Mobilni- gdje, kako, šta?
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Mobilni- gdje, kako, šta?
Skonto uzet cu obavezno 

madridist je napisao/la:Inace pozz prijatelju sa juga BiH.

ne znam sta mu je odjednom ne pokazuje kvacice na fb app, na svemu ostalom imam kvacice, jezik engleski na app, mobitel xiaomi redmi note 3 pro
Meni je to staklo neki dan spasilo mobitel. Ispao na pod i na par tačkica je puklo staklo. Display je neuništen. Ali sam napravila amaterski grešku pa otišla kupit novo staklo tamo gdje imam garanciju.R32 je napisao/la:Misli na ono sto je rekao, zastitno staklo

Nisu imali tad staklo, pa moram na drugom mjestu. A valjda se neće sjećati ako bi mi kad garancija trebala.

"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
10 ili milioniti dan kako blackberry radi tvorničke, wow, 99% i dalje tako stoji.
- Illmatic09
- Kontakt:
Da li zna neko zašto mi se brišu aplikacije sa SD kartice, nakon što ugasim pa ponovo upalim telefon? Ustvari tu su, ali nestanu sa zaslona. Hvala unaprijed!
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
R32, izasao update za Z3+, kažu ljudi da je sada uredjaj hladniji, bolje radi, tako da, eto sad mozes uzeti ako ga nisi vec 

I tako nakon deset dana, ugasim blackberry, opet upalim, počelo se puniti i napuni. Izbaci neki error i stranica na kojoj mogu gledati šta je error. Uglavnom, ako nekome treba za djelove, neka se javi, sto mu gospa, šta sam čekao toliko 

Namjestio sam blackberry 

Ja sam njeg nanijetio kupiti i on ce biti mojQUARESMA 18<<< je napisao/la:R32, izasao update za Z3+, kažu ljudi da je sada uredjaj hladniji, bolje radi, tako da, eto sad mozes uzeti ako ga nisi vec

Sad koristim Note 3, i jos nekih telefona imam pa cu vjerovatno i uzeti. Hvala
Zadnja izmjena: R32, dana/u 11 okt 2016, 14:49, ukupno mijenjano 1 put.
Mia San Mia
Imal ko da je musterija za Samsung S4, normalno da je u perfektnom stanju
PS : pp

PS : pp
Emancipate yourselves from mental slavery...
Memento Mori...
Memento Mori...
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
mojne dual simR32 je napisao/la:Ja sam njeg nanijetio kupiti i on ce biti mojQUARESMA 18<<< je napisao/la:R32, izasao update za Z3+, kažu ljudi da je sada uredjaj hladniji, bolje radi, tako da, eto sad mozes uzeti ako ga nisi vecpo Piku gledao, nema ih puno, jos pogotovu ovih dual sim koji trazim.
Sad koristim Note 3, i jos nekih telefona imam pa cu vjerovatno i uzeti. Hvala
Sto bolan, ja bas zbog potrebe kontam dual, da ne nosim pola godine 2 telefona
Mia San Mia
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
nosaj, ali nemoj dual sim.
-
- Kontakt:
Samsung galaxy S4 ili Samsung J5 ali ne 2016, već obični?
Šta preporučujete, i zbog čega?
Šta preporučujete, i zbog čega?
Svaki s je best brend, ostalo je medium ili low.
Što je S kod Samsung-a, to je G kod Lg-a.
Što je S kod Samsung-a, to je G kod Lg-a.
Koristio sam oba, s4 bas dugo vremena, tako da ti njega i savjetujem (ali model i9505 ako mozes naci). Vise memorije (mislim da se kod nas ti j5 samo od 8 gb prodaju), ram veci, procesor bolji... mislim da je kod j5 samo prednost u prednjoj kameri 5 mp, a kod s4 je 2 mp. S modeli su, kako i @Neutral rece najkvalitetniji, sto i cijene dovoljno govore. Ako s4 i9505 ili i9506 mozes naci nov, ili polovan (dobro ocuvan), ja se ne bih dvoumio. Meni je s4 i ljepsi, laksi, rezolucija bolja, itd.. Opet, ti znas svoje. 
Evo sad vidjo, na j5 moze i marshmallow, dok za s4 nije oficijelno izasao, ali se moze nabaciti.

Evo sad vidjo, na j5 moze i marshmallow, dok za s4 nije oficijelno izasao, ali se moze nabaciti.
Ja sam imao dilemu ako ti moze pomoci oko S5 ili A3 2016 i sl.2016 Samsung uredjaja oko 400KM.Uzeo sam S5 i radi extra zaista.Sve zavisi kako ces i za sta koristiti.S4 ima bolji procesor,ali slabiju sekundarnu kameru(2 MP),bolju rezoluciju,RAM,usporedbu imas na linku.Jedino mozda sto i S4 i S5 nece ici s updateima na novije verzije.I da,prije kupnje dobro provjeri svaki telefon,imas na youtube masu linkova kako provjeriti ispravnost telefona.Evo usporedbe:
http://www.gsmarena.com/compare.php3?id ... hone3=5371
http://www.gsmarena.com/compare.php3?id ... hone3=5371
-
- Kontakt:
Hvala vam momci puno, živili.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.