2016/17 NBA Pre-season
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Re: 2016/17 NBA Off-season
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
Nije mi jasan ovoliki hype oko Utah.. Prošle sezone nisu ni PO uhvatili, a ove godine im većina predviđa top4 na Zapadu.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Ma kakav top 4 nema teoretske sanse 
Nece biti top4, ali ce se verovatno i sigurno ugurati u PO. Izuzetno talentovana ekipa koja ako ne bude kuburila sa povredama, ima izuzetnu dubinu i jako kvalitetan roster ove godine. Stasali su neki igraci poput Lylesa, dobijaju konacno krstenog pleja, iako je Mack bio dobar dodatak prosle godine, a i Joe ce biti izuzetan boost.
Mislim da je kljucno to da svi ocekuju da Hayward napravi break out sezonu,a i ja mislim da ce tako biti.
- IlCapitano
- Kontakt:
Zato što su im velike djelove sezone propustili Gobert i Favors i još gomila sitnih povreda. Igrali su praktički bez playa i ne baš kvalitetnom klupom.Lillard je napisao/la:Nije mi jasan ovoliki hype oko Utah.. Prošle sezone nisu ni PO uhvatili, a ove godine im većina predviđa top4 na Zapadu.
Sad imaju Hill, Hood, Hayward, Favors, Gobert u startnoj petorci i Exum, Iso Joe, Diaw, Brooks sa klupe. Odličan trener, vrhunska odbrana. Jedine jasno bolje ekipe od njih su GSW, LAC i SA. Oni su mi odmah 4., ako ih povrede zaobiđu, ali izgleda da neće opet.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
- Donnie Darko
- Kontakt:
Utah 7. u najboljem slučaju.
[Genessy] Bad news. Gordon Hayward suffered a dislocated and broken finger on his left hand. He's expected to miss six weeks, according to ****.
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Ako budu zdravi idu u top 5, Hill im je perfektno sjeo u roster,bas ono sto im je bilo potrebno,izuzetno kvalitetan 3 and D igrac,i jos ako Hoood i Gobert pokazu napredak top 5 sigurno (sa tendencijom penjanja jos)Donnie Darko je napisao/la:Utah 7. u najboljem slučaju.
Koja je milina bila gledati lika u Skenderiji na završnici KupaPuma je napisao/la:Heslip u Torontu igra. Ne mogu da vjerujem da je ovaj lik prosle godine bio zalutao u Igokeu.
Utah zavisi od Favorsa. Best case scenario peti rekao bih.

Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
pa normalno da su unbelievable kad su nelegalniKawhi je napisao/la:Utah zavisi od Favorsa. Best case scenario peti rekao bih.
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
Kaze @Epi da nisu.KK_Bosna je napisao/la:pa normalno da su unbelievable kad su nelegalniKawhi je napisao/la:Utah zavisi od Favorsa. Best case scenario peti rekao bih.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Kako mi je drago da ovakva sranja necu morat vise citat.Joakim Noah (sore left hamstring) & Derrick Rose will not be available for tonight's game versus @BrooklynNets
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Ovaj Chacho je nevjerovatan. Zbog njega, Sarica i Embiida sam gledao ove pripremne utakmice Phile, i moram priznati da me Sergio odusevio. Prva, protiv Bostona je bila kriticna, ali da to pripisemo nekoj adaptaciji, dok su ostale utakmice bile brutalne (mozda pretjerujem, ali su me ove asistencije, jednostavnost i uzivanje u igri, malo je reci, kupile). Totalna suprotnost svim Amerima, odlican dribling, kontrola lopte, asistencija i osjecaj za istu - pravo savrsenstvo, ali za razliku od njih ne gleda samo kako da on zavrsi akciju i sutira 10+ lopti. Moram priznati da sam mislio kako se nece snaci, prije svega da snagom/fizikom nece moci parirati, niti pratiti ritam u NBA, ali me itekako razuvjerio. Jesu u pitanju pripremne utakmice, ali je ocigledno da nece imati nekih vecih problema da se prilagodi svemu sto dolazi u NBA-u, te da ce itekako biti u stanju pokazati sta zna. Izgleda da ce me natjerati da zbog njih trojice pratim i Philu ove sezone..
Saric je imao priliku vidjeti ko je KING.
