NFL
Moderator/ica: rio_Ferdy88
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Re: NFL
Sad evo vozio i ostavio Tracy Porter našeg CB na aerodromu lik jedva hoda udjje u auto pije tablete za bolove pa drvnoj ih je 10 za sat vremena reko otrovati će se čovjek mi u autu ..kaže ima bolove a i povređen je igrao
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Fangio ne može preko noći popravit one rupe od igrača nadoce to ebiga ..Hoyer je odradio odličan posao ali eto jedino da malo počne gledat i Jeffereya..razumijem on ganja one sa kojim je trenirao često , ali opet Jeffereyu kad je god bacio dugu loptu ovaj je uhvatiotillman je napisao/la:Očekivao sam poraz Meda; čak sam mislio da će izgubiti 10+ razlike... ali onako blisku utakmicu i ne baš...
No, mora se reći, 2 loša tima i pobijedio je onaj koji je bolje iskoristio svoje prilike...
Bearse su pokopale brojne kazne... a što se kickera tiče, svi mašaju osim staronje Vinatierija tako da se tu nema šta žaliti...
Najviše za čime se ima źaliti je to da je Jeffery u zadnjem driveu 3 puta bio sam u Endzoni a Hoyer uopće nije na njegovu stranu gledao...
Cutler ima 4 targeta.. Jeffery, Miller, Royal i RB; a Hoyer imao Whitea, sada Mereditha, Millera, RB, i Royala; te je to glavni problem napada, gdje QBi nemaju razumijevanje sa svim receiverima...
Obrana je igrala koliko je mogla, ali secondary je bio pun rupa, razočarava me DC Fangio
Giantsi, koji smjehotres od napada, a kao promovirali ofanzivnog trenera da napad igra još bolje, a on kriminal...
Koristio je Hoyer 7 recivera zadnje dvije utakmice što je ljepo ali prosto ne mogu da vjerujem da nismo pobijedili Hoyer je imao avg 9.4 yarda po planu što je impresivno, ali ne mozes dobit ebiga
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Jesi imao prosle sedmice Terrenca Westa startni RB u Ravensima sigurnih 10b, ti bio w1 ja iza tebe nisi stavio claim i ja ga pokupio i dobio jakog igraca. Mojne te price, cim se jedan RB povrijedi drugi uskace imat ce 10+. WRova ima, TE se moze ubost itd ugl jaka liga jaka fantasy, hajmo Benjamine vcrs TD da kad kako izgubirio_Ferdy88 je napisao/la:Pa kad si ih pokupio, na početku odmah, ja sam pričao da nema prije 10ak dana.
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Pored Lucka i Hiltona imamo jos par svijetlih tacaka u ekipi sto treba spomenut:
1. Gore s 33 godine hendla idalje, presao Jima Browna po yardama na 9. mjestu all time liste. Veliki pothvat je to i ako nastavi mislim da moze stici i u top6 ako bude trco sa 35
Od novijih RB tu su samo Marshall Faulk i LDT, sve ostalo iz 80tih i 90tih godina kad su se nabijale lude brojke trcanjem.
2. McAfee, najbolji punter lige punto 74 yarde sto mu je career long, imao jos 1 punt oko 70 yardi al budala iz ST je ugura u endzonu.
3. Adam Vinatieri, legenda, najbolji kicker ikad i najbolji kicker trenutno, 43 godine, ne masi
38 pogodio za redom, 9 za redom sa 50+
nemoguce
1. Gore s 33 godine hendla idalje, presao Jima Browna po yardama na 9. mjestu all time liste. Veliki pothvat je to i ako nastavi mislim da moze stici i u top6 ako bude trco sa 35
2. McAfee, najbolji punter lige punto 74 yarde sto mu je career long, imao jos 1 punt oko 70 yardi al budala iz ST je ugura u endzonu.
3. Adam Vinatieri, legenda, najbolji kicker ikad i najbolji kicker trenutno, 43 godine, ne masi
38 pogodio za redom, 9 za redom sa 50+
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Ne moze se ubost, imao Westa i odma ga pokupili, sta bi trebao visit na fantasyu 24/7 da nekog uspijem pokupiti.
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Pa nije mi ni trebao RB, nego TE. 
Ima li sanse da ukinemo ispadanje, koji cu klinac mijenjat ligu, igram sa istim ljudima vec par godina i sad bih trebao mijenjati odjednom, nek igraju u finalu pobjednik jedne protiv druge lige i to je to. Kad smo pravili ligu nikog nije bilo osim par nas.
Ima li sanse da ukinemo ispadanje, koji cu klinac mijenjat ligu, igram sa istim ljudima vec par godina i sad bih trebao mijenjati odjednom, nek igraju u finalu pobjednik jedne protiv druge lige i to je to. Kad smo pravili ligu nikog nije bilo osim par nas.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Prije ces ti sa foruma nego ja u drugu ligu :kahva:
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Sta ti je vlast
Ja ne znam cemu bih se vise cudio, imoje dvije pobjede na fantasyu, ili dvije pobjede Lucka ?!
Max Allegri
Evo ferdy kada toliko kmečiš ako ja kojim čudom budem prvi u ovoj našoj ligi ostat ću i dalje u njoj, jel valja tako? 
Imagine enjoying a sport in Philadelphia.
Ne padajte na obrnutu citersku psihologiju
work batice, kako stojis?
work batice, kako stojis?
Ovo ako ga ne dozove, ništa neće.Hvala qurcu dođe i bye week.Dovoljno su loši i bez ovih povreda.
šta sam vam reko?
p.s. cut the kicker
p.s. cut the kicker
eto, provuče se kad kako opet u fantaziju .... ima više sreće i od randyja 
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Momak je u rookie sezoni, jos je mladWinters je napisao/la:Koliko će Bucsi još imati strpljenja sa Aguayom?
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
6 kickera je u ligi nakon 5 tjedana perfektno s FG rangea, neki od njih su promašili Extra point.. tako da je briga oko kickera najmanji problemjestamaji je napisao/la:šta sam vam reko?
p.s. cut the kicker
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.