Senad Lulic

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Kawhi
Kontakt:

Re: Senad Lulic

Post Postao/la Kawhi » 07 okt 2016, 23:17

Sabinho je napisao/la:
Medikament je napisao/la:Treba ovom covjeku cestitat. Jer sa ovako malo talenta, tehnike, pameti, golova i asistencija godinama i godinama igrat u Italiji i tako zaradjivat milione eura...Ma nemam rijeci. Svaka ti cast momcino.

Cak ni ne trci toliko koliko ljudi misle. Ima periode u utakmicama gdje jedva dise.
:lol: :thumbup: :thumbup:
:mrgreen: :mrgreen: :urnebes: :tokralju:
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin

Sishar
Kontakt:

Post Postao/la Sishar » 07 okt 2016, 23:17

BadrHari je napisao/la:
Medikament je napisao/la:Treba ovom covjeku cestitat. Jer sa ovako malo talenta, tehnike, pameti, golova i asistencija godinama i godinama igrat u Italiji i tako zaradjivat milione eura...Ma nemam rijeci. Svaka ti cast momcino.

Cak ni ne trci toliko koliko ljudi misle. Ima periode u utakmicama gdje jedva dise.
+1
Mater mu rođena ne zna jel lijevak il je desnjak frajer.
Ne zna nijednom, a kicmu lomi sebi dok se nastima..
:urnebes: :urnebes: :kafa:

Memara
Kontakt:

Re: RE: Re: Senad Lulic

Post Postao/la Memara » 07 okt 2016, 23:19

Memara je napisao/la:slika
Samo da se citiram nakon Estonije.

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 07 okt 2016, 23:20

Pretjerujete
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 07 okt 2016, 23:21

Covjek koji pojma nema sta uraditi kada ima loptu u nogama. On je primi pa se lomi dal da je vrati u sredinu, dal da centrira, dal da krene u dribling kojeg nema itd itd. Uistinu, bez namjere pljuvanja, kao sto gospodin iznad napisa, zadivljujuce da covjek zaradi milione ni na sta. Ja ne znam kojim parametrom da ocjenim ovog igraca. Ako igra krilo, valjda bi to trebali biti centarsutevi, asistencije pa i neki pogodak - toga nema. Igrao je danas ofanzivnog beka nit pretjerane trke nit upotrebljivog centarsuta nit probijanja strane osim u 2 situacije gdje su ga saigraci izbacili a on naravno prisao na metar igracu i centrirao u igraca. Igrac, nazalost moram reci, strasno niske fudbalske inteligencije koji nema osjecaj za prostor sto se moglo vidjeti u prvom poluvremenu kada ima priliku da zasprinta u prazan prostor, sto i mora BEZ OBZIRA da li ce dobiti loptu ili ne, covjek koji ne razmislja na terenu vec nasrce na igrace koji su u bezizlaznim situacijama i mogu nabiti loptu u aut samo, al on olaksava poklanjajuci faul. Stvarno ne razumijem, ali kupio je raju nekom trkom, koju ja, ruku na srce, nisam primjetio vec dugo vremena. On se vodi kao desnjak, igra pretezno na lijevoj strani u veznom redu, a ja nijednom do sada nisam vidio da je usao u sredinu u punom trku i opucao, podvalio ili bilo sta sto bi bilo opasno. Lomi kicmu sam sebi. Dakle, ne zelim pljuvat to stvarno ne volim, ali ovo je moje neko skromno misljenje i vidjenje.

Medikament
Kontakt:

Post Postao/la Medikament » 07 okt 2016, 23:23

A_d_0 je napisao/la: Ja ne znam kojim parametrom da ocjenim ovog igraca. Ako igra krilo, valjda bi to trebali biti centarsutevi, asistencije pa i neki pogodak - toga nema. Igrao je danas ofanzivnog beka nit pretjerane trke nit upotrebljivog centarsuta nit probijanja strane osim u 2 situacije gdje su ga saigraci izbacili a on naravno prisao na metar igracu i centrirao u igraca.

covjek koji ne razmislja na terenu vec nasrce na igrace koji su u bezizlaznim situacijama i mogu nabiti loptu u aut samo, al on olaksava poklanjajuci faul.

On se vodi kao desnjak, igra pretezno na lijevoj strani u veznom redu, a ja nijednom do sada nisam vidio da je usao u sredinu u punom trku i opucao, podvalio ili bilo sta sto bi bilo opasno. Lomi kicmu sam sebi.
Hahahahha, odlicno si ga opisao majke mi. Lik je enigma nevidjena. :rol:
sloboda72 je napisao/la:
Važno upozorenje za raju koja nije do sada gledala utakmicu pod reflektorima ! Ne gledati nipošto u reflektore .Danima ćete imati crne mrlje pred očima.Kao kod pomračenja sunca.

