BV Borussia Dortmund
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
-
KayserSose
- Kontakt:
Re: BV Borussia Dortmund
Jel još kome osim meni ovaj Buyern izgleda neuvjerljivije nego pod Pepom? 
I believe in God, but the only man I am afraid of is Keyser Soze
-
jamesrodriguez
- Kontakt:
Šta se dešava sa Refkom , Reusom kad se vraća na teren ' koliko vidim njemu je bitno da reklamira cover naslovnu za fifu !
To se i ocekivalo...nema boljeg trenera za ligaske utakmice od Pepa.Carlo je doveden zbog Reala,Barce,Atletica a ne Hsva ili Hofenhajma.A opet i pored toga vidimo da ce Bayern opet tesko gubiti bodove iako ja ocekujem manje bodova od njih nego prosle sezone.KayserSose je napisao/la:Jel još kome osim meni ovaj Buyern izgleda neuvjerljivije nego pod Pepom?
Za Reusa se nista ne zna,jednostavno ne daju se nikakve informacije,ostaje nam da cekamo...
Schurtle ce pauzirati 2 sedmice a vjerovatno i Bartra propusta Leverkusen.
Ja sam pročitao negdje da se Reus vraća 15.10. pa vidjećemo.
- Desperado09
- Kontakt:
Burki - Piszczek, Sokratis, Ginter, Guerreiro - Weigl - Pulisic, Rode, Castro, Dembele - Aubameyang
Nuri na klupi. Fala Bogu nema Schmelzera u prvom timu.
Nuri na klupi. Fala Bogu nema Schmelzera u prvom timu.
-
jamesrodriguez
- Kontakt:
A NEK se i ovo sranje od tekme sto prije završi , igraju kao preko one stvari
Izgleda će dobro doći reprezentativna stavka od 2 tjedna da TT ponovo posloži kockice.
Izgleda će dobro doći reprezentativna stavka od 2 tjedna da TT ponovo posloži kockice.
- kraljttbvb
- Kontakt:
Od ovog davljenja lopte nema nista. Dok jedni bildaju posjed, drugi daju gol...
Emre Smor prednjaci u meljanju
Emre Smor prednjaci u meljanju
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
Mene osobno mali Dembele iritira, previše siluje loptu a udarca od njega u okvir gola nigdje, ima potez viška ok mlad je al jbg mene frajer baš živcira, a inače utakmica koja podsjeća na leipzig, nešto malo bolje ali još uvijek jako loše protiv ekipe od koje smo realno tri puta bolji i nakon devet godina uspjeli smo tamo izgubiti. Šta vrijedi kiks baye kad mi možemo još više kiksati, a jedina smo ekipa koja leveru nije dala gol ove sezone, bravo mi
Treba pisati DFB-u da nas ne stavljaju u ovaj termin subotom u 18.30 jer ne možemo ni gola dati. Sad pauza a nakon nje nadam se boljem
Treba pisati DFB-u da nas ne stavljaju u ovaj termin subotom u 18.30 jer ne možemo ni gola dati. Sad pauza a nakon nje nadam se boljem
-
jamesrodriguez
- Kontakt:
Gledam Reusa (Refku ) počeo lagahno da trčkara , gledam i kontam Boze da se neće povrjediti dok trci ! 
- Feldmarschall
- Kontakt:
Priprema se novi ugovor za Weigla i povećanje primanja sa 1,5 miliona na 4.
Završit će on kod Pepa.Feldmarschall je napisao/la:Priprema se novi ugovor za Weigla i povećanje primanja sa 1,5 miliona na 4.
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
- Feldmarschall
- Kontakt:
Prije ili kasnije. 
Re: RE: Re: BV Borussia Dortmund
Pojavilo mi se ovo kao prvi post od zadnjeg ulaska u temu i upalo mi u oko jer znam par osoba koje za Atletico navijaju 20+ godina,a i samom su mi uz Inter najdrazi strani klub i prati ih se jos od dana kada je Torres pocinjao karijeru.Fdbal90 je napisao/la:Pa mozes navijati za atketiko od 2010 godine, ali od pocetka 90 pa do te 2010 nisi mogao jer su bili prosjecni cak ispadali u drugu ligu. Zato prosle godine trebo si navijati za lester, 2013 navijati za atletiko, 2005 trebo si navijati za porto i tako. Vidi ove godine ko od ovih siromasniji bude dobar pa za njeg navijaj. Mozdq to cak i dortmund bude.opel je napisao/la:Mogu navijati i za Atletico Madrid jer ljudi sa 200 miliona jeftinijom ekipom dalje odu u LP od Bayerna koji piša po glavi BVB i čitavoj BL.Fdbal90 je napisao/la: ako je dortmund klub za kog navijas bolje nemoj vise navijati. Navijaj za Bayern jer oni nemaju puno susnih perioda pa moze stalno imati klub za kog navijas i da te napomenem poslije 1997 dortmund je imao generaciju sa rosickim u ekipi i samerom na celu (doskoro sportski direktor bayerna) kada su osvojili titulu.
