Emir Spahić
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog
Re: Emir Spahić
DJUBRE ODLAZI KONACNO
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
A ovi sto ga brane trebaju se zapitati da li vise vole lik i djelo Emira Spahica ili reprezentaciju Bosne i Hercegovine.
Nad tobom sunce najljepše sja
- Thetraphak1921
- Kontakt:
Jeste, tamo je. Sad mi salje sliku sa Spahom.Fidelis je napisao/la:Ti mu vjerujes da je u Belgiji?
Ja ne.
I vrijedjanje,mislim da nije uredu.Nije zbog mene ali ljudi citaju.
Trebo bi mu Spaha vratit pareThetraphak1921 je napisao/la:Jeste, tamo je. Sad mi salje sliku sa Spahom.Fidelis je napisao/la:Ti mu vjerujes da je u Belgiji?
Ja ne.
I vrijedjanje,mislim da nije uredu.Nije zbog mene ali ljudi citaju.
Ono pretrčavanje Lukakua pored dotične gnjide je bilo tragikomično. Kako samo sudija nije svirao penal za teglenje sa leđa je van svake pameti.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Spahic je jak u segmentima poput skok igre i presjecenih lopti, pozicioniranje solidno ali brzina, snaga te duel igra uz oduzete lopte - il na izmaku il ispod nivoa (u kljucnim momentima, a za brzinu razumljivo obz na god).
U HSV-u to moze proci, obzirom da je dva navedena segmenta izostrio plus to iskustvo igranja iz Seville, Bayera itd. ali realno, trenutni Hamburg je jedna prosjecna ekipa sa tendencijom ka cvajti.
U HSV-u to moze proci, obzirom da je dva navedena segmenta izostrio plus to iskustvo igranja iz Seville, Bayera itd. ali realno, trenutni Hamburg je jedna prosjecna ekipa sa tendencijom ka cvajti.
A smooth sea never made a skilled sailor.
Dovoljno je vidit gdje je HSV na tabeli sa njim očito je pri kraju karijere
http://www.youtube.com/watch?v=Pk9A-6_O6QA
Spahić kao četvrti - peti izbor okej, uredu. Ali kao starter, nee.
Sad što on vjerovatno zahtjeva da igra, da neće dolazit na okupljanja kad ne bude prva postava, too je već skroz druga priča.
Sad što on vjerovatno zahtjeva da igra, da neće dolazit na okupljanja kad ne bude prva postava, too je već skroz druga priča.
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Kad kažu on je standardan u Bundesligi, da standardan u raspalom Hamburgu koji je prvi kandidat za drugu ligu i Spahić bi trebao kao biti naš glavni igrač u odbrani.Zato i jesmo u ovom sranju trenutno kad nam je ovaj kikser ordinirai u odbrani.Sinoć je tako rasno zabio autogol da sam u jednom trenutku pomislio da je gol dao namjerno jer jednostavno ne možeš biti toliki panj i onako reagovati ispred svog gola.A tek kako ga je Lukaku otresao, prođe čovjek kao pored duha.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- _forzamilan_
- Kontakt:
Mi moramo da shvatimo da smo realno qarina od reprezentacije. Ima tu nekoliko dobrih igraca prije svega Pjanic koji se pretvori u Caspera u velikim mecevima, Dzeko koji je odavno u silaznoj putanji, Begovic i , Vedo koji je u dobroj formi ali nikad nije bio neka klasa, i jos jedan ili dva igraca. Ovo ostalo je prosjek ili ispod prosjeka. Pa u kojoj ozbiljnoj reprezentaciji je mogao igrati recimo nekad Zahirovic ili sad ovaj panj Medunjanin? Lulic? Limitiran igrac skroz. Pa Jajalo sinoc. Brate mili Jajalo u nekoj ozbiljnoj ekipi ne bi bio u top 50 a kamoli starter. Ono sinoc je surova realnost mogli su dati jos pokoji gol da su htjeli. Ljudi igraju kolko im treba prepuste igru dodaju gas utrpaju gol opet ko fol se povuku itd. O cemu mi pricamo koga mi zavaravamo da smo neki faktor kad nikad NIKAD nismo dobili jacu reprezentaciju nekog heavyweighta. Samo jednom otisli na veliko takmicenje i to je to. Mi smo na samo malo iznad nivoa jednog Kosova i Kipra a to sto mi od Djurica kojeg gotivim i recimo Bicakcica pravimo neke igrace to je nas mentalitet izdizanja u zvijezde pa preko noci do dna kace. Jos kad se sjetim kako se po forumu vodila polemika kako je Pjanic bolji od Modrica... Veze mi nemamo niti imamo selektora da valja, niko ko valja nas nece primjer Halihodzic nas najbolji trener, niti imamo kadar igraca molimo igrace koji su rodjeni vani sa nasim korijenima da igraju za nas a oni ce naravno ako ne mogu igrati za Njemacku izabrati nas jer smo uvijek rezervna ili cak treca opcija, kupimo otpade sto drugi nece tipa Jajalo bogte on u Rijeci nije bio neki veliki faktor, pa npr. onaj golman Supic kad se sjetim a bogte mazo komedije, Cimirot kojeg pitari smatraju novim Diegom, u savezu rade podobni ljudi od kojih mnogi veze nemaju sa fudbalom, para nemamo, organizacija isto bajramski turnir i onda dodje druga reprezentacija svijeta uvali nam 4 komada bez bismile i spusti nas na zemlju pa se iscudjavamo. I onda se po Spahi ovako pljuje. I meni nije drag, nije nikad bio neka klasa mator je i odavno je trebao napustiti repku ali kakav jadnik moras biti da se ovakve odvratne stvari pisu o igracu koji je toliko utakmica odigrao za ovaj dres? Dje ste pic.ke bile zadnjih meceva kad je god odigrao solidno niste nesto hejtali. Lako se skonta ko je jadnik u svom zivotu pa frustracije lijeci na Spahi ovako na forumu krijuci se iza svog alter ega. Otidji u Zenicu ili Brisel pa mu to reci u facu ako si frajer. Koga bi vi ubacili strucnjaci sinoc na njegovo mjesto? On je jucer bio jako los ali samo jedan u nizu i ne vidim sto ga neki tako mrze pa se proziva u cemu je fol? Bicakcica recimo prolazili sinoc isto da ja igram slabo ga se nesto spominje? Mi smo bolan bagra od naroda i zato jesmo tu gdje jesmo nema gore nacije od nas na svijetu i dabogda nikad ne otisli ni na kakvo veliko takmicenje dok smo god takvi.
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&
Krepat ma ne molat!
Krepat ma ne molat!
Samo deri Spaha sve ti je oprosteno! Halal bilo Kapetane!

Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!
O juremos con gloria morir!
- Incognito87
- Kontakt:
Virtual je mučko đubreFidelis je napisao/la:Blago tebi,jedini si ti od nas svih dozivio satisfakciju veceras jer sta je poraz naspram uzitka da je Spahic pogrijesio.Virtu4l je napisao/la:Toliko puta sam vam napisao da ce nas veceras kostati, ali nemam vise volje ni da ga vrijedjam...
Blago tebi,dok smo svi mi syebani ti imas razloga za slavlje,Sta je pobjeda naspram Spahine greske![]()
Koji lik yebote
Tetka teco tetka teco, valja sisat, kosa upada u oci. Kaze hrenovka. Ma kaka hrenovka. Ustaje rmpalija ovoliki. Cija majka crnu vunu prede.
Ako ce mi cocalic igrati u prvoj postavi onda ne hvala, ipak bih da mi spahic ostane i dalje. Kada bude se pojavio novi igracina neka ga zamijeni, do tada ne vidim nikakav kvalitet koji bi mogao da zamijeni njega. Kao da je on kriv za 4 gola, kao da je on kriv sto smo mi bili nesposobni napraviti bilo kakvu akciju u napadu, kao da je on kriv sto se nismo mogli sastaviti sa loptom...
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.
**** iz reprezentacije, molim vas.
ODLAZIIIIIIII UBLEHOOOOOO
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
Prava hinjaIncognito87 je napisao/la: Virtual je mučko đubre
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Konigsblau
- Kontakt:
To je to. Otići ću u Bosnu (Augsburg) jer ne mogu igrati u Njemačkoj (Bayernu). Mi smo prosjek, a Belgija kvalitetna ekipa sa širinom. Ja se lično samo šprdam sa Spahinim potezima iz razloga što se i ja ne bi' ljutio na te zaebancije na svoj račun. Nije samo Spaha svako živ._forzamilan_ je napisao/la: ...niti imamo kadar igraca molimo igrace koji su rodjeni vani sa nasim korijenima da igraju za nas a oni ce naravno ako ne mogu igrati za Njemacku izabrati nas jer smo uvijek rezervna ili cak treca opcija, kupimo otpade sto drugi nece tipa.
Wir leben dich Schalke 04!
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Aferim brato_forzamilan_ je napisao/la:Mi moramo da shvatimo da smo realno qarina od reprezentacije. Ima tu nekoliko dobrih igraca prije svega Pjanic koji se pretvori u Caspera u velikim mecevima, Dzeko koji je odavno u silaznoj putanji, Begovic i , Vedo koji je u dobroj formi ali nikad nije bio neka klasa, i jos jedan ili dva igraca. Ovo ostalo je prosjek ili ispod prosjeka. Pa u kojoj ozbiljnoj reprezentaciji je mogao igrati recimo nekad Zahirovic ili sad ovaj panj Medunjanin? Lulic? Limitiran igrac skroz. Pa Jajalo sinoc. Brate mili Jajalo u nekoj ozbiljnoj ekipi ne bi bio u top 50 a kamoli starter. Ono sinoc je surova realnost mogli su dati jos pokoji gol da su htjeli. Ljudi igraju kolko im treba prepuste igru dodaju gas utrpaju gol opet ko fol se povuku itd. O cemu mi pricamo koga mi zavaravamo da smo neki faktor kad nikad NIKAD nismo dobili jacu reprezentaciju nekog heavyweighta. Samo jednom otisli na veliko takmicenje i to je to. Mi smo na samo malo iznad nivoa jednog Kosova i Kipra a to sto mi od Djurica kojeg gotivim i recimo Bicakcica pravimo neke igrace to je nas mentalitet izdizanja u zvijezde pa preko noci do dna kace. Jos kad se sjetim kako se po forumu vodila polemika kako je Pjanic bolji od Modrica... Veze mi nemamo niti imamo selektora da valja, niko ko valja nas nece primjer Halihodzic nas najbolji trener, niti imamo kadar igraca molimo igrace koji su rodjeni vani sa nasim korijenima da igraju za nas a oni ce naravno ako ne mogu igrati za Njemacku izabrati nas jer smo uvijek rezervna ili cak treca opcija, kupimo otpade sto drugi nece tipa Jajalo bogte on u Rijeci nije bio neki veliki faktor, pa npr. onaj golman Supic kad se sjetim a bogte mazo komedije, Cimirot kojeg pitari smatraju novim Diegom, u savezu rade podobni ljudi od kojih mnogi veze nemaju sa fudbalom, para nemamo, organizacija isto bajramski turnir i onda dodje druga reprezentacija svijeta uvali nam 4 komada bez bismile i spusti nas na zemlju pa se iscudjavamo. I onda se po Spahi ovako pljuje. I meni nije drag, nije nikad bio neka klasa mator je i odavno je trebao napustiti repku ali kakav jadnik moras biti da se ovakve odvratne stvari pisu o igracu koji je toliko utakmica odigrao za ovaj dres? Dje ste pic.ke bile zadnjih meceva kad je god odigrao solidno niste nesto hejtali. Lako se skonta ko je jadnik u svom zivotu pa frustracije lijeci na Spahi ovako na forumu krijuci se iza svog alter ega. Otidji u Zenicu ili Brisel pa mu to reci u facu ako si frajer. Koga bi vi ubacili strucnjaci sinoc na njegovo mjesto? On je jucer bio jako los ali samo jedan u nizu i ne vidim sto ga neki tako mrze pa se proziva u cemu je fol? Bicakcica recimo prolazili sinoc isto da ja igram slabo ga se nesto spominje? Mi smo bolan bagra od naroda i zato jesmo tu gdje jesmo nema gore nacije od nas na svijetu i dabogda nikad ne otisli ni na kakvo veliko takmicenje dok smo god takvi.