Poligon10
Kontakt:

Post Postao/la Poligon10 » 07 okt 2016, 23:24

Najjači post koji sam pročitao na ovom forumu, a apsolutno tačan, svaka čast. :salut: :tokralju:

Memara
Kontakt:

Re: RE: Re: Senad Lulic

Post Postao/la Memara » 07 okt 2016, 23:29

Svaka čast i nisi jedini, čovjeku fkt treba čestitati.

jasta
Kontakt:

Post Postao/la jasta » 07 okt 2016, 23:58

Za sve postoji razlog pa i zato što Lulić igra u solidnom timu Serie A a Djurić ne moze da makne iz Serie B. Samo zavisi kojim "očima" gledamo. Između ostalog, neko je plaćen da to vidi.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 08 okt 2016, 00:00

jasta je napisao/la:Za sve postoji razlog pa i zato što Lulić igra u solidnom timu Serie A a Djurić ne moze da makne iz Serie B. Samo zavisi kojim "očima" gledamo. Između ostalog, neko je plaćen da to vidi.
Nas boli qrac za njihove klubove i lige. Nama je vazno kako jedan i drugi uticu na igru nase repke. Ovog lika da pustis da trci sa loptom kroz pustinju a da u njoj ima jedno drvo, on bi se zabio u njega.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la Fidelis » 08 okt 2016, 00:01

Jedini igrac koji je veceras dao sve od sebe.
Lose je igrao kao i svi saigraci mu,svasta mu se moze zamjeriti ali ne ono najvaznije,da nije igrao punim gasom i dao sve od sebe.

Pocinje mi biti zao ovog momka,da imamo jos bar 3 ovakva igraca gdje bi nam bio kraj.

jasta
Kontakt:

Post Postao/la jasta » 08 okt 2016, 00:03

Nije Lulić ni blizu loš koliko to neki žele predstaviti. Da nema centaršut, nema. Da ima možda bi igrao u Juventusu.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 08 okt 2016, 00:04

Fidelis je napisao/la:Jedini igrac koji je veceras dao sve od sebe.
Lose je igrao kao i svi saigraci mu,svasta mu se moze zamjeriti ali ne ono najvaznije,da nije igrao punim gasom i dao sve od sebe.

Pocinje mi biti zao ovog momka,da imamo jos bar 3 ovakva igraca gdje bi nam bio kraj.
Na startu kvalifikacija.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 08 okt 2016, 00:04

Al, fakat... :rol:

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 08 okt 2016, 00:04

Fidelis je napisao/la:Jedini igrac koji je veceras dao sve od sebe.

U baražu
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 08 okt 2016, 00:05

Zasluzujes klupu protiv Kipra, ne zanima ko ce zauzeti tvoje mjesto, sigurno ce barem jednom ubaciti loptu u kazneni prostor brez da prebacuje 10x loptu sa jedne noge na drugu ili kad ostane sam i ima cijelu vjecnost za ubacaj on ceka, da suparnicki igrac dodje do njega i onda samo nabije loptu u njega.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

klasik
Kontakt:

Post Postao/la klasik » 08 okt 2016, 00:07

ElCartel11 je napisao/la:Zasluzujes klupu protiv Kipra, ne zanima ko ce zauzeti tvoje mjesto, sigurno ce barem jednom ubaciti loptu u kazneni prostor brez da prebacuje 10x loptu sa jedne noge na drugu ili kad ostane sam i ima cijelu vjecnost za ubacaj on ceka, da suparnicki igrac dodje do njega i onda samo nabije loptu u njega.
bez*

jasta
Kontakt:

Post Postao/la jasta » 08 okt 2016, 00:07

ElCartel11 je napisao/la:Zasluzujes klupu protiv Kipra, ne zanima ko ce zauzeti tvoje mjesto, sigurno ce barem jednom ubaciti loptu u kazneni prostor brez da prebacuje 10x loptu sa jedne noge na drugu ili kad ostane sam i ima cijelu vjecnost za ubacaj on ceka, da suparnicki igrac dodje do njega i onda samo nabije loptu u njega.
Sreća pa se ti ne pitaš ništa. Da probamo možda sa Duljevićem?

Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la Fidelis » 08 okt 2016, 00:21

Mozete vi frustrirat do mile volje ali nas problem nikad nije bio Lulic.To je jasno svakom sa dvije ciste u glavi.

I veceras sam igra presing,oduzima lopte dok ostale hvata qrcobolja

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 08 okt 2016, 00:23

A kad je zabio Latviji niste tako pričali

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: General505, Google Adsense [Bot], HariTz, MrPink, SanaBosna, Wolffire i 49 gostiju.