nelupetaj ŽELJO JE GIGANT !!!!!Hairlija je napisao/la:Zato sto mi imamo svoj forum fksinfo,koji je otvorenog tipa i tu smo svi registrovani,tako da ovdje je samo nekolicinaanaliticar_ je napisao/la:Zanima me kako to da Zeljo ima ni manje ni vise nego duplo vise postova na forumu od Sarajeva????
Zeljo ima 1938 a Sarajevo tek oko 800, sta je razlog??
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Ja sam sinoc dva puta sanjo utakmicu. Prvu izgubili 2:0, jedino sta sam vidio da je Zeba prazan go masio, a drugu utakmicu imamo1:1 do sudijske nadoknade i Mesic pravi penal i zavrsi se 2:1.Edo_Majka je napisao/la:citavu noc sam sanjo utkmicu i na kraju smo izgubili 1:0 neznam kako smo ga primili ali znam da sam bio zadovoljan jer je dostizan rezultat, kad sam se probudio malo mi bi krivo sto to nije stvarno ali jbg. Vidjet cemo veceras gdje smo, samo da nebude neizgledno za revas, znaci poraz od jednog gola razlike je sasvim ok.

bice garant kontra prvu uzimamo 0-2 a kuci bubamo u 90' 2-1 i dobijamo za dvije pobjede pola milijona svicarski franakaStevie-G je napisao/la:Ja sam sinoc dva puta sanjo utakmicu. Prvu izgubili 2:0, jedino sta sam vidio da je Zeba prazan go masio, a drugu utakmicu imamo1:1 do sudijske nadoknade i Mesic pravi penal i zavrsi se 2:1.Edo_Majka je napisao/la:citavu noc sam sanjo utkmicu i na kraju smo izgubili 1:0 neznam kako smo ga primili ali znam da sam bio zadovoljan jer je dostizan rezultat, kad sam se probudio malo mi bi krivo sto to nije stvarno ali jbg. Vidjet cemo veceras gdje smo, samo da nebude neizgledno za revas, znaci poraz od jednog gola razlike je sasvim ok.![]()
![]()

http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
-
- Kontakt:
ne, nego zato što ti i slični tebi jednako pratite želju (ako ne i više), kao i svoj klupčić. ako nije tako, šta ćeš onda ovdje?Hairlija je napisao/la:Zato sto mi imamo svoj forum fksinfo,koji je otvorenog tipa i tu smo svi registrovani,tako da ovdje je samo nekolicinaanaliticar_ je napisao/la:Zanima me kako to da Zeljo ima ni manje ni vise nego duplo vise postova na forumu od Sarajeva????
ZAto kume sto pratim sport kao cjelinu,kontasPlay.Blue.Minded je napisao/la:ne, nego zato što ti i slični tebi jednako pratite želju (ako ne i više), kao i svoj klupčić. ako nije tako, šta ćeš onda ovdje?Hairlija je napisao/la:Zato sto mi imamo svoj forum fksinfo,koji je otvorenog tipa i tu smo svi registrovani,tako da ovdje je samo nekolicinaanaliticar_ je napisao/la:Zanima me kako to da Zeljo ima ni manje ni vise nego duplo vise postova na forumu od Sarajeva????
Sta ti trazis onda ovdje imate svoj org,al qrca graha valja platiti,pa zato ovdje besplatno pises
Necu vas vise zadrzavati sretno veceras,nemojte vise od petaka primiti,pokvaricete koeficijent na osnvou kojega ste zahvaljuci Sarajevu u 2 pretkolu
GDJE GOD DA SMO UVJEK SMO KORAK ISPRED VAS
Zijad Blekic jedan je od nas!
FK Sarajevo-Ljubav Zivota
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi

Neka tebe sta ima veze gdje pises i slobodno ti pisi kad god imas sta napisati na nesoj temi to je isto kao da kazes da ne pricas u gradu sa nekim ko navija za sarajevo mislim gluposti.I sarajevo je imalo olaksavajucu oklnost zahvaljujci namsim igrama u LS prije vas tako da ako nesto pokvarimo mozemo pokvariti svoj koeficijent.Hairlija je napisao/la:
ZAto kume sto pratim sport kao cjelinu,kontas
Sta ti trazis onda ovdje imate svoj org,al qrca graha valja platiti,pa zato ovdje besplatno pises
Necu vas vise zadrzavati sretno veceras,nemojte vise od petaka primiti,pokvaricete koeficijent na osnvou kojega ste zahvaljuci Sarajevu u 2 pretkolu
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
-
- Kontakt:
prvo, **** te kum ko god da je, ja nisam. drugo, otkud znaš da nisam na orgu? treće, ima i fkz.com, i četvrto, dobar ti izgovorHairlija je napisao/la: ZAto kume sto pratim sport kao cjelinu,kontas

sudeći po avataru, više pratiš stanje na berzi, nego sport..
- blueman-TM87
- Kontakt:
Uh koj nervoza, koja napetost, samo da pocne pa uz Boziju pomoc do povoljnog rezultata. Posto se nalazim u Zagrebu uz jutarnju kaficu naletim na jednu emisiju na Z1 analize parova pretkola lige prvaka i kaze jedan lik da ce Hapoel pobijediti ali da Zelju nikad ne treba otpisivati dok mu voditelj govori:nemoj biti siguran u to
Zeljo je Zeljo.
Pozdrav plava braco ma gdje god bili.
VOLIM TE ZELJO

Pozdrav plava braco ma gdje god bili.
VOLIM TE ZELJO
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI-тнє ' ❶❾❽❼
Ama bolan pusti covjekaPlay.Blue.Minded je napisao/la:prvo, **** te kum ko god da je, ja nisam. drugo, otkud znaš da nisam na orgu? treće, ima i fkz.com, i četvrto, dobar ti izgovorHairlija je napisao/la: ZAto kume sto pratim sport kao cjelinu,kontas
Necu vas vise zadrzavati sretno veceras,nemojte vise od petaka primiti,pokvaricete koeficijent na osnvou kojega ste zahvaljuci Sarajevu u 2 pretkolu![]()
sudeći po avataru, više pratiš stanje na berzi, nego sport..

- Stole iz Bora
- Kontakt:
Samo ti pisi ali nemoj ono sto ne znas i sto nije tacno ..Hairlija je napisao/la:Sta ti trazis onda ovdje imate svoj org,al qrca graha valja platiti,pa zato ovdje besplatno pises

AMAR OSIM
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
-
- Kontakt:
Hoce li pitari veceras raditi za rostiljom,da u prolazu kupim sta,ali treba im obezbijediti da nam prze cevape u revansu(ali ja ga opet nebi pojeo,ko zna na sta je ono stvorenje spremno) 

A sta platiti ne kontam?Stole iz Bora je napisao/la:Samo ti pisi ali nemoj ono sto ne znas i sto nije tacno ..Hairlija je napisao/la:Sta ti trazis onda ovdje imate svoj org,al qrca graha valja platiti,pa zato ovdje besplatno pises
ja i ne pricam sa njima o temi Zeljo - koridapile87 je napisao/la:Neka tebe sta ima veze gdje pises i slobodno ti pisi kad god imas sta napisati na nesoj temi to je isto kao da kazes da ne pricas u gradu sa nekim ko navija za sarajevo mislim gluposti.

kad ceprkas zasmrdi

čamac je napisao/la: Čuj šta je razlog? Nije internet još doš'o do Lješeva.
Željo nije nikad bio loko klub. Vazda je im'o najviše navijača od svih bh. klubova. Gdje god ima pruge ima i nas. Jednostavno popularniji iz more razloga.

Dosao je net moj camac, pa vidis da imaju 800 strana

http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
sretno vam večeras..al bit ce vam ****..pravo
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
- senad_flamin
- Kontakt:
konacno nestoo dobrooo od nasih televizijaaa sva srecaa pa prenosee ZELJU tooo ce im biti nestoo najboljee sto su ikada uradili
-RIVALDO-
Au covjek vam baci kost vi se ubiste
pile tebe jedino respektujem ma kakvo god ti misljenje imao o meni,svarno svaka cast

pile tebe jedino respektujem ma kakvo god ti misljenje imao o meni,svarno svaka cast

GDJE GOD DA SMO UVJEK SMO KORAK ISPRED VAS

- Stole iz Bora
- Kontakt:
E sto nas sad zadevera j.bote. Valja nam citav dan, do utakmice, razmisljati o tome zasto nas ti ne respektujes. Promjenit cemo se, bicemo bolji, samo razmisli jos jednom da nas pocnes respektovati inace odosmo u helac ..Hairlija je napisao/la:Au covjek vam baci kost vi se ubiste![]()

Da te napomenem jos jednom ..Stole iz Bora je napisao/la:Samo ti pisi ali nemoj ono sto ne znas i sto nije tacno ..Hairlija je napisao/la:Sta ti trazis onda ovdje imate svoj org,al qrca graha valja platiti,pa zato ovdje besplatno pises

Zadnja izmjena: Stole iz Bora, dana/u 13 jul 2010, 11:47, ukupno mijenjano 1 put.
AMAR OSIM
Igraj Zeljo Hrabro bori se !
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
ja bi bio zadovoljan i porazom od 2-1... sretno Želji večeras..
Inter, Zrinjski, Hajduk, NY Knicks, Medvešćak, NY Rangers, Andy Murray, Rafael Nadal, Fernando Alonso
Trenutno korisnika/ca: CentarsutNaClanak921, Cwirek, legendarnadruga, ZeljeznicarUberAlles i 40 gostiju.