On, Russ i Kawhi top 3 kandidata. Zavisi koga koliko podrži ekipa. Indiana treba biti top 3 istoka za Paula, Oklahoma top 4 zapada za Russa, a Spursi top 2 zapada za Kawhija. Curry i Kevin će se poništiti u Goldenu, a i smiješno je nekom iz one ekipe dati MVP. Osim ako ne bude nekih 77-78 pobjeda. LeBron odavno ne igra za to. Harden mi je kandidat iz sjenke.Besic je napisao/la:Kawhi kakve su šanse da PG13 bude MVP?
2016/17 NBA Pre-season
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: 2016/17 NBA Off-season
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Samo ne znam u kojem to svemiru mi mozemo zavrsit u top 4?bit ce to borba za PO do kraja,nazalost

Duga je sezona, ja ocekujem 5-6. poziciju..Reds1234 je napisao/la:Samo ne znam u kojem to svemiru mi mozemo zavrsit u top 4?bit ce to borba za PO do kraja,nazalost![]()
![]()
![]()
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
Gola borba za ulazak u playoff,moje prognoze 8-9
a jbg,ja nemogu bit tako optimistican.Nemamo niti jednu pouzdanu scorersku opciju,brine me i kako ce se kreacija raspodijelit medju Oladipom i Wessom.Klupa sada vjerovatno jos i gora,tako da ne nedam se uopce PO,al ako upadne vrh.Sarmelino je napisao/la:Duga je sezona, ja ocekujem 5-6. poziciju..Reds1234 je napisao/la:Samo ne znam u kojem to svemiru mi mozemo zavrsit u top 4?bit ce to borba za PO do kraja,nazalost![]()
![]()
![]()
Zbog cega je Bargnani napustio NBA i otisao u Spaniju, nisam imao pojma, malo prije tek vidim??? 
Bio je previše dobar za NBA.reeds je napisao/la:Zbog cega je Bargnani napustio NBA i otisao u Spaniju, nisam imao pojma, malo prije tek vidim???
liga štima GS-u titulu... a zdrav bargnani momentalno neku ekipu pravim contenderom... nisu htjeli rizikovatreeds je napisao/la:Zbog cega je Bargnani napustio NBA i otisao u Spaniju, nisam imao pojma, malo prije tek vidim???
Da te volim duša zna, draga moja BiH
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
Pa u tom u kojem bi Russ bio MVP. Mede i Klipe su mi jedini baš jači od njih i uz sezonu Russa koja bi uvela Oklahomu u njihov rang bio bi glavni kandidat za MVPa. Od 6. do 10-11 pozicije ne bi trebala biti velika razlika. Nisu tu baš neke super jake ekipe.Reds1234 je napisao/la:Samo ne znam u kojem to svemiru mi mozemo zavrsit u top 4?bit ce to borba za PO do kraja,nazalost![]()
![]()
![]()
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Carter-Williams je buduci top 5 pick za Sixerse. HinkieReport: Bucks offered Carter-Williams to Kings for Ben McLemore, was shot down
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Veliki je Hinkie mastermind
- IlCapitano
- Kontakt:
****: Utah Jazz forward Gordon Hayward dislocated finger on left hand and is in process of determining next step. Expected to miss time.
Nema Utah sreće sa povredama nikako. I prošle godine su ih uništile, a imaju strašno dobru ekipu.
Nema Utah sreće sa povredama nikako. I prošle godine su ih uništile, a imaju strašno dobru ekipu.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
- KingJamesMVP
- Kontakt:
Lani im se pred kraj sezone ozlijedio Gobart, taman su se borili za play-off s Rocketsima
LeBron James
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
Heslip u Torontu igra. Ne mogu da vjerujem da je ovaj lik prosle godine bio zalutao u Igokeu. 
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
Booker trpa 
Book 
A i rookie Chriss djeluje odlicno.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#HotlineBookClutch je napisao/la:Book
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.