Ljudi nas našamarali rutinski, spustili na zemlju jer smo poletili malo nakon Estonije...sad lagano ateriranje i okrenuti se Kipru koja ce biti mora od utakmice.
Borba za drugo mjesto sa Grčkom , to je realnost.
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
Zalosno ali istinitorio_Ferdy88 je napisao/la:Samo je trebao zamijeniti pozicije Dzeki i Spahi, Dzeko bi ono promasio.
Sent from my LG-D855 using Tapatalk

Plus jedan.SlevinKelevra je napisao/la:Zayebase me nasi na kraju.SlevinKelevra je napisao/la:4:1 za Belgiju.![]()
Hocete da znate kad smo mi izgubili ovu utakmicu?
Prije sedam dana, 1.10., kad je Ibisevic zabio dva gola HSV-u. To je trenutak kada je prestala postojati mogucnost da ostane na klupi za veceras, 'na silu' uguran, za njim promjenjena sva formacija, sredina koja je moze da odgovori bez dodatnog igraca, ukljucujuci i odbranu i glupost sa tri stopera i cao... Belgija nista posebno, ali i vise nego dovoljno za ovaj nas raspad na terenu.
To je jedna od nasih boljki, moramo uvijek ugurati sve najbolje u pocetni sastav naustrb taktike. Nije to samo do trenera vec i do javnosti, da je ostavio Vedada na klupi pa izgubio, makar i samo 1:0, napali bi ga zbog toga. "Da je igrao Vedad koji je u formi..."SlevinKelevra je napisao/la:Zayebase me nasi na kraju.SlevinKelevra je napisao/la:4:1 za Belgiju.![]()
Prije sedam dana, 1.10., kad je Ibisevic zabio dva gola HSV-u. To je trenutak kada je prestala postojati mogucnost da ostane na klupi za veceras, 'na silu' uguran, za njim promjenjena sva formacija, sredina koja je moze da odgovori bez dodatnog igraca, ukljucujuci i odbranu i glupost sa tri stopera i cao... Belgija nista posebno, ali i vise nego dovoljno za ovaj nas raspad na terenu.
Plus 2 !Kawhi je napisao/la:Plus jedan.SlevinKelevra je napisao/la:Zayebase me nasi na kraju.SlevinKelevra je napisao/la:4:1 za Belgiju.![]()
Ne, mi smo je izgubili trenutka kada je Besic dobio povredu. Isto sto smo baraz izgubili kada je bacio onu zvaku.SlevinKelevra je napisao/la:Zayebase me nasi na kraju.SlevinKelevra je napisao/la:4:1 za Belgiju.![]()
Nije sve tako crno, moze biti i crnje. Ceka nas neugodni Kipar za tri dana.TobeYarabi je napisao/la:nije sve tako crno, andora je danas bila gora od nas. oni su popusili 6 komada od portugala
Ovo sam napisao par mjeseci pred pocetak kvalifikacija. Ne moze biti na klupi, a mi ne mozemo igrati sa dva napadaca. Kraj price.SlevinKelevra je napisao/la:Zayebase me nasi na kraju.SlevinKelevra je napisao/la:4:1 za Belgiju.![]()
hz1987 je napisao/la:zahvaliti se begovicu
zahvaliti se zukanovicu
zahvaliti se spahicu
zahvaliti se pjanicu (vazda ko ckapi odigra kad je najpotrebnije)
zahvaliti se lulicu
zahvaliti se ibisevicu
da je izasla ova postava, ako ne bi izvukla nerijeseno, ne bi ni izgubila.
sehic
vranjes - bicakcic - cocalic - kolasinac
milicevic - vrancic - medunjanin - duljevic
dzeko - hodzic
4-4-2 (koja je vise 4-5-1)
i to ako se dzeko bude setkao, odmah u 50-toj ga zamijeniti sa djuricem.
nema vise smisla spahica zvati, a pjanica drzati na klupi ako nije kadar da sve od sebe da.
oni sto su u japanu osvojili kirin kup, barem su ginuli za svaku loptu.
Trenutno korisnika/ca: CAGarfia, hansbosna, signalidunapark, Zglavkar i 13 gostiju.