas kada cemo opet doci, nikad.
Ta recenica; Da se ja pitam dobro bi razmislio da li dajem priliku `njegovim` igracima.
Toliko o tome da igraju najbolji. Kao sto rekoh, uvijek bilo i bit ce. Na zalost.
Ti halalio Zubanu, naljutio te. Nazovi ti njega haveru, pitaj ga da on tebi halali tu pricu.
Ovo pisem iz razloga jer se pljuvalo po nekim ljudima, Zeljovcima, koji su nam itekako valjali i ucinili neke jako dobre stvari za klub i klub za njih i koji oni vole malo vise nego se predstavlja sa raznoraznim podvalama, klevetama, lazima. Pljuvalo se smisljeno, orkestrirano, sa namjerom. Iako ti ljudi sute i nikada uzvratili nisu.
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
- Hrasno1921
- Kontakt:
Stvarno bez ikakve ironije Neandartalac je osvjezenje foruma, nije ni previse radikalan drzi se zlatne sredine u svemu, vidim da godinu nije bio aktivan na ovom forumu za razliku od drugih, pa ne kontam kako je nekima smetao, ocito da pojedini ne vole razlicita misljenje, po strogom partijskom sistemu, ili si za partiju i mislis ko partija ili drugog nema.
1921'
- Neandertalac
- Kontakt:
Ko pocne protiv Splita, najvjerovatnije. Kada bi tu tekmu kako mogli odglledati.irfo je napisao/la:Sta mislite na derbiju ko ce na bek stana ili sinisa? ili eventualno neko treci?
Meh, ima svega, niko nije bezgresan. Ali nismo porodica vec odavno. Dijele nas. Za mene je nepojmljivo npr da trenutno sest pitara radi u klubu. Ne mogu to da skontam nikako, mozda je do mene, ja glup, ogranicen i jednosmjeran ali mi kao Zeljovcu ne ide u glavu da pored stotina Zeljovaca mi zaposljavamo pitare. Jedini Seferovic kojem kapa dole za znanje a bgmi i srcanost na klupi, gledam kako se nervira, kao moze proci. Ostalo, ne znam po cemu, imamo mi boljih. A uostalom ne moze niko ba, pitar si i zdravo. Imas svoje, dovidjenja i prijatno.
Pa neka sam glup, ogranicen sto puta.
Sta sve progutamo hbte a cim dignes glas dodje nekakv ublehas i kaze; nisi ti Zeljovac.
Sramota.
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
- Incognito87
- Kontakt:
To razmišljanje je i dovelo državu tu gdje jeste trenutno. Samo nek' je naš pa kakav god bio.
Tetka teco tetka teco, valja sisat, kosa upada u oci. Kaze hrenovka. Ma kaka hrenovka. Ustaje rmpalija ovoliki. Cija majka crnu vunu prede.
- Neandertalac
- Kontakt:
Ne burazeru, nego hajde da pljujemo naseg Zeljovca, legendu, sto nam je valjao, hajmo ga hrakat, a pitarsko **** je jako slatko. Nema veze sto su nas kroz istoriju pokusali ugasit par puta i sto nam i dan danas o glavi rade. Normala, nek rade ljude.Incognito87 je napisao/la:To razmišljanje je i dovelo državu tu gdje jeste trenutno. Samo nek' je naš pa kakav god bio.
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
- Hrasno1921
- Kontakt:
Non stop si mi depresivan, stvarno ne znam sta ti jeIncognito87 je napisao/la:To razmišljanje je i dovelo državu tu gdje jeste trenutno. Samo nek' je naš pa kakav god bio.
1921'
- amazon
- Kontakt:
Slabo ga baca pa zato!