Mislim,ne znam u kojem kontekstu je bio gornji post,al samo kazem
- Desperado09
- Kontakt:
Zamrla tema...
Castra nema otprilike 30 dana zbog povrede. Šteta jer je bio naš najbolji igrač u zadnje vrijeme.
Guerreiro također propušta Herthu zbog povrede, ali neće dugo biti odsutan. Sinoć Sokratis zamijenjem zbog povrede, a moguće da za petak otpada i Piszczek.
Dobra vijest je da je Reus počeo djelomično participirati u timskom treningu, što znači da neće dugo trajati da se vrati na teren.
Bartra je odradio kompletan trening i biće na raspolaganju za Herthu.
P. S. Izgleda da će Sokratis pauzirati 15-20 dana. To nam nije trebalo.
I Dembele propušta tekmu za U 21 zbog povrede.
Castra nema otprilike 30 dana zbog povrede. Šteta jer je bio naš najbolji igrač u zadnje vrijeme.
Guerreiro također propušta Herthu zbog povrede, ali neće dugo biti odsutan. Sinoć Sokratis zamijenjem zbog povrede, a moguće da za petak otpada i Piszczek.
Dobra vijest je da je Reus počeo djelomično participirati u timskom treningu, što znači da neće dugo trajati da se vrati na teren.
Bartra je odradio kompletan trening i biće na raspolaganju za Herthu.
P. S. Izgleda da će Sokratis pauzirati 15-20 dana. To nam nije trebalo.
I Dembele propušta tekmu za U 21 zbog povrede.
-
KayserSose
- Kontakt:
Puno problema donijela ova reprezentativna pauza, a nama sad slijede superbitne utakmice. 
I believe in God, but the only man I am afraid of is Keyser Soze
- Desperado09
- Kontakt:
Izašla lista najplaćenijih Švaba povodom Kroosovog mega ugovora.
Od naših Castro i Rode zarađuju po 5 mil., Schurrle 7, Reus 8 i Gotze najplaćeniji sa 9 mil.
Od naših Castro i Rode zarađuju po 5 mil., Schurrle 7, Reus 8 i Gotze najplaćeniji sa 9 mil.
gdje da nađemo komplet listu?Desperado09 je napisao/la:Izašla lista najplaćenijih Švaba povodom Kroosovog mega ugovora.
- Desperado09
- Kontakt:
Ja sam slučajno naletio, a eto sad ne mogu da nađem. Znam da ima na Bild +, ali prenijeli su i ostali mediji pa ukucaj i izaće negdje.Klare je napisao/la:gdje da nađemo komplet listu?Desperado09 je napisao/la:Izašla lista najplaćenijih Švaba povodom Kroosovog mega ugovora.
P.S. Izgleda da će Dembele ipak biti spreman za sutra.
Sve mi je ovo sumnjivo s platama, Kros odjednom 20 mil., nebitno jel' bruto ili neto mislim da je prenapuhano, isto kao Milerovih 15. Za Gecea uredu, u Bayernu je imao 12 i sa Riberijem bio najplaćeniji, sada je morao pristati na smanjenje, 9 je razumno.Desperado09 je napisao/la:P.S. Izgleda da će Dembele ipak biti spreman za sutra.
Ovo je bruto:Klare je napisao/la: Sve mi je ovo sumnjivo s platama, Kros odjednom 20 mil., nebitno jel' bruto ili neto mislim da je prenapuhano, isto kao Milerovih 15. Za Gecea uredu, u Bayernu je imao 12 i sa Riberijem bio najplaćeniji, sada je morao pristati na smanjenje, 9 je razumno.
1. Kroos, 20m
2. Muller, Neuer, 15m
3. Svajni, 14m
4. Gundogan, 13m
5. Boateng, Hummels, 12m
6. Lahm, 11m
7. Ozil, 10,4m
8. Gotze, 9m
9. Khedira, Reus, 8m
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.