Ne, nego doveli Mišu Krstičevića.. S pravom sve.. Forza Vinko!HeraklitMracni je napisao/la:j ebavali ste sve zivo upravi kad su smijenili karacica a doveli vinkahskzmostar je napisao/la:Gore iz penala sumnjivog izgubili ,drugi gol pred kraj ,protiv Sarajeva daleko najlosija utakmica zadnjih godina!Besic je napisao/la:HŠK Zrinjski u 2016. godini ima samo 2 poraza u službenim utakmicama (Legia,Sarajevo)
Vinko radi odlicno kao i uprava,jucer Todorovic produzio ugovor sto je veliki dobitak!
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
1905
Koja smo mi smijurija od lige najbolje pokazuju ovi preleti trenera iz kola u kolo, iz ekipe u ekipu. Svako drugo kolo poneki trener promjeni boju suskavca.
Sreca pa igraci su ograniceni na 2x godisnje inace bi bilo pojedinaca koji bi u toku sezone oblacili dres sve i jedne ekipe.
Dok god se ne zaustave ovakve budalastine nikad ozbiljne ekipe i ozbiljnog fudbala na nasim pasnjacima.
Sreca pa igraci su ograniceni na 2x godisnje inace bi bilo pojedinaca koji bi u toku sezone oblacili dres sve i jedne ekipe.
Dok god se ne zaustave ovakve budalastine nikad ozbiljne ekipe i ozbiljnog fudbala na nasim pasnjacima.
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
-
- Kontakt:
Vlado Jagodić u Slobodi, dobar trener. Izvlači se Sloboda lagano iz krize i vjerujem da će na kraju izboriti ligu za prvaka.
Svaka čast, izgledalo je u jednom trenutku da ode sve do đavola.
Pa i otici ce sve dodjavola.narodniheroj je napisao/la:Vlado Jagodić u Slobodi, dobar trener. Izvlači se Sloboda lagano iz krize i vjerujem da će na kraju izboriti ligu za prvaka.
Novca nema,zaduzuju klub opet,ne placa se reprogram najvjerovatnije porezna plijeni novac od evrope.
Ovo ti je kao kada covjeku na samrti dajes infuziju pa na pola sata otvori oci i djeca se obraduju,kao djeca nadaju se da ce se oporaviti ali do veceri zna se finale i surova stvarnost...
Skupstina je jedini spas (A nezna se kada niti je zakazuju,pitam se zasto).
Sudbina Slobode bice poznata jako brzo...
Mi se nadamo nekom cudu,ali gledamo ove ljude dvije decenije oko kluba,tako da...
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
-
- Kontakt:
Nije to baš tako moj solinas, ako se ne nastavi plaćati reprogram niko vam neće zaplijeniti novac samo vam je onemogućen izlazak u Evropu kad je opet nekad zaslužite. Ako tako gledaš na stvari onda moraš reći da vam je i Azmir posudio 3 milke, znači nikakve razlike između njega i ovih novih. Ja mislim da ćete ovako brže doći do rješenja vašeg problema. Tuzla ima dosta jakih ljudi i treba ih uvezati u tim, niko ne treba plačati neke stare dugove sam, nije ni Azmir to želio. On kolko god vam je valjo tolko vas je sad zavalio. Povećao je dug Slobode za 3 miliona a dao je jedan izlazak u Evropu. Sa tim parama je bilo ko mogao čak i više.solinas je napisao/la:Pa i otici ce sve dodjavola.narodniheroj je napisao/la:Vlado Jagodić u Slobodi, dobar trener. Izvlači se Sloboda lagano iz krize i vjerujem da će na kraju izboriti ligu za prvaka.
Novca nema,zaduzuju klub opet,ne placa se reprogram najvjerovatnije porezna plijeni novac od evrope.
Ovo ti je kao kada covjeku na samrti dajes infuziju pa na pola sata otvori oci i djeca se obraduju,kao djeca nadaju se da ce se oporaviti ali do veceri zna se finale i surova stvarnost...
Mi se nadamo nekom cudu,ali gledamo ove ljude dvije decenije oko kluba,tako da...
Pored svega ovoga vi imate problem da jedna grupa navijača uopšte ne brine za klub nego za Azmira. Po meni sramotno, a eto vi nastavite kako hoćete i neka vam je sretno.
Ne znate ko su uopste ljudi koji ponovo zele upravljati klubom i nemate pravi uvid zasto se raja buni. ...narodniheroj je napisao/la:Nije to baš tako moj solinas, ako se ne nastavi plaćati reprogram niko vam neće zaplijeniti novac samo vam je onemogućen izlazak u Evropu kad je opet nekad zaslužite. Ako tako gledaš na stvari onda moraš reći da vam je i Azmir posudio 3 milke, znači nikakve razlike između njega i ovih novih. Ja mislim da ćete ovako brže doći do rješenja vašeg problema. Tuzla ima dosta jakih ljudi i treba ih uvezati u tim, niko ne treba plačati neke stare dugove sam, nije ni Azmir to želio. On kolko god vam je valjo tolko vas je sad zavalio. Povećao je dug Slobode za 3 miliona a dao je jedan izlazak u Evropu. Sa tim parama je bilo ko mogao čak i više.solinas je napisao/la:Pa i otici ce sve dodjavola.narodniheroj je napisao/la:Vlado Jagodić u Slobodi, dobar trener. Izvlači se Sloboda lagano iz krize i vjerujem da će na kraju izboriti ligu za prvaka.
Pored svega ovoga vi imate problem da jedna grupa navijača uopšte ne brine za klub nego za Azmira. Po meni sramotno, a eto vi nastavite kako hoćete i neka vam je sretno.
Azmir nije povecao dug....uspio ga je smanjiti za skoro 4 mil,a to sto ne zeli bas tim grobarima pokloniti novac,zar nije logicno. ..
Dokle god je gradski klub,nece traziti novac,ako privatizuju ili naprave dionice ili nesto slicno naravno da hoce,ili pare ili udio u klubu,s obzirom koliko je dao,postena odluka.
Vise od pola tog novca utroseno je na razne tuzbe,da je bogdom na igracki kadar.
Cak im je ponudio ako uzmu trofej ove godine potpisace otpis pozajmica,postenije ne moze..
Samo ce ti se reci sve uskoro,kakvi su to ljudi,VOLIO BI DA GRIJESIM.
Niko nije ovdje za Azmira,evo sredi ti klub i omoguci reprogram i zdrav klub,i tebe cemo slaviti i spominjati...
"Modra boja,na bijelome platnu,
Vlado je dobar trener, prizeljkivao sam ga kod nas.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Osttribine
- Kontakt:
E ovo su bili derbiji