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
- Idemoplavi
- Kontakt:
Druže, koliko god se ti pokusavao predstavljati kao realan, ipak to nisi, vec si usmjeren na jednu stranu medalje. Ok puno pravo imas na to. Lako je sad potencirati pricu Zera nije bio u planu protiv amatera, kad svi znamo da su se svi pribojavali te tekme i neki najavljivali da cemo možda i ispasti, te price generala poslije bitke ne bi da komentarisem. Ponavljam imas puno pravo da budes usmjeren na jednu stranu jer ocigledno najvise priača primas od odbacenih ili onih koji se tako osjecaju. Dao bi ti sad jedan primjer koji ti se ne bi svidio ali ne bi da ulazim duboko i priču. Ja znam a možda i ti, iako neces to priznati sad, da je Zuban mrzio Amara, i najvise otrovnih strelica u taj vakat upravo Zuban sirio na Amara, period dok je VIšća igrao, ali eto iz nekog razloga su sad kao dobri, tj Zuban ne mrzi toliko Amara, a Amar ko Amar boli ga cosak sta ko misli o njemu, voli ga ili ne voli. Zuban je nama donio najvise para u kasu svojim transferima i na tome mu hvala, ali sad praviti od Zubana žrtvu ili dobročinitelja sto je najvece talente uspio prodati nemoj da mi prodajes.Neandertalac je napisao/la:Ako ti kazes da su zapostavlheni ok, ja znam da su nasi a koji nisu kadeti i juniori konstantno bili po turnirima sirom europe. Jedan od trenera tih malih debelih u raspar dresovima je kasnije zamijenio Dogana. Ne znam jesu li njemu gurali pare kako kazes. Nisam rekao da je bilo med i mlijeko, samo da je bilo bolje. Uzimali pare, igrali babini sinovi itd, Ticina generacija sa Kurtom i ostalima koju sam pratio redovno je imala tri igraca u prvih jedanaest koji su igrali samo jer su im starci pare davali. Jos tada davne 96_97.
Znam jer sam se druzio sa njima. Uvijek bilo i bit ce guranja, samo pogledaj reprezentaciju i samo ti se kaze. Znaci na reprezentativnom se to desava a da se ne desava u pjetlicima, jos pogotovo u nasoj zemlji. Kao toga vise nema![]()
1921
- Hrasno1921
- Kontakt:
i neda babo awwtoamazon je napisao/la:Slabo ga baca pa zato!
1921'
- Incognito87
- Kontakt:
Ja nisam pljuvao nikoga, ako je neko pljuvo Zubana ti su u manjini. Uostalom pljuvalo se Amara deset puta više od Zubana, pljuvan je Greda od istih ovih ljudi ovdje, ali neise.Neandertalac je napisao/la:Ne burazeru, nego hajde da pljujemo naseg Zeljovca, legendu, sto nam je valjao, hajmo ga hrakat, a pitarsko **** je jako slatko. Nema veze sto su nas kroz istoriju pokusali ugasit par puta i sto nam i dan danas o glavi rade. Normala, nek rade ljude.Incognito87 je napisao/la:To razmišljanje je i dovelo državu tu gdje jeste trenutno. Samo nek' je naš pa kakav god bio.
Ova zadnja rečenica je bit svega, nek' ljudi rade. Dok rade dobro ne interesuje me za koga su navijali i koji klub im je draži. Sposobnost prije svega.
Tetka teco tetka teco, valja sisat, kosa upada u oci. Kaze hrenovka. Ma kaka hrenovka. Ustaje rmpalija ovoliki. Cija majka crnu vunu prede.
- Neandertalac
- Kontakt:
Jok, Ćuk je dobrocinitelj. On i njegov keromrzac sa pelcovanom zenom.
Zuban i Amar, mojne ni ti meni te price svega ti, skreces sa teme. Kakve sada odjednom veze Amar ima sa tim? Vec treci put mi spocitavas to, Amar.
I vazda ista prica; rekao bih nesto al` necu. Ono sarena laza a meni dvije i po godine, lazima me truju bivsi i odbaceni a i ja sam nisam realan, bla bla kuknjava
Zuban i Amar, mojne ni ti meni te price svega ti, skreces sa teme. Kakve sada odjednom veze Amar ima sa tim? Vec treci put mi spocitavas to, Amar.
I vazda ista prica; rekao bih nesto al` necu. Ono sarena laza a meni dvije i po godine, lazima me truju bivsi i odbaceni a i ja sam nisam realan, bla bla kuknjava
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
- Hrasno1921
- Kontakt:
J sam popio koju, i dalje pijem imislim da ce ova tema veceras doziviti svoj vrhunac, o tom potom
Veceras ce sve maske pasti
Veceras ce sve maske pasti
1921'
- Hrasno1921
- Kontakt:
Gdje je onaj delegat sto me Cuk pozdravljao preko njega?Neandertalac je napisao/la:Jok, Ćuk je dobrocinitelj. On i njegov keromrzac sa pelcovanom zenom.
