FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

cera1
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la cera1 » 13 jul 2010, 10:53

Hairlija je napisao/la:
analiticar_ je napisao/la:Zanima me kako to da Zeljo ima ni manje ni vise nego duplo vise postova na forumu od Sarajeva????
Zeljo ima 1938 a Sarajevo tek oko 800, sta je razlog??
Zato sto mi imamo svoj forum fksinfo,koji je otvorenog tipa i tu smo svi registrovani,tako da ovdje je samo nekolicina
nelupetaj ŽELJO JE GIGANT !!!!!

Stevie-G
Kontakt:

Post Postao/la Stevie-G » 13 jul 2010, 10:59

Edo_Majka je napisao/la:citavu noc sam sanjo utkmicu i na kraju smo izgubili 1:0 neznam kako smo ga primili ali znam da sam bio zadovoljan jer je dostizan rezultat, kad sam se probudio malo mi bi krivo sto to nije stvarno ali jbg. Vidjet cemo veceras gdje smo, samo da nebude neizgledno za revas, znaci poraz od jednog gola razlike je sasvim ok.
Ja sam sinoc dva puta sanjo utakmicu. Prvu izgubili 2:0, jedino sta sam vidio da je Zeba prazan go masio, a drugu utakmicu imamo1:1 do sudijske nadoknade i Mesic pravi penal i zavrsi se 2:1. :evil: :evil: :lol:

cera1
Kontakt:

Post Postao/la cera1 » 13 jul 2010, 11:04

Stevie-G je napisao/la:
Edo_Majka je napisao/la:citavu noc sam sanjo utkmicu i na kraju smo izgubili 1:0 neznam kako smo ga primili ali znam da sam bio zadovoljan jer je dostizan rezultat, kad sam se probudio malo mi bi krivo sto to nije stvarno ali jbg. Vidjet cemo veceras gdje smo, samo da nebude neizgledno za revas, znaci poraz od jednog gola razlike je sasvim ok.
Ja sam sinoc dva puta sanjo utakmicu. Prvu izgubili 2:0, jedino sta sam vidio da je Zeba prazan go masio, a drugu utakmicu imamo1:1 do sudijske nadoknade i Mesic pravi penal i zavrsi se 2:1. :evil: :evil: :lol:
bice garant kontra prvu uzimamo 0-2 a kuci bubamo u 90' 2-1 i dobijamo za dvije pobjede pola milijona svicarski franaka :lol: :lol:

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 13 jul 2010, 11:07

slika
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

Play.Blue.Minded
Kontakt:

Post Postao/la Play.Blue.Minded » 13 jul 2010, 11:10

Hairlija je napisao/la:
analiticar_ je napisao/la:Zanima me kako to da Zeljo ima ni manje ni vise nego duplo vise postova na forumu od Sarajeva????
Zato sto mi imamo svoj forum fksinfo,koji je otvorenog tipa i tu smo svi registrovani,tako da ovdje je samo nekolicina
ne, nego zato što ti i slični tebi jednako pratite želju (ako ne i više), kao i svoj klupčić. ako nije tako, šta ćeš onda ovdje?

Hairlija
Kontakt:

Post Postao/la Hairlija » 13 jul 2010, 11:14

Play.Blue.Minded je napisao/la:
Hairlija je napisao/la:
ne, nego zato što ti i slični tebi jednako pratite želju (ako ne i više), kao i svoj klupčić. ako nije tako, šta ćeš onda ovdje?
ZAto kume sto pratim sport kao cjelinu,kontas
Sta ti trazis onda ovdje imate svoj org,al qrca graha valja platiti,pa zato ovdje besplatno pises

Necu vas vise zadrzavati sretno veceras,nemojte vise od petaka primiti,pokvaricete koeficijent na osnvou kojega ste zahvaljuci Sarajevu u 2 pretkolu
GDJE GOD DA SMO UVJEK SMO KORAK ISPRED VAS
Zijad Blekic jedan je od nas!
FK Sarajevo-Ljubav Zivota
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi :D

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 13 jul 2010, 11:17

Hairlija je napisao/la:
ZAto kume sto pratim sport kao cjelinu,kontas
Sta ti trazis onda ovdje imate svoj org,al qrca graha valja platiti,pa zato ovdje besplatno pises

Necu vas vise zadrzavati sretno veceras,nemojte vise od petaka primiti,pokvaricete koeficijent na osnvou kojega ste zahvaljuci Sarajevu u 2 pretkolu
Neka tebe sta ima veze gdje pises i slobodno ti pisi kad god imas sta napisati na nesoj temi to je isto kao da kazes da ne pricas u gradu sa nekim ko navija za sarajevo mislim gluposti.I sarajevo je imalo olaksavajucu oklnost zahvaljujci namsim igrama u LS prije vas tako da ako nesto pokvarimo mozemo pokvariti svoj koeficijent.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

Play.Blue.Minded
Kontakt:

Post Postao/la Play.Blue.Minded » 13 jul 2010, 11:19

Hairlija je napisao/la: ZAto kume sto pratim sport kao cjelinu,kontas

prvo, **** te kum ko god da je, ja nisam. drugo, otkud znaš da nisam na orgu? treće, ima i fkz.com, i četvrto, dobar ti izgovor :lol:
sudeći po avataru, više pratiš stanje na berzi, nego sport..

blueman-TM87
Kontakt:

Post Postao/la blueman-TM87 » 13 jul 2010, 11:24

Uh koj nervoza, koja napetost, samo da pocne pa uz Boziju pomoc do povoljnog rezultata. Posto se nalazim u Zagrebu uz jutarnju kaficu naletim na jednu emisiju na Z1 analize parova pretkola lige prvaka i kaze jedan lik da ce Hapoel pobijediti ali da Zelju nikad ne treba otpisivati dok mu voditelj govori:nemoj biti siguran u to :mrgreen: Zeljo je Zeljo.
Pozdrav plava braco ma gdje god bili.
VOLIM TE ZELJO
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI-тнє ' ❶❾❽❼

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 13 jul 2010, 11:24

Play.Blue.Minded je napisao/la:
Hairlija je napisao/la: ZAto kume sto pratim sport kao cjelinu,kontas

prvo, **** te kum ko god da je, ja nisam. drugo, otkud znaš da nisam na orgu? treće, ima i fkz.com, i četvrto, dobar ti izgovor :lol:
sudeći po avataru, više pratiš stanje na berzi, nego sport..
Ama bolan pusti covjeka :D

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 13 jul 2010, 11:26

Hairlija je napisao/la:Sta ti trazis onda ovdje imate svoj org,al qrca graha valja platiti,pa zato ovdje besplatno pises
Samo ti pisi ali nemoj ono sto ne znas i sto nije tacno .. ;)
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

Samo Željo
Kontakt:

Post Postao/la Samo Željo » 13 jul 2010, 11:27

Hoce li pitari veceras raditi za rostiljom,da u prolazu kupim sta,ali treba im obezbijediti da nam prze cevape u revansu(ali ja ga opet nebi pojeo,ko zna na sta je ono stvorenje spremno) :D

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 13 jul 2010, 11:30

Stole iz Bora je napisao/la:
Hairlija je napisao/la:Sta ti trazis onda ovdje imate svoj org,al qrca graha valja platiti,pa zato ovdje besplatno pises
A sta platiti ne kontam?

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 13 jul 2010, 11:32

pile87 je napisao/la:Neka tebe sta ima veze gdje pises i slobodno ti pisi kad god imas sta napisati na nesoj temi to je isto kao da kazes da ne pricas u gradu sa nekim ko navija za sarajevo mislim gluposti.
ja i ne pricam sa njima o temi Zeljo - korida :D
kad ceprkas zasmrdi :mrgreen:
čamac je napisao/la: Čuj šta je razlog? Nije internet još doš'o do Lješeva.
Željo nije nikad bio loko klub. Vazda je im'o najviše navijača od svih bh. klubova. Gdje god ima pruge ima i nas. Jednostavno popularniji iz more razloga.
:mrgreen:
Dosao je net moj camac, pa vidis da imaju 800 strana :D
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 13 jul 2010, 11:33

sretno vam večeras..al bit ce vam ****..pravo
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

senad_flamin
Kontakt:

Post Postao/la senad_flamin » 13 jul 2010, 11:38

konacno nestoo dobrooo od nasih televizijaaa sva srecaa pa prenosee ZELJU tooo ce im biti nestoo najboljee sto su ikada uradili
-RIVALDO-

Hairlija
Kontakt:

Post Postao/la Hairlija » 13 jul 2010, 11:42

Au covjek vam baci kost vi se ubiste :lol:

pile tebe jedino respektujem ma kakvo god ti misljenje imao o meni,svarno svaka cast :!:
GDJE GOD DA SMO UVJEK SMO KORAK ISPRED VAS
Zijad Blekic jedan je od nas!
FK Sarajevo-Ljubav Zivota
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi :D

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 13 jul 2010, 11:46

Hairlija je napisao/la:Au covjek vam baci kost vi se ubiste :lol:

pile tebe jedino respektujem ma kakvo god ti misljenje imao o meni,svarno svaka cast :!:
E sto nas sad zadevera j.bote. Valja nam citav dan, do utakmice, razmisljati o tome zasto nas ti ne respektujes. Promjenit cemo se, bicemo bolji, samo razmisli jos jednom da nas pocnes respektovati inace odosmo u helac .. 8-)
Stole iz Bora je napisao/la:
Da te napomenem jos jednom .. ;)
Zadnja izmjena: Stole iz Bora, dana/u 13 jul 2010, 11:47, ukupno mijenjano 1 put.
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

Bosnier
Kontakt:

Post Postao/la Bosnier » 13 jul 2010, 11:47

Igraj Zeljo Hrabro bori se !
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!

silenT
Kontakt:

Post Postao/la silenT » 13 jul 2010, 11:48

ja bi bio zadovoljan i porazom od 2-1... sretno Želji večeras..
Inter, Zrinjski, Hajduk, NY Knicks, Medvešćak, NY Rangers, Andy Murray, Rafael Nadal, Fernando Alonso

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: CentarsutNaClanak921, Cwirek, legendarnadruga, ZeljeznicarUberAlles i 37 gostiju.