FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
-
mohikanac123
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Uopste se ne slazem vezano za legende. Niko njima ni sad ne brani da skrecu paznju na ocite greske samo sto je njihov uticaj mali ili nikakav. Mi kao klub nikad nismo razumjeli funkciju administracije u savezu. Pa vezano s tim nikad nismo bili u stanju za 90+ godina koliko trajemo imati svog operativca koji ce stititi nas.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
jesi ti kad cuo za nijaza brkovica?mohikanac123 je napisao/la:Uopste se ne slazem vezano za legende. Niko njima ni sad ne brani da skrecu paznju na ocite greske samo sto je njihov uticaj mali ili nikakav. Mi kao klub nikad nismo razumjeli funkciju administracije u savezu. Pa vezano s tim nikad nismo bili u stanju za 90+ godina koliko trajemo imati svog operativca koji ce stititi nas.
ne moram navijati za f.k. sarajevo da bih mogao reci da sam sarajlija
- Hrasno1921
- Kontakt:
Nove fotografije igraca na zvanicnoj, uz to za svakog igraca opsirnija biografija ...

1921'
U gradu Saraj'vu sve ima svoju pricu, i u Sara'jvu nista nije slucajno !
- Hrasno1921
- Kontakt:
Pogledaj malo bolje
1921'
Na ovoj zajednickoj mislim ne mogu da ga uocim haha
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- Hrasno1921
- Kontakt:
pa slikano prije vracanja Bogija 
1921'
Ma hajd nije bitno uglavnom lijepo su ispali 
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Uze mi riječ iz usta. Dok je Nijaz bio u savezu racku nam je iko mogo išta.Drhtali i Salem i Merdan, a ovih tenutnih miševa tipa Pilava i Ibre Hasanbegovića nije niti bilo. Sudije mu pushile na svakom koraku...na žalost znamo ko ga je otjerao iz saveza....starigrad je napisao/la:jesi ti kad cuo za nijaza brkovica?mohikanac123 je napisao/la:Uopste se ne slazem vezano za legende. Niko njima ni sad ne brani da skrecu paznju na ocite greske samo sto je njihov uticaj mali ili nikakav. Mi kao klub nikad nismo razumjeli funkciju administracije u savezu. Pa vezano s tim nikad nismo bili u stanju za 90+ godina koliko trajemo imati svog operativca koji ce stititi nas.
http://skolski.ba/ovo-su-pobjednici-nag ... upe/56568/
Ma ovo je porodica...tradicija....cijelo stoljeće....i još jedno aBd...VOLIM TE ŽELJOOOOO
Ma ovo je porodica...tradicija....cijelo stoljeće....i još jedno aBd...VOLIM TE ŽELJOOOOO
- Neandertalac
- Kontakt:
Monci je napisao/la:http://skolski.ba/ovo-su-pobjednici-nag ... upe/56568/
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
- plavousrcu
- Kontakt:
Treba pohvaliti uradjeno na stranici vezano za ekipu. Sinoc sam kritikovao jer smo ispali amateri, ovo je odlicno.
- Neandertalac
- Kontakt:
A sve se ne prate forumiplavousrcu je napisao/la:Treba pohvaliti uradjeno na stranici vezano za ekipu. Sinoc sam kritikovao jer smo ispali amateri, ovo je odlicno.
Pardon, oprostite na neuljudnosti. Pridruzujem se pohvalama.
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
-
mohikanac123
- Kontakt:
Onog Nijaza zbog kojeg su nas sudije 3-4 godine unistavalestarigrad je napisao/la:jesi ti kad cuo za nijaza brkovica?mohikanac123 je napisao/la:Uopste se ne slazem vezano za legende. Niko njima ni sad ne brani da skrecu paznju na ocite greske samo sto je njihov uticaj mali ili nikakav. Mi kao klub nikad nismo razumjeli funkciju administracije u savezu. Pa vezano s tim nikad nismo bili u stanju za 90+ godina koliko trajemo imati svog operativca koji ce stititi nas.
Amar Osim gospodar familije !
amar je donio trofeje i svaka mu cast na tome. ali, nemojmo nastavljati sa pljuvanjem ljudi koji sada nisu tu, a dali su mnogo ucesca u rezultatima i trofejima. pogotovo, ako za to nema argumenata, nego, onako, radi reda. dok je nijaz bio u Zelji, bili smo zasticeni kao polarni medvjedi. sto se tice "zakuhavanja" sa savezom i sudijskom organizacijom, ne bih o tome. neke stvari nisu za foruma, jer ce na povrsinu izaci price kojim se dusmani nasladjuju. ni nase, kao ni nicije maslo iz ove lige, nije za Ramazana.mohikanac123 je napisao/la:Onog Nijaza zbog kojeg su nas sudije 3-4 godine unistavalestarigrad je napisao/la:jesi ti kad cuo za nijaza brkovica?mohikanac123 je napisao/la:Uopste se ne slazem vezano za legende. Niko njima ni sad ne brani da skrecu paznju na ocite greske samo sto je njihov uticaj mali ili nikakav. Mi kao klub nikad nismo razumjeli funkciju administracije u savezu. Pa vezano s tim nikad nismo bili u stanju za 90+ godina koliko trajemo imati svog operativca koji ce stititi nas.
Amar Osim gospodar familije !
ima ona, stara, narodna: "Kako sijes, tako zanjes!"
ne moram navijati za f.k. sarajevo da bih mogao reci da sam sarajlija
- Hrasno1921
- Kontakt:
Ti si to najbolje opisao i to je sustina i bit cijele price,ali mi kao i komplet drustvo patimo od toga da u datom momentu sve strukture ne prate jedna drugu, tako nam je u firmama,kompanijama, ustanovama i svemu ostalom, pa tako kada smo imali Nijaza za sekretera i Amara za trenera tadasnja uprava nije to sve pratila kako rezultatski,organizacijski tako ni finansijski, sada kada nemamo ni jednog ni drugog imamo upravu koja donekle nesto radi i trudi se,govorim o onom ne sportskom segmentu da se razumijemo, i to nam je bila i ostala najveca boljka ali i problem.TikTak je napisao/la:Uz Nijaza smo imali nesto o cemu danas samo mozemo sanjati. Uticaj u Savezu, a sudije su se bojale protiv nas suditi. To nam je bilo dovoljno jer smo imali najboljeg trenera drzave i najbolju ekipu. Nama pomoc nije bila potrebna od sudija i nismo je imali, ali nam je bilo potrebno da nas ne kradu i nisu nas krali.
1921'
- Neandertalac
- Kontakt:
Najvecima se uvijek navlacilo, navlaci, i navlacit ce. Tu svaka diskusija treba stati. Jedna Barca cijih 70% utakmica u sezoni minimalno pogledam da najmanje 20 neregularnih golova u sezoni sto iz cistih ofsajda sto iz nepostojecih penala. O situacijama gdje su im protivnici zakinuti, sitnim odlukama u nihovu korist, kartonima, gledanju kroz prste itd ne vrijedi ni pričati, ima ih na stotine. Nekada su to male greske a nekada one kardinalne, ofirne. Jednostavno u situaciji kada je npr linijski sudija nesigiran koju odluku donijeti on sudi u korist Barce. Doduse zbog jakog lobija ostalih klubova, posebno Reala znaju biti i osteceni. Ali neminovno je da ima favoriziranja u velikoj mjeri.
Slicnu `pomoc` imaju svi veliki klubovi u svim europskim ligama. Zakon veceg i jaceg, prosto ko pasulj.
Uvale se ljudi stotinu miliona samo u pojacanja i da ih sudije handre. Pa nisu naivni, stite svoje interese. Iza tih zakulisanih radnji stoji jedna velika masinerija, lobiji, utjecaji, interesi. Biznis.
