Jos kad se uzme u obzir kako se vi prije pola godine prosli sa KarlovcemBosnier je napisao/la:MA najaci ocami !Virtu4l je napisao/la:Evo Cibalia osvojila neki turnir, pobijedili MV Croatiu i Karlovac. Izgleda da smo mi ipak prejaki.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
- Pitar Bosanska Otoka
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
FK SARAJEVO
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Tacno. I sad skontaj koliko smo jaci sad nego na polovini prosle sezone ..Pitar Bosanska Otoka je napisao/la:Jos kad se uzme u obzir kako se vi prije pola godine prosli sa KarlovcemBosnier je napisao/la:MA najaci ocami !Virtu4l je napisao/la:Evo Cibalia osvojila neki turnir, pobijedili MV Croatiu i Karlovac. Izgleda da smo mi ipak prejaki.
AMAR OSIM
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
Napredak je i više nego očigledan, zar ne?Pitar Bosanska Otoka je napisao/la:Jos kad se uzme u obzir kako se vi prije pola godine prosli sa Karlovcem
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
Meni je Lazo poslao poruku:" Brate nemoj da brines, veceras ce se videti ko je ko"
Sad sam rahat! 
stole nisi to valjda optimistican oko ekipe 
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Mislim da se mozemo ukljuciti u borbu za evropsku ligu ...Seyo_TM je napisao/la:stole nisi to valjda optimistican oko ekipe
AMAR OSIM
- Pitar Bosanska Otoka
- Kontakt:
Ispade da je Svicarska bolja od Spanije heheehehVirtu4l je napisao/la:Napredak je i više nego očigledan, zar ne?Pitar Bosanska Otoka je napisao/la:Jos kad se uzme u obzir kako se vi prije pola godine prosli sa Karlovcem
FK SARAJEVO
HAj vidjecemo ga vecerasdjale je napisao/la:Meni je Lazo poslao poruku:" Brate nemoj da brines, veceras ce se videti ko je ko"Sad sam rahat!
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
Što znači da trebamo proći HapoelStole iz Bora je napisao/la:Mislim da se mozemo ukljuciti u borbu za evropsku ligu ...
- Stole iz Bora
- Kontakt:
J.biga, ti si prvi krenuo sa tom "logikom" i spomenu Karlovac-Zeljo. Znaci sve sto dalje "ispadne" krenulo je od tebe ..Pitar Bosanska Otoka je napisao/la:Ispade da je Svicarska bolja od Spanije heheehehVirtu4l je napisao/la:Napredak je i više nego očigledan, zar ne?Pitar Bosanska Otoka je napisao/la:Jos kad se uzme u obzir kako se vi prije pola godine prosli sa Karlovcem
AMAR OSIM
Stole iz Bora je napisao/la:Mislim da se mozemo ukljuciti u borbu za evropsku ligu ...Seyo_TM je napisao/la:stole nisi to valjda optimistican oko ekipe
bice jako zanimljiva sezona...
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
Jao ubleha pitarskih, fol nam žele srecu sadPitar Bosanska Otoka je napisao/la:Komsije sretno veceras od srca.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Da ne bude da sam pisao kako cemo proci Hapoel, mislio sam na borbu u PL BiH u sezoni 2010/2011 i poziciju koja vodi u kvalifikacije za EL ..Virtu4l je napisao/la:Što znači da trebamo proći HapoelStole iz Bora je napisao/la:Mislim da se mozemo ukljuciti u borbu za evropsku ligu ...
Cak zanimljivija nego prosla. Borac, Celik, Sarajevo, Siroki, Zrinjski i Zeljo su ekipe izmedju kojih ce se voditi borba za mjesta koja vode u Evropu.Seyo_TM je napisao/la:bice jako zanimljiva sezona...
AMAR OSIM
K'o da Amara slušamStole iz Bora je napisao/la:Da ne bude da sam pisao kako cemo proci Hapoel, mislio sam na borbu u PL BiH u sezoni 2010/2011 i poziciju koja vodi u kvalifikacije za EL ..Virtu4l je napisao/la:Što znači da trebamo proći HapoelStole iz Bora je napisao/la:Mislim da se mozemo ukljuciti u borbu za evropsku ligu ...
Šta znaš ... sumnjiv je meni ovaj Stole.Stole iz Bora je napisao/la:K'o da Amara slušamVirtu4l je napisao/la:Da ne bude da sam pisao kako cemo proci Hapoel, mislio sam na borbu u PL BiH u sezoni 2010/2011 i poziciju koja vodi u kvalifikacije za EL ..Stole iz Bora je napisao/la:Mislim da se mozemo ukljuciti u borbu za evropsku ligu ...
1996
jos samo da vam javim da cemo igrati u bijelim dresovima, koji izgledaju fenomenalno po meni
za razliku od utakmice protiv cibalije, ovaj put ce biti imena igraca na dresu
za razliku od utakmice protiv cibalije, ovaj put ce biti imena igraca na dresu
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili.
- Pitar Bosanska Otoka
- Kontakt:
Napredak je i više nego očigledan, zar ne?[/quote]
Ispade da je Svicarska bolja od Spanije heheeheh[/quote]
J.biga, ti si prvi krenuo sa tom "logikom" i spomenu Karlovac-Zeljo. Znaci sve sto dalje "ispadne" krenulo je od tebe ..
[/quote]
Ma dobro sve malo zeze pred vasu takmu.
Ispade da je Svicarska bolja od Spanije heheeheh[/quote]
J.biga, ti si prvi krenuo sa tom "logikom" i spomenu Karlovac-Zeljo. Znaci sve sto dalje "ispadne" krenulo je od tebe ..
Ma dobro sve malo zeze pred vasu takmu.
FK SARAJEVO
Bice tesko napraviti nesto vise iskreno bio sam iznenadjen dobrom igrom protiv cibalie i nisam Zelju odavno gledao u onakvom izdanju na polusezoni kad se niko nije nadao ja sam sve redom ubjedjivao da cemo razvaljivati i jesmo znaci nisam pesimista po prirodi ali nadasve sam svjestan koliko je hapoel jaci od nas i koliko je prolaz u drugi krug daleko iskreno ne ocekujem previse ali ono sto hocu da vidim prje rezultata je srce na terenu i to je ono sto ceme zadovoljiti i sto ce biti moja sadisfakcija.
Posamtrajuci samo dovodjenje igraca moze se zaljuciti da mi u klubu i neocekujemo prolaz dalje sto ne znaci da se necemo boriti ko lavovi.
Jeste Camac Edis Mulalic radi sada sa Stilicem kao trener mladjih kategorija
Posamtrajuci samo dovodjenje igraca moze se zaljuciti da mi u klubu i neocekujemo prolaz dalje sto ne znaci da se necemo boriti ko lavovi.
Jeste Camac Edis Mulalic radi sada sa Stilicem kao trener mladjih kategorija
Zadnja izmjena: pile87, dana/u 13 jul 2010, 15:22, ukupno mijenjano 1 put.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
- Pitar Bosanska Otoka
- Kontakt:
Misli ti sta hoces ali ja znam sta sam rekao i stojim iza toga.Sretno jos jednomdrop je napisao/la:Jao ubleha pitarskih, fol nam žele srecu sadPitar Bosanska Otoka je napisao/la:Komsije sretno veceras od srca.![]()
![]()
FK SARAJEVO
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 21 gost.