-
- Kontakt:
Sloboda očito ide dalje, uplatili ratu za reprogram od 190 milja
Šta reči nego čestitati pravim i iskrenim slobodašima. Treba ovoj ligi jaka Sloboda

Šta reči nego čestitati pravim i iskrenim slobodašima. Treba ovoj ligi jaka Sloboda

- KingJamesMVP
- Kontakt:
Zrinja gazi li gazi. Šetnja za njih ovo prvenstvo
LeBron James
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ovi iz Zrinjskog nisu dobri sekunde.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Meni je vise iritantno postalo ovo sta rade,pa popustite malo j.ebem ga nije zanimljivo

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Vala bas, dajte da malo zanimljivije bude, glupo vam je ovo totalno
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Nije Zrinjski toliko dobar koliko su ostali timovi qarine. Jednostavno skinu gace prije pocetka meca. I tako to uvijek bude kada jedan tim dominira opcenito ligom. Sjetit cete se prosli sezona kada je Sarajevo, Zeljo, Siroki radio sta je htjeo. Mentalni sklop u igracima (sportasima) sa nasih i ovih prostora je cudo. U negativnom smislu naravno. S tim ne zelim reci da Zrinjski nije dobar, jer su ocito prvi u ligi i ako se ne trgnu sarajevski klubovi prosetat ce se ligom.
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Ima li link za bilo koju utakmicu od ovih koje su u toku ?
Poništilo čist gol šampionu. Čovke zakaz'o si 

"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Sloboda -
.

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
-
- Kontakt:
Baš me zanima hoceli objektivni sarajevski portal nešto objaviti za poništen gol??? Za razliku gdje vazda objave od sarajevskih lažnih divova.
- KingJamesMVP
- Kontakt:
Nisu ništa objavili kad je Sarajevo dalo iz evidentnog zaleđa za pobjedu protiv OlipmicaZrinjskiMostar je napisao/la:Baš me zanima hoceli objektivni sarajevski portal nešto objaviti za poništen gol??? Za razliku gdje vazda objave od sarajevskih lažnih divova.
LeBron James
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.