Kad već spomenu tog Bogdana, bio je i onaj Brne čini mi se da je i on navijao za Sarajevo. Bio četnički vojvoda u ratu. Ono je bio dobar komad budale, nažalost za razliku od Bogdana on je preživio. Trebali smo s Radom iz Beograda igrat sljedeću utakmicu kad se ovdje počelo pucat.Hrasno1921 je napisao/la:I ja mislim da je sastav previse providan, napravit ce Slavko neku zvrcku u taktici i formaciji, uzimajuci u obzir sta zadnjih par dana treniraju i uigravaju, mislim da cemo gledati jednog cvrstog, kompaktnog i jakog Zelju u duelima sa promjenama u formaciji tokom utakmice.
Sjetim se negdje bas u ovo doba pocetkom radne sedmice, negdje pet - sest dana pred derbi, nas kao srednjoskloce hvatala je euforija i ludilo zbog derbija, vjerujem da je i danas tako, ali me nebi ni cudilo da nije, uzimajuci u obzir u kakvom vremenu zivimo.
Zadnji srednjoskolski staz u fudbalskoj sezoni 1991.-1992, derbi na Grbavici 09. Oktobar 1991. jucer tacno 25.godina ...![]()
I ako smo cijelo vrijeme bili bolji te imali stativu Velica na kraju zavrsi 0:0, taj derbi ce mi ostati u sjecanju po mojoj prvoj "akciji" skidanja salova komsijama, pa tako naletim na izvjesnog Bogdana sa Skenderije, navijaca Sarajeva kojem uzmem sal kod slasticarne Jadranka i koji me je ganjao sve od slasticarne pa do Ajfelovog mosta, oni se u medjuvremenu grupisali a mi nagrabusili, srecom nije me sustigao, u ratu cujem da je fora u vojnoj policiji VRS na Grbavici bio, i tako njegov sal bio kod mene sve do prije par godina, a on ko cetalj zijani glavu pred kraj rata negdje kod Tarcina ...
Sa druge strane to je ujedno skoro pa zadnja utakmica da smo odigrali u pravom takmicarskom ritmu jer poslije toga je dosao strajk prvotimaca te su nam juniori igrali, a zatim je i sve stalo zbog rata ...
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
- Neandertalac
- Kontakt:
IdemoplaviIdemoplavi je napisao/la:s obzirom da si naveo ove stavke i da ti mislis da si vidovit i genije, ja predlažem da odeš u klub i tražiš da te puste u upravljačku strukturu te da svojim doprinosom napravis nam klub po svim uzusima i evropskim parametrima, te nam omogućiš da nam Željo bude prvi. Od mene imas puno podršku, a milijardu posto znam da zude za pomoci jer pojedini pogidose. Ja koliko sam čuo nikog nisu odbili ko se ponudio na bilo koji način.
Post01 feb 2016, 10:42
Jbg, Zuban je onda kad se potpisivao ugovor sa Amirom samo pod određenim uslovima i prihvatio da bude potpisan. Mislim da je bilo ko drugi bio zastupnik Baje i Amira da smo mnogo vecu sumu mogli uzeti, ja da se pitam bi dobro razmislio da li bi uopšte davao priliku njegovim igračima...
Jesi ovo ti napisao? Pametnom dosta.
Hajde molim te ti prenesi, ako ti nije tesko. Za pocetak objasni ljudima da ovakve stvari nisu pozeljne i da se provjereni Zeljovci, ljudi koji su nam toliko dobra donijeli, po cijem imenu slavimo dan jedne velike pobjede, da se takvi ljudi ne pljuju preko poltrona na forumu, tjeraju iz kluba, varaju, da se njihovi igraci ne stavljaju zato sto su njihovi, da se ti ljudi trebaju postovati i uvazavati.
Sto vise takvih ljudi, bolji Zeljo.
Ako ti nije tesko. Hvala.
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
- amazon
- Kontakt:
Ko je to jos usao u klub da je donio svoje pare da se trose osim Amara? Ja znam da svi trose tudje pare, a Bogme svoje ne..
