FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
Do koje god. Blagojevic ima ugovor ? I on je zlata vrijedan...
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Ja mislim 2018.LjoZee je napisao/la:Do koje god. Blagojevic ima ugovor ? I on je zlata vrijedan...
Tan Dragon!
TikTak je moj brat!
Otisao je Kusturica nastala je tuga, mnogi zale za njim jer plate nema.
Nakon govora gospodina Misimovica placenici su se povukli...
TikTak je moj brat!
z1921 je napisao/la:Ja mislim 2018.LjoZee je napisao/la:Do koje god. Blagojevic ima ugovor ? I on je zlata vrijedan...
Aaa on je vec jednom produzavao koliko se sjecam... dobar igrac
- Neandertalac
- Kontakt:
Do 30.06.2018.LjoZee je napisao/la:Do koje god. Blagojevic ima ugovor ? I on je zlata vrijedan...
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
- amazon
- Kontakt:
Najbitnije produziti ugovor s Kosoricem i Kjosevskim jer njih mozemo prodati za nesto vise love nego ostale.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
Zar nije Kosoric trebao otici ovo ljeto ? Meni zao sto smo i Djelmica izgubili i on je bio jako dobar igrac
Petrovic trazi golmana, lijevog beka i stopera.
Tan Dragon!
TikTak je moj brat!
TikTak je moj brat!
Znaci ili Fejzic ili onaj drugi golman nas napustaju. Ne vjerujem da ce Vedrana prekriziti.
- Neandertalac
- Kontakt:
Trenutno je Stevanovic prioritet. Jos jednom, dati momku bjanko i neka parafira.LjoZee je napisao/la:Znaci ili Fejzic ili onaj drugi golman nas napustaju. Ne vjerujem da ce Vedrana prekriziti.
Istina da je Slavko vec izrazio zelju za tri igraca, imenom, ali sva tri su pod ugovorima u svojim klubovima. Opet bolje dovesti igrace koji cine okosnice u svojim klubovima, nemaju mentalne sklopove primata sa Downovim sindromom ili povrede koje stavljaju pod upitnik njihovo bavljenje fubalom.
Kjosevski
Memija Kosoric Boccacini Stevanovic
Markovic Blagojevic Ugljesa
Miro Lendric Krizman
Zgazite ih!
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Tako je,samo da hoce Stevanovic potpis ostaviti. Sto se tice ta 3 igraca bolje ih i kupiti ako je klub u mogucnosti nego dovesti slucajeve tipa Husic,Bevab itd.
A za sastav mislim da nece Memija poceti jer je sa reprezentacijom pa ce ga mozda staviti ovu tekmu na klupu.
A za sastav mislim da nece Memija poceti jer je sa reprezentacijom pa ce ga mozda staviti ovu tekmu na klupu.
- plavousrcu
- Kontakt:
Nekako mi je ovaj sastav previse ocekivan. Mislim da ce Slavko iznenaditi Calu. I takve stvari u derbijima mogu igrati vaznu ulogu.Neandertalac je napisao/la:Trenutno je Stevanovic prioritet. Jos jednom, dati momku bjanko i neka parafira.LjoZee je napisao/la:Znaci ili Fejzic ili onaj drugi golman nas napustaju. Ne vjerujem da ce Vedrana prekriziti.
Istina da je Slavko vec izrazio zelju za tri igraca, imenom, ali sva tri su pod ugovorima u svojim klubovima. Opet bolje dovesti igrace koji cine okosnice u svojim klubovima, nemaju mentalne sklopove primata sa Downovim sindromom ili povrede koje stavljaju pod upitnik njihovo bavljenje fubalom.
Kjosevski
Memija Kosoric Boccacini Stevanovic
Markovic Blagojevic Ugljesa
Miro Lendric Krizman
Zgazite ih!
- Thetraphak1921
- Kontakt:
Cuj sastav previse ocekivan.. Ekipa koja pobjeđuje te pruza dobre partije se ne treba mijenjati. Sem toga, kad bi mi nastojali svakog iznenadit, nikad prvih jedanaest ne bi uigrali.
Kad aBd Miro potpiše novi ugovor ja bi mu kapitensku traku dao odmah. Zašto? Rijetko viđena skromnost i korektnost kod ovog momka. Timski igrač. Najangažaovaniji, i najveći profesionalac od svih. Najveću karijeru napravio od trenutnih igrača Želje, sigurno najviše zaradio u karijeri, ali iz dana u dan, iz treninga u trening se dokazuje, želi više, želi uspjeh, daje maksimum. Na žalost više i od igrača koji su u Želji prošli sve kategorije, i tu su i po 10 godina neki.
Sve to stoji sto si napisao, samo to nisu karakteristike za kapitena. Miro je miran igrac koji izgara za ekipu, dok kapiten treba biti vodja, neko ko je glasan kad treba biti, da podrzi svoje igrace kad je potrebno. Miro je odlican igrac i odlican momak, ali ga ne vidim kao kapitena.Monci je napisao/la:Kad aBd Miro potpiše novi ugovor ja bi mu kapitensku traku dao odmah. Zašto? Rijetko viđena skromnost i korektnost kod ovog momka. Timski igrač. Najangažaovaniji, i najveći profesionalac od svih. Najveću karijeru napravio od trenutnih igrača Želje, sigurno najviše zaradio u karijeri, ali iz dana u dan, iz treninga u trening se dokazuje, želi više, želi uspjeh, daje maksimum. Na žalost više i od igrača koji su u Želji prošli sve kategorije, i tu su i po 10 godina neki.
- Hrasno1921
- Kontakt:
I ja mislim da je sastav previse providan, napravit ce Slavko neku zvrcku u taktici i formaciji, uzimajuci u obzir sta zadnjih par dana treniraju i uigravaju, mislim da cemo gledati jednog cvrstog, kompaktnog i jakog Zelju u duelima sa promjenama u formaciji tokom utakmice.
Sjetim se negdje bas u ovo doba pocetkom radne sedmice, negdje pet - sest dana pred derbi, nas kao srednjoskloce hvatala je euforija i ludilo zbog derbija, vjerujem da je i danas tako, ali me nebi ni cudilo da nije, uzimajuci u obzir u kakvom vremenu zivimo.
Zadnji srednjoskolski staz u fudbalskoj sezoni 1991.-1992, derbi na Grbavici 09. Oktobar 1991. jucer tacno 25.godina ...
I ako smo cijelo vrijeme bili bolji te imali stativu Velica na kraju zavrsi 0:0, taj derbi ce mi ostati u sjecanju po mojoj prvoj "akciji" skidanja salova komsijama, pa tako naletim na izvjesnog Bogdana sa Skenderije, navijaca Sarajeva kojem uzmem sal kod slasticarne Jadranka i koji me je ganjao sve od slasticarne pa do Ajfelovog mosta, oni se u medjuvremenu grupisali a mi nagrabusili, srecom nije me sustigao, u ratu cujem da je fora u vojnoj policiji VRS na Grbavici bio, i tako njegov sal bio kod mene sve do prije par godina, a on ko cetalj zijani glavu pred kraj rata negdje kod Tarcina ...
Sa druge strane to je ujedno skoro pa zadnja utakmica da smo odigrali u pravom takmicarskom ritmu jer poslije toga je dosao strajk prvotimaca te su nam juniori igrali, a zatim je i sve stalo zbog rata ...
Sjetim se negdje bas u ovo doba pocetkom radne sedmice, negdje pet - sest dana pred derbi, nas kao srednjoskloce hvatala je euforija i ludilo zbog derbija, vjerujem da je i danas tako, ali me nebi ni cudilo da nije, uzimajuci u obzir u kakvom vremenu zivimo.
Zadnji srednjoskolski staz u fudbalskoj sezoni 1991.-1992, derbi na Grbavici 09. Oktobar 1991. jucer tacno 25.godina ...
I ako smo cijelo vrijeme bili bolji te imali stativu Velica na kraju zavrsi 0:0, taj derbi ce mi ostati u sjecanju po mojoj prvoj "akciji" skidanja salova komsijama, pa tako naletim na izvjesnog Bogdana sa Skenderije, navijaca Sarajeva kojem uzmem sal kod slasticarne Jadranka i koji me je ganjao sve od slasticarne pa do Ajfelovog mosta, oni se u medjuvremenu grupisali a mi nagrabusili, srecom nije me sustigao, u ratu cujem da je fora u vojnoj policiji VRS na Grbavici bio, i tako njegov sal bio kod mene sve do prije par godina, a on ko cetalj zijani glavu pred kraj rata negdje kod Tarcina ...
Sa druge strane to je ujedno skoro pa zadnja utakmica da smo odigrali u pravom takmicarskom ritmu jer poslije toga je dosao strajk prvotimaca te su nam juniori igrali, a zatim je i sve stalo zbog rata ...
1921'
U gradu Saraj'vu sve ima svoju pricu, i u Sara'jvu nista nije slucajno !
U gradu Saraj'vu sve ima svoju pricu, i u Sara'jvu nista nije slucajno !
- Neandertalac
- Kontakt:
TikTak je napisao/la:Dobar igrac za nase uslove, uz Miroslava nas najbolji igrac. Bojim se da igraci njegovog tipa nisu na cijeni, tesko ih je prodati. Vezni fudbaler ciji se ucinak ne vidi, mislim na statistiku, golove i asistencije. Takav tip igraca i ako se bude nekad prodavao neke vece pare se nece moci uzeti.Neandertalac je napisao/la:Do 30.06.2018.LjoZee je napisao/la:Do koje god. Blagojevic ima ugovor ? I on je zlata vrijedan...
Cini ti se jarane, evo da pojasnim.
Bajic milon Turska, a pogotovo Amir, takodje milionce i opet Turska. Citiram;
Menageri su zlo!_ Joj Zubana, prodao bi igraca u Tunguziju da uzme procenat_Vrijedi min pet miliona, ovo je sramota!_Ako Amir ode u Tursku **** i njega i Hadisa iz kluba za sva vremena. Mrš u **** materinu tursku svii_
Nije do uprave . Ponudjen mu je bio novi ugovor koji nije potpisan ..Roditelji i menadžer vidjeli priliku za novcem_
Steta zbog njega, ispasta zbog pohlepnog menadzera_
J.ebat će ga menadzer za sva vremena_ Ljudi moji meni je jos muka. MA MRS I HADIS I TURCI I SVE! _ Nadam se da ce neko Zubanu zabraniti vise da prismrdi klubu...a njegove ihrace **** sto salje od zelje...ja ne mogu vkerovati da frajer radi protiv zelje...**** mu konjaspor i cijela turska mater_ Zuban i te kako smrdi.. Da ne smrdi Amir bi potpisao novi ugovor i mi bi za godinu mogli za njega uzeti duple pare ako ne i više.. Uhljebio svoje guzove, libo njega za Željom_ itd itd...
Odmah da naglasim da je bilo dosta raje koja je razmisljala svojom glavom u okvirima realnosti.
Kasnije se ovo pretvorilo u opstu hajku na Zubana kao neaposobnog i menagera koji jedino u Tursku moze igraca prodati koji vrijedi pet a on ga da za jedan mill.
Znaci imamo jako veliki broj sposobnih ljudi sa jakim vezama u ligama petice i ocekujem da cemo u buducnosti nase igrace gledati u top ligama. Blagojevic je dobar igrac, vjerovatno za neka dva miliona bar u Keln.
Buducnost je jako svijetla.
I za kraj, kao sto jedan moj drug kaze; ako Zuban toliko voli Zelju zasto je uzeo procenat?
Nije ni uzeo haveru, izvarali ga ovi nasi postenjakovici....
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
- plavousrcu
- Kontakt:
To su idioti, ko god razmislja na nacin koji si opisao je idiot. Mi smo interesantni ozbiljnim ligama i klubovima isto kao sto im je interesantna i crnogorska liga. Turska je plafon i oni mogu najvise platiti. Kad je neki nas igrac otisao u Ligu petice i za koliko novca. Transferi u Lige petice iz nase lige izumrli ko dinosaurosi.
- Neandertalac
- Kontakt:
Da vidimo i kako je pljuvac govorio;
2 juni 2015.
Post postao Neandertalac;
To sto nisam naivan i pricam otvoreno ne znaci da sam negativan ili depresivan. Ja vam kazem kako jeste i niko sretniji od mene da me za mjesec svi na forumu popljujete i kazete kako nisam bio u pravu, ali su male sanse da se to desi jer znam kakvo je stanje. Drugi nam odmicu u svim segmentima pred sezonu gdje ispada sest klubova i koja ce biti krkljanac. Kod nas samo planiraju a nista konkretno. Jedina vadiona nam je eventualna prodaja Dzeke, a ovi investitori i ulagaci, zaboravite, mogu samo pokupiti kajmak od ove mladosti koju imamo. Ublehe...
1 jun 2015
Nisu radikalne drug i nisu bas tako negativne. Ja sud donosim na osnovu uradjenog, i strasno sam nepovjerljiv jer ne bih zelio da kao klub gubimo vrijeme sa nekim ko nije dorastao izazovu. Ima tu naravno pozitvnih stvari i njih svi isticu ali ima i negativnih o kojima svi sute. Kazem naredni mjesec ce pokazati puno toga i kako rekoh ja bi volio da grijesim radi sviju nas. Eto recimo ako pocbe gradnja istoka to je pomak i veliki korak naprijed, valjda ce uspjeti. A rezovi su uvijek bolni to stoji, slazem se, al npr neki od legendi moraju imati vise postovanja pogotovu jer su utkani u nasu istoriju.
4 maj 2015
Opet Neandertalac;
Ja kada sam pisao kakvi se pritisci vrse na igrace, niste mi vjerovali. Neke stvari jednostavno ne smiju u javnost, ali su sramotne u najmanju ruku. Par njih iz uprave idu iz greske u gresku, obezobrazili su se pravo.
Sreca pa nas djeca rezultatima pokrivaju! Podrzimo ih!
2 jun 2015
Za ove koji tvrde da pretjerujem. Pitanje. Ima li ikakve odgovornosti ili bar objasnjenja zasto je Zeljo na Tomicu izgubio nekih 250 milja km? Plus, izgubili igraca koji je na svojoj poziciji jedan od boljih u ligi. Ako se sjecate ja sam prvi rekao kada se to desilo pisaj ga, neka igraju djeca i iz razloga sto nisam zelio talasati, ali ustina je da su nas nasi kostali tog novca jer nisu zeljeli uplatiti Tomicu simbolican iznos na ruke u odnosu na ono sto mu dodjemo. Ovo dajem kao primjer sposobnosti, jer bi nam taj novac itekako dobro dosao. Dalje. Dobili smo nekog novca od ljudi koji su tu sada a koji se vodi kao pozajmica. Niko ne zna koliko i kako ce se vratiti. Eh sad sve he papirima kako rece fcz@ kojeg cijenim kao upucenig, realnog, umjerenog forumasa, zna on to, ali ne zelm da nakon iduce sezone udjemo u dubiozu da smo duzni nekome ko u klub zasad nije donio ni marku, osim pozajmica naravno. Nadam se da shvatate zasto ovo govorim, i da je moja ljubav prema klubu neupitna, radi ovih sto me prozivaju.
16 jun 2015
Neandertalac
Laz je ovo za Stanica. Cisto istine radi momka zovnuli i na kapiji mu rekli da ne racunaju na njega! Nakon tolike pauze koji bi to igrac trazio dupla primanja? Fuj kako se plasiraju lazi za tako trofejnog igraca, koji bi i ovakav rovit bio duplo bolji i korisniji od Livaje i Diate. Al 100%
25 juni 2015
Virtu+ Neandertalac
Virtu4l je napisao/la:
Već odavno ne možeš uputiti kritiku da te par vojnika ne napadne i izvrne ono što si napisao, uz obaveznu doskočicu 'javi se u klub ako misliš da možeš bolje'.
A posebna priča su čaršijski šupljaci koji se provlače kao insajderske informacije.
Ma smijesno majke mi, cak zalosno. Jos ce se sutra busati u prsa afirmacijom mladih igraca koji su sve do jednog potpisali dok je Amar bio tu.
A kako su krenuli sa omladinskim vrlo brzo ce ga srozati na amaterski nivo.
Ali suti, ako ti se ne svidja idi navijaj za drugi klub. Kako retardirana izjava.
Imam vise Zeljinih utakmica nego sto su pojedini na tv-u ukupno pogledali.
O clanskim, ulaznicama, rekvizitima, godisnjim itd mi bezveze i naglabati...
Tim jeste solidan, ali fali tu jos za ozbiljniji iskorak. Pojacanja pokazuju ambicije, a mi ih i nemamo previse. Sramotno za klub naseg renomea!
Janje;
Neandertalac
Post21 jul 2015, 20:00
Bilo je nekih opcija da se radi vec ove god ali zbog razmoraznih stvari je prolongirano. Bolje rec, razmisljanja.
Sanjam taj dan kada ce se evropska tekma igrati na Grbavici i svaki korak u tom pravcu je ogroman.
Toliko.
Neandertalac
Post20 jul 2015, 16:01
bagrcavi je napisao/la:
Ti reče pred Mađare da će biti objavljeno.
Da, tako nesto. Takodje sam rekao da ne odlucujem ja nego osobe koje rade na 'janjetu'.
Ima tu puno faktora koji direktno uticu na sve vezano za tu temu. Kada bude zvanicno shvatices.
Ima tu jos ali u sustini tako je, ovo je samo sa samog pocetka. A fino sam vam govorio, pamet u glavu ne vjerujte svemu sto se plasira na forumu. Isto tako i sada, nemojte idealizirati sve sto vam se servira, razmisljajte, imate hronoloski kako se sve desavalo, sta se pricalo, obecavalo i sta se desilo. Dajte podrsku klubu a ne ljudima, klub podrzite i kada mu lose ide, ljude ako rade dobro hvalite, ako cine greske kudite, jer na kraju sve eventualne posljedice snosit ce klub i mi navijaci. Nemojte se izmedju sebe svadjati svaki put kada nam bace kost. Ne treba smjenjivati, skidati glave ali ne treba biti ni ovca pa svaki put kada nam se pokusaju prodat muda pod bubrege treba reagovati, jasno i glasno reci; ne smije se to raditi! Niko! Takodje, imaju i postovi saptaca pomocu cije price su neke lose stvari prosle ispod radara a ti su u isto vrijeme vršili hajku na ljude koji samo razumno pokusavali ukazat da im se nesto ne svidja, ne zbog sebe, vec zbog kluba. Procitajte da vam se ne bi servirao spin kako sam ja egoista zeljan paznje, kako pisem zbog sebe a ne zbog kluba! Jasno se vidi kroz postove kako je sve napisano samo u svrhu dobrobiti kluba! Pisaj mene, ja sam nebitan...
Fino procitajte, sve zajedno pa nakon toga samo boldirano da vam se dodatno razjasni.
Zeljeznicar za zivot cijeli!!!
2 juni 2015.
To sto nisam naivan i pricam otvoreno ne znaci da sam negativan ili depresivan. Ja vam kazem kako jeste i niko sretniji od mene da me za mjesec svi na forumu popljujete i kazete kako nisam bio u pravu, ali su male sanse da se to desi jer znam kakvo je stanje. Drugi nam odmicu u svim segmentima pred sezonu gdje ispada sest klubova i koja ce biti krkljanac. Kod nas samo planiraju a nista konkretno. Jedina vadiona nam je eventualna prodaja Dzeke, a ovi investitori i ulagaci, zaboravite, mogu samo pokupiti kajmak od ove mladosti koju imamo. Ublehe...
1 jun 2015
Nisu radikalne drug i nisu bas tako negativne. Ja sud donosim na osnovu uradjenog, i strasno sam nepovjerljiv jer ne bih zelio da kao klub gubimo vrijeme sa nekim ko nije dorastao izazovu. Ima tu naravno pozitvnih stvari i njih svi isticu ali ima i negativnih o kojima svi sute. Kazem naredni mjesec ce pokazati puno toga i kako rekoh ja bi volio da grijesim radi sviju nas. Eto recimo ako pocbe gradnja istoka to je pomak i veliki korak naprijed, valjda ce uspjeti. A rezovi su uvijek bolni to stoji, slazem se, al npr neki od legendi moraju imati vise postovanja pogotovu jer su utkani u nasu istoriju.
4 maj 2015
Opet Neandertalac;
Ja kada sam pisao kakvi se pritisci vrse na igrace, niste mi vjerovali. Neke stvari jednostavno ne smiju u javnost, ali su sramotne u najmanju ruku. Par njih iz uprave idu iz greske u gresku, obezobrazili su se pravo.
2 jun 2015
Za ove koji tvrde da pretjerujem. Pitanje. Ima li ikakve odgovornosti ili bar objasnjenja zasto je Zeljo na Tomicu izgubio nekih 250 milja km? Plus, izgubili igraca koji je na svojoj poziciji jedan od boljih u ligi. Ako se sjecate ja sam prvi rekao kada se to desilo pisaj ga, neka igraju djeca i iz razloga sto nisam zelio talasati, ali ustina je da su nas nasi kostali tog novca jer nisu zeljeli uplatiti Tomicu simbolican iznos na ruke u odnosu na ono sto mu dodjemo. Ovo dajem kao primjer sposobnosti, jer bi nam taj novac itekako dobro dosao. Dalje. Dobili smo nekog novca od ljudi koji su tu sada a koji se vodi kao pozajmica. Niko ne zna koliko i kako ce se vratiti. Eh sad sve he papirima kako rece fcz@ kojeg cijenim kao upucenig, realnog, umjerenog forumasa, zna on to, ali ne zelm da nakon iduce sezone udjemo u dubiozu da smo duzni nekome ko u klub zasad nije donio ni marku, osim pozajmica naravno. Nadam se da shvatate zasto ovo govorim, i da je moja ljubav prema klubu neupitna, radi ovih sto me prozivaju.
16 jun 2015
Neandertalac
Laz je ovo za Stanica. Cisto istine radi momka zovnuli i na kapiji mu rekli da ne racunaju na njega! Nakon tolike pauze koji bi to igrac trazio dupla primanja? Fuj kako se plasiraju lazi za tako trofejnog igraca, koji bi i ovakav rovit bio duplo bolji i korisniji od Livaje i Diate. Al 100%
25 juni 2015
Virtu+ Neandertalac
Virtu4l je napisao/la:
Već odavno ne možeš uputiti kritiku da te par vojnika ne napadne i izvrne ono što si napisao, uz obaveznu doskočicu 'javi se u klub ako misliš da možeš bolje'.
A posebna priča su čaršijski šupljaci koji se provlače kao insajderske informacije.
Ma smijesno majke mi, cak zalosno. Jos ce se sutra busati u prsa afirmacijom mladih igraca koji su sve do jednog potpisali dok je Amar bio tu.
Ali suti, ako ti se ne svidja idi navijaj za drugi klub. Kako retardirana izjava.
