FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
- senad_flamin
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
ne bih ja tako rekao ovaj Zeljo mi izgleda puno bolje od onog Sarajeva koje je dobilo Genka ali eto pred nama jee iako navijam za Slobodu....sto ne bi volio da jedan Zeljo prodje dalje...jer znam da onaj Dinamo Zagreb nije nista bolji a igra evo zadnje 3 sezone u UEFI.....zato ZELJOOOO SRETNOOOO!!!!!!!!!!!
-RIVALDO-
-
analiticar_
- Kontakt:
Stize Dzipalo Junuz sa hepekom !!!!
NS BIH + Reprezentacija BIH = Mafija, prodaju i stimaju utakmice i rade za kladionicarsku mafiju
no commentsenad_flamin je napisao/la:jbt nedo bog da DZEKO igra i dalje za Zelju pa pola Sarajeva ne bi navijalo za Bosnu......
- senad_flamin
- Kontakt:
HEHEEH e sad su najebaliiiii.....sad ce se pocet grlitiii HORDE ZLA I MANIJACIanaliticar_ je napisao/la:Stize Dzipalo Junuz sa hepekom !!!!
-RIVALDO-
- slavko njegus
- Kontakt:
Ma samo..
موظف سكة الحديد
موظف سكة الحديد
מה אנחנו אומרים?Stole iz Bora je napisao/la:ובינלאומיים הם סתם ככה!pile87 je napisao/la:אני אוהב אותך תשוקה
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
-
Play.Blue.Minded
- Kontakt:
e ba, ovaj hebrejski kad se prevede na naš znači "volim te želim", vjerovatno je neko u startu prevodio "volim te željo"Stole iz Bora je napisao/la:ובינלאומיים הם סתם ככה!pile87 je napisao/la:אני אוהב אותך תשוקה
Salji odmah dok se nije rasplamsalo, kasnije nece ni on pomoci...analiticar_ je napisao/la:Ako se ne smirite, poslat cu vam Dzipalo Junuza da rijesi situaciju....![]()
Ja sam pitar sa istoka,želim Vam svu sreću pa da ako bogda prođete ovaj krug i onda ako bog da do grupne faze.
SRETNO VEČERAS
SRETNO VEČERAS
Razvalio sam Hapoel sa Zeljom na socceru 4 - 0

Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
- senad_flamin
- Kontakt:
DZIPALO JUNUZZZ I HEPEK-........zijadp je napisao/la:Ja sam pitar sa istoka,želim Vam svu sreću pa da ako bogda prođete ovaj krug i onda ako bog da do grupne faze.
SRETNO VEČERAS
-RIVALDO-
-
analiticar_
- Kontakt:
Hahahahahaah bas treba jedan Dzipalo Junuz na forumu...

NS BIH + Reprezentacija BIH = Mafija, prodaju i stimaju utakmice i rade za kladionicarsku mafiju
pozdrav iz tel aviva
danas sam sasvim slucajno vidio memica i on mi je prisao jer sam nosio dres i sal zelje.. rekao mi je da odem kod cvike da mi da karte za utakmicu.. to sam uradio i dobio sam 2 besplatne karte za VIP-Platinium lozu.. vidio sam nekoliko igraca i atmosfera izgleda odlicna
nema nasi navijaca u tel avivu
jedva cekam utakmicu a pogotovo da se vratim u sarajevo jer izrael je smece od drzave
Prognoza: 0-3
danas sam sasvim slucajno vidio memica i on mi je prisao jer sam nosio dres i sal zelje.. rekao mi je da odem kod cvike da mi da karte za utakmicu.. to sam uradio i dobio sam 2 besplatne karte za VIP-Platinium lozu.. vidio sam nekoliko igraca i atmosfera izgleda odlicna
jedva cekam utakmicu a pogotovo da se vratim u sarajevo jer izrael je smece od drzave
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili.
tooo brateee mojmak_033 je napisao/la:pozdrav iz tel aviva
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
ma yebo karte...nego de ti nama reci jesi li jeo?mak_033 je napisao/la:pozdrav iz tel aviva
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
mak_033 je napisao/la:pozdrav iz tel aviva
Bravo bravo..Nema nasih ?
FKŽ !
Ima samo su nevidljivi. Casual fazoni.... 
-
TOJEMOJTIM
- Kontakt:
umjerenji sam optimista za večeras
a ovi što kažu za Stanića da nije za beka/bočnog - nije ni Contrao za beka/bočnog pa je to odigrao odlično na WC2010
Koliko sam shvatio ovi njihovi bočni su jaki a Brko ne želi samo da se branimo već i da njihove bočne pritisnemo i držimo ih koliko možemo na nj polovini
a ako rezultat bude dobar kasnije ulazi Gančev da podeblja odbranu
meni je Stanić OK i jako važno: fighter pravi ima damu
i...ko zna= igramo li u ovoj opremi ko protiv Cibalije ili smo od Legea dobili nove dresove (ovaj bijeli mi je ok, plavi pretpostavljam još će ljpši biti s onom bijelom ćizom)
sretno nam večeras i ABd 1:1
a ovi što kažu za Stanića da nije za beka/bočnog - nije ni Contrao za beka/bočnog pa je to odigrao odlično na WC2010
Koliko sam shvatio ovi njihovi bočni su jaki a Brko ne želi samo da se branimo već i da njihove bočne pritisnemo i držimo ih koliko možemo na nj polovini
a ako rezultat bude dobar kasnije ulazi Gančev da podeblja odbranu
meni je Stanić OK i jako važno: fighter pravi ima damu
i...ko zna= igramo li u ovoj opremi ko protiv Cibalije ili smo od Legea dobili nove dresove (ovaj bijeli mi je ok, plavi pretpostavljam još će ljpši biti s onom bijelom ćizom)
sretno nam večeras i ABd 1:1
Zadnja izmjena: TOJEMOJTIM, dana/u 13 jul 2010, 13:17, ukupno mijenjano 1 put.
-
analiticar_
- Kontakt:
Bit ce 3-0 za Tel Aviv ali Zeljo to moze stici u Sarajevu
- bistrikboy
- Kontakt:
Hajde Željo zabij gol
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.