ma svima su dosadni druze, al jbg sta je on uzeo ovde neke mangupluke prosipati, lafo nesto nije jasno ccccc, i hvala mu na podrscitax je napisao/la:ma pustite covjeka sta vam je uradio djeco od 12 godina nek navija i meni ste dosadni sa glupim postovima i odbrojavanjem svi znamo racunati
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Za zivot cijeli!
Sta god da bude nije sramota. I da nas 10 razlike uzmu mi smo dokazano najjaci u BiH. Ali naravno da nece. Ocekujem 3-3.
izvinjavam se sto ometam temu..samo da pitam da li ce biti prenos na tv-u veceras???
Srce ispred i samo naprijed ne gledaj na prepreke,srce ispred i samo naprijed uvjek hrabro bori se !!
[youtube][/youtube]
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaamirzaze je napisao/la:izvinjavam se sto ometam temu..samo da pitam da li ce biti prenos na tv-u veceras???
idi odspavaj 3 sata do tekme pamtnije ti je
Za zivot cijeli!
Delimir Bajić na Tušnju?
Izgleda da ce se dobro proslaviti... a mogao igrati u LP
Dosta ba o tome...tolike godine cekamo ovu tekmu,a sad se*emo o Zvezdama i ostalim.
Imamo mi o cemu raspravljat...nije nama Vlado problem
nek navija covjek!!
Ja cu se ispovracat.Legla bi mi sad neka zestica da svarim ovo sto na silu pojedoh.
Imamo mi o cemu raspravljat...nije nama Vlado problem
Ja cu se ispovracat.Legla bi mi sad neka zestica da svarim ovo sto na silu pojedoh.
Hajde Zeljo bez straha do dobrog rezultata.Igraj mangupski,jbt ****.
Možda se čovjek prepao konkurencije i rada.. Kod Amara nema zabušavanja...BABO je napisao/la:Delimir Bajić na Tušnju?
Bolje bi bilo da nema prenosa, sve ispod 4 komada u Šehićevoj mreži biće dobar rezultat možete se vi nabrijavati koliko hoćete ali ipak kvalitet ovog fudbala i ove lige vrlo nizak.............
odigtajte hendikep keca na kladionici i uzmite neku marku to vam je pametnije
Coca Cola se puni u Hadžićima a Željo u Tel Avivu :-)
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
- themaniaks
- Kontakt:
e nek si nam rek'onemanja je napisao/la:Bolje bi bilo da nema prenosa, sve ispod 4 komada u Šehićevoj mreži biće dobar rezultat možete se vi nabrijavati koliko hoćete ali ipak kvalitet ovog fudbala i ove lige vrlo nizak.............
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili
bolje bi tebi bilo da odigras 2 da zaradis koju markunemanja je napisao/la:Bolje bi bilo da nema prenosa, sve ispod 4 komada u Šehićevoj mreži biće dobar rezultat možete se vi nabrijavati koliko hoćete ali ipak kvalitet ovog fudbala i ove lige vrlo nizak.............
www.fkzeljeznicar.com - novi, do sada najbolji portal o nasem klubu!
Daj nam još koji savjet...takve cekamo godinama i konacno docekasmo da nam se ukažu ovdje na forumu.nemanja je napisao/la:Bolje bi bilo da nema prenosa, sve ispod 4 komada u Šehićevoj mreži biće dobar rezultat možete se vi nabrijavati koliko hoćete ali ipak kvalitet ovog fudbala i ove lige vrlo nizak.............
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
ako sam nešto pogriješio bilo bi mi drago da me ispraviš....themaniaks je napisao/la:
e nek si nam rek'o
Coca Cola se puni u Hadžićima a Željo u Tel Avivu :-)
slusaj da ti ja dam jedan savjet odigraj dvicu na zelju zaradi sebi sta para, pametnije ti je nego da lupetas po tastaturi.nemanja je napisao/la:ako sam nešto pogriješio bilo bi mi drago da me ispraviš....themaniaks je napisao/la:
e nek si nam rek'o
www.fkzeljeznicar.com - novi, do sada najbolji portal o nasem klubu!
- Barney Stinson
- Kontakt:
- RK Gradacac
- Kontakt:
Zna li neko moguce sastave za veceras?
Uh kako sam nervozan, konacno da i ovo docekamo
Uh kako sam nervozan, konacno da i ovo docekamo
010 ISN'T JUST A CODE
samo da nam bekovi ne popuste, sredine se ne bojim,
čekati strpljivo kontru, pa makar prva bila u 75 minuti
ali disciplinirano i svi iza lopte i čekaj u zasjedi
isto kao švica protiv španije
samo jedna dobra kontra je potrebna
strah me stanića i te strane njegove
al opet kontam oba Osima su to dobro prostudirala
optimist sam kao i uvijek
željo je moja sudbina
dani ponosa i slave
čekati strpljivo kontru, pa makar prva bila u 75 minuti
ali disciplinirano i svi iza lopte i čekaj u zasjedi
isto kao švica protiv španije
samo jedna dobra kontra je potrebna
strah me stanića i te strane njegove
al opet kontam oba Osima su to dobro prostudirala
optimist sam kao i uvijek
željo je moja sudbina
dani ponosa i slave
Semper Fidelis
Online prenos: http://www.justin.tv/juzni26
Medijski web za promociju estradnih umjetnika - http://www.balkanmp3.ba
Trenutno korisnika/ca: kosuljaplava i 28 gostiju.