Tim jeste solidan, ali fali tu jos za ozbiljniji iskorak. Pojacanja pokazuju ambicije, a mi ih i nemamo previse. Sramotno za klub naseg renomea!
Janje;
Neandertalac
Bilo je nekih opcija da se radi vec ove god ali zbog razmoraznih stvari je prolongirano. Bolje rec, razmisljanja.
Sanjam taj dan kada ce se evropska tekma igrati na Grbavici i svaki korak u tom pravcu je ogroman.
Toliko.
Neandertalac
bagrcavi je napisao/la:
Da, tako nesto. Takodje sam rekao da ne odlucujem ja nego osobe koje rade na 'janjetu'.
Ima tu puno faktora koji direktno uticu na sve vezano za tu temu. Kada bude zvanicno shvatices.
Ima tu jos ali u sustini tako je, ovo je samo sa samog pocetka. A fino sam vam govorio, pamet u glavu ne vjerujte svemu sto se plasira na forumu. Isto tako i sada, nemojte idealizirati sve sto vam se servira, razmisljajte, imate hronoloski kako se sve desavalo, sta se pricalo, obecavalo i sta se desilo. Dajte podrsku klubu a ne ljudima, klub podrzite i kada mu lose ide, ljude ako rade dobro hvalite, ako cine greske kudite, jer na kraju sve eventualne posljedice snosit ce klub i mi navijaci. Nemojte se izmedju sebe svadjati svaki put kada nam bace kost. Ne treba smjenjivati, skidati glave ali ne treba biti ni ovca pa svaki put kada nam se pokusaju prodat muda pod bubrege treba reagovati, jasno i glasno reci; ne smije se to raditi! Niko! Takodje, imaju i postovi saptaca pomocu cije price su neke lose stvari prosle ispod radara a ti su u isto vrijeme vršili hajku na ljude koji samo razumno pokusavali ukazat da im se nesto ne svidja, ne zbog sebe, vec zbog kluba. Procitajte da vam se ne bi servirao spin kako sam ja egoista zeljan paznje, kako pisem zbog sebe a ne zbog kluba! Jasno se vidi kroz postove kako je sve napisano samo u svrhu dobrobiti kluba! Pisaj mene, ja sam nebitan...
Fino procitajte, sve zajedno pa nakon toga samo boldirano da vam se dodatno razjasni.
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
- plavousrcu
- Kontakt:
Ovdje ko vidi pljuvanje nije normalan. Nemoj da se previse uzbudjujes zbog toga. Ako je iko navikao na slicna i gora prozivanja onda je to nas par koji smo se registrovali nakon egzodusa iako smo pod nekim drugim nickovima bili na forumu kada se mnogi nisu znali registrovati, a zbog hajcanja moderatora smo neopravdano banovani. Uzivanje je citati tvoje postove iako si nekad tvrdoglav.Neandertalac je napisao/la:Da vidimo i kako je pljuvac govorio;
2 juni 2015.
1 jun 2015
4 maj 2015
Opet Neandertalac;
2 jun 2015
16 jun 2015
Neandertalac
25 juni 2015
Virtu+ Neandertalac
Virtu4l je napisao/la:
Janje;
Neandertalac
Toliko.
Neandertalac
bagrcavi je napisao/la:
- Idemoplavi
- Kontakt:
s obzirom da si naveo ove stavke i da ti mislis da si vidovit i genije, ja predlažem da odeš u klub i tražiš da te puste u upravljačku strukturu te da svojim doprinosom napravis nam klub po svim uzusima i evropskim parametrima, te nam omogućiš da nam Željo bude prvi. Od mene imas puno podršku, a milijardu posto znam da zude za pomoci jer pojedini pogidose. Ja koliko sam čuo nikog nisu odbili ko se ponudio na bilo koji način.
1921
Trenutno korisnika/ca: pinki, WeekendOffender i 34 gosta.