Utakmica protiv Celika prosle sezone. Mi posteni, moralni, samo zeleni teren. Extra. Minus pola miliona od europe uz jos desetine pratecih negativnih posljedica. Svi oni koji kazu kako je to ispravan put i kako ne treba `zavrsavati` mimo terena nista, neka razmisle o sljedem;
Kada bi imali svoju firmu i za podmazivanje nekog lika na tenderu morali izdvojiti deset milja a u slucaju prolaska na istom zaradu od pola miliona, sta bi u toj situaciji uradili?
Vjerujem da 99% nas ne bi imalo apsolutno nikakvu dilemu.
Ovako mi posteni u jednoj od najkorumpiranijih drzava na svijetu, isto tako je u sportu a za konacni rezultat imamo redovno izivljavanje raznoraznih debila zbog ko zna vise kojih razloga i cijih interesa.
Primamo ga s guza bez lubrikanata a jos nam usi zavrcu.
A najveci i najtrofejni, nema logike zar ne...
Slicnu `pomoc` imaju svi veliki klubovi u svim europskim ligama. Zakon veceg i jaceg, prosto ko pasulj.
Uvale se ljudi stotinu miliona samo u pojacanja i da ih sudije handre. Pa nisu naivni, stite svoje interese. Iza tih zakulisanih radnji stoji jedna velika masinerija, lobiji, utjecaji, interesi. Biznis.
Utakmica protiv Celika prosle sezone. Mi posteni, moralni, samo zeleni teren. Extra. Minus pola miliona od europe uz jos desetine pratecih negativnih posljedica. Svi oni koji kazu kako je to ispravan put i kako ne treba `zavrsavati` mimo terena nista, neka razmisle o sljedem;
Kada bi imali svoju firmu i za podmazivanje nekog lika na tenderu morali izdvojiti deset milja a u slucaju prolaska na istom zaradu od pola miliona, sta bi u toj situaciji uradili?
Vjerujem da 99% nas ne bi imalo apsolutno nikakvu dilemu.
Ovako mi posteni u jednoj od najkorumpiranijih drzava na svijetu, isto tako je u sportu a za konacni rezultat imamo redovno izivljavanje raznoraznih debila zbog ko zna vise kojih razloga i cijih interesa.
Primamo ga s guza bez lubrikanata a jos nam usi zavrcu.
A najveci i najtrofejni, nema logike zar ne...
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Jos malo pa ce pocet gradnja istoka
Tan Dragon!
TikTak je moj brat!
Otisao je Kusturica nastala je tuga, mnogi zale za njim jer plate nema.
Nakon govora gospodina Misimovica placenici su se povukli...
TikTak je moj brat!
Otisao je Kusturica nastala je tuga, mnogi zale za njim jer plate nema.
Nakon govora gospodina Misimovica placenici su se povukli...
- Hrasno1921
- Kontakt:
Evo Svedjani se ibrete kako to da smo raskinuli ugovor sa Halvadzicem, uzimajuci u obzir da je jedan od najtalentovanijih juniora u Svedskoj koji je odigrao preko 40.utakmica za mlade reprezentacije Svedske, i uz to nakon svega odlucio da u buducnosti nastupa za BIH ...
I haj ti budi pametan ...

I haj ti budi pametan ...
1921'
ko mu je kriv, nikad nista ni na treningu nije pokazoHrasno1921 je napisao/la:Evo Svedjani se ibrete kako to da smo raskinuli ugovor sa Halvadzicem, uzimajuci u obzir da je jedan od najtalentovanijih juniora u Svedskoj koji je odigrao preko 40.utakmica za mlade reprezentacije Svedske, i uz to nakon svega odlucio da u buducnosti nastupa za BIH ...
I haj ti budi pametan ...![]()
![]()
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Trenutno korisnika/ca: bosnas_, bvsic, Cwirek, DoktorXabaras i 20 gostiju.