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
- Idemoplavi
- Kontakt:
TikTak je napisao/la:Sta se ima nuditi bilo ko. Nije se nudio ni ovaj kosarkas pa ga eto u klubu. Glupa ti je prica, covjeka prozivas, a ako dobro procitas sta je napisao vidjet ces da je u pravu za mnogo stvari. Tvoj odgovor njemu me podsjeca na onu ublehasku eto donesi ti svoje pare i pitaj se nesto. Pogidose kazes? Zar nije glavni argument kada se brsni svaki potez celnistva da je administracija savrseno poslozena. I mene ste uvjerili u to, ali mi sad nista nije jasno. Kako pogidose ako je sve savrseno u administraciji?Idemoplavi je napisao/la:s obzirom da si naveo ove stavke i da ti mislis da si vidovit i genije, ja predlažem da odeš u klub i tražiš da te puste u upravljačku strukturu te da svojim doprinosom napravis nam klub po svim uzusima i evropskim parametrima, te nam omogućiš da nam Željo bude prvi. Od mene imas puno podršku, a milijardu posto znam da zude za pomoci jer pojedini pogidose. Ja koliko sam čuo nikog nisu odbili ko se ponudio na bilo koji način.
Zato sto je klub koliko mene pamćenje i razum služi jos uvijek udurženje građana, i može da pomogne bilo ko. A ti @naen... nisam ja ničiji potrčko niti plaćenik, dok to sto ti pišeš izlazi iz usta vec poznatih podapinjača našeg nam kluba i samo si TI taj koji je pod nečijim uticajem jer TI si taj koji si trovac i ložač, i koji silji priču od tih koji se osjećaju zakinuti da svi oni koji su za ove ljude sad su klimači. MAni me se te demagogije mi klimači vi jedini za ŽElju, pitajte koliko je Zuban dobar od Želje a pitajte ove neke ljude sto guzove deru koliko su loši što na privatno što na poslovnom planu.
I Adio, pa se dopisujte i prepisujte sami sa sobom, jer mi klimači glava idemo da klimamo i manje volimo klub od vas neklimača glava.
Fkt se PTSPovcem nemam živaca naduravati.
1921
- amazon
- Kontakt:
Skontali smo koje idemoplavi, izlija broj jedan i dva, ode tema u klinac. Neka palamudi u prazno, niko ne hebe sta on pise a ovako mu dajete prostor.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
- Idemoplavi
- Kontakt:
Zato sto je klub koliko mene pamćenje i razum služi jos uvijek udurženje građana, i može da pomogne bilo ko. A ti @naen... nisam ja ničiji potrčko niti plaćenik, dok to sto ti pišeš izlazi iz usta vec poznatih podapinjača našeg nam kluba i samo si TI taj koji je pod nečijim uticajem jer TI si taj koji si trovac i ložač, i koji silji priču od tih koji se osjećaju zakinuti da svi oni koji su za ove ljude sad su klimači. MAni me se te demagogije mi klimači vi jedini za ŽElju, pitajte koliko je Zuban dobar od Želje a pitajte ove neke ljude sto guzove deru koliko su loši što na privatno što na poslovnom planu.
I Adio, pa se dopisujte i prepisujte sami sa sobom, jer mi klimači glava idemo da klimamo i manje volimo klub od vas neklimača glava.
Fkt se PTSPovcem nemam živaca naduravati.[/quote]
Kako pogidose, a administracija nam najjaca strana u klubu? Nije tesko pitanje. Kako objasnjavas svoje tezu sa tezom koja se provlaci od dolaska ovih ljudi na celo kluba?[/quote]
Vidi se da ti pratis klub samo preko foruma i portala, otidji malo u klub sretni nekoga pitaj za zdravlje pa ce ti reci sta i kako, nije samo klub Dobrača i onih par cura tamo, ima mnogo toga sto se ne vidi i sto se ne treba da vidi, ali hajde stara nasa vec davno prezvakana tema, poseri sve sto neko drugi radi, a kod tebe u stanu čarape na stolu, hala smrdi, zuti zidovi... Najlošije od svega sto se sve svelo na klimače i neklimače, to je dokaz samo o ne ljubavi prema klubu. Evo mene sto se tiče dabogda danas sve i jedan ovaj čovjek iz kluba napustio klub ako ce to značiti da ce Želji biti bolje, da ce nas legende spasiti okova, da ce Zuban Dzenisa za milion prodati a Amar se vratiti i titulu uzeti.