Federer17 je napisao/la:Ovaj Chacho je nevjerovatan. Zbog njega, Sarica i Embiida sam gledao ove pripremne utakmice Phile, i moram priznati da me Sergio odusevio. Prva, protiv Bostona je bila kriticna, ali da to pripisemo nekoj adaptaciji, dok su ostale utakmice bile brutalne (mozda pretjerujem, ali su me ove asistencije, jednostavnost i uzivanje u igri, malo je reci, kupile). Totalna suprotnost svim Amerima, odlican dribling, kontrola lopte, asistencija i osjecaj za istu - pravo savrsenstvo, ali za razliku od njih ne gleda samo kako da on zavrsi akciju i sutira 10+ lopti. Moram priznati da sam mislio kako se nece snaci, prije svega da snagom/fizikom nece moci parirati, niti pratiti ritam u NBA, ali me itekako razuvjerio. Jesu u pitanju pripremne utakmice, ali je ocigledno da nece imati nekih vecih problema da se prilagodi svemu sto dolazi u NBA-u, te da ce itekako biti u stanju pokazati sta zna. Izgleda da ce me natjerati da zbog njih trojice pratim i Philu ove sezone..![]()
Kako se nece snaci 5 sezona mu je u nba.
sad i ja nesto kontam to... cuj snaso se... dok je bio jos golobradi (bukvalnolumani je napisao/la:Federer17 je napisao/la:Ovaj Chacho je nevjerovatan. Zbog njega, Sarica i Embiida sam gledao ove pripremne utakmice Phile, i moram priznati da me Sergio odusevio. Prva, protiv Bostona je bila kriticna, ali da to pripisemo nekoj adaptaciji, dok su ostale utakmice bile brutalne (mozda pretjerujem, ali su me ove asistencije, jednostavnost i uzivanje u igri, malo je reci, kupile). Totalna suprotnost svim Amerima, odlican dribling, kontrola lopte, asistencija i osjecaj za istu - pravo savrsenstvo, ali za razliku od njih ne gleda samo kako da on zavrsi akciju i sutira 10+ lopti. Moram priznati da sam mislio kako se nece snaci, prije svega da snagom/fizikom nece moci parirati, niti pratiti ritam u NBA, ali me itekako razuvjerio. Jesu u pitanju pripremne utakmice, ali je ocigledno da nece imati nekih vecih problema da se prilagodi svemu sto dolazi u NBA-u, te da ce itekako biti u stanju pokazati sta zna. Izgleda da ce me natjerati da zbog njih trojice pratim i Philu ove sezone..![]()
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
- Donnie Darko
- Kontakt:
Prva koja se računa. Because reasonslumani je napisao/la:Federer17 je napisao/la:Ovaj Chacho je nevjerovatan. Zbog njega, Sarica i Embiida sam gledao ove pripremne utakmice Phile, i moram priznati da me Sergio odusevio. Prva, protiv Bostona je bila kriticna, ali da to pripisemo nekoj adaptaciji, dok su ostale utakmice bile brutalne (mozda pretjerujem, ali su me ove asistencije, jednostavnost i uzivanje u igri, malo je reci, kupile). Totalna suprotnost svim Amerima, odlican dribling, kontrola lopte, asistencija i osjecaj za istu - pravo savrsenstvo, ali za razliku od njih ne gleda samo kako da on zavrsi akciju i sutira 10+ lopti. Moram priznati da sam mislio kako se nece snaci, prije svega da snagom/fizikom nece moci parirati, niti pratiti ritam u NBA, ali me itekako razuvjerio. Jesu u pitanju pripremne utakmice, ali je ocigledno da nece imati nekih vecih problema da se prilagodi svemu sto dolazi u NBA-u, te da ce itekako biti u stanju pokazati sta zna. Izgleda da ce me natjerati da zbog njih trojice pratim i Philu ove sezone..![]()
Sve znam, ali je ipak od toga proslo 6-7 godina, a i njemu je 30. Pricalo se po povratku svasta nesto, kako snagom nije mogao parirati i slicne price, ali evo covjek i u 40im pokazuje da se moze nositi s tim izazovima, i vise nego dobro. Meni je on nevjerovatan igrac, iako nikako nisam ljubitelj spanskih kosarkasa, on mi je jedan od drazih Evropljana.lumani je napisao/la:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.