Mogli smo mi biti 5 i sa prosjecnim igracima, a ne sa ovim bombama satro. A iskorak pa makar u ligu evrope da se mozemo plasirat.. A ne i kad izadjemo znamo svi da su nam jako male sanseplavousrcu je napisao/la:Problem je kad se cilj ne ostvari. Zato sam podvukao da mi se jehbw za kerove i sve afere ako cilj ostvarimo, a to je titula. Tako su nam rekli. Mohikanac sta je iskorak? Znam sta govoris i ja sam zelio vise u Evropi. Je li moguce to u ovakvom odnosu snaga. Nisi nosioc, nemas ni love neke. Daj da krenemo ponovo dominirati kod nas i onda cemo pricati o iskoraku. Nema iskoraka ni u mislima ako smo pet u ovoj neozbiljnoj ligi.Monci je napisao/la:E ko bi nas onda slušao kakao yebemo familiju svima od reda, jer nema rezultata...
Ja uopšte ne govorim o ovoj ekipi nego o principu, a to je da moraju igrati najbolji. I u situaciji kada su nam plate igrača od 100-500 maraka, od 1000 do 5000 maraka ili od 10 do 50 hiljada maraka. Kada nam je prosjek ekipe 22 i 29 godina. MORAJU IGRATI NAJBOLJI.U SVEMU JE BITAN SISTEM. U svakom uspješnom sistemu na svim pozicijama nalaze se najkvalitetniji i najangažovaniji. Onda dolazi i iskustvo.... To je tajna uspjeha. Pa jbt onda bi veliki broj klubova igrao isključivo sa svojom djecom, smanjio troškove, prodavao ih...prejednostavno sve...ali stvari ne funkcionišu tako. Idealno (ali i utopijski) bi bilo da napraviš kostur od svoje 5-6 djece i onda dovedeš šta fali, međutim stvari ne funkcionišu tako na žalost. Ne samo kod nas nego i šire.
Iskreno se nadam da imamo trenera kod kojeg će jedini kriterij biti znanje, rad, angažovanost i učinkovitost...a mlad ili star....tvoj ili sa strane...najmanje bitno...posebno kada stigneš do zacrtanog cilja...
Postano kroz Forum SportSport.ba app.