Fkt se PTSPovcem nemam živaca naduravati.[/quote]
Kako pogidose, a administracija nam najjaca strana u klubu? Nije tesko pitanje. Kako objasnjavas svoje tezu sa tezom koja se provlaci od dolaska ovih ljudi na celo kluba?[/quote]
Vidi se da ti pratis klub samo preko foruma i portala, otidji malo u klub sretni nekoga pitaj za zdravlje pa ce ti reci sta i kako, nije samo klub Dobrača i onih par cura tamo, ima mnogo toga sto se ne vidi i sto se ne treba da vidi, ali hajde stara nasa vec davno prezvakana tema, poseri sve sto neko drugi radi, a kod tebe u stanu čarape na stolu, hala smrdi, zuti zidovi... Najlošije od svega sto se sve svelo na klimače i neklimače, to je dokaz samo o ne ljubavi prema klubu. Evo mene sto se tiče dabogda danas sve i jedan ovaj čovjek iz kluba napustio klub ako ce to značiti da ce Želji biti bolje, da ce nas legende spasiti okova, da ce Zuban Dzenisa za milion prodati a Amar se vratiti i titulu uzeti.
1921
- Neandertalac
- Kontakt:
Idemoplavi
Post27 jan 2016, 10:00
salemprolic je napisao/la:
Vidim niko ne zahvaljuje osobi koja je ključna za sav ovaj napredak kluba pa da ja to učinim. Hvala do neba Abdulahu Ibrakoviću koji je na pravom mjestu u pravo vrijeme bio ono što jeste, masni papak i provokator, i probudio inat u Željovcima koji su nakon toga zasukali rukave i ovo napravili. To svojim ponašanjem ne bi mogli izazvati Dino Selimović, Edis Kusturica, Hajrudin Kapetanović i ostali sa svojim normalnim, gradskim facama, to je mogao samo on, Abdulah Ibraković. Hvala ti za ono provociranje na zapadu poslije poraza na derbiju (Hasanović-Velkoski, Duljević), jer tu je počelo sve. Živimo Željezničar!
Samoplavi@
Jeste i ja sam cuo istu pricu da je Misimovic bio tu negdje pored u publici i rekao ko je ovaj primitivac ima da mu se naebem majke majcine..
Neandertalac@
. Radi preglednosti edit.
Kada vec spominjem Ibrakovica, ja mu se ne zahvaljujem vec da kazem nesto o tom liku i njegovom radu.
On je kod kona bio glavni u transfer politici, zajesno sa jos par ljudi. Da bi sto lakse i neopazenije mogao loviti u mutnom isti taj masni je jednom od clanova uprave fk.Sarajevo dao novac koji ce biti iskorišten za pomaganje jednog portala ( necemo reci kojeg, znamo svi o kojem je rijec) . Taj portal uz jos nek je bio namijenjen za sirenje propagande, dobre atmosfere, podrzavanje njihovog rada, sakrivanje svega negativnog. Takodje po forumima su bili instalirani ljudi za sirenje iste price na istoj formuli. Rezultat tog je bio da su kone dovele i otjerale tridesetak igraca sa masnim ugovorima u transfer politici koja ih je vratila unazad i poništila sve dobro sto je uradjeno.
Pogodi ko sada vedri i oblaci na tom portalu?
A ako fakat treba da dodjem u klub i pomognem ja cu doci, u po dana u po noci!
Post27 jan 2016, 10:00
salemprolic je napisao/la:
Vidim niko ne zahvaljuje osobi koja je ključna za sav ovaj napredak kluba pa da ja to učinim. Hvala do neba Abdulahu Ibrakoviću koji je na pravom mjestu u pravo vrijeme bio ono što jeste, masni papak i provokator, i probudio inat u Željovcima koji su nakon toga zasukali rukave i ovo napravili. To svojim ponašanjem ne bi mogli izazvati Dino Selimović, Edis Kusturica, Hajrudin Kapetanović i ostali sa svojim normalnim, gradskim facama, to je mogao samo on, Abdulah Ibraković. Hvala ti za ono provociranje na zapadu poslije poraza na derbiju (Hasanović-Velkoski, Duljević), jer tu je počelo sve. Živimo Željezničar!
Samoplavi@
Jeste i ja sam cuo istu pricu da je Misimovic bio tu negdje pored u publici i rekao ko je ovaj primitivac ima da mu se naebem majke majcine..
Neandertalac@
Kada vec spominjem Ibrakovica, ja mu se ne zahvaljujem vec da kazem nesto o tom liku i njegovom radu.
On je kod kona bio glavni u transfer politici, zajesno sa jos par ljudi. Da bi sto lakse i neopazenije mogao loviti u mutnom isti taj masni je jednom od clanova uprave fk.Sarajevo dao novac koji ce biti iskorišten za pomaganje jednog portala ( necemo reci kojeg, znamo svi o kojem je rijec) . Taj portal uz jos nek je bio namijenjen za sirenje propagande, dobre atmosfere, podrzavanje njihovog rada, sakrivanje svega negativnog. Takodje po forumima su bili instalirani ljudi za sirenje iste price na istoj formuli. Rezultat tog je bio da su kone dovele i otjerale tridesetak igraca sa masnim ugovorima u transfer politici koja ih je vratila unazad i poništila sve dobro sto je uradjeno.
Pogodi ko sada vedri i oblaci na tom portalu?
A ako fakat treba da dodjem u klub i pomognem ja cu doci, u po dana u po noci!
Zadnja izmjena: Neandertalac, dana/u 10 okt 2016, 16:57, ukupno mijenjano 1 put.
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
- Idemoplavi
- Kontakt:
amazon je napisao/la:Skontali smo koje idemoplavi, izlija broj jedan i dva, ode tema u klinac. Neka palamudi u prazno, niko ne hebe sta on pise a ovako mu dajete prostor.
a tebi botu i dalje stoji poziv da se javis pa da se upoznamo i da vidis jesam li Izlija, Fazlija, Meho, Miske, Dejo, Slavko ili pak samo navijač Želje koji ima sve i jednu godisnju kartu od kad postoje i koji pored te godisnje kupi i kartu svaku utakmicu.
1921
- amazon
- Kontakt:
Rekoh ja da si ti jedan od onih sto su trazili ip adrese. Koga briga sta ti palamudis ali ti ljudi daju prostora da blebetas. Ne trebas puno kur. Cevit biti, opusti se ipak je ovo forum.Idemoplavi je napisao/la:amazon je napisao/la:Skontali smo koje idemoplavi, izlija broj jedan i dva, ode tema u klinac. Neka palamudi u prazno, niko ne hebe sta on pise a ovako mu dajete prostor.
a tebi botu i dalje stoji poziv da se javis pa da se upoznamo i da vidis jesam li Izlija, Fazlija, Meho, Miske, Dejo, Slavko ili pak samo navijač Želje koji ima sve i jednu godisnju kartu od kad postoje i koji pored te godisnje kupi i kartu svaku utakmicu.
- plavousrcu
- Kontakt:
Gori ste vi sto ulazite u diskusije sa botovima. Tiktak ga tri puta pita jedno te isto pitanje i on ne odgovara. Njegova namjera nije da diskutuje, brani svoje pozicije. Njegova namjera je da se mi ponovo ovdje podjemo prepucavati, ko je za, a ko protv nekog. Na listi je gnjavatora, a ocekujem i od administracije da botove banuje.
- Neandertalac
- Kontakt:
Ja nisam za banovanje a pogotovo za salijetanje svih koji misle drugacije, u coporu. Jednostavno, nije fer.
Bot ili ne, trazio ip adrese ili ne, nije bitno. Ima svako pravo da iznese svoj stav.
Zasto ovo govorim? Pa jer i sam znam a i vecina nas kakav je to osjecaj, pocnes sa jednim da pricas na neku temu nakaci ti se jos njih pet, ode diskusija u helac a sto je najgore u moru tih postova izgubi se sustina, taman i da pricas kako treba niko te ne cuje.
