FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee

Neandertalac
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Neandertalac » 07 okt 2016, 00:04

Ne daje ni Misimovic svoje pare. Ne znam od kuda to. Bilo je pozajmica, klub vratio.
Ako mislis na to Incognito@
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

Thetraphak1921
Kontakt:

Post Postao/la Thetraphak1921 » 07 okt 2016, 00:05

amazon je napisao/la:
aleksandar_veliki je napisao/la:
amazon je napisao/la:Kad nemamo skolovane i edukovane trenere, da mi je znati kako smo prodali Amira i Baju za milion. Ma ja ba, nisu za to treneri zasluzni nego Miske.
Nedostaje bh. klubovima vise dobrih trenera u omlsdinskim selekcijama. Ti sad u Zelji imas njih nekoliko koji povlace za ostale kojima je bitno samo da su tu. Ne rade na sebi, misle da su najpametniji, rovare protiv svog kolege. Nije da ih nema, samo ih je manje nego ovih drugih.
Ja opet mislim da mi imamo puno vecih problema od trenera. Trener moze proci edukaciju u Njemackoj, ali kad ima igraca poput Bevaba koji ne zna centrirati, kad ima vezni red koji ne zna odigrati dva pasa, dzaba sve. Kvalitet igraca koji dolazi u ligu je jako los, samim tim treneri su manje bitni u svemu tome.Tuzno je ali je tako.
Mislis na trenutni vezni red ili?

Bagrcavi je objasnio. Strucnost je obavezna u svakom segmentu kluba, i svaki za sobom povlaci prethodni ili slijedeci. Dzaba organizovana administracija ako nema sportskog rezultata, a dzaba ti i kratkorocni rezultat ukoliko ce ti eventualne konsekvence skociti na nos kroz par godina.
Sportski uspjeh je obavezan, kao i funkcionisanje po zakonskim propisima.
Zadnja izmjena: Thetraphak1921, dana/u 07 okt 2016, 00:07, ukupno mijenjano 1 put.

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 07 okt 2016, 00:06

mohikanac123 je napisao/la:Nije isto radnik i Zeljo. Veliki je Zeljo zalogaj. Ali se ja nikako ne mogu oteti utisku da mi sviju potrosimo i nadjemo mu milion mana pa cak i Amaru.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Sistem je u svakom klubu isto. Radis dobro ili ne radis. Kakve veze koji klub. Kod nas je poenta svega prije svega popljuvati nesto prije sto je bilo, ljude koji su nam puno trofeja donijeli zvati lopovima, a sve to da bi sacuvali svoje guzove. Isto kao da ih je neko tjerao da dodju u klub. Satro oni spasioci, mi se trebali ugasit. Sta ima, suplja prica 100x.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 07 okt 2016, 00:12

Hbga na celu npr Reala Perez, bankar. Ali Perez ispod sebe ima desetine savjetnika, ljudi koji zive od sporta, skolovani, prosli sito i reseto, legendi Reala itd. I skupstine pizde materine sta znam kakvih jos tijela. Ne moze tek tako doci i reci evo sto miliona za Balea.
Zamisli preporuci mu neko nekog igraca preko you tuba. Razapeli bi ga Lisu Ann u gang bang filmu.

UPRAVA NAPOLJE!

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 07 okt 2016, 00:13

Samo kod nas mozes uci u klub kako hoces i jos dati sinu da dovodi igrace ko da im je matera ostavila.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.

mohikanac123
Kontakt:

Post Postao/la mohikanac123 » 07 okt 2016, 00:15

amazon je napisao/la:
mohikanac123 je napisao/la:Nije isto radnik i Zeljo. Veliki je Zeljo zalogaj. Ali se ja nikako ne mogu oteti utisku da mi sviju potrosimo i nadjemo mu milion mana pa cak i Amaru.

Sistem je u svakom klubu isto. Radis dobro ili ne radis. Kakve veze koji klub. Kod nas je poenta svega prije svega popljuvati nesto prije sto je bilo, ljude koji su nam puno trofeja donijeli zvati lopovima, a sve to da bi sacuvali svoje guzove. Isto kao da ih je neko tjerao da dodju u klub. Satro oni spasioci, mi se trebali ugasit. Sta ima, suplja prica 100x.
Nije isto zato sto od radnika niko nista ne ocekuje i nema pritisaka nikakve vrste. Znaci ti mislis da se skloni Misimovic i mi bi pricvjetali je li

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 07 okt 2016, 00:16

Isto kao sto vi mislite da ste rijesili sve probleme ako otjerate Bogicevica, Stanica i Dadu npr.

mohikanac123
Kontakt:

Post Postao/la mohikanac123 » 07 okt 2016, 00:17

Hahahah koji ba mi ?

z1921
Kontakt:

Post Postao/la z1921 » 07 okt 2016, 00:17

amazon je napisao/la:Samo kod nas mozes uci u klub kako hoces i jos dati sinu da dovodi igrace ko da im je matera ostavila.
Jel znas amazone kako je Misimovic usao u klub? Sjecanje me slabo sluzi iskreno, ako ti ne znas ko zna onda?
Tan Dragon!
TikTak je moj brat!

Otisao je Kusturica nastala je tuga, mnogi zale za njim jer plate nema.
Nakon govora gospodina Misimovica placenici su se povukli...

Incognito87
Kontakt:

Post Postao/la Incognito87 » 07 okt 2016, 00:18

Neandertalac je napisao/la:Ne daje ni Misimovic svoje pare. Ne znam od kuda to. Bilo je pozajmica, klub vratio.
Pa nije vlasnik kluba što će davati? Posudio kad je gorilo, klub vratio, ljepota. Ali poenta je u tome da se pare namiču, koliko god i kako god, ne fali nikome ništa, ne gleda se hoće li Amar isplatiti igrače. Ja se sjećam izjava u fazonu šta su 2 miliona za ozbiljnog privrednika i "blagodeti", dok mi na terenu rasturamo oni vodu ne plaćaju. To je poenta, mislim meni je glupo što se uopšte toliko pažnje poklanja ljudima koji su "iza scene" i što se toliko naglaba o tome a imamo vrlo malo informacija o svemu. Uostalom, vrijeme će pokazati ko je kako radio i kakve je rezultate ostavio iza sebe.

Loše poređenje si totalno uzeo sa Perezom. Pa Real je prosuo para i para nerezonskim dovođenjem promašaja od igrača. Postali poznati po tome.
Tetka teco tetka teco, valja sisat, kosa upada u oci. Kaze hrenovka. Ma kaka hrenovka. Ustaje rmpalija ovoliki. Cija majka crnu vunu prede.

mohikanac123
Kontakt:

Post Postao/la mohikanac123 » 07 okt 2016, 00:20

amazon je napisao/la:
mohikanac123 je napisao/la:Hahahah koji ba mi ?

Vi koji ste satro bojkotovali ovaj portal, pa se masovno vracate. Izlija mafija.
Grijesis al eto. A sto se ove trojce igraca tice da sam ja trener otjero bi ih

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 07 okt 2016, 00:22

mohikanac123 je napisao/la: Grijesis al eto. A sto se ove trojce igraca tice da sam ja trener otjero bi ih

Vracanje tih igraca govori samo koliko su mutavi u upravi. A svaki navijac ima pravo da gotivi ili ne nekog igraca.
Zadnja izmjena: amazon, dana/u 07 okt 2016, 00:23, ukupno mijenjano 1 put.

mohikanac123
Kontakt:

Post Postao/la mohikanac123 » 07 okt 2016, 00:23

Incognito87 je napisao/la:
Neandertalac je napisao/la:Ne daje ni Misimovic svoje pare. Ne znam od kuda to. Bilo je pozajmica, klub vratio.
Pa nije vlasnik kluba što će davati? Posudio kad je gorilo, klub vratio, ljepota. Ali poenta je u tome da se pare namiču, koliko god i kako god, ne fali nikome ništa, ne gleda se hoće li Amar isplatiti igrače. Ja se sjećam izjava u fazonu šta su 2 miliona za ozbiljnog privrednika i "blagodeti", dok mi na terenu rasturamo oni vodu ne plaćaju. To je poenta, mislim meni je glupo što se uopšte toliko pažnje poklanja ljudima koji su "iza scene" i što se toliko naglaba o tome a imamo vrlo malo informacija o svemu. Uostalom, vrijeme će pokazati ko je kako radio i kakve je rezultate ostavio iza sebe.

Loše poređenje si totalno uzeo sa Perezom. Pa Real je prosuo para i para nerezonskim dovođenjem promašaja od igrača. Postali poznati po tome.
Kad je naslijedio misimovic gredu imao je na racunu preko 3 miliona. Neka podvuce crtu da vidimo koliko ima sad.

z1921
Kontakt:

Post Postao/la z1921 » 07 okt 2016, 00:24

amazon je napisao/la:
mohikanac123 je napisao/la:Hahahah koji ba mi ?

Vi koji ste satro bojkotovali ovaj portal, pa se masovno vracate. Izlija mafija.
Ja sam bio tamo na onom forumu i napustio ga zbog neozbiljnosti moderacije dok na ovom sam prvi put. Prestani drug to raditi nije ovo tvoje privatno vlasnistvo da ih prozivas. Ljudi koji osjete potrebu da se vrate razlog je jer vide normalnu diskusiju, zdravu, tako da i oni imaju zelju da diskutuju kao i svi mi na ovom forumu. Svi su dobrodosli.
Zadnja izmjena: z1921, dana/u 07 okt 2016, 00:25, ukupno mijenjano 1 put.
Tan Dragon!
TikTak je moj brat!

Otisao je Kusturica nastala je tuga, mnogi zale za njim jer plate nema.
Nakon govora gospodina Misimovica placenici su se povukli...

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 07 okt 2016, 00:25

Incognito87 je napisao/la:

Pa jer ide ta prica `obezbjedio`. Kako ba, klub funkcionise 95 godina nije on to donio sa sobom. Posudio, posudjivali su i prije. Prvi sam pisao o tome, al prvi. I rekao sam Real po pitanju drugih stvari, cuj los primjer top tri klub na svijetu. :-)

Amazon@ popusti malo ba, ko god dodje ti mu skocis za vrat i stalno ista prica. Je li tvoje ovo, ova tema, portal?
Neka pise ko god hoce i sta hoce tvoje i njihovo je da u diakusiji probas dokazati svoje stavove. Ni na ciju stranu ne stajem ali isto kao sa z1921 nije nimalo konstruktivno po temu to sto radis. Po Zelju pogotovo.

UPRAVA NAPOLJE!

mirek11
Kontakt:

Post Postao/la mirek11 » 07 okt 2016, 00:44

Sistem je u svakom klubu isto. Radis dobro ili ne radis. Kakve veze koji klub. Kod nas je poenta svega prije svega popljuvati nesto prije sto je bilo, ljude koji su nam puno trofeja donijeli zvati lopovima, a sve to da bi sacuvali svoje guzove. Isto kao da ih je neko tjerao da dodju u klub. Satro oni spasioci, mi se trebali ugasit. Sta ima, suplja prica 100x.[/quote]
Nije isto zato sto od radnika niko nista ne ocekuje i nema pritisaka nikakve vrste. Znaci ti mislis da se skloni Misimovic i mi bi pricvjetali je li

Postano kroz Forum SportSport.ba app.[/quote]

Nemojte nas sa radnikom porediti a vecina zna kako stvari funkcionisu u manjem entitetu. Krstajic jeste ime i neke stvari poslozio ali to nije vidjelo sistema.
Pa jeste li upratili video izjavu Slavka kada kaze da za dvije godine tamo nije dobio ugovor?! Zato i jeste mogao doci kod nas preko noci.
Nama svima treba samo vise strpljenja i vjere u Zelju jer nista ne moze preko.
Mi svoj dio posla trebamo odradivati
najbolje sto znamo a to je navijanje i podrska ekipi.

Incognito87
Kontakt:

Post Postao/la Incognito87 » 07 okt 2016, 00:46

mohikanac123 je napisao/la: Kad je naslijedio misimovic gredu imao je na racunu preko 3 miliona. Neka podvuce crtu da vidimo koliko ima sad.

Biće izvještaj kao i svake godine. Članovi skupštine će znati gdje i u koju svrhu su pare potrošene i koliko je "namaknuto". Takvu sumu je nemoguće ponoviti jer nismo igrali evropu a nismo i ostvarili transfer. Tako da će baš biti zanimljivo vidjeti izvještaje o tome koliko je zarađeno novca.

@neandertalac Pa normalno da je loš primjer, ne pričamo o klubovima, pričamo o Perezu i njegovim transferima. Nemoj da moram računati koliko je para potrošio uzalud i koliko je trofeja osvojio.
Tetka teco tetka teco, valja sisat, kosa upada u oci. Kaze hrenovka. Ma kaka hrenovka. Ustaje rmpalija ovoliki. Cija majka crnu vunu prede.

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 07 okt 2016, 00:49

Ne poredim ja Zelju s Radnikom, ali mi smo trenutno u rangu Radnika. Strepimo kad igramo s njima, ne borimo se za trofej, ne igramo evropu, itd.

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 07 okt 2016, 00:50

Nebitno Incognito@
Ja sam pricao o funkcionisanju kluba na najvisem mogucem nivou. Kada se pojavi sto hiljada bijelih maramica na stadioni Perez je donji. A bilo je i tih slucajeva da je grijesio, pa naravno.

Na poslu sam, ziva diskusija ali nisam mogao a na neke niti htio odgovarati. Sutra ako hoces mozemo nastaviti.

Pozdrav svima.

UPRAVA NAPOLJE!

zeljoooooooooo

Post Postao/la zeljoooooooooo » 07 okt 2016, 00:53

Incognito87 je napisao/la:To razmišljanje je i dovelo državu tu gdje jeste trenutno. Samo nek' je naš pa kakav god bio.
Tako je.

U profesionalnom fudbalskom svijetu, od kojeg smo mi milijardama kilometara udaljeni, ne postoji podjela ljudi i sportskih radnika na "naše" i "ne-naše".

Što brže to shvatimo, brže ćemo krenuti naprijed.

Odnosno, ako je Seferović broj jedan kondicioni trener (ili bilo ko drugi, na bilo kojoj poziciji), više ne gledaš ko su mu babo i mater, za koga navija, kako se zove, već gledaš koliko on svojim znanjem može doprinijeti pa da od toga profitiraš.

Sve ostalo je toliko plitko, ali definitivno simptomatično za podneblje u kojem živimo, nažalost.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 17 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []