07/10.10.2016. Belgija - BiH / BiH - Kipar
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- Bayern@heart
- Kontakt:
Re: 07/10.10.2016. Belgija - BiH / BiH - Kipar
Teško ćemo do baraza sa ovakvim pristupom i igrom, a možda je u bolje bez njega manje sekiracije i očekivanja za sve nas. Ćiro na mjesto selektora mesa je pokazao da nije za ovog
Nekim igračima se zahvaliti
Nekim igračima se zahvaliti
Re: RE: Re: 07/10.10.2016. Belgija - BiH / BiH - Kipar
A Džeko rekreativac?BadrHari je napisao/la:Bazdareviću ubleho!!
Medunjaninu ubleho!
Pjaniću ubleho!
Ibisevicu ubleho!
Spahiću ubleho!
Sent from my IT-PLAYTAB-V3 using Tapatalk
- TobeYarabi
- Kontakt:
nisu za 4, ali jesu za 6Medikament je napisao/la:Ma nisu bili za 4 gola bolji, ali et. Sad ce se pretjerivat sa kritikama.
Ako nista dobili smo Cimirota u prvih 11 a Jajalu sut u guz odakle je doso
Mora neko odgovarati za ovo.
ROĐEN U MOSTARU U NAJLJEPŠE DOBA MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA
-
balotelli90
- Kontakt:
naravno, jedini koji je pokazao, kakav vez i lipota igre, zamalo onaj šut da uđe euro gol bi biocalcio je napisao/la:Najbolji veceras.balotelli90 je napisao/la:bravo cimerote imao si tri dodavanja odma momka u real
-
Nerminovic
- Kontakt:
Cimirot odma glavni 
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
Hoce biti docek ispred vjecne
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- hskzmostar
- Kontakt:
Jeb brate...u nas probu nije prosao ...kur...od igracajelle je napisao/la:I ovi navijaci Sarajva su dokurcili vishe s ovim Cimirotom....koda **** Makelele sjedi na klupi , a ne **** Cimirot
2005,2009,2014,2016,2017,2018 Sampioni !
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic
ima li smo 8
kornera

kornera
Moralno bi bilo od Mese da odmah da otkaz pa da vidimo hoceli biti prihvacen...
U svakom slucaju treba zaboraviti ovo odmah i fokusirati se na baraz i borbu sa Grcima. Mozda je ovaj samar i dobar da bi spasili baraz eventualno.... a tamo nek se desi sta se desi opet je zanimljivo...lagano sam prihvatio ovaj poraz jer sam bio spreman na isti. Ono sto mene nervira je ta bahatost nasi trenera. Mi nikad necemo imati selektora koji ce napraviti prave/logicne poteze kad je najteze i sto prije to prihvatimo to bolje.
Uzmemo KipEr i onda nam je biti ili ne biti u Grckoj sve osim poraza tamo = baraz
Zivili momci ne ocavajajte previse bit ce bolje!
U svakom slucaju treba zaboraviti ovo odmah i fokusirati se na baraz i borbu sa Grcima. Mozda je ovaj samar i dobar da bi spasili baraz eventualno.... a tamo nek se desi sta se desi opet je zanimljivo...lagano sam prihvatio ovaj poraz jer sam bio spreman na isti. Ono sto mene nervira je ta bahatost nasi trenera. Mi nikad necemo imati selektora koji ce napraviti prave/logicne poteze kad je najteze i sto prije to prihvatimo to bolje.
Uzmemo KipEr i onda nam je biti ili ne biti u Grckoj sve osim poraza tamo = baraz
Zivili momci ne ocavajajte previse bit ce bolje!
-
HeraklitMracni
- Kontakt:
visca ko noj samo glava u zemlju i trci pravo
hskzmostar je napisao/la:Jeb brate...u nas probu nije prosao ...kur...od igracajelle je napisao/la:I ovi navijaci Sarajva su dokurcili vishe s ovim Cimirotom....koda **** Makelele sjedi na klupi , a ne **** Cimirot
BITI SRCEM VEZAN U TOME LEZI SNAGA...
Visca Barca...
Visca Barca...
Svi ispred vječne
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
Gdje vam je taj Pjanic u jakim tekmama takav će biti i u juvetu kad dodje završnica lp
- tuzlak1987
- Kontakt:
Al Visca je presmijesna pojava. Da mi je znati sta oni u Turskoj to igraju. Ovaj momak je duplo gori igrac od Susica i Duljevica
Neuhranjeni srednjoskolac bi njega u aut ubacio..
Neuhranjeni srednjoskolac bi njega u aut ubacio..
Re: RE: Re: 07/10.10.2016. Belgija - BiH / BiH - Kipar
Igra nula, odsjecen, al barem nije antitalenatal... je napisao/la:A Džeko rekreativac?BadrHari je napisao/la:Bazdareviću ubleho!!
Medunjaninu ubleho!
Pjaniću ubleho!
Ibisevicu ubleho!
Spahiću ubleho!
Sent from my IT-PLAYTAB-V3 using Tapatalk
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
Ništa ne brini, zvali iz Portugala i kažu oni čekaju sve je sređeno.Bayern@heart je napisao/la:Teško ćemo do baraza
UH VAI MORRER
- Medikament
- Kontakt:

sloboda72 je napisao/la:
Važno upozorenje za raju koja nije do sada gledala utakmicu pod reflektorima ! Ne gledati nipošto u reflektore .Danima ćete imati crne mrlje pred očima.Kao kod pomračenja sunca.
Važno upozorenje za raju koja nije do sada gledala utakmicu pod reflektorima ! Ne gledati nipošto u reflektore .Danima ćete imati crne mrlje pred očima.Kao kod pomračenja sunca.
de bolan odmah se počelo sa vrijeđanjem i igrača i selektora.Sad ćemo poderati Cipar ,pa ćemo opet kalkulisati da Belgijance uzmemo u Zenici ,Grke mlatnutni svakako..i eto ga prvi u grupi(usput Belgijanci će se prosuti kod Grka).Naravno zahebajem se ,samo hoću reći kako god napravili koju god formaciju igrali ljudi su bolji u svakom segmentu od nas,za nas su svemirski brodovi.Prvo poluvrijeme se moralo malo agresivnije i žešće ali u konačnici bi nas opet nag uzili,nemojte govoriti nisu trčali i borili se..jesu ..ali onoliko koliko su im Belgijanci dopustili,mi niti možemo bolje niti znamo bolje protiv protivnika kao ova Belgija..
Zadnja izmjena: aqarius, dana/u 07 okt 2016, 22:44, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Proximic i 19 gostiju.