P**** i jedan i drugi, potrefilo ga pisanje, pa slao pozdrave, sellame i zelje preko delagata na forumu
1921'
- Hrasno1921
- Kontakt:
Haj vala i ti si negdje u Hrasnom, i ja sam pro Assadovac svakako, vjerujem da cemo imati zajednickih tema, jel i ti dajes 50$ mjesecno za Siriju?
Nije beg cicija dok pije na racun drzave
neka dusmana, cisto onako da se ne opustis do kraja
Nije beg cicija dok pije na racun drzave
neka dusmana, cisto onako da se ne opustis do kraja
1921'
- Neandertalac
- Kontakt:
Hrasno@ u pijanom stanju rastjeruje ljude sa foruma. Niko mu na megdan ne smije 
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
- Hrasno1921
- Kontakt:
Joj ovog Ace sve na finjaka, jos se i izvinjava
pa ko je ovdje domacin?
najbolje da me @admin banuje na 24h
izmislite razlog da me banujete ...
Ne mogu da predjem preko toga da su me zvali placenikom, ovakvim onakvim, produzenom rukom SD-a, Koldze i sta jos sve ne, a ja smo volim Zelju, jesam bio grub, ovakav i onakav ali sve to zbog Zelje ko shvati svatit ce ko nece nece nikad ...
Pa bolan ja sam mozda jedina budala koja je zavrsla na CUM-u 2006. kada nam ga je Matko zabio u posljednjim minutama, Alaim poslao zabaecnu loptu rukom, Matko zabio, ja plakao i srusio se u plavom salonu od muke, kasnije hitna dosla i odvukla me na CUM, i onda se nadju pojedini da me zovu dusmanom !!!
pa ko je ovdje domacin?
najbolje da me @admin banuje na 24h
izmislite razlog da me banujete ...
Ne mogu da predjem preko toga da su me zvali placenikom, ovakvim onakvim, produzenom rukom SD-a, Koldze i sta jos sve ne, a ja smo volim Zelju, jesam bio grub, ovakav i onakav ali sve to zbog Zelje ko shvati svatit ce ko nece nece nikad ...
Pa bolan ja sam mozda jedina budala koja je zavrsla na CUM-u 2006. kada nam ga je Matko zabio u posljednjim minutama, Alaim poslao zabaecnu loptu rukom, Matko zabio, ja plakao i srusio se u plavom salonu od muke, kasnije hitna dosla i odvukla me na CUM, i onda se nadju pojedini da me zovu dusmanom !!!
1921'
- SarajlijaTM
-sto se tiče tice i price da su igrali babini sinovi i da su placali moram ti reci da lazes ko pas i izvrces stvari.Ja sam jedan od te generacije i jako dobro znam sra se desavalo i ko je mogao igrati.Dobro se sjecam jedne situacije kada je dosao jedan od nasih generala (ime necemo navoditi) da urgira da mu sina ubaci da igra,istog moment je otjeran sa treninga.Jos u to vrijeme kada su genali netom poslije rata i predstavljali bitan faktor.
- Neandertalac
- Kontakt:
Tebi lose bilo. I meni je.Hrasno1921 je napisao/la:Joj ovog Ace sve na finjaka, jos se i izvinjava![]()
pa ko je ovdje domacin?
najbolje da me @admin banuje na 24h![]()
izmislite razlog da me banujete ...![]()
Imao ja tada jednu semu, pitarka mrtva. I posle tekme ona meni; da ga hoce joj nano, da ga hoce joj nanice... Ja sutim, trpim.
Kasnije kod nje izduvava meni ona stres na `baklju` i sada prije kraja ja pocnem pjevat bas tu; da ga hoce joj nano drzeci je za glavi. Cujem ona se smije i ja jos jace, ona jos jace, guraj, pjevaj, drzi, pocenem ja balit ona da digne glavu ja drzim i dalje, ne pustam. Počeli mali Matkovci na nos da joj izlaze, sva zasuzila, zakaslje se, zacenu.
Reko; pjevaj sad hebo ti Matko staru.
Naravno, nije mi vise bila sema. A nisam ni na cumu bio
Zadnja izmjena: Neandertalac, dana/u 06 okt 2016, 19:18, ukupno mijenjano 1 put.
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 17 gostiju.