Plus bi nadodao da smo sakata nacija sto se svih sportova tice tako da ovakve poraze ne treba uzimati k srcu. Ono realnost. Sto se svi prije pomirimo bit ce nam lakse
UEFA TEAM RANKING 1989
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
-
Nerminovic
- Kontakt:
ObjasnioNeretvanskaPastrmka je napisao/la:Aferim brato_forzamilan_ je napisao/la:Mi moramo da shvatimo da smo realno qarina od reprezentacije. Ima tu nekoliko dobrih igraca prije svega Pjanic koji se pretvori u Caspera u velikim mecevima, Dzeko koji je odavno u silaznoj putanji, Begovic i , Vedo koji je u dobroj formi ali nikad nije bio neka klasa, i jos jedan ili dva igraca. Ovo ostalo je prosjek ili ispod prosjeka. Pa u kojoj ozbiljnoj reprezentaciji je mogao igrati recimo nekad Zahirovic ili sad ovaj panj Medunjanin? Lulic? Limitiran igrac skroz. Pa Jajalo sinoc. Brate mili Jajalo u nekoj ozbiljnoj ekipi ne bi bio u top 50 a kamoli starter. Ono sinoc je surova realnost mogli su dati jos pokoji gol da su htjeli. Ljudi igraju kolko im treba prepuste igru dodaju gas utrpaju gol opet ko fol se povuku itd. O cemu mi pricamo koga mi zavaravamo da smo neki faktor kad nikad NIKAD nismo dobili jacu reprezentaciju nekog heavyweighta. Samo jednom otisli na veliko takmicenje i to je to. Mi smo na samo malo iznad nivoa jednog Kosova i Kipra a to sto mi od Djurica kojeg gotivim i recimo Bicakcica pravimo neke igrace to je nas mentalitet izdizanja u zvijezde pa preko noci do dna kace. Jos kad se sjetim kako se po forumu vodila polemika kako je Pjanic bolji od Modrica... Veze mi nemamo niti imamo selektora da valja, niko ko valja nas nece primjer Halihodzic nas najbolji trener, niti imamo kadar igraca molimo igrace koji su rodjeni vani sa nasim korijenima da igraju za nas a oni ce naravno ako ne mogu igrati za Njemacku izabrati nas jer smo uvijek rezervna ili cak treca opcija, kupimo otpade sto drugi nece tipa Jajalo bogte on u Rijeci nije bio neki veliki faktor, pa npr. onaj golman Supic kad se sjetim a bogte mazo komedije, Cimirot kojeg pitari smatraju novim Diegom, u savezu rade podobni ljudi od kojih mnogi veze nemaju sa fudbalom, para nemamo, organizacija isto bajramski turnir i onda dodje druga reprezentacija svijeta uvali nam 4 komada bez bismile i spusti nas na zemlju pa se iscudjavamo. I onda se po Spahi ovako pljuje. I meni nije drag, nije nikad bio neka klasa mator je i odavno je trebao napustiti repku ali kakav jadnik moras biti da se ovakve odvratne stvari pisu o igracu koji je toliko utakmica odigrao za ovaj dres? Dje ste pic.ke bile zadnjih meceva kad je god odigrao solidno niste nesto hejtali. Lako se skonta ko je jadnik u svom zivotu pa frustracije lijeci na Spahi ovako na forumu krijuci se iza svog alter ega. Otidji u Zenicu ili Brisel pa mu to reci u facu ako si frajer. Koga bi vi ubacili strucnjaci sinoc na njegovo mjesto? On je jucer bio jako los ali samo jedan u nizu i ne vidim sto ga neki tako mrze pa se proziva u cemu je fol? Bicakcica recimo prolazili sinoc isto da ja igram slabo ga se nesto spominje? Mi smo bolan bagra od naroda i zato jesmo tu gdje jesmo nema gore nacije od nas na svijetu i dabogda nikad ne otisli ni na kakvo veliko takmicenje dok smo god takvi.![]()
Plus bi nadodao da smo sakata nacija sto se svih sportova tice tako da ovakve poraze ne treba uzimati k srcu. Ono realnost. Sto se svi prije pomirimo bit ce nam lakse
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United