FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee

amazon
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la amazon » 08 okt 2016, 22:23

Hrasno1921 je napisao/la: Nisi u pravu ni sekunde, odnosno totalno si u defaultu sa pricom, ako te ne mogu uvjeriti u suprotno onda te mogu pustiti da mislis sta god hoces, samo cu ti reci da su ljudi u klubu dovodjenjem Slavke oprali ruke od odredjenih stvari, i skinuli teret sa ledja,a to im je bio glavni cilj, i zato upravo i Slavko sada vodi sav sportski segment oko dovodjenja igraca.

:salut:
Naravno da su skinuli teret s sebe jer im je trebao tip trenera koji je kao za red, rad, disciplinu. I kad su vidjeli da nemaju izlaza izabrali su bas njega a ne npr Musu koji je smiren, obrazovan i kvalitetan trener. Ako uradi nesto u sportskom smislu dobro jeste, ako ne uradi, nisu oni krivi.
Ne mozes ti mene uvjeriti da Slavko misli da mu Bogi moze pomoci koji je star i ne trenira kako treba tri mjeseca. Znaci on ne moze pomoci Pofalickom a ne nama koji ganjamo evropu. Hvala tebi u svakom slucaju al nemoj molim te.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 08 okt 2016, 22:25

Stranka vas prati :cool:
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

Hrasno1921
Kontakt:

Post Postao/la Hrasno1921 » 08 okt 2016, 22:28

Dobio sam danas domacu medovacu i zajedno sa njom odoh u carstvo snova, alajhmanet do sutra ... :salut:
1921'

U gradu Saraj'vu sve ima svoju pricu, i u Sara'jvu nista nije slucajno !

z1921
Kontakt:

Post Postao/la z1921 » 08 okt 2016, 22:30

:urnebes:
Tan Dragon!
TikTak je moj brat!

Otisao je Kusturica nastala je tuga, mnogi zale za njim jer plate nema.
Nakon govora gospodina Misimovica placenici su se povukli...

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 08 okt 2016, 22:31

Nije vise bitno ko je koga doveo oni su tu i kraj price. Da bi postigli cilj moramo pustiti Slavka da radi svoj posao. Nadam se da su Misimovic i svi ostali u klubu to shvatili ukoliko nisu ne pise nam se dobro jer cemo izgubiti i sponzore,Europu,igraci ce nas izbjegavati iako su primanja redovna i velika. To se ne smije desiti i to njima svima mora biti jasno.
Zadnja izmjena: LjoZee, dana/u 08 okt 2016, 22:37, ukupno mijenjano 1 put.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 08 okt 2016, 22:31

Sta vam ovo novi serif vlada temom :kafa:
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

Thetraphak1921
Kontakt:

Post Postao/la Thetraphak1921 » 08 okt 2016, 22:32

aleksandar_veliki je napisao/la:
Hrasno1921 je napisao/la:Dobio sam danas domacu medovacu i zajedno sa njom odoh u carstvo snova, alajhmanet do sutra ... :salut:
Neki dan pivo, danas medovaca, a Acu ne zoves iako smo zajedno vodili bitke za promjene i bili najveci placenici. Razocarao si me ko cojeka :salut:
Izvini sto pitam ali za kakve promjene si ti vodio bitke i zasto bi ti trebao voditi bitke kao navijac Hajduka? Ozbiljno, ne shvatam.

Hrasno1921
Kontakt:

Post Postao/la Hrasno1921 » 08 okt 2016, 22:36

Hrasno1921 je napisao/la:Dobio sam danas domacu medovacu i zajedno sa njom odoh u carstvo snova, alajhmanet do sutra ... :salut:
Neki dan pivo, danas medovaca, a Acu ne zoves iako smo zajedno vodili bitke za promjene i bili najveci placenici. Razocarao si me ko cojeka :salut:
Sta cu, valja uzivati u parama od FK. sto je dobilo SD., ti si otjerao Kostica nisi vodio rad protiv uprave, mojne mi toga :nene:
Pit cemo dogodine u Tartusu, siguran sam ...
1921'

Hrasno1921
Kontakt:

Post Postao/la Hrasno1921 » 08 okt 2016, 22:38

Thetraphak1921 je napisao/la:
Izvini sto pitam ali za kakve promjene si ti vodio bitke i zasto bi ti trebao voditi bitke kao navijac Hajduka? Ozbiljno, ne shvatam.
:lol:

:facepalm:
1921'

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 08 okt 2016, 22:39

Svi smo mi izlija :)
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.

