Sto nije pitar. De ba, relax. Kakav crni Spaha. Dobar momsk i dobar pomocnik. ZasadTaRgEt_ je napisao/la:Spaha je doktor nauka za ovog
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Niko, niko, samo Sloboda
Zato sto druze sutra da ostvari sa vama 40 pobjeda za redom i da mu Sarajevo kaze mazgo dolazi kod nas bez rasmisljanja bi vas napustio , isto kao i nas Odovic .Je li vam treba takav trener da mu Sarajevo odlucuje sudbinu koliko ce biti u Slobodi ?katarakta je napisao/la:Ja fakat ne shvatam. Kakve veze sto je pitar. Nije los trener. Bolji je od trenutnih.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Vidi majstore, treneru kad je dobro, ne ide on nigdje.avenija je napisao/la:Zato sto druze sutra da ostvari sa vama 40 pobjeda za redom i da mu Sarajevo kaze mazgo dolazi kod nas bez rasmisljanja bi vas napustio , isto kao i nas Odovic .Je li vam treba takav trener da mu Sarajevo odlucuje sudbinu koliko ce biti u Slobodi ?katarakta je napisao/la:Ja fakat ne shvatam. Kakve veze sto je pitar. Nije los trener. Bolji je od trenutnih.

Niko, niko, samo Sloboda
Samo da se upisem kratko
Pa yebem ti sunce zarko

Pa yebem ti sunce zarko

"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Re: RE: Re: RE: Re: FK Sloboda Tuzla
Eto, de nam ti reci. Bas ja i Doe to nismo znali. Prosvjetlio si nas ono pravo.ninepin je napisao/la:Sloboda se nije ugasila...... Bila je ona i prije vas a bit će i poslje vasRimes87 je napisao/la:Sjedi, gdje ces, sad ce kafaDoeTz je napisao/la:Ja samo da provjerim jesmo li se ugasili pa odo
Sent from my D6603 using Tapatalk
He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
- Beduin
- Kontakt:
Re: RE: Re: FK Sloboda Tuzla
Ne tako davno smo ja i otac sjedili na stepenicama velike dvorane u Mejdanu (jer su sve stolice bile zauzete) i srcano se radovali NBA potezima Kestla i ostalih kosarkasa Sloboda Dite, a sad kurko. Pa ti @Ninepin izvuci pouku iz ovoga.ninepin je napisao/la:Sloboda se nije ugasila...... Bila je ona i prije vas a bit će i poslje vasRimes87 je napisao/la:Sjedi, gdje ces, sad ce kafaDoeTz je napisao/la:Ja samo da provjerim jesmo li se ugasili pa odo
Tu pricu kako je bilo Slobode i bice posle nas sve manje pusi cak i najokorjeliji Slobodas. Sigurno da u to vise ne vjeruju cak ni Indir i Karac, nego eto nece da budu realni kao mnogi ovdje.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
-
- Kontakt:
Sta je sa onim Dadom iz Chikago Salt City nema ga na forumu isporvaljivo se sad samo NFL prati
-
- Kontakt:
Nece cojk da gubi zivceBrzonogi24 je napisao/la:Sta je sa onim Dadom iz Chikago Salt City nema ga na forumu isporvaljivo se sad samo NFL prati

- Probisvjet
- Kontakt:
Joj pakasa. Mi ovdje na antidepresivima, a on nas bojkotuje. Javi se Salt!NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Nece cojk da gubi zivceBrzonogi24 je napisao/la:Sta je sa onim Dadom iz Chikago Salt City nema ga na forumu isporvaljivo se sad samo NFL prati
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Jos meni zub nateko pa sam morao povecat dozuProbisvjet je napisao/la:Joj pakasa. Mi ovdje na antidepresivima, a on nas bojkotuje. Javi se Salt!NAJGORA_BAGRA je napisao/la: Nece cojk da gubi zivce

Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
-
- Kontakt:
Jos malo pa ce mu ovo biti Soccer Club Sloboda TuzlaDoeTz je napisao/la:Jos meni zub nateko pa sam morao povecat dozuProbisvjet je napisao/la:Joj pakasa. Mi ovdje na antidepresivima, a on nas bojkotuje. Javi se Salt!NAJGORA_BAGRA je napisao/la: Nece cojk da gubi zivce

- Probisvjet
- Kontakt:
Probaj. I moj rahmetli caca ga pio kada Sloboda izgubi. Starinski lijek i isproban.DoeTz je napisao/la:Jos meni zub nateko pa sam morao povecat dozuProbisvjet je napisao/la:Joj pakasa. Mi ovdje na antidepresivima, a on nas bojkotuje. Javi se Salt!NAJGORA_BAGRA je napisao/la: Nece cojk da gubi zivce

Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
joj Varešanović, pa bolje onda da su Vojvodića vratili, naše dijete čovjek, naša legenda, naš vojnik, a i bolji je trener od ovog
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
- Probisvjet
- Kontakt:
Varesanovic pristao da radi "na teku".Mortus je napisao/la:joj Varešanović, pa bolje onda da su Vojvodića vratili, naše dijete čovjek, naša legenda, naš vojnik, a i bolji je trener od ovog

Ako dođe Varešanović u Slobodu jedina razlika u dosadašnjem njegovom plakanju nakon utakmice će biti ta što ćemo i mi plakat zajedno sa njim.
Drzim se ja tetrahidrocca, jedini provjeren 

Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
jedini pravi lijek je rakija 

E samo mi jos ona fali i mogu komotno u Solinu.Sariel je napisao/la:jedini pravi lijek je rakija
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Opet ce igrace placat pilicimaMortus je napisao/la:Samo se Vi smijete ja prije 2 sata sa Mensom razgovarao lixno. Kaze da mu Dasmin nusi kule i gradove da ga podrzi al posto on jako cijeni i poštuje Azmira trazio je od Djaska da udje u Slobodu kako bi pomogao Husicu jer Azmir nece zbog obraza i karaktera da se vrati na celo klubs, ali ce i dalhe da vodi konce iz pozadine tj preko Mense

Varesanovic

Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Nema ni zlajcija
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.