Pa uvijek je svako kolo bitno, uvijek moras ici na rezultat. Ono sto ti zelim reci je kako mi idemo u pravcu da kada budemo igrali sa tim `manjim` ekipama oni ce biti itekako zabrinuti. Sto se tice igre zavisi iz koje perspektive gledas. One iz `ere` Kostica ( cuj ere
Prva, bez imalo ustrucavanja mi smo sada jedna sasvim druga ekipa, bolja, organizovanija, bolje postavljena, puna zelje i zara sto jako dobro vidi kroz agresivnost koju Slavko izricito zahtjeva. Ima tu naravno itekako mjesta za napredak pa tu dolazimo do druge perspektive a za nju ce trebati jako puno vremena. Pisao sam malo u analizi utakmice o manama koje mozemo popraviti u kratkom vremenskom roku( fokus, koncentracija ), za ostalo da se ne lazemo, trebat ce dosta vise. O tome kada bude vakat.
Opet, raduje kako je Slavko za jako kratko vrijeme, sa ekipom koju je neko drugi sklapao, napravio malo cudo, dijagram svih bitnih stvari bi ti/ nam to dosta bolje docarao. Nevjerovatna poboljsanja, iz npr _50 do +50 za dvije, tri sedmice.Za svaku pohvalu.
Eh na tome temeljim optimizam.