Thetraphak1921
Kontakt:

Post Postao/la Thetraphak1921 » 08 okt 2016, 22:40

Hrasno1921 je napisao/la: :lol:

:facepalm:
Sam se izjasnio kao navijac Hajduka, znam na sta aludiras. :)

Thetraphak1921
Kontakt:

Post Postao/la Thetraphak1921 » 08 okt 2016, 22:43

aleksandar_veliki je napisao/la: Pero je kod mene, a na to pitanje ce ti Kostic najbolji odgovor dati :). Interna zahebancija, placenicka :).
Cijenim iskrenost i zahvaljujem na odgovoru. :salut:

Gazi gurbete s Koseva Zeljo !

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 08 okt 2016, 22:47

Doce maca na vratanca isto, nego sto nam nikad nisi zavrsio pricu sta ti je pjani Kostic rekao da si ti ostao zapravo sokiran :kafa:

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 08 okt 2016, 22:52

Jedino dobro od Kostica sto je narucio cunjeve i strunjace.

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 08 okt 2016, 22:57

MocMahale444 je napisao/la:Doce maca na vratanca isto, nego sto nam nikad nisi zavrsio pricu sta ti je pjani Kostic rekao da si ti ostao zapravo sokiran :kafa:
Kaze Kole sta vi Bosanci znate o fudbalu. Bilo je svega, sat i vise pricali, jos ja njega nazvao. Sreca pa iza mene stoji jaka firma pa je telefonski racun na njen racun :). Razumijem ga, ipak sam ga ja otjerao. To je ponavljao stalno, no nije ni njemu bilo lako. Dosao je covjek sa dobrim namjerama, nije mu se dalo i tako je to u fudbalu.
Politicki odgovor znao sam ;) ja sam iskreno mislio da je nesto mnogo gore po tvojoj reakciji mislim tvom postu u kojem si pomenuo da si sokiran sta ti je sve nagovorio.
Sat i vise pricali ti i on a ti nam to stavis u 100 slova :rol: namazan svim bojama coA. Nego sretno Kosti i neka se kani rakije.

Thetraphak1921
Kontakt:

Post Postao/la Thetraphak1921 » 08 okt 2016, 23:01

Thetraphak1921 je napisao/la:
aleksandar_veliki je napisao/la: Pero je kod mene, a na to pitanje ce ti Kostic najbolji odgovor dati :). Interna zahebancija, placenicka :).
Cijenim iskrenost i zahvaljujem na odgovoru. :salut:

Gazi gurbete s Koseva Zeljo !
Dzaba, dovedem ti Petrovica na klupu voljenog kluba, a ti ni hvala. Neka, neka, doce cica na kolica :).
Hajde sto pises o kojekakvom krahu, nego sto i zasluge od dinastije i njihovih pulena preuzimas. :kafa:

Zbog cega si ti kriv Kosticu? Mislim, ne mogu da shvatim da je covjek rekao novinaru da je isti jedini krivac za njegov otkaz.

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 08 okt 2016, 23:11

Lako je vama pisati, dok posten narod radi, pije, animira barely legal studentice... :(
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

