Mogu ako Litvanija u zadnjem kolu pobijedi Italiju u gostima, što nije nemoguće ali je, realno, malo vjerovatno, a Srbija pobijedi Sloveniju koja više nema nikakvih šansi za drugo mjesto.Shadows je napisao/la:Cekaj, Orlici nmg biti prvi u grupi ?
Fudbalska reprezentacija Srbije
Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger
- alan_kardec
- Kontakt:
Re: Fudbalska reprezentacija Srbije
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Odbrana ne postoji...
- KingJamesMVP
- Kontakt:
ni Austrijska
LeBron James
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
Takmice se koja je gora.
7 bodova iz prve 3 utakmice je sasvim zadovoljavajuce.
Mogla bi ova generacija u Rusiju.. bice veoma bitna utakmica u Welsu.
Mogla bi ova generacija u Rusiju.. bice veoma bitna utakmica u Welsu.
Konacno da odgledamo relativno dobru i maksimalno pozrtvovanu utakmicu nasih reprezentativaca! Bravo momci
Tadić, sta reci, djecko je klasa, lider! Od 14 golova koliko nas vodi Muslin, direktan ucesnik u 12. Prvo ime kvalifikacija!
Steta zbog Kolarova, falice protiv Welsa, ali se vraca Matić.
Odbrana, malo je reci losa i neuigrana! Ni Mitrović sam ne zna sto igra...
Tadić, sta reci, djecko je klasa, lider! Od 14 golova koliko nas vodi Muslin, direktan ucesnik u 12. Prvo ime kvalifikacija!
Steta zbog Kolarova, falice protiv Welsa, ali se vraca Matić.
Odbrana, malo je reci losa i neuigrana! Ni Mitrović sam ne zna sto igra...
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Svaka cast na borbenosti, mora se mijenjat sistem sa 3 u zadnjoj.
Au kako važna pobjeda, teško izvojevana.
Na momente sam pomislio da se ponavlju brojni neuspjesi, mnogo toga je prošlo kroz glavu, ali hvala Bogu i maestru Tadiću dobismo.
Da se pitam Stefanu bi se zahvalio momentalno. Dečko je večeras bio protivnički igrač. Fejsa odigrao sjajno.
Hvala i Mitru, red je bio da proradi nakon toliko čekanja. Sem Nemanje koji nije mogao igrati, za SMS-a mora biti mjesta u ekipi.
Dobar početak, ali ima još dosta da se igra.
Na momente sam pomislio da se ponavlju brojni neuspjesi, mnogo toga je prošlo kroz glavu, ali hvala Bogu i maestru Tadiću dobismo.
Da se pitam Stefanu bi se zahvalio momentalno. Dečko je večeras bio protivnički igrač. Fejsa odigrao sjajno.
Hvala i Mitru, red je bio da proradi nakon toliko čekanja. Sem Nemanje koji nije mogao igrati, za SMS-a mora biti mjesta u ekipi.
Dobar početak, ali ima još dosta da se igra.
odbrana
jedino matija igra i ludi stojke. duša me boli koliko je bane prso
vezni red
boli me sve od gudelja, milivojevića i fejse. matić se vraća maksimovića mu upariti i na konju smo
napad
šta reći
tadić je sve ono o čemu smo maštali
kostić će biti i bolji
mitar pokazao šta može
jedino matija igra i ludi stojke. duša me boli koliko je bane prso
vezni red
boli me sve od gudelja, milivojevića i fejse. matić se vraća maksimovića mu upariti i na konju smo
napad
šta reći
tadić je sve ono o čemu smo maštali
kostić će biti i bolji
mitar pokazao šta može
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Matic i Milivojevic ce biti savrsen tandem na sredini.. kao sto su i bili u nezvanicnim mecevima. Meni je Milivojevic i veceras bio sasvim dobar, ima opasne pasove. Gudelj/Fejsa = obojica limitirani igraci koji mogu samo kvariti protivnicku igru.
Imam samo jednu zamerku Muslinu, a to je ovaj Mitrovic (ne ovaj u napadu). Pa jbt cak bi i razumeo da igra bocnog stopera u 3-5-2, a on jos igra najbitniju centralnu rolu gde bar malo trebas znati sa loptom. Ovaj ne ume ni sa njom, a ni bez nje. Daj tog Maksimovica, sigurno je bolji iako mi i on deluje kao cist hype igrac. Ostalo je manje vise ok dokle god imamo Tadica. I Kostic je itekako ubojit u ovom direktnom fudbalu bez previse petljanja i tu skidam isto tako kapu Muslinu sto je prepoznao da mi nemamo igrace za posed igru, ali mora doterati ovu odbranu u red.
7 bodova posle tri meca, ko bi rekao.
7 bodova posle tri meca, ko bi rekao.
Steta sto Kolarova nece bit u Velsu.
dscile je napisao/la: Gudelj/Fejsa = obojica limitirani igraci koji mogu samo kvariti protivnicku igru.
Što se tiče citiranog, zar nije glavni adut jednog DM-a upravo kvarenje protivničke igre?
Matić i Maksimović su najbolji tandem, ako već SMS-a nema.
milivojević će praviti teška sranjadscile je napisao/la:Matic i Milivojevic ce biti savrsen tandem na sredini.. kao sto su i bili u nezvanicnim mecevima. Meni je Milivojevic i veceras bio sasvim dobar, ima opasne pasove. Gudelj/Fejsa = obojica limitirani igraci koji mogu samo kvariti protivnicku igru.
@nesha upravo
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
- djoleprijedor
- Kontakt:
Odbrana tragedija i komedija,a ipak pobjeda.Đavolu malo bilo.Gospodinu Tadiću sve pohvale!
Da je uzeti bod u Velsu pa da kažemo imamo lijepe šanse za dobar konačni rezultat.
Da je uzeti bod u Velsu pa da kažemo imamo lijepe šanse za dobar konačni rezultat.
Mens sana in corpore sano.
Mozda u fudbalu prije 20 godina.NeshaFCB je napisao/la:dscile je napisao/la: Gudelj/Fejsa = obojica limitirani igraci koji mogu samo kvariti protivnicku igru.
Što se tiče citiranog, zar nije glavni adut jednog DM-a upravo kvarenje protivničke igre?
Matić i Maksimović su najbolji tandem, ako već SMS-a nema.
Ako je dosta samo kvariti igru, onda je Aca Kovacevic vjerovatno bolja opcija od sve trojice. To sto ne zna napraviti normalan pas cemo zanemariti.
Ne slažem se.dscile je napisao/la:NeshaFCB je napisao/la:
Mozda u fudbalu prije 20 godina.
Ako je dosta samo kvariti igru, onda je Aca Kovacevic vjerovatno bolja opcija od sve trojice. To sto ne zna napraviti normalan pas cemo zanemariti.
Klod Makelele jedan od najvećih DM-ova u poslednje dvije decenije sem tog kvarenja igre ništa drugo nije radio, a bio je jedan od najvećih. Gatuzo....
Ono što Fejsi generalno nedostaje je konstantnost. Večeras je odigrao odlično, baš kao i Rukavina. Gudelj je morao bolje reagovati kod one šanse.
Pa zato sam i rekao prije 20 godina. Mada glupo je njih dvojicu uporedjivati sa nasim, jer on nisu bili limitirani u ofanzivnom smislu. Normalno, nisu bili sa tehnikom ko Zidan, ali su znali nesto odigrati, zadrzati loptu kada treba..
Baš jesu bili ograničeni, naročito Gatuzo. DM ili defanzivni vezista nije čovjek koji će kreirati igru, biti plejmejker, nije čovjek koji će praviti šanse za sopstvene igrače. To je čovjek koji će pretrčati najviše na utakmici, pokušati osujetiti protivničku igru, presjeći protivnički pas, markirati ključne igrače na sredini. To je bila i biće filozofija fudbalske igre. Vremena se mijenjaju, igra se fizički jači fudbal, ali ta pozicija i njena primarna funkcija ostaju iste.
I ja bih volio da mi imamo jednog Andreu Pirla, ali...
I ja bih volio da mi imamo jednog Andreu Pirla, ali...
Dobro je sto se vraca Matic.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.