Nije niko od nas savrsen, svi imamo svoje bubice i aferime a u zdravoj diskusiji se vidi malo bolje ko sta zagovara, cije i koje interese brani.
Eto sada Idemoplavi@ pobjeze a da nije pojasnio nista, a taman sam poceo fino da ga prskam. Pod pojasnio ne mislim na floskule tipa; javi se u klub ako znas bolje.
A pogotovu jer se javio nicim izazvan, spomenuo ga nisam.
Bot ili ne, trazio ip adrese ili ne, nije bitno. Ima svako pravo da iznese svoj stav.
Zasto ovo govorim? Pa jer i sam znam a i vecina nas kakav je to osjecaj, pocnes sa jednim da pricas na neku temu nakaci ti se jos njih pet, ode diskusija u helac a sto je najgore u moru tih postova izgubi se sustina, taman i da pricas kako treba niko te ne cuje.
Nije niko od nas savrsen, svi imamo svoje bubice i aferime a u zdravoj diskusiji se vidi malo bolje ko sta zagovara, cije i koje interese brani.
Eto sada Idemoplavi@ pobjeze a da nije pojasnio nista, a taman sam poceo fino da ga prskam. Pod pojasnio ne mislim na floskule tipa; javi se u klub ako znas bolje.
A pogotovu jer se javio nicim izazvan, spomenuo ga nisam.
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
- plavousrcu
- Kontakt:
Nisam nija za banovanje, ne treba ljude banovati, ali pojavi se odjednom i svako ko ima gram mozga vidi sta mu je cilj. Trebamo se sad mi uhvatiti "za njega", zaboraviti Zelju i on ostvario svoj cilj. Iznerviram se pravo i napisem glupost.
Zadnja izmjena: plavousrcu, dana/u 10 okt 2016, 19:29, ukupno mijenjano 1 put.
- Neandertalac
- Kontakt:
Ma shvatam ja tebe u potpunosti, nisam jednom rekao nesto u afektu zbog cega sam kasnije zazalio. Neka ljudi, jednoumlje nikada nije donijelo previse dobra. Meni je zao npr sto ovde ne pise malo vise raje sa kojom sam cesto imao `sukob` misljenja pa da bez ulijetanja `smajli brigade` na miru razmijenimo stavove. Kako rekoh dosta dobrih diskusija je propalo upravo zbog tih stvari.plavousrcu je napisao/la:Nisam nija za banovanje, ne treba ljude banovati, ali pojavi se odjednom i svako ko ima gram mozga vidi sta mu je cilj. Trebamo se sad mi uhvatiti "za njega", zaboraviti Zelju i on ostvario svoj cilj. Iznerviram se pravo i napisem glupost.
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
- plavousrcu
- Kontakt:
Eto Jagodica opet u Premijer ligu. Nece se ni ova Sloboda predati tek tako. Bunker na Grbavici, jedan brzi igrac u napadu Slobode i svi iza lopte. Bice patnja s njima jer on je takav trener. Samo ga rezultat interesuje. Nista igra.
- Neandertalac
- Kontakt:
Mi ako dobijemo kone, tesko ce nas iko zaustaviti. Kada popravimo efikasnost konacno cemo gledati i ono sto svi vec duze vrijeme cekamo, cesta demoliranja. A doci ce i to samopouzdanjem, zato je ovaj derbi itekako bitan.plavousrcu je napisao/la:Eto Jagodica opet u Premijer ligu. Nece se ni ova Sloboda predati tek tako. Bunker na Grbavici, jedan brzi igrac u napadu Slobode i svi iza lopte. Bice patnja s njima jer on je takav trener. Samo ga rezultat interesuje. Nista igra.
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Iz tvojih usta u Bozije usi!!Neandertalac je napisao/la:Mi ako dobijemo kone, tesko ce nas iko zaustaviti. Kada popravimo efikasnost konacno cemo gledati i ono sto svi vec duze vrijeme cekamo, cesta demoliranja. A doci ce i to samopouzdanjem, zato je ovaj derbi itekako bitan.plavousrcu je napisao/la:Eto Jagodica opet u Premijer ligu. Nece se ni ova Sloboda predati tek tako. Bunker na Grbavici, jedan brzi igrac u napadu Slobode i svi iza lopte. Bice patnja s njima jer on je takav trener. Samo ga rezultat interesuje. Nista igra.
Tan Dragon!
TikTak je moj brat!
Otisao je Kusturica nastala je tuga, mnogi zale za njim jer plate nema.
Nakon govora gospodina Misimovica placenici su se povukli...
TikTak je moj brat!
Otisao je Kusturica nastala je tuga, mnogi zale za njim jer plate nema.
Nakon govora gospodina Misimovica placenici su se povukli...
- amazon
- Kontakt:
Ja opet mislim ako uzmemo derbi da ta cinjenica da nas nece niko zaustaviti nema smisla. Zasto? Zato sto je npr Mulalic uzeo derbi pa nismo mogli Celika pobjediti poslije toga a provlacila se ista prica. Predstoji nama teske utakmice uzeli pitare ili ne. Zbog zahebancije u raji naravno da je bolje da uzmemo ali ni bod ne bi bio los.
- Neandertalac
- Kontakt:
Nema to veze sa zahebancijom u raji, navijacki naravno da je bitno ali ne pricam o tome.amazon je napisao/la:Ja opet mislim ako uzmemo derbi da ta cinjenica da nas nece niko zaustaviti nema smisla. Zasto? Zato sto je npr Mulalic uzeo derbi pa nismo mogli Celika pobjediti poslije toga. Predstoji nama teske utakmice uzeli pitare ili ne. Zbog zahebancije u raji naravno da je bolje da uzmemo ali ni bod ne bi bio los.
Ne znam kako ti vidis nasu trenitnu igru ali ja primjetim osjetan napredak, toliki da dodatnim uigravanjem ova ekipa ima potencijal da gazi sve protivnike redom. Svaka ekipa koja onakvom Radniku stvori sest mrtvih prilika, da dva gola, primi jedan i dopusti jos samo jednu sansu cisto individualnom greskom zasluzuje respect.
Ps. Rekoh ti ja sreca Peco ne igra, jesi vidio sterilnosti u napadu
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
- amazon
- Kontakt:
Pobjedili jesmo ali moras priznati da to nije bilo bas nesto predobro. Jesmo fulili par zicera, vidi se napredak u igri ali daleko je to od prave igre. Zato mislim da je nama svako kolo biti ili nebiti posebno s ovim manjima ekipama i ako pobjedimo pitice. Znas i sam da forma i igra ne igra ulogu za derbi. Cvrste tekma i svi zadovoljni s bodom.Neandertalac je napisao/la:Nema to veze sa zahebancijom u raji, navijacki naravno da je bitno ali ne pricam o tome.amazon je napisao/la:Ja opet mislim ako uzmemo derbi da ta cinjenica da nas nece niko zaustaviti nema smisla. Zasto? Zato sto je npr Mulalic uzeo derbi pa nismo mogli Celika pobjediti poslije toga. Predstoji nama teske utakmice uzeli pitare ili ne. Zbog zahebancije u raji naravno da je bolje da uzmemo ali ni bod ne bi bio los.
Ne znam kako ti vidis nasu trenitnu igru ali ja primjetim osjetan napredak, toliki da dodatnim uigravanjem ova ekipa ima potencijal da gazi sve protivnike redom. Svaka ekipa koja onakvom Radniku stvori sest mrtvih prilika, da dva gola, primi jedan i dopusti jos samo jednu sansu cisto individualnom greskom zasluzuje respect.
potpis od a do žNeandertalac je napisao/la:Nema to veze sa zahebancijom u raji, navijacki naravno da je bitno ali ne pricam o tome.amazon je napisao/la:Ja opet mislim ako uzmemo derbi da ta cinjenica da nas nece niko zaustaviti nema smisla. Zasto? Zato sto je npr Mulalic uzeo derbi pa nismo mogli Celika pobjediti poslije toga. Predstoji nama teske utakmice uzeli pitare ili ne. Zbog zahebancije u raji naravno da je bolje da uzmemo ali ni bod ne bi bio los.
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Trenutno korisnika/ca: Proximic i 33 gosta.