zeljoooooooooo

Post Postao/la zeljoooooooooo » 08 okt 2016, 23:12

Monci je napisao/la:
plavousrcu je napisao/la:Monci imali smo mi stranicu i prije pet godina. Vodio onaj novinar Aletic, na radiosarajevu radi. Nista nismo napredovali. Dvije hiljade mjesecno bi osiguralo da imamo mnogo toga sto neandertalac pise. Nije puno, a nama ce znaciti mnogo. Ne treba sve shvatati ko pljuvanje, imamo valjda pravo na **** forumu reci sta nam se ne svidja.
Definitivno..pa pročitaj šta sam ja napisao. Iako ima značajnog napretka još uvijek je sve katastrofa.Klub MORA napraviti TIM za te stvari. Jedan novinar, jedan IT manager, i treći kao vođa tog tima, i koordinator sa upravom i ekipom. I ova trojica se ne bi odvajala od ekipe, pripreme, treninzi, utakmice, uvijek uz njih i info iz prve ruke. I onda krenuti putem kako @Neandertalac kaže da nas zasipaju vijestima svakodnevno. Iz raznih segmenata. Po meni sve ispod internet prenosa utakmice danas je katastrofa. Sa jednom iznimkom. Kada trener kaže nema, onda nema...
Znači nisam ni ja zadovoljan,tačnije nezadovoljan sam, ali neću reći da se ne radi i da nekog napretka nema, jer to nije istina.
I druže što se mene tiče svako ima pravo u skladu sa pravilima foruma da piše što želi.Ja rijetko kada komentarišem, vodim se svojom glavom niti ZA nekoga niti PROTIV nekoga....SAMO ŽELJO :salut: :salut: :salut:
Upravu si, takav tim bi nam sigurno valjao, i dodatno popularizovao naš klub.
Međutim, ljudima je teško ugoditi, tačno se sjećam kako se ovdje pričalo kako
za svaku sitnicu zvanična obavještava, kako nema potrebe da se svaki korak
objašnjava navijačima, itd. Vjerujem da bi se mogla pronaći neka zlatna sredina.

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 08 okt 2016, 23:17

zeljoooooooooo je napisao/la:
Monci je napisao/la:
plavousrcu je napisao/la:Monci imali smo mi stranicu i prije pet godina. Vodio onaj novinar Aletic, na radiosarajevu radi. Nista nismo napredovali. Dvije hiljade mjesecno bi osiguralo da imamo mnogo toga sto neandertalac pise. Nije puno, a nama ce znaciti mnogo. Ne treba sve shvatati ko pljuvanje, imamo valjda pravo na **** forumu reci sta nam se ne svidja.
Definitivno..pa pročitaj šta sam ja napisao. Iako ima značajnog napretka još uvijek je sve katastrofa.Klub MORA napraviti TIM za te stvari. Jedan novinar, jedan IT manager, i treći kao vođa tog tima, i koordinator sa upravom i ekipom. I ova trojica se ne bi odvajala od ekipe, pripreme, treninzi, utakmice, uvijek uz njih i info iz prve ruke. I onda krenuti putem kako @Neandertalac kaže da nas zasipaju vijestima svakodnevno. Iz raznih segmenata. Po meni sve ispod internet prenosa utakmice danas je katastrofa. Sa jednom iznimkom. Kada trener kaže nema, onda nema...
Znači nisam ni ja zadovoljan,tačnije nezadovoljan sam, ali neću reći da se ne radi i da nekog napretka nema, jer to nije istina.
I druže što se mene tiče svako ima pravo u skladu sa pravilima foruma da piše što želi.Ja rijetko kada komentarišem, vodim se svojom glavom niti ZA nekoga niti PROTIV nekoga....SAMO ŽELJO :salut: :salut: :salut:
Upravu si, takav tim bi nam sigurno valjao, i dodatno popularizovao naš klub.
Međutim, ljudima je teško ugoditi, tačno se sjećam kako se ovdje pričalo kako
za svaku sitnicu zvanična obavještava, kako nema potrebe da se svaki korak
objašnjava navijačima, itd. Vjerujem da bi se mogla pronaći neka zlatna sredina.
Ljuti smo radi toga sto nema izvjestaja sa utakmice. Nije to sitnica. Kad smo kod zvanicne, najveca provala je pronalazak detrdzenta za ciscenje stolica. Nece nama niko nikad ugoditi :kafa:

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 08 okt 2016, 23:21

I ja mislim da pitari financiraju forumase, da ovdje sve pisu sami pitari. Joj mozga :D

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 18 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []