Od A do Ž , pogotovo oko kupovine navijaca. Titule je bitno uzimati i kratkorcno i dugorcno, a sto se te infrastrukture tice...ja vala ne vidim da nesto micemo sa mrtve tacke. Pa jbt istok ko da ce pet 4 etaze, krov, poslovni prostori restoran , cuda, mu*a a ne obicna betonska tribina sa stolicamaNeandertalac je napisao/la:Zeljoooo@
Prestao sam citati kod; dugorocno nije bitno uzimati titule![]()
Salim se. Fino si ti to napisao ali ima nekih nejasnoca i rupa. Stalno se ova garnitura sada poredi sa Amarovom erom. Ja se sjecam jedne brutalne dominacije, pisanja po nejaci, kako su ostali klubovi drhtali pred nama, Baze bez poraza, pet sezona bez poraza u kupu, sezona bez poraza, rekorda koje smo postavljali, kompleksa koje smo nabijali, trofeja more, konstantne borbe za titulu, kako smo Plzena na Kosevu natjerali da se brani i cekali go za grupnu fazu.
I koliko god se pricalo o dugovima, ta je garnitura ostavila svojim radom neke novce koji su kasnije dosli kroz transfere. Reci da Amar nije radio sistematski, nema smisla. Amar, sa ovom lovom koja je utrosena, hladno bi se prosetao ligom. Pet kola prije kraja bilo bi nezanimljivo. Eh zato je bilo sest milja, do nas je, a ne do njega. Nije htio da kupuje navijace kao sto ih sada kupuju. Sarenim lazama.
Sve ostalo je mit i ubleha. Poredjenje neuporedivog.
Imo je on mana, ali